fbpx
Ehjäksi | Korona tarjoaa loistavan mahdollisuuden henkiselle kasvulle
22998
post-template-default,single,single-post,postid-22998,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Korona tarjoaa loistavan mahdollisuuden henkiselle kasvulle

Vallitseva tilanne on tuonut meissä ihmisissä esille käsittelemättömät tunteemme ja niistä kumpuvat rakkaudettomat käytösmallimme. Se on tuonut esille myös suuren myötätunnon ja rakkauden kanssaeläjiämme kohtaan. Mitä jos valitsisitkin pelon sijaan kaikessa rakkauden ja käsittelisit niitä tunteita, jotka estävät sinua rakastamasta täysillä?

Kuinka kauan tämä kestää? Miten käy töiden ja raha-asioiden? Sairastunko? Paranenko? Kuolenko? Miten käy läheisten? Kuinka kauan joudun istumaan (yksin) kotona? Milloin saan palata normaaliin elämään? Saako ulkona vielä huomenna liikkua? Miten käy maailmantalouden? Nämä ovat varmasti niitä asioita, joita moni meistä nyt miettii ja pelkää.

Moni tuntee myös vihaa koronaa, koko tilannetta, valtiota ja muita ihmisiä kohtaan ja se vaikuttaa heidän toimintaansa. Joissakin korona nostattaa rakkauden puutteesta johtuvan itsekkyyden pintaan.

Toisaalta saatat iloita koronan tarjoamasta vapaa-ajasta ja mahdollisuudesta jäädä kotiin, olla kunnolla läsnä itsellesi ja läheisille, viettää aikaa luonnossa ja tehdä muita kiireisen arjen tiimellyksessä jääneitä juttuja. Tunnet ehkä vahvaa myötätuntoa esimerkiksi sairastuneita kohtaan ja haluat olla avuksi niille, jotka sitä tarvitsevat.

Korona ravisuttaa juuriamme

Korona pakottaa meidät oppimaan luottamusta. Luottamusta, joka on todellinen luontomme. Monella se on kuitenkin hautunut pelon alle. Jollet ole saanut lapsuudessasi kunnollista perusturvaa ja käsitellyt pelkojasi, pelkäät todennäköisesti koronaa ja sen vaikutuksia enemmän kuin muut. Jos sisäinen lapsesi ikään kuin istuu edelleen yksin nurkassa peloissaan, nyt on oikea aika lohduttaa häntä ja palauttaa pelkosi rakkaudeksi.

Käyn sisintäni nyt kuudetta vuotta läpi ja löydän vieläkin perusturvallisuuden puutetta. Itkin vastikään kuoleman pelkoa. En suinkaan koronan vuoksi, mutta koronan alitajunnastani nostattamana. Korona on aiheuttanut minussakin, kuten monissa muissa, epävarmuutta taloudesta, koska se on nostanut pintaan vanhat, vielä käsittelemättömät pelot.

Olen kuitenkin saanut parannettua sisäistä turvallisuuttani ja onnellisuuttani valtavasti viime vuosina – kiitos ennen kaikkiaan energiahoidolle ja regressioterapialle, joita teen nykyään työkseni. Metodini ovat keinoja pitää niin mielestäni kuin vastustuskyvystäni huolta myös näinä aikoina. Käsittelemättömät traumat nimittäin madaltavat vastustuskykyä, ja hyvä ja stressitön mieli suojelee kehoa.

Rauha löytyy sisältäsi

Korona tarjoaa oivan mahdollisuuden käsitellä niitä tunteita, jotka saavat pelkäämään sairastumista, kuolemaa, konkurssia, maailman- ja vessapaperin loppumista. Tunteet eivät mene pois sillä, että yrittää sulloa ne takaisin sisäänsä. Ne täytyy tuntea uudelleen ja itkeä tai muuten purkaa ja transformoida takaisin rakkaudeksi.

Tietoisuuden tilat, tunteet vaihtuvat. Ne tulevat ja menevät kuin pilvet tai aallot. Anna niiden mennä. Anna niille, itsellesi, muille ja kaikelle anteeksi. Lähetä koronalle rakkautta. Älä jää kiinni mihinkään muuhun paitsi rauhaan, joka sinua odottaa sisälläsi. Koskaan se ei sinua hylkää, jollet egossasi hylkää sitä. Aina se odottaa siellä ja voit palata sinne, kun pelottaa. Voit palata kotiin itsesi luokse. Pyydä apua, jollet löydä rauhaa omin voimin.

Meidän kaikkien on aika nousta tietoisuudessa, tulla rakastavammiksi ihmisiksi. Se ei voi tapahtua, jos vanhat taakat jarruttavat meitä. Koen, että meidän on suorastaan velvollisuus kasvaa henkisesti näinä aikoina. Nyt siihen on tarjoutunut mitä loistavin tilaisuus. Hyödynnä se.

Muutos parempaan on oven takana

Kaikkia suuria muutoksia edeltää kaaos, on lääkäri Deepak Chopra viisaasti sanonut. Suuri muutos parempaan on ihan oven takana. Sen saadaksemme meidän täytyy tehdä tunnetyötä ja luopua ihmiskuntana huonoista tavoistamme ja kaikesta, mikä ei tuo meille todellista onnellisuutta. Jos sinua ei kiinnosta yhteinen hyvä, tee tämä itsesi takia. Niin autat takuulla muitakin.

Elämän tarkoitus ei ole elää mielestään käsin, tehdä kahdeksan tuntia töitä päivässä, kilpailla muiden kanssa paikastaan yhteiskunnassa, suorittaa elämää tehokkaasti ja pysähtymättä, työskennellä terveyden ja ihmissuhteiden kustannuksella, saavuttaa ulkoisia asioita, maksimoida taloudelliset voitot, eikä luonnon riistäminen ja saastuttaminen. Olemme täällä ennen kaikkea rakastamassa toinen toistamme. Oppimassa näkemään itsemme toisissa. Voisimmeko pysähtyä tehdäksemme niin?

Saatat ehkä ihmetellä, miten niin maailma menee tästä parempaan? Kaikki vastaukset löytyvät sisältämme, ja sinäkin pystyt yhdistymään universaaliin, ajantasaiseen tietoon, yhteiseen korkeampaan tietoisuuteemme. Jos tieto tulee tuolta oikealta lähteeltä, siihen voi luottaa. Näinä aikoina entistä useampi ihminen saa intuitiivisesti tietoa tulevasta, ja moni meistä tietää, että kaikki tulee olemaan vielä hyvin.

Jotta sinäkin voisit kuulla intuitiosi paremmin, kannattaa käsitellä tunnelukkojasi. Jos et työstä niitä ja osaa yhdistyä intuitiiviseen, viisaaseen itseesi, luulet helposti, että elämä on niin kuin olet sen tähän mennessä kokenut.

Vaikka suuret muutoksen tuulet puhaltavat ja edessämme voi olla pomppuinen tie, me selviämme siitä. Avainasemassa selviämisessä on sisimmästään kaiken turhan tunnekuorman karsiminen. Perillä meitä odottaa paljon parempi, rakkaudellisempi ja tasa-arvoisempi maailma. Kiitos korona, kun johdatat meitä sitä kohti.

 

Jos korona ja sen vaikutukset pelottavat sinua tai kaipaat muuten tunteiden käsittelyyn apua, olen täällä auttamassa. Kaikki palveluni ovat 1.4.2020 asti 15 prosentin alennuksessa. Paketeissa on ennestään 10-20 prosentin alennus. Palveluni ovat nyt poikkeuksellisesti voimassa yhdeksän kuukautta ostohetkestä. Katso koko tarjonta ja hinnasto täältä.

Olet tervetullut terveenä hoitoon nytkin, jos et kuulu riskiryhmään. Käsittelemättömät traumat aiheuttavat huonoa vastustuskykyä, kun taas energiahoito ja regressioterapia auttavat käsittelemään niitä ja vähentävät stressiä.

Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, ja desifioin hoitolan pintoja. Valmennuksessa en kosketa asiakasta. Energiahoidossa käsiä voi pitää ilmassa hiukan kehon yläpuolella. Regressioterapiassa ei ole pakollista koskea hoidettavaan. Istun hieman kauampana hoidon ajan ohjaamassa. Sovittu aika pitää ja saa perua peruutusmaksutta vaikka samana aamuna, jos sinulle tulee flunssaoireita. Teen samoin tarvittaessa.

Toki etäpalvelut ovat nyt suositeltavampia, sillä niissä ei ole minkäänlaista tartuntariskiä. Teen kaukoenergiahoitoa ja valmennuksia Skypessä ja puhelimessa. Voit ostaa niitä joko yksittäin tai paketteina. Katso vaihtoehdot täältä.

Kaukohoito toimii tutkitusti. Voit hoidattaa sen avulla muun muassa negatiivisia tunteitasi ja saada näin muun muassa mielenrauhaa.

Valmennus on oivaa keskusteluapua arjen haastaviin tilanteisiin. Oivallutan sinua kysymyksillä sekä voimme tehdä erilaisia mielikuva- ja muita harjoitteita. Myös valmennus tuo sinulle parempaa ja selkeämpää mieltä.

Tässä tilanteessa suosittelen erityisesti Eheytä sisäistä lastasi -pakettiani, jonka voi toteuttaa myös etänä. Alitajuinen ohjelmamme pelko on alkanut jo lapsena ja se on juuri se mieleesi ulkopuolelta tullut ohjelmointi, joka saa sinut pelkäämään esimerkiksi koronaa ja sen vaikutuksia. Jos sisälläsi olisi ennestään rauha, eivät ulkomaailman tapahtumat hetkauttaisi sinua. Niinpä voin lämpimästi suositella lapsuudessa syntyneiden tunnelukkojen käsittelyä. Sillä on positiivinen vaikutus kaikkeen elämässäsi.

Yksittäiset palvelut voit ostaa ja varata nyt verkkoajanvarauksesta. Paketit eivät ole myynnissä verkkoajanvarauksessa, mutta niidenkin käyttämiseksi voi varata aikoja sieltä. Laitathan viestiä, jos haluat tietää lisää palveluistani. Ja muistathan toimia 1.4 mennessä, jotta voit hyödyntää alennukset.

738 Comments

Lähetä kommentti