fbpx
Ehjäksi | Kurssit
23351
page-template-default,page,page-id-23351,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Vapaus olla oma itsesi

Kurssi on siirretty syksyyn koronan takia. Kolmen viikonlopun päivämäärät (yht. kuusi päivää) selviävät myöhemmin. 

Vapaus olla oma itsesi on kolmeosainen viikonloppukurssi, jossa saat erilaisia keinoja eri mielentilojen muuntamiseen ja asioiden laajempaan ymmärtämiseen. Käymme kurssilla luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä läpi henkilökohtaisia kipukohtiasi, jotta eheytyminen voisi alkaa, voisit nähdä tunteiden ja elämäntapahtumiesi taakse ja tuntea vapautumista. Ohjaamme erilaisin harjoituksin sinua yhdistymään vahvemmin sisäisen rauhasi lähteelle. Opettamamme metodit on tarkoitettu sinulle jatkuvaksi osaksi elämän matkaasi.

Kurssilta saat/opit:

– todellisen anteeksiannon keinoja
– energiahoidon perusteet ja hoitoharjoituksia
– selvänäköisyyteesi yhdistymistä ja näkökyvyn vahvistamista
– ohjattuja meditaatioita ja syvärentoutuksia, joissa käytämme muun muassa äänimaljoja
– kurssien välissä 2 x 60 min henkilökohtaista valmennusta puhelimitse tai Zoomin kautta
– harjoituksia tehtäväksi kotiin tapaamiskertojen välissä

Paikka: Taiteentekijäntie 8, Munkkivuori, 00350 Helsinki.

Hinta: 370 €/viikonloppu (185 €/pvä klo 10–17 sisältäen tunnin ruokatauon. Hinta sis. 24 % alv). Voit maksaa joko kerralla ennen kurssia tai ennen jokaista viikonloppua. Kurssille ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan kaikkiin viikonloppuihin. Voit kuitenkin peruuttaa osallistumisesi maksutta, mikäli sairastut juuri ennen kurssia flunssaan tai tiedät tai epäilet saaneesi koronan. Mukaan mahtuu 6–12 henkilöä riippuen siitä, onko koronarajoituksia enää, kun kurssi pidetään.

Ohjaan kurssin yhdessä henkinen valmentaja, näkijä ja sointurentouttaja Marna Karvisen kanssa. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jakso surusta ja läheisen menettämisestä ja tutustu meihin lisää. Kurssin opit auttavat myös kaikenlaisen surun käsittelyssä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.