fbpx
Ehjäksi | Herkäksi ja vahvaksi
22457
page-template-default,page,page-id-22457,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Herkäksi ja vahvaksi

Hei sinä ihana nainen, ovatko nämä asiat sinulle tuttuja?

 • Sinun on vaikea hyväksyä herkkyyttäsi ja näyttää sitä.
 • Olet näennäisesti kova ja luulet ehkä aidosti olevasi sellainen.
 • Et osaa tunnistaa ja käsitellä tunteita.
 • Sinun on vaikea rakastaa itseäsi ja vastaanottaa rakkautta ja/tai rahaa.
 • Suoritat elämää ja kärsit siitä. Olet suorittamisen takia stressaantunut.
 • Et koe olevasi tarpeeksi kosketuksissa luovuuteesi.
 • Yrität olla mahdollisemman järkiperäinen, etkä kuule intuitiotasi.
 • Kohtaat ihmissuhteissasi haasteita edellä mainituista syistä.
 • Olet väsynyt olemaan tehokas ja tuottava.
 • Et jaksa enää tavoitella ulkoisia asioita, vaan kaipaat ennemmin mielenrauhaa ja lisää rakkautta elämääsi.
 • Sinulla on terveyshaasteita, jotka johtuvat edellä mainituista syistä.

Jos vastasit “kyllä” edes yhteen yllä mainituista kohdista, tämä kokonaisuus on sinulle! Tämä kokonaisuus sopii mainiosti myös erityisherkille. Täytän itsekin erityisherkän määritelmän. Ymmärsin sen vasta hiljattain, sillä herkkyys on tuntunut suuren osan elämääni minulle kielletyltä.

Loin tämän hoito-valmennuskokonaisuuden, sillä minulla oli ennen kaikki edellä mainitut ongelmat. Kiitos käyttämieni metodien, etenkin energiahoidon ja regressioterapian, olen kokenut suuren sisäisen muutoksen ja päihittänyt haasteeni suurelta osin.

Koin lapsena, että en ole haluttu lapsi. Olin alkanut tietämättäni vihata itseäni tästä syystä heti elämäni alussa. Vahva itseviha varjosti elämääni alitajunnastani koko ajan ja vaikutti kaikkeen, mitä elämääni ilmaantui, miten ajattelin ja toimin. Se vaikutti vahvasti suhteeseeni äitiini ja riitainnuimme helposti. En kokenut hänestä riittävää lämpöä ja rakkautta. Alkoholisti-isäni ei näyttänyt lapsuudessani arvostusta naisia kohtaan ja käyttäytyi alistavasti. Hän manipuloi minua ja siskoani äitiämme vastaan, koska itse peilasi äidistämme asioita, joita ei hyväksynyt itsessään. Lisäksi hän toivoi, että olisin ollut poika. Koin hyvin vahvasti hänen taholtaan, että ei ole hyväksyttävää olla herkkä tyttö ja itkeä saatikka näyttää vihaa. Sain kovalta ja tunteettomalta vaikuttavan ja aggressiivisen miehen mallin ja heikon ja alistuvan naisen mallin. Vanhempien välinen riita siirtyi sisääni niin, että “vahva mies” piti valtaa ja heikko nainen ei saanut sanansijaa. Minun sisäisestä puheestani tuli sellaista. Tajusin tämän tosin vasta noin kuusi vuotta sitten, kun aloin todella tutustua itseeni, sillä siihen asti olin juossut itseäni pakoon niin kovaa, kun olin päässyt pääasiallisesti päihteiden, syömishäiriön ja liikunnan avulla.

Vanhempien riitatilanteissa minä tunsin itseni muun muassa turvattomaksi, pelokkaaksi, arvottomaksi, riittämättömäksi, hylätyksi, yksinäiseksi, surulliseksi, pettyneeksi, vihaiseksi, katkeraksi ja häpesin isäni käytöstä. Aloin myös hävetä itseäni, koska luulin, että vika on minussa, kun minua ei noissa tilanteissa nähty, vaan hylättiin oman onneni nojaan selviämään. Kun tämä toistui tarpeeksi monta kertaa, itsevihani vaan vahvistui. Teini-ikäisenä isäni sairastui vakavasti ja kuoli. Koin entistä isompaa turvattomuutta ja rakkauden puutetta. Lisäksi koin jo pienenä, että kiltimpi ja kuuliaisempi esikoislapsi siskoni sai enemmän rakkautta kuin temperamenttisempi minä. Minusta tuli kateellinen ja kaiken tämän summana minulle syntyi uskomus, että minun on oltava täydellinen. Vain sillä tavalla olisin rakkauden arvoinen.

Isäni oli narsistinen ja äitini on kiltti. Sain tällaisen miehen ja naisen mallin, joka on vaikuttanut omaan pariutumiseeni. Molemmat olisivat tarvinneet rakkautta itseään kohtaan, jotta tällainen suhdedynamiikka paranisi ja he voisivat löytää rinnalleen itselleen oikeasti sopivan kumppanin. Olen itse onnistunut parantamaan isän käytösesimerkistä imemäni ja kokemastani rakkauden puutteesta johtuneen itsekkään, ylimielisen, kateellisen ja katkeran puoleni, jota ilmensin siskoani ja äitiäni kohtaan, käsittelemällä häneen liittyviä traumoja. Olen myös haavojani parantamatta vetänyt puoleeni miehiä, jotka ovat olleet narsistisia ja minä niissä suhteissa se kiltti osapuoli.

Kertomani kokemukset ovat aiheuttaneet tämän sivun alussa kertomani ongelmat. Eniten minua herkkyydelleni avautumisessa on haitannut sisällä kantamani turvattomuus. En ole pystynyt avautumaan täysillä herkälle, rakastavalle puolelleni, kun olen jatkuvasti joutunut etsimään ja pitämään yllä näennäistä turvallisuuden tunnetta, joka on perustunut rahaan ja elämän kontrolloimisyrityksiin. Olen ymmärtänyt, että vaikka minulla olisi kuinka paljon rahaa ja omaisuutta, ei se riitä pyyhkimään alitajunnastani sitä turvattomuutta, joka sinne on lapsuudessa syntynyt.

Ainoa parannuskeino kaikkeen edellä kertomaani on ollut käsitellä rakkaudettomuuden kokemuksiani ja alkaa sitä kautta kasvaa omaksi itsekseni, herkäksi ja rakastavaksi naiseksi. Ainoa parannuskeino masennukseen, syömishäiriöön ja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin on rakkaus, jonka olen kaivanut esille itsestäni. Eheytymiseni myötä olen alkanut hyväksyä sen, että on ok olla nainen ja herkkä – se on suorastaan ihanaa ja hyvin kaunista. On turvallista rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta. Ei tarvitse yrittää järkeillä kaikkea suojellakseen itseään elämän kolhuilta, vaan saa tuntea vapaasti kaikki tunteet. Ei tarvitse suorittaa ja yrittää pitää yllä sillä tavalla tunnetta, että minulla olisi muka elämä hallinnassani. Sen sijaan voin rentoutua ilmaisemaan luovuuttani yrittäjyydessä, kirjoittamalla, tanssimalla ja laulamalla. Ei tarvitse laihduttaa tai kasvattaa lihaksia ollakseen riittävä.

Olen ymmärtänyt, että vanhempani ovat tehneet parhaansa siitä käsin, kuinka paljon rakkautta he ovat saaneet. Et voi antaa lapsillesi jotain, mitä et ole itse saanut tai itsessäsi parantanut. Olen ymmärtänyt, että niin minä kuin he ovat pohjimmiltaan yhtä paljon rakkautta kuin kuka tahansa muukin, eivätkä kokemukseni ole heidän syynsä. Minä olen vastuussa omasta elämästäni.

Olen vetänyt puoleeni hyvin maskuliinisia miehiä, jotka eivät myöskään ole olleet sydän auki. Kun molemmat suhteen osapuolet ovat sydän kiinni, eivät suhteet onnistu. Sydän kiinni olevat ihmiset harrastavatkin usein irtosuhteita, kuten olen itsekin tehnyt. Toki olen usein toivonut, että niistä suhteista tulisi enemmän ymmärtämättä, että en ole oikeasti valmis sellaiseen, koska en osaa ottaa rakkautta vastaan. Toinen vaihtoehto on ollut vetää puoleeni itseeni verrattuna liian feminiinisiä miehiä, jotka olen kokenut liian herkiksi ja jopa nössöiksi rinnallani. Olen kokenut, että heistä on puuttunut tiettyä miehestä toivomaani jämäkkyyttä. Koska en ole hyväksynyt itseäni, en ole hyväksynyt myöskään kaikkia näissä miehissä näkemiäni piirteitä.

Jos pystyt samaistumaan kokemuksiini ja niistä seuranneisiin ongelmiin edes jollain tasolla, tämä paketti on sinua varten. Jokaisella on omat kokemuksena, eikä niiden tarvitse olla juuri samanlaisia kuin minulla, jotta voisin auttaa sinua. Tärkeintä on, että olet kokenut jonkinlaista rakkauden puutetta elämässäsi, joka on saanut sinut pelkäämään herkkyytesi eli todellisen vahvuutesi näyttämistä. Olet ehkä nähnyt vanhempiesi välillä ikävää käytöstä tai sinulta on puuttunut toinen vanhempi. Isäsi tai äitisi on saattanut puhua sinulle negatiivisesti naisista tai miehistä ja tuosta puheesta on tullut sinun totuutesi. Sen uskominen on haitannut sinua elämässäsi ja haluaisit muuttaa sen aiheuttamat uskomukset ja löytää sen, mikä on oikeasti totta sinulle. 

Lähdemme auraamaan sinun mielestäsi ja elämästäsi edellä mainittujen kaltaisten asioiden vaikutuksia (tunnelukkoja) pois siten, että voit kasvaa omaan loistoosi herkäksi ja vahvaksi naiseksi ja löytää luonnollisen onnellisuuden, turvan ja rakkauden sisältäsi.

Hoito-valmennuskokonaisuus auttaa sinua avautumaan piilotajunnassa piileville tunteille, tutustumaan itseesi paremmin, rakastumaan löytämäänsä ja tekemään valinnat sisäisestä ohjauksesta käsin. Sisäisen muutoksen myötä myös löytää kokemukseni mukaan sen, mikä on itselle oikeasti sopiva työ, jota on tullut maailmaan tekemään. Siitäkin selvää ottamisen eteen voimme työskennellä valmennuksen keinoin. Koostamme yhdessä sinun kanssasi parhaan mahdollisen kokonaisuuden tarpeidesi ja toiveidesi mukaan energiahoidosta, regressioterapiasta ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta.

Olen ainakin pk-seudulla tietääkseni ainoa, joka tarjoaa juuri tällaista kokonaisuutta tähän tarkoitukseen näillä työkaluilla. Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jota voisi verrata positiiviseen tunteeseen. Välitän tämän sinuun ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa teen tämän saman vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia korvaa negatiivisen energian, esim. pelon tai muun tunteen ja muuttaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, sinusta tulee herkempi, vahvempi ja onnellisempi, saat elämääsi lisää rakkautta ja opit tietämään, kuka oikeasti olet.

Regressioterapian avulla taas voit tehdä ohjatun, alitajuisen matkan menneisyyden tapahtumiin ja niitä uudelleen mielessäsi elämällä kokea niin tunne- ja ajatustason kuin kehonkin paranemista. Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on hieman eri. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta. Parasta tulosta saa yleensä yhdistämällä näitä kahta.

Valmennuksessa ohjaan erilaisia meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, jotka auttavat tunteiden käsittelyssä. Itsetuntemuksesi kasvaa, kun esitän sinulle kysymyksiä ja teemme erilaisia tehtäviä ja harjoituksia. Valmennuksen avulla pystyt luomaan juuri sinulle sopivaa elämää.

Hoito-valmennuskokonaisuudesta on tarjolla kolmen, neljän ja kuuden kerran paketit.

Kolmeen ja neljään tunnin kertaan voi yhdistää valmennusta ja energiahoitoa oman tarpeen mukaan. Kuuden kerran paketissa taas kolme kerroista on regressioterapiaa (2 tuntia/kerta) ja loput kolme tunnin kertaa energiahoitoa ja/tai valmennusta.

Katso täältä pakettien hinnat.

Varaa etusivun alaosasta maksuton puolen tunnin puhelinkonsultaatio, jos haluat keskustella siitä, sopiiko tämä paketti sinulle ja mikä olisi siitä sinulle sopiva versio. Kartoitamme tarpeesi ensimmäisellä kerralla, mikäli et halua varata konsultaatiota.

Tässä asiakaspalautteita paketista:

“Kesäkuussa 2019 havahdun siihen, että olen jälleen uupunut ja elämä tuntuu pelkältä suorittamiselta ja selviytymiseltä. Oireina tinnitus, pitkään jatkunut yskä, sydämen tykytykset, lihaskivut, aamuyön heräämiset, ahdistus, epätoivo. En osannut enää nauttia mistään, vaan ajatukset pyörivät suoritettavissa asioissa. Olen uupunut aikaisemminkin ja hakenut apua mm. työterveyshuollosta ja psykoterapiasta. Ne ovat auttaneet, mutta  tunsin tarvitsevani jotain syvempää ja ehkä henkisempää apua pahan olon käsittelyyn. Netistä löysin Lotan sivut ja luin hänen ajatuksiaan. Samanlainen arvo- ja ajatusmaailma kohtasivat. Ajattelin, että yksi hoitokerta ei kerro minulle vielä mitään hoidon tehokkuudesta, joten otin  Herkäksi ja vahvaksi- paketin.

Lotalle soitettuani päätimme aloittaa regressioterapiasta, joka minua kovasti kiinnosti. Hoitoon matkatessani skeptiset ajatukset hoidon tehokkuudesta nousivat mieleeni ja pohdin laitoinko rahat ihan turhaan touhuun. Paikan päällä Lotan rauhallisuus, läsnäolo ja lämpö saivat mieleni kuitenkin avautumaan ihan uudella tavalla. Regressioterapia oli todella voimakas kokemus kaikkine tunteineen. Hoidon jälkeen tunsin oloni keveäksi ja helpottuneeksi. Oivalsin kuinka tärkeää on kohdata negatiiviset tunteet, joita olin piilotellut pärjäämisen, miellyttämisen ja päälle liimatun positiivisuuden taakse. Seuraavalla kahdella hoitokerralla Lotta antoi energiahoitoa, joissa käsiteltiin tinnitusta, vihaa, häpeää ja pelkoja. Energiahoidot olivat lyhyempiä ja ihanan rentouttavia. Pahimmat tinnitus-oireet yllättäen helpottivat energiahoitojen jälkeen. Hoitopaketin neljäs ja viimeinen kerta oli regressioterapiaa, jossa annoin tulla paljon pahaa oloa ulos. Uskalsin tarttua todellisiin kipukohtiini. Regressioterapia oli pitkähkö ja melko raskaskin, mutta sen jälkeinen helpotuksen tunne on korvaamaton. Jotain kehossani ja mielessäni lähti liikkeelle, ja koen helppoutta olla minä! Hoitojen jälkeinen plussa on myös ihanan ihmeellinen minulle täysin uudenlainen herkistyminen kehon viestien kuuntelemiseen.

Kiitos Lotta tästä upeasta ensikosketuksestani regressioterapian ja energiahoidon maailmaan. Suosittelen lämpimästi!”

Nainen, 40

“Tulin Lotan asiakkaaksi loppusyksystä 2019 kärsittyäni yli puolentoista vuoden ajan lähes tauottomasta ja yhä useammin jopa hengenvaarallisesta (jopa yli 3dl päivässä viikonkin ajan) kuukautisvuodosta. Itse liitin vaivan vuosina 2015-2018 läpikäymääni perhehelvettiin, joka sekoitti kehoni ja toimi alkusysäyksenä vuodolle, mutta virallinen lääketiede ei tunnistanut vuotoa ja emotionaalista traumaa toisiinsa liittyviksi asioiksi, ja tarjosi oireen hoitoon kohdunpoistoa.

Kun aloitin Lotan asiakkaana olin jo saanut hyvää pontta paranemiseen homeopatiasta ja akupunktiosta, joista ensin mainittu oli saanut jo muutaman yksittäisen tauon verenvuotoon. Koin kuitenkin että vuodon taustalla olevat traumat vaativat henkisen puolen kohtaamista myös muilla tavoin, ja siksi kävin Lotan energia- ja regressioterapiassa yhteensä yhdeksän kertaa marras-joulukuussa 2019.

Erityisesti Lotan antamat energiahoidot olivat minulle vahvoja kokemuksia. Koin monenlaisia henkisen ja fyysisen tason tuntemuksia hoitojen aikana: eräässä hoidossa tuntui kuin minua olisi leikattu elävältä, vaikka Lotta ainoastaan piti käsiään kevyesti alavatsani päällä. Muilla kerroilla koin saavani välähdyksiä tulevaisuuden tapahtumista ja usealla kerralla koin että ympärilläni oli myös muita auttajia Lotan lisäksi. Lotan luona saamieni hoitojen jälkeen vuoto ei ole toistaiseksi alkanut uudestaan. Mielenkiinnolla odotan palautuuko kuukautiskiertoni viimein normaaliksi. Voimani on joka tapauksessa palannut lähes normaalitasolle, ja pystyn usean kuukauden työkyvyttömyyden jälkeen tarttumaan jälleen arkisiin perusaskareisiin.

Vaikka ymmärrän, että käyttämäni sanat tuntuvat vierailta monelle matemaattis-luonnontieteellisen/mekanistisen maailmankuvan omaavalle lukijalle, uskon että yhä useampi alkaa enenevässä määrin kyseenalaistamaan lääketieteen kaikkivoipaisuuden ja näkemaan sen rajoittuneen näkökannan erilaisiin terveyshaasteisiin. Itse olen ainakin toistaiseksi saanut Lotan ja muiden “vaihtoehtohoitajien” avulla hallintaan tilanteen, johon lääkärikunnan ratkaisu olisi ollut invasiivinen “oireilevan elimen poistaminen”.

Itse olen ollut vaikuttunut Lotalta saamastani avusta ja suosittelen hoitoja varauksetta.”

Greta S. 43v.

“Olin jo pitkään tuntenut epämääräistä ahdistusta ja tuntui, ettei elämä ollut aina hallinnassani. Periaatteessa kaikki oli hyvin, mutta silti jotain puuttui. Olin tottunut pärjäämään itsekseni, ja koin hieman vaikeaksi vastaanottaa huolenpitoa ja aitoa välittämistä. Halusin olotilaani muutosta, koska koin, että en voinut olla täysin oma iloinen ja rento itseni. Halusin avautua tuntemaan enemmän ja olla vastaanottavaisempi ympäristölle. Lotta oli hoitanut minua regressiomenetelmällä jo aiemmin tänä vuonna ja hän kertoi minulle uudesta “Herkäksi ja vahvaksi”-hoitovalmennuspaketista. Jäin heti miettimään, että tuo kokonaisuus voisi olla minua varten. Päätin ottaa neljän kerran hoitopaketin, joka piti sisällään energiahoioa. Hoitotilanteessa oli heti helppo rentoutua, koska Lotta on niin helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen ihminen. Ennen hoidon aloittamista kerroin, mitä aihealueita haluaisin hoidettavan. Itse hoidon aikana tunsin, kuinka kylmät väreet virtasivat läpi vartaloni ja vajosin johonkin toiseen tietoisuuteen. Parin hoitokerran aikana taisin jopa hetkeksi nukahtaa, sen verran syvärentouttavia nuo sessiot olivat. Tunnin hoitohetkien jälkeen oloni oli raukean seesteinen ja aistini olivat hyvin herkillä. Vaivuin myös syvemmin omiin ajatuksiini. Jollain tapaa oli varmempi olo tulevasta. Myöhemmin olen kokenut oloni herkemmäksi ja uskallan myös antautua autettavaksi. Kokemus on ollut kaikin puolin herkistävä ja mieleenpainuva. Suosittelen hoitoa vähänkään asiaa miettiville. Tämä avaa uuden maailman.”
Nainen, Helsinki

Kohdasta Prepaid-kortit löydät Herkäksi ja vahvaksi -pakettivaihtoehdot ja pääset ostamaan omasi. Voit myös olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun. Täältä pääset verkkoajanvaraukseen, josta voit varata esimerkiksi yksittäisen energiahoidon tai regressioterapian tämän tyyppisiin aiheisiin.