Ehjäksi | Herkäksi ja vahvaksi
22457
page-template-default,page,page-id-22457,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Herkäksi ja vahvaksi

Hei sinä ihana nainen, ovatko nämä asiat sinulle tuttuja?

 • Sinun on vaikea hyväksyä herkkyyttäsi ja näyttää sitä.
 • Olet näennäisesti kova ja luulet ehkä aidosti olevasi sellainen.
 • Et osaa tunnistaa ja käsitellä tunteita.
 • Sinun on vaikea vastaanottaa rakkautta ja/tai rahaa.
 • Suoritat elämää ja kärsit siitä. Olet suorittamisen takia stressaantunut.
 • Kohtaat ihmissuhteissasi haasteita edellä mainituista syistä.
 • Olet väsynyt olemaan tehokas ja tuottava.
 • Et jaksa enää tavoitella ulkoisia asioita, vaan kaipaat ennemmin mielenrauhaa ja lisää rakkautta elämääsi.
 • Sinulla on terveyshaasteita, jotka johtuvat edellä mainituista syistä.

Jos vastasit “kyllä” edes yhteen yllä mainituista kohdista, tämä kokonaisuus on sinulle! Tämä kokonaisuus sopii mainiosti myös erityisherkille. Täytän itsekin erityisherkän määritelmän.

Loin tämän hoito-valmennuskokonaisuuden, sillä minulla oli ennen kaikki edellä mainitut ongelmat. Kiitos käyttämieni metodien, etenkin energiahoidon ja regressioterapian, olen kokenut suuren sisäisen muutoksen ja lähes päihittänyt kaikki ed. haasteeni. Voin siis todellakin sanoa vuosien kokemuksella, että ikävien tunteiden sivuuttaminen vahingoittaa monin tavoin. Olen ainakin pk-seudulla tietääkseni ainoa, joka tarjoaa juuri tällaista kokonaisuutta tähän tarkoitukseen näillä työkaluilla.

Se, että uskaltaa näyttää herkkyytensä, on todellista vahvuutta. Jokainen on pohjimmiltaan herkkä ja herkkyys kuuluu etenkin naiseuteen, mutta moni on piilottanut sen puolen itsestään. Piilottaminen on alkanut tapahtua jo lapsena, kun tuo herkkä puoli ei ole tullut kuulluksi ja nähdyksi ja olemme saattaneet kokea esimerkiksi vanhempiemme taholta, että se ei ole hyväksyttyä. Herkkyyden nähdyksi tulemisen tilalle on tullut häpeä; kokemus siitä, että se on väärin ja sinussa herkässä ihmisessä on jotain vikaa. Näinhän ei tietenkään oikeasti ole.

Olemme imeneet vanhemmistamme tai kasvattajistamme ja yhteiskunnasta paljon mallia siihen, miten suhtaudumme omaan naiseuteemme, äitiyteen ja romanttisiin suhteisiin (lähinnä vastakkaiseen sukupuoleen). Aina se, mitä olemme oppineet, ei palvele meitä.

Jos esimerkiksi tytön isä on poissaoleva tai henkisesti ja/tai fyysisesti väkivaltainen, ei tyttö saa lapsuudessaan riittävää sisäistä turvallisuuden tunnetta myöskään myöhempään elämäänsä. Näin hän kokee, että hänen on itse opittava pitämään itsensä turvassa niin kauan, kunnes hän parantaa turvattomuutensa. Et pysty olemaan täysillä herkkä, jos kaikki energiasi menee turvallisuuden tunteen löytämiseen tai näennäisen turvallisuuden ylläpitämiseen. Jos lapsi näkee isänsä vähättelevän ja alistavan äitiä, oppii hän tällaisen käytösmallin ja hänen sisäisestä puheestaan tulee sellaista, jossa isä edelleen vähättelee äitiä. Vanhempien riita ja huono käytös siirtyy sisäiseen maailmaamme ja tekee siten elämästämme onnetonta. Lapsena nimittäin imemme helposti niin hyvät kuin huonot vaikuttimet vanhemmistamme alitajuntaamme.

Tällainen nainen myös löytää helposti rinnalleen kumppanin, joka alistaa ja kohtelee häntä huonosti. Jos et anna itsesi olla herkkä nainen, vedät puoleesi miehiä, jotka ovat joko liian maskuliinisia (eivät ole ollenkaan yhteydessä herkkyyteensä) tai näkökulmastasi katsottuna liian herkkiä ja sellaisia, että heistä puuttuu ehkä kumppanista haluamaasi maskuliinisuutta.

Jos taas äitisi on ollut maskuliinisen kova ja järkiperäinen, eikä järin lempeä, se ei varmasti auta sinua olemaan herkkä. Jos äiti kohtelee isää huonosti, dominoi heidän suhdettaan, isä alistuu ja seuraat tällaista lapsena, saatat alkaa tehdä näin aikuisena miehille omissa romanttisissa suhteissasi. Ei ole naisille luonteenomaista päsmäröida suhteessa ja laittaa mies tossun alle, mutta monissa suhteissa asiat ovat menneet näin molempien osapuolien traumojen takia.

Huomioithan, että esimerkiksi vanhempien välillä näkemäsi kommunikaation ja toiminnan ei ole tarvinnut olla kovin rajua ja traumatisoivaa ja sinulle heidän lapsenaan on silti voinut kehittyä sen tuloksena vääriä uskomuksia.

Poraudumme tämän tyyppisiin teemoihin hoidoissa ja valmennuksissa. Lähdemme auraamaan sinun mielestäsi ja elämästäsi edellä mainittujen kaltaisten asioiden vaikutuksia (tunnelukkoja) pois siten, että voit kasvaa omaan loistoosi herkäksi ja vahvaksi naiseksi ja löytää luonnollisen onnellisuuden ja rakkauden sisältäsi.

Hoito-valmennuskokonaisuus auttaa sinua avautumaan piilotajunnassa piileville tunteille, tutustumaan itseesi paremmin, rakastumaan löytämäänsä ja tekemään valinnat sisäisestä ohjauksesta käsin. Sisäisen muutoksen myötä on myös helpompi tietää, miten haluaa palvella muita. Siitäkin selvää ottamisen eteen voimme työskennellä valmennuksen keinoin. Koostamme yhdessä sinun kanssasi parhaan mahdollisen kokonaisuuden tarpeidesi ja toiveidesi mukaan energiahoidosta, regressioterapiasta ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta.

Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jonka voi rinnastaa tunteeseen. Välitän tämän sinuun ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa tämä tapahtuu vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme, mielen haavat sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia korvaa negatiivisen energian, esim. pelon tai muun tunteen ja muuttaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, sinusta tulee herkempi, vahvempi ja onnellisempi, saat elämääsi lisää rakkautta ja opit tietämään, kuka oikeasti olet.

Regressioterapian avulla taas voit palata alitajuisesti menneisyyden tapahtumiin ja purkaa ääneen puhumalla ja itkemällä mielestäsi ja kehostasi tunteita, joita sinne on niiden myötä jäänyt. Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on eri. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta. Mitä helpompi sinun on puhua tunteistasi ja itkeä, sitä paremmin regressioterapia sinulle todennäköisesti sopii.

Valmennuksessa ohjaan erilaisia meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, jotka auttavat tunteiden käsittelyssä. Itsetuntemuksesi kasvaa, kun esitän sinulle kysymyksiä ja teemme erilaisia tehtäviä ja harjoituksia.

Kartoitamme tarpeesi ensimmäisellä tapaamiskerralla.
Hoito-valmennuskokonaisuudesta on tarjolla kolmen, neljän ja kuuden kerran paketit.

Kolmeen ja neljään tunnin kertaan voi yhdistää valmennusta ja energiahoitoa oman tarpeen mukaan. Kuuden kerran paketissa taas kolme kerroista on regressioterapiaa (2 tuntia/kerta) ja loput kolme tunnin kertaa energiahoitoa ja/tai valmennusta.

 • kolme tuntia energiahoitoa ja/tai valmennusta 236 €.
 • sama Skypessä, Zoomissa tai puhelimessa/kaukohoitoina 200 €. Suosittelen jakamaan yhden energiahoitotunnin kahteen puolituntiseen (8 x 30 min), sillä puolessa tunnissa kerkeää hoitaa kerralla riittävästi.Voidaan tehdä myös puoli tuntia valmennusta ja puoli tuntia hoitoa kerralla. Hinta säilyy samana.
 • neljä tuntia energiahoitoa ja/tai valmennusta 305 €
 • kaksi tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kaksi kahden tunnin regressioterapiaa 390 €
 • kolme tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kolme kahden tunnin regressioterapiaa 550 €

Tässä asiakaspalautteita paketista:

“Kesäkuussa 2019 havahdun siihen, että olen jälleen uupunut ja elämä tuntuu pelkältä suorittamiselta ja selviytymiseltä. Oireina tinnitus, pitkään jatkunut yskä, sydämen tykytykset, lihaskivut, aamuyön heräämiset, ahdistus, epätoivo. En osannut enää nauttia mistään, vaan ajatukset pyörivät suoritettavissa asioissa. Olen uupunut aikaisemminkin ja hakenut apua mm. työterveyshuollosta ja psykoterapiasta. Ne ovat auttaneet, mutta  tunsin tarvitsevani jotain syvempää ja ehkä henkisempää apua pahan olon käsittelyyn. Netistä löysin Lotan sivut ja luin hänen ajatuksiaan. Samanlainen arvo- ja ajatusmaailma kohtasivat. Ajattelin, että yksi hoitokerta ei kerro minulle vielä mitään hoidon tehokkuudesta, joten otin  Herkäksi ja vahvaksi- paketin.

Lotalle soitettuani päätimme aloittaa regressioterapiasta, joka minua kovasti kiinnosti. Hoitoon matkatessani skeptiset ajatukset hoidon tehokkuudesta nousivat mieleeni ja pohdin laitoinko rahat ihan turhaan touhuun. Paikan päällä Lotan rauhallisuus, läsnäolo ja lämpö saivat mieleni kuitenkin avautumaan ihan uudella tavalla. Regressioterapia oli todella voimakas kokemus kaikkine tunteineen. Hoidon jälkeen tunsin oloni keveäksi ja helpottuneeksi. Oivalsin kuinka tärkeää on kohdata negatiiviset tunteet, joita olin piilotellut pärjäämisen, miellyttämisen ja päälle liimatun positiivisuuden taakse. Seuraavalla kahdella hoitokerralla Lotta antoi energiahoitoa, joissa käsiteltiin tinnitusta, vihaa, häpeää ja pelkoja. Energiahoidot olivat lyhyempiä ja ihanan rentouttavia. Pahimmat tinnitus-oireet yllättäen helpottivat energiahoitojen jälkeen. Hoitopaketin neljäs ja viimeinen kerta oli regressioterapiaa, jossa annoin tulla paljon pahaa oloa ulos. Uskalsin tarttua todellisiin kipukohtiini. Regressioterapia oli pitkähkö ja melko raskaskin, mutta sen jälkeinen helpotuksen tunne on korvaamaton. Jotain kehossani ja mielessäni lähti liikkeelle ja koen helppoutta olla minä! Hoitojen jälkeinen plussa on myös ihanan ihmeellinen minulle täysin uudenlainen herkistyminen kehon viestien kuuntelemiseen.

Kiitos Lotta tästä upeasta ensikosketuksestani regressioterapian ja energiahoidon maailmaan. Suosittelen lämpimästi!”

Nainen, 40

“Tulin Lotan asiakkaaksi loppusyksystä 2019 kärsittyäni yli puolentoista vuoden ajan lähes tauottomasta ja yhä useammin jopa hengenvaarallisesta (jopa yli 3dl päivässä viikonkin ajan) kuukautisvuodosta. Itse liitin vaivan vuosina 2015-2018 läpikäymääni perhehelvettiin, joka sekoitti kehoni ja toimi alkusysäyksenä vuodolle, mutta virallinen lääketiede ei tunnistanut vuotoa ja emotionaalista traumaa toisiinsa liittyviksi asioiksi, ja tarjosi oireen hoitoon kohdunpoistoa.

Kun aloitin Lotan asiakkaana olin jo saanut hyvää pontta paranemiseen homeopatiasta ja akupunktiosta, joista ensin mainittu oli saanut jo muutaman yksittäisen tauon verenvuotoon. Koin kuitenkin että vuodon taustalla olevat traumat vaativat henkisen puolen kohtaamista myös muilla tavoin, ja siksi kävin Lotan energia- ja regressioterapiassa yhteensä yhdeksän kertaa marras-joulukuussa 2019.

Erityisesti Lotan antamat energiahoidot olivat minulle vahvoja kokemuksia. Koin monenlaisia henkisen ja fyysisen tason tuntemuksia hoitojen aikana: eräässä hoidossa tuntui kuin minua olisi leikattu elävältä, vaikka Lotta ainoastaan piti käsiään kevyesti alavatsani päällä. Muilla kerroilla koin saavani välähdyksiä tulevaisuuden tapahtumista ja usealla kerralla koin että ympärilläni oli myös muita auttajia Lotan lisäksi. Lotan luona saamieni hoitojen jälkeen vuoto ei ole toistaiseksi alkanut uudestaan. Mielenkiinnolla odotan palautuuko kuukautiskiertoni viimein normaaliksi. Voimani on joka tapauksessa palannut lähes normaalitasolle, ja pystyn usean kuukauden työkyvyttömyyden jälkeen tarttumaan jälleen arkisiin perusaskareisiin.

Vaikka ymmärrän, että käyttämäni sanat tuntuvat vierailta monelle matemaattis-luonnontieteellisen/mekanistisen maailmankuvan omaavalle lukijalle, uskon että yhä useampi alkaa enenevässä määrin kyseenalaistamaan lääketieteen kaikkivoipaisuuden ja näkemaan sen rajoittuneen näkökannan erilaisiin terveyshaasteisiin. Itse olen ainakin toistaiseksi saanut Lotan ja muiden “vaihtoehtohoitajien” avulla hallintaan tilanteen, johon lääkärikunnan ratkaisu olisi ollut invasiivinen “oireilevan elimen poistaminen”.

Itse olen ollut vaikuttunut Lotalta saamastani avusta ja suosittelen hoitoja varauksetta.”

Greta S. 43v.

“Olin jo pitkään tuntenut epämääräistä ahdistusta ja tuntui, ettei elämä ollut aina hallinnassani. Periaatteessa kaikki oli hyvin, mutta silti jotain puuttui. Olin tottunut pärjäämään itsekseni, ja koin hieman vaikeaksi vastaanottaa huolenpitoa ja aitoa välittämistä. Halusin olotilaani muutosta, koska koin, että en voinut olla täysin oma iloinen ja rento itseni. Halusin avautua tuntemaan enemmän ja olla vastaanottavaisempi ympäristölle. Lotta oli hoitanut minua regressiomenetelmällä jo aiemmin tänä vuonna ja hän kertoi minulle uudesta “Herkäksi ja vahvaksi”-hoitovalmennuspaketista. Jäin heti miettimään, että tuo kokonaisuus voisi olla minua varten. Päätin ottaa neljän kerran hoitopaketin, joka piti sisällään energiahoioa. Hoitotilanteessa oli heti helppo rentoutua, koska Lotta on niin helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen ihminen. Ennen hoidon aloittamista kerroin, mitä aihealueita haluaisin hoidettavan. Itse hoidon aikana tunsin, kuinka kylmät väreet virtasivat läpi vartaloni ja vajosin johonkin toiseen tietoisuuteen. Parin hoitokerran aikana taisin jopa hetkeksi nukahtaa, sen verran syvärentouttavia nuo sessiot olivat. Tunnin hoitohetkien jälkeen oloni oli raukean seesteinen ja aistini olivat hyvin herkillä. Vaivuin myös syvemmin omiin ajatuksiini. Jollain tapaa oli varmempi olo tulevasta. Myöhemmin olen kokenut oloni herkemmäksi ja uskallan myös antautua autettavaksi. Kokemus on ollut kaikin puolin herkistävä ja mieleenpainuva. Suosittelen hoitoa vähänkään asiaa miettiville. Tämä avaa uuden maailman.”
Nainen, Helsinki

Myös näitä palveluja voi ostaa yksittäin samaan tarkoitukseen:

 • yksi valmennus kasvokkain tai tunteisiin, ajatuksiin ja kehon haasteisiin vaikuttava energiahoitotunti 90 €. Tuntiin voi yhdistää sekä energiahoitoa että valmennusta. Kahden kerran paketti 162 €.
 • rentouttava ja rauhoittava energiahoito 1 h 75 €
 • 40 minuutin energiahoito 65
 • 60 minuutin Skype- tai puhelinvalmennus 75 €
 • kaukohoito 20–30 min 30–40 €
 • regressioterapia 2 h 140 €
 • kaksi regressioterapiaa yht. 4 h 252 €
 • kolme regressioterapiaa yht. 6 h norm. 368 €

Varaa etusivun alaosasta maksuton puolen tunnin puhelinkonsultaatio, jos haluat keskustella siitä, sopiiko tämä paketti sinulle. Voit myös muuten olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun. Täältä pääset verkkoajanvaraukseen. Kohdasta Prepaid-kortit voit ostaa minkä vain palvelun.