fbpx
Ehjäksi | Herkäksi ja vahvaksi
23711
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23711,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Herkäksi ja vahvaksi

Auttaa sinua kasvamaan omaan loistoosi herkäksi ja vahvaksi naiseksi ja löytämään luonnollisen onnellisuuden, turvan ja rakkauden sisältäsi

 

Hei nainen, ovatko nämä asiat sinulle tuttuja?

 • Sinun on vaikea hyväksyä herkkyyttäsi ja näyttää sitä.
 • Olet näennäisesti kova ja luulet ehkä aidosti olevasi sellainen.
 • Et osaa tunnistaa ja käsitellä tunteita.
 • Sinun on vaikea rakastaa itseäsi ja vastaanottaa rakkautta ja/tai rahaa.
 • Suoritat elämää ja kärsit siitä. Olet suorittamisen takia stressaantunut.
 • Et koe olevasi tarpeeksi kosketuksissa luovuuteesi.
 • Yrität olla mahdollisemman järkiperäinen, etkä kuule intuitiotasi.
 • Kohtaat ihmissuhteissasi haasteita edellä mainituista syistä.
 • Olet väsynyt olemaan tehokas ja tuottava.
 • Et jaksa enää tavoitella ulkoisia asioita, vaan kaipaat ennemmin mielenrauhaa ja lisää rakkautta elämääsi.
 • Sinulla on terveyshaasteita, jotka johtuvat edellä mainituista syistä.
 • Koet haasteita äitiydessä tai et uskalla ryhtyä äidiksi. Tunnistat ehkä taustalla haastavan äitisuhteesi tai et tunnista pelkojesi alkuperää.

 

Jos vastasit “kyllä” edes yhteen yllä mainituista kohdista, tämä kokonaisuus on sinulle! Saatat tunnistaa olevasi erityisherkkä, kuten minäkin olen. Tämä sopii sinulle silloinkin loistavasti.

Loin tämän hoito-valmennuskokonaisuuden, sillä minulla oli ennen kaikki edellä mainitut ongelmat. Kiitos energiahoidon, regressioterapian ja mieleni valmentamisen, olen kokenut suuren sisäisen muutoksen ja päihittänyt haasteeni suurelta osin.

Tämän kokonaisuuden avulla lähdemme auraamaan sinun mielestäsi ja elämästäsi edellä mainittuja haasteita pois siten, että voit kasvaa omaan loistoosi herkäksi ja vahvaksi naiseksi ja löytää luonnollisen onnellisuuden, turvan ja rakkauden sisältäsi.

Hoito-valmennuskokonaisuus auttaa sinua avautumaan piilotajunnassa piileville tunteille, tutustumaan itseesi paremmin, rakastumaan löytämääsi ja tekemään valinnat sisäisestä ohjauksesta käsin.

 

Hinta:

 

 • neljä tuntia energiahoitovalmennusta 360 €
 • kaksi tunnin energiahoitovalmennusta ja kaksi kahden tunnin regressioterapiaa 510 € (maksettavissa 1-2 erässä, 1. erä ensimmäisen hoidon yhteydessä tai ennen)

 

Neljä tunnin tapaamiskertaa sisältävät paketit sisältävät energiahoitoa tai life coachausta tai molempia samalla kerralla.

Varaa aikasi täältä

“Kesäkuussa 2019 havahdun siihen, että olen jälleen uupunut ja elämä tuntuu pelkältä suorittamiselta ja selviytymiseltä. Oireina tinnitus, pitkään jatkunut yskä, sydämen tykytykset, lihaskivut, aamuyön heräämiset, ahdistus, epätoivo. En osannut enää nauttia mistään, vaan ajatukset pyörivät suoritettavissa asioissa. Olen uupunut aikaisemminkin ja hakenut apua mm. työterveyshuollosta ja psykoterapiasta. Ne ovat auttaneet, mutta tunsin tarvitsevani jotain syvempää ja ehkä henkisempää apua pahan olon käsittelyyn. Netistä löysin Lotan sivut ja luin hänen ajatuksiaan. Samanlainen arvo- ja ajatusmaailma kohtasivat. Ajattelin, että yksi hoitokerta ei kerro minulle vielä mitään hoidon tehokkuudesta, joten otin Herkäksi ja vahvaksi- paketin.
Lotalle soitettuani päätimme aloittaa regressioterapiasta, joka minua kovasti kiinnosti. Hoitoon matkatessani skeptiset ajatukset hoidon tehokkuudesta nousivat mieleeni ja pohdin laitoinko rahat ihan turhaan touhuun. Paikan päällä Lotan rauhallisuus, läsnäolo ja lämpö saivat mieleni kuitenkin avautumaan ihan uudella tavalla. Regressioterapia oli todella voimakas kokemus kaikkine tunteineen. Hoidon jälkeen tunsin oloni keveäksi ja helpottuneeksi. Oivalsin kuinka tärkeää on kohdata negatiiviset tunteet, joita olin piilotellut pärjäämisen, miellyttämisen ja päälle liimatun positiivisuuden taakse. Seuraavalla kahdella hoitokerralla Lotta antoi energiahoitoa, joissa käsiteltiin tinnitusta, vihaa, häpeää ja pelkoja. Energiahoidot olivat lyhyempiä ja ihanan rentouttavia. Pahimmat tinnitus-oireet yllättäen helpottivat energiahoitojen jälkeen. Hoitopaketin neljäs ja viimeinen kerta oli regressioterapiaa, jossa annoin tulla paljon pahaa oloa ulos. Uskalsin tarttua todellisiin kipukohtiini. Regressioterapia oli pitkähkö ja melko raskaskin, mutta sen jälkeinen helpotuksen tunne on korvaamaton. Jotain kehossani ja mielessäni lähti liikkeelle, ja koen helppoutta olla minä! Hoitojen jälkeinen plussa on myös ihanan ihmeellinen minulle täysin uudenlainen herkistyminen kehon viestien kuuntelemiseen.

Kiitos Lotta tästä upeasta ensikosketuksestani regressioterapian ja energiahoidon maailmaan. Suosittelen lämpimästi!”

Nainen, 40

Minun tarinani

 

 

Koin, että en ollut haluttu lapsi. Olin alkanut tietämättäni vihata itseäni tästä syystä heti elämäni alussa. Vahva itseviha varjosti elämääni alitajunnastani koko ajan ja vaikutti kaikkeen, mitä elämääni ilmaantui, miten ajattelin ja toimin. Se vaikutti vahvasti suhteeseeni äitiini ja riitainnuimme helposti. En kokenut hänestä riittävää lämpöä ja rakkautta. Olen sen sijaan kokenut joutuvani olemaan hänen äitinsä. Alkoholisti-isäni ei näyttänyt lapsuudessani arvostusta naisia kohtaan ja käyttäytyi alistavasti. Hän manipuloi minua ja siskoani äitiämme vastaan, koska itse peilasi äidistämme asioita, joita ei hyväksynyt itsessään. Lisäksi hän toivoi, että olisin ollut poika. Koin hyvin vahvasti hänen taholtaan, että ei ole hyväksyttävää olla herkkä tyttö ja itkeä saatikka näyttää vihaa. Sain kovalta ja tunteettomalta vaikuttavan ja aggressiivisen miehen mallin ja heikon ja alistuvan naisen mallin. Vanhempien välinen riita siirtyi sisääni niin, että “vahva mies” piti valtaa ja heikko nainen ei saanut sanansijaa. Minun sisäisestä puheestani tuli sellaista. Tajusin tämän tosin vasta seitsemän vuotta sitten, kun aloin todella tutustua itseeni. Siihen asti olin juossut itseäni pakoon niin kovaa, kun olin päässyt pääasiallisesti päihteiden, syömishäiriön ja liikunnan avulla.

 

Vanhempien riitatilanteissa minä tunsin itseni muun muassa turvattomaksi, pelokkaaksi, arvottomaksi, riittämättömäksi, hylätyksi, yksinäiseksi, surulliseksi, pettyneeksi, vihaiseksi, katkeraksi ja häpesin isäni käytöstä. Aloin myös hävetä itseäni, koska luulin, että vika on minussa, kun minua ei noissa tilanteissa nähty, vaan hylättiin oman onneni nojaan selviämään. Luulin, että vanhempien ongelmat ovat minun syy, ja heidät täytyy pelastaa. Kun tämä toistui tarpeeksi monta kertaa, itsevihani vaan vahvistui. Teini-ikäisenä isäni sairastui vakavasti ja kuoli. Koin entistä isompaa turvattomuutta ja rakkauden puutetta. Lisäksi koin jo pienenä, että kiltimpi ja kuuliaisempi esikoislapsi siskoni sai enemmän rakkautta kuin temperamenttisempi minä. Minusta tuli kateellinen ja kaiken tämän summana minulle syntyi uskomus, että minun on oltava täydellinen. Vain sillä tavalla olisin rakkauden arvoinen.

 

Saamani naisen ja miehen malli on vaikuttanut romanttisiin suhteisiini vahvasti. Olen vetänyt puoleeni oman sisäisen epätasapainoni vuoksi joko sydän kiinni olevia, usein narsistisia miehiä tai minuun verrattuna liian kilttejä ja feminiinisiltä tuntuneita miehiä.

 

Kertomani elämänkokemukset ovat aiheuttaneet alussa kertomani ongelmat. Eniten minua herkkyydelleni avautumisessa on haitannut sisällä kantamani turvattomuus. En ole pystynyt avautumaan täysillä herkälle, rakastavalle puolelleni, kun olen jatkuvasti joutunut etsimään ja pitämään yllä näennäistä turvallisuuden tunnetta, joka on perustunut rahaan turvautumiseen ja elämän kontrolloimisyrityksiin. Olen pelännyt äitiyttä, sillä olen pelännyt, että lapsenikin jäisi minulle näkymättömäksi ja kokisi emotionaalista hylkäämistä, kuten minä äidiltäni, jollen paranna haavojani.

“Tulin Lotan asiakkaaksi loppusyksystä 2019 kärsittyäni yli puolentoista vuoden ajan lähes tauottomasta ja yhä useammin jopa hengenvaarallisesta (jopa yli 3 dl päivässä viikonkin ajan) kuukautisvuodosta. Itse liitin vaivan vuosina 2015-2018 läpikäymääni perhehelvettiin, joka sekoitti kehoni ja toimi alkusysäyksenä vuodolle, mutta virallinen lääketiede ei tunnistanut vuotoa ja emotionaalista traumaa toisiinsa liittyviksi asioiksi, ja tarjosi oireen hoitoon kohdunpoistoa.
Kun aloitin Lotan asiakkaana olin jo saanut hyvää pontta paranemiseen homeopatiasta ja akupunktiosta, joista ensin mainittu oli saanut jo muutaman yksittäisen tauon verenvuotoon. Koin kuitenkin että vuodon taustalla olevat traumat vaativat henkisen puolen kohtaamista myös muilla tavoin, ja siksi kävin Lotan energia- ja regressioterapiassa yhteensä yhdeksän kertaa marras-joulukuussa 2019.


Erityisesti Lotan antamat energiahoidot olivat minulle vahvoja kokemuksia. Koin monenlaisia henkisen ja fyysisen tason tuntemuksia hoitojen aikana: eräässä hoidossa tuntui kuin minua olisi leikattu elävältä, vaikka Lotta ainoastaan piti käsiään kevyesti alavatsani päällä. Muilla kerroilla koin saavani välähdyksiä tulevaisuuden tapahtumista ja usealla kerralla koin että ympärilläni oli myös muita auttajia Lotan lisäksi. Lotan luona saamieni hoitojen jälkeen vuoto ei ole toistaiseksi alkanut uudestaan. Mielenkiinnolla odotan palautuuko kuukautiskiertoni viimein normaaliksi. Voimani on joka tapauksessa palannut lähes normaalitasolle, ja pystyn usean kuukauden työkyvyttömyyden jälkeen tarttumaan jälleen arkisiin perusaskareisiin.


Vaikka ymmärrän, että käyttämäni sanat tuntuvat vierailta monelle matemaattis-luonnontieteellisen/mekanistisen maailmankuvan omaavalle lukijalle, uskon että yhä useampi alkaa enenevässä määrin kyseenalaistamaan lääketieteen kaikkivoipaisuuden ja näkemaan sen rajoittuneen näkökannan erilaisiin terveyshaasteisiin. Itse olen ainakin toistaiseksi saanut Lotan ja muiden “vaihtoehtohoitajien” avulla hallintaan tilanteen, johon lääkärikunnan ratkaisu olisi ollut invasiivinen “oireilevan elimen poistaminen”.


Itse olen ollut vaikuttunut Lotalta saamastani avusta ja suosittelen hoitoja varauksetta.”

Greta S 43v

Eheytyminen alkaa kokemuksien käsittelystä

Ainoa parannuskeino kaikkeen edellä kertomaani on ollut käsitellä rakkaudettomuuden kokemuksiani ja alkaa sitä kautta kasvaa omaksi itsekseni, herkäksi ja rakastavaksi naiseksi, joka luottaa elämään. En enää yritä ratkaista ongelmiani muuttamalla ulkonäköäni ja jahtaamalla rakkautta ulkopuolelta ja muita ulkoisia asioita. Ainoa parannuskeino tunneongelmien vuoksi sairastamiini masennukseen, syömishäiriöön ja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin on rakkaus, jonka olen kaivanut esille itsestäni. Eheytymiseni myötä olen hyväksynyt herkkyyteni. Pidän herkkyyttä ja haavoittuvaisuutta kauneimpana asiana, joka meissä kaikissa on. Otan tunteet vastaan ja pystyn itkemään ne ulos aina, kun ne nousevat pintaan. En lähde enää vastoin tahtoani lenkille tai salille tai ala kontrolloida syömisiäni, kun tuntuu hankalalta, kuten ennen tein, vaan syön miten haluan. Osaan nauttia olemisesta ja luovasta liikunnasta, kuten tanssista. En yritä enää järkeillä asioita, vaan olen hyvin intuitiivinen. Teen työtä, jossa ei tarvitse olla tehokas ja jota rakastan. Saan toteuttaa työssäni herkkyyttäni ja suorittamisen vuoksi unohtamaani luovuutta. Integroin jatkuvasti paremmin itseeni sitä, että on turvallista rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta. Minulla on paljon paremmat ihmissuhteet ja terveys. En ole enää tuuliajolla, vaan minulla on selkeä missio; auttaa niitä ihmisiä, jotka ovat kokeneet samankaltaisia asioita kuin minä. Tiedostan, että arvokkainta on se, että minulla on paljon rakkautta elämässäni, mielenrauha ja että olen terve sen sijaan, mitä omistan, mikä on tittelini ja mitä olen saavuttanut fyysisessä, materialistisessa maailmassa. Elämäni tuntuu päivä päivältä kevyemmältä, positiivisuuden ja rakkauden määrä minussa ja elämässäni kasvaa koko ajan. Tiedän, että parhaat jutut ovat vasta edessä, kuten vaikkapa lapsen saanti, mihin suhtaudun jo aivan erilailla. Kaipaisitko sinäkin elämääsi tällaista muutosta?

Toivon sydämestäni, että sinäkin voisit elää elämääsi niin kuin oikeasti haluat. Jos pystyt samaistumaan kokemuksiini ja niistä seuranneisiin ongelmiin edes jollain tasolla, tämä paketti on sinua varten. Jokaisella on omat kokemuksena, eikä niiden tarvitse olla juuri samanlaisia kuin minulla, jotta voisin auttaa sinua. Tärkeintä on, että olet kokenut jonkinlaista rakkauden puutetta elämässäsi, joka on saanut sinut pelkäämään herkkyytesi eli todellisen vahvuutesi näyttämistä. Olet ehkä nähnyt vanhempiesi välillä ikävää käytöstä tai sinulta on puuttunut toinen vanhempi. Isäsi tai äitisi on saattanut puhua sinulle negatiivisesti naisista tai miehistä ja tuosta puheesta on tullut sinulle totta. Sen uskominen on haitannut sinua elämässäsi ja haluaisit muuttaa nuo uskomukset ja löytää sen, mikä on oikeasti totta sinulle.

Olen ainakin pk-seudulla ainoa, joka tarjoaa juuri tällaista kokonaisuutta tähän tarkoitukseen näillä työkaluilla. Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään paitsi tuntea tunteet, jos niitä nousee pintaan. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jota voisi verrata positiiviseen tunteeseen. Välitän tämän sinuun ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa teen tämän saman vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Pyydän sinusta kuvan, jollen tiedä, miltä näytät, jotta hoito tulee perille varmasti oikealle henkilölle. Tunnelukkomme sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia korvaa negatiivisen energian, esim. pelon tai muun tunteen ja muuttaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, sinusta tulee herkempi, vahvempi ja onnellisempi, saat elämääsi lisää rakkautta ja opit tietämään, kuka oikeasti olet. Minusta tuli energiahoitaja, koska onnistuin parantamaan lähes itsenäisesti itseltäni masennuksen energiahoidon avulla.

Regressioterapian avulla taas voit tehdä ohjatun, alitajuisen matkan menneisyyden tapahtumiin ja niitä uudelleen mielessäsi elämällä kokea niin tunne- ja ajatustason kuin kehonkin paranemista. Tekniikka auttaa sinua muistamaan tapahtumia, jotka olet jo unohtanut, mutta jotka vaikuttavat siihen, millainen sinä ja elämäsi nyt ovat. Et voi joutua kohtaamaan asioita, joita et olisi valmis käsittelemään. Oma viisas alitajuntasi näyttää sinulle juuri sopivat tilanteet, joiden käsittely auttaa sinua siinä hetkessä eniten ja minä esitän sinulle kysymyksiä, jotka saavat sinut oivaltamaan asioita itsestäsi ja purkamaan itsestäsi negatiivisia tunteita.

Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on hieman eri. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta, sillä siinä hoitoa voi ottaa vain vastaan, kun taas regressioterapia vaatii erilailla aktiivisuutta hoidettavalta. Voin kuitenkin ohjata energiahoidossa mielikuvaharjoituksia ja voimme keskustella halutessasi. Parasta tulosta saa yleensä yhdistämällä energiahoitoa ja regressioterapiaa. Olen myös koulutettu valmentaja (LCF Life Coach®). Yhdistän valmennuksellisuutta hoitoihini tarpeen mukaan. Hoidoilla saa kuitenkin parempia tuloksia kuin puhtaasti valmentamalla, joten käytän niitä pääasiallisesti.

Energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista kärsiviä (masennus ei energiahoidossa haittaa). Regressioterapia ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus eikä mielialalääkkeiden syöminen haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä väh. kolmeen päivään, eikä lihan syöntiä suositella saman verran ennen hoitoa.

“Olin jo pitkään tuntenut epämääräistä ahdistusta ja tuntui, ettei elämä ollut aina hallinnassani. Periaatteessa kaikki oli hyvin, mutta silti jotain puuttui. Olin tottunut pärjäämään itsekseni, ja koin hieman vaikeaksi vastaanottaa huolenpitoa ja aitoa välittämistä. Halusin olotilaani muutosta, koska koin, että en voinut olla täysin oma iloinen ja rento itseni. Halusin avautua tuntemaan enemmän ja olla vastaanottavaisempi ympäristölle. Lotta oli hoitanut minua regressiomenetelmällä jo aiemmin tänä vuonna ja hän kertoi minulle uudesta “Herkäksi ja vahvaksi”-hoitovalmennuspaketista. Jäin heti miettimään, että tuo kokonaisuus voisi olla minua varten. Päätin ottaa neljän kerran hoitopaketin, joka piti sisällään energiahoioa. Hoitotilanteessa oli heti helppo rentoutua, koska Lotta on niin helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen ihminen. Ennen hoidon aloittamista kerroin, mitä aihealueita haluaisin hoidettavan. Itse hoidon aikana tunsin, kuinka kylmät väreet virtasivat läpi vartaloni ja vajosin johonkin toiseen tietoisuuteen. Parin hoitokerran aikana taisin jopa hetkeksi nukahtaa, sen verran syvärentouttavia nuo sessiot olivat. Tunnin hoitohetkien jälkeen oloni oli raukean seesteinen ja aistini olivat hyvin herkillä. Vaivuin myös syvemmin omiin ajatuksiini. Jollain tapaa oli varmempi olo tulevasta. Myöhemmin olen kokenut oloni herkemmäksi ja uskallan myös antautua autettavaksi. Kokemus on ollut kaikin puolin herkistävä ja mieleenpainuva. Suosittelen hoitoa vähänkään asiaa miettiville. Tämä avaa uuden maailman.””

Nainen, Helsinki

Kuuntele jaksot Naiseus sekä Naiseus ja äitiys Ehjäksi-podcastista.

Näe erilaiset Herkäksi ja vahvaksi -pakettivaihtoehdot täältä ja osta omasi. Voit myös ostaa olemalla yhteydessä tätä kautta ja lähetän sinulle laskun.