fbpx
Ehjäksi | Valmennus
21765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21765,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Henkisen hyvinvoinnin valmennus

 

Henkisen hyvinvoinnin valmennus tai life coachaus eli elämäntaidon valmennus on ratkaisukeskeistä valmennusta, joka lähtee tästä hetkestä. Se on luonteeltaan lähellä ratkaisukeskeistä terapiaa. Valmennettava etsii valmentajan avustuksella keinoja siihen, miten selvitä elämän tarjoamista haasteista ja elää mielekkäämpää elämää. Koska vastaukset löytyvät meistä itsestämme, oivallutan asiakastani löytämään itselleen sopivat ratkaisut hänen pulmiinsa. Teemme erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat prosessissa.

 

Valmennus soveltuu avuksi muun muassa itsetuntemuksen kehittämiseen, voimavarojen lisäämiseen, ihmissuhteiden parantamiseen ja omannäköisen elämän luomiseen. Valmennus pohjaa kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan, urheilupsykologiaan, mindfulnessiin sekä NLP-tekniikkaan (neurolingvistinen ohjelmointi), joka ohjelmoi kielellisesti aivoja uudelleen. NLP:n taustaoletuksena on, että keho ja mieli toimivat kokonaisuutena. Valmennuksella pyritään siihen, että valmennettava saisi tehtyä elämässään mahdollisemman konkreettisia, elämänlaatua parantavia muutoksia.

Tutustu myös Eheytä sisäistä lastasi, Herkäksi ja vahvaksi – ja Sallivampi suhde itseen -valmennuspaketteihini. Jos mikään valmennuspaketeista ei tunnu sinulle sopivalta, neljän kerran paketti on ostettavissa 320 euron hintaan. Valmennusaiheet päätät sinä. Jos haluaisitkin tehdä valmennuksen sijaan energiahoitoa, se onnistuu (esim puolet ja puolet valmennusta ja energiahoitoa yhdessä tapaamisessa).

Tässä suositus valmennuksestani:

“Koin keväällä 2018 neljä valmennustapaamista Lotta Kvistin kanssa.

Nämä tapaamista olivat todella hyvään aikaan, kun elämäni oli käännekohdassa uupumuksen takia.

Lotta loi heti ensitapaamiselta hyvän auran meidän välillämme. Hän sai minut rentoutumaan ja kuuntelemaan sisintäni rentoutumisharjoituksella. Tunteikas ja ajatuksia herättävä kokemus, jossa oli kuitenkin turvallista olla.
Lotan välityksellä näin mahdollisuuksia sen hetkiseen ongelmaan ja sain myös uskoa tulevaan. Tapaamiset antoivat minulle uskoa, että pystyn ja että minulla on voimaa itse löytää ratkaisuja muutokseen.
Mielikuvaharjoitukset antoivat minulle myös työkaluja nähdä asioita eri kulmista ja ymmärtämään muiden käyttäytymistä.

Voin vahvasti suositella Lotta Kvistiä life coachina. Hänen positiivisella ihmiskäsityksellään ja vahvalla läsnäolollaan hän ohjasi minut uskomaan itseeni ja voimavaroihini.”

Susanne Smeds

Lue täältä lisää suosituksia valmennuksistani. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jaksot henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta ja elämäntehtävästä, jonka löytämiseen valmennus auttaa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat varata valmennuksen haluamaasi aiheeseen (90 €/1h, Wherebyssa tai puhelimitse 80 €/1 h), olethan yhteydessä. Saman linkin kautta löytyy myös sähköinen ajanvaraus. Kaikki valmennusta sisältävät palveluni ovat ostettavissa verkkokaupasta täältä.