fbpx
Ehjäksi | Valmennus
21765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21765,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Henkisen hyvinvoinnin valmennus

Tutustu Eheytä sisäistä lastasi, Herkäksi ja vahvaksi – ja Sallivampi suhde itseen -valmennuspaketteihini.

Eheytä sisäistä lastasi soveltuu kaikille, sillä meillä kaikilla on edes pieniä lapsuuden traumoja, rakkauden puutteen kokemuksia, kuten vaikka emotinaalista vaille jäänneisyyttä.

Herkäksi ja vahvaksi soveltuu naisille, jotka haluavat lopettaa suorittamisen, parantaa turvattomuuden ja riittämättömyyden tunteensa ja löytää kadotetun herkkyytensä.

Sallivampi suhde itse sopii tunnesyöjille ja syömishäiriödiagnoosin saaneille.

Henkisen hyvinvoinnin valmennus (life coachaus, elämäntaidon valmennus) soveltuu avuksi muun muassa itsetuntemuksen kehittämiseen, voimavarojen lisäämiseen, ihmissuhteiden parantamiseen ja omannäköisen elämän luomiseen. Valmennuksella pyritään siihen, että valmennettava saisi tehtyä elämässään mahdollisemman konkreettisia, elämänlaatua parantavia muutoksia.

Valmennukseni on ratkaisukeskeistä valmennusta, joka lähtee tästä hetkestä. Se on luonteeltaan lähellä ratkaisukeskeistä terapiaa. Valmennettava etsii valmentajan avustuksella keinoja siihen, miten selvitä elämän tarjoamista haasteista ja elää mielekkäämpää elämää. Koska vastaukset löytyvät meistä itsestämme, oivallutan asiakastani löytämään itselleen sopivat ratkaisut hänen pulmiinsa. Teemme erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat prosessissa.

Valmennus pohjaa kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan, urheilupsykologiaan, mindfulnessiin sekä NLP-tekniikkaan (neurolingvistinen ohjelmointi), joka ohjelmoi kielellisesti aivoja uudelleen. NLP:n taustaoletuksena on, että keho ja mieli toimivat kokonaisuutena.  

Valmennuksien hinnat

  • 1 h valmennus 90 €
  • 1 h  valmennus etänä 80 €

Eheytä sisäistä lastasi-, Herkäksi ja vahvaksi– ja Sallivampi suhde itseen -konaisuuksista löytyy erilaisia alennuksen sisältäviä pakettivaihtoehtoja.

Tässä suositus valmennuksestani:

“Koin keväällä 2018 neljä valmennustapaamista Lotta Kvistin kanssa.

Nämä tapaamista olivat todella hyvään aikaan, kun elämäni oli käännekohdassa uupumuksen takia.

Lotta loi heti ensitapaamiselta hyvän auran meidän välillämme. Hän sai minut rentoutumaan ja kuuntelemaan sisintäni rentoutumisharjoituksella. Tunteikas ja ajatuksia herättävä kokemus, jossa oli kuitenkin turvallista olla.
Lotan välityksellä näin mahdollisuuksia sen hetkiseen ongelmaan ja sain myös uskoa tulevaan. Tapaamiset antoivat minulle uskoa, että pystyn ja että minulla on voimaa itse löytää ratkaisuja muutokseen.
Mielikuvaharjoitukset antoivat minulle myös työkaluja nähdä asioita eri kulmista ja ymmärtämään muiden käyttäytymistä.

Voin vahvasti suositella Lotta Kvistiä life coachina. Hänen positiivisella ihmiskäsityksellään ja vahvalla läsnäolollaan hän ohjasi minut uskomaan itseeni ja voimavaroihini.”

Susanne Smeds

Varaa täältä maksuton puhelinkonsultaatio tietääksesi, sopiiko valmennus sinulle. Konsultaatio ei velvoita mihinkään.

Kaikki valmennusta sisältävät palveluni ovat ostettavissa verkkokaupasta täältä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat varata valmennuksen haluamaasi aiheeseen, voit olla yhteydessä myös tätä kautta. Saman linkin kautta löytyy myös sähköinen ajanvaraus.

Lue täältä lisää suosituksia valmennuksistani. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jaksot henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta.