fbpx
Ehjäksi | Ajanvaraus
18918
page-template-default,page,page-id-18918,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sijainti

Lauttasaarentie 52, 00200 Helsinki, Finland

Puhelin

045-6313587

Sähköposti

lotta@lottakvist.fi

Teen hoitoja ja valmennuksia Lauttasaaren hoitotila Havinassa osoitteeseessa Lauttasaarentie 52 muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiistaisin klo 10–21 ajanvarausten mukaan. Havinaan kävelee noin 10 minuuttia metrolta. Kadulla on autolle kiekkopaikkoja ja toisella puolen tietä ympäri vuorokauden ilmainen parkkipaikka. Ulkopuolella ei ole ovisummeria. Jos olet ajoissa, huomaathan, että minulla voi olla vielä toinen asiakas tai en ole vielä paikalla.

Peruthan aikasi vähintään 24 tuntia ennen. Jollei aikaa ole peruttu ajoissa, veloitan sen hinnan kokonaan. On fiksuinta laittaa peruutuksesta tekstiviesti, sillä en välttämättä kerkeä lukea sähköpostia ajoissa. Koronasta johtuen voit peruttaa ajan myöhemminkin ilman lääkärintodistusta, jos sinulla on flunssaoireita tai epäilet saaneesi tartunnan. Paketit voimassa 6 kk.

Pääset sähköiseen ajanvaraukseen tästä. Sieltä on varattavissa myös maksuton 30 min konsultaatio. Prepaid-kortit -kohdasta on ostettavissa kaikki palveluni. Jos ostat sieltä jonkun palvelun, varaathan vielä sähköisestä ajanvarauksesta tai viestiä laittamalla ajan.

Voit varata sähköisesti ajan myös silloin, jos olet ostanut paketin ja maksanut sen laskulla etukäteen, vaikka varausjärjestelmä ilmoittaakin hoidon hinnat. Maksu onnistuu paikan päällä käteisellä, MobilePaylla, verkkopankista ja etukäteen maksettuna laskulla.

Voit lähettää minulle tiedustelun palveluistani tai varata ajan myös käyttämällä alla olevaa lomaketta. Jollen vastaa viim noin neljässä päivässä, laitathan minulle tekstarin 0456313587. Tätä kautta laitetut viestit eivät ole muutaman kerran tulleet perille.