Ehjäksi | Ajanvaraus
18918
page-template-default,page,page-id-18918,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sijainti

Lauttasaarentie 52, 00200 Helsinki, Finland

Puhelin

045-6313587

Sähköposti

lotta@lottakvist.fi

Teen hoitoja ja valmennuksia Lauttasaaren hoitotila Havinassa osoitteeseessa Lauttasaarentie 52 muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiistaisin klo 10–21 ajanvarausten mukaan. Havinaan kävelee noin 10 minuuttia metrolta. Kadulla on autolle kiekkopaikkoja ja toisella puolen tietä ympäri vuorokauden ilmainen parkkipaikka. Ulkopuolella ei ole ovisummeria. Jos olet ajoissa, huomaathan, että minulla voi olla vielä toinen asiakas tai en ole vielä paikalla.

Huom. Kaikki palveluni ovat koronan vuoksi poikkeuksellisesti voimassa yhdeksän kuukautta ostohetkestä, normaalisti kuusi.

Teen yksilöhoitoja ja -valmennuksia muille kuin koronaviruksen riskiryhmään kuuluville. Jos sinulla on yhtään flunssaoireita tai itselläni on, perutaan asiakastapaamiset matalalla kynnyksellä ilman peruutusmaksua, vaikka aika olisikin peruutettu alle 24 h ennen tapaamista. Ajan perumiskäytäntö koskee käsillä olevaa korona-aikaa. Jollei perumisesi johdu koronasta tai flunssaoireista, peruthan aikasi entiseen tapaan vähintään 24 tuntia ennen.

 

Pääset sähköiseen ajanvaraukseen tästä. Nyt voit ostaa sieltä myös useamman kerran paketteja, jotka löytyvät ylhäältä Prepaid-kortit -kohdasta.

Voit maksaa yksittäisen hoidon tai valmennuksen tai useamman sellaisen paketin ajanvarauksen yhteydessä. Voit varata ajan tätä kautta myös silloin, jos olet ostanut paketin ja maksanut sen laskulla etukäteen, vaikka varausjärjestelmä ilmoittaakin hoidon hinnat. Maksu onnistuu paikan päällä käteisellä, MobilePaylla, verkkopankista ja etukäteen maksettuna laskulla.

Voit lähettää minulle tiedustelun palveluistani tai varata ajan myös käyttämällä alla olevaa lomaketta.