fbpx
Eheytä sisäistä lastasi - Ehjäksi
23707
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23707,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Eheytä sisäistä lastasi

Helpottaa hyväksymään itsesi ja parantaa ihmissuhteita, lisää sisäistä turvaa, positiivisuutta ja mielenrauhaa

 

Lapsena kokemasi kokemukset elävät vielä sisälläsi tunnetasolla ja vaikuttavat kaikkeen siihen, mitä elämääsi tulee. Ne vaikuttavat ennen kaikkiaan siihen, rakastatko itseäsi, osaatko ottaa rakkautta vastaan, miten parisuhteesi sujuvat tai onko niitä, millaisia muut ihmissuhteesi ovat, oletko terve, millä tolalla ovat raha-asiasi, tunnetko itsesi vapaaksi ja uskallatko toteuttaa unelmiasi. Siis aivan kaikkeen.

 

Et ole ehkä tullut aina lapsena kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olit. Lähes kaikki meistä jäävät jollain tasolla emotionaalisesti vaille vanhemmiltaan (ja muilta ihmisiltä), mikä saa meidät kokemaan häpeää ja riittämättömyyttä itsestämme. Emotionaalisen hylkäämisen kokemukset jättävät hylätyksi tulemisen tunteen, mikä oirehtii muun muassa vanhemmalla iällä romanttisissa suhteissa hylkäämisen pelkona ja toiseen takertumisena. Jos vanhempasi oli paljon töissä, kun olit lapsi, saatoit kokea paljon hylätyksi tulemisen tunnetta, turvattomuutta ja yksinäisyyttä. Nuo tunteet saattavat edelleen jäytää sinua joko tietoisesti tai tiedostamattomasti aiheuttaen epämääräistä negatiivista oloa ja ahdistusta.

 

Monelle meistä sattuu lapsena paljon kaikenlaista ikävältä tuntunutta. Esimerkiksi minä kasvoin turvattomassa alkoholismikodissa, jossa opin häpeämään itseäni, koin itseni arvottomaksi ja sain kasan muita tunnelukkoja, mielen haavoja, kun kuuntelin isän uhkaavaa huutoa äidille ja seurasin hänen alkoholin käyttöänsä. Ei tarvitse kuitenkaan kokea esimerkiksi henkistä tai fyysistä väkivaltaa, koulukiusaamista, seksuaalista hyväksikäyttöä tai menettää vanhempiaan lapsena/ennen aikojaan, jotta olisi traumoja. Me kaikki olemme kokeneet traumoja; tilanteita, joissa emme ole kokeneet tarpeeksi rakkautta. Usein olemme myös haavoittuneet siksi, että olemme tulkinneet esimerkiksi vanhempiemme sanomisia väärin.

 

Eheytä sisäistä lastasi, hinta:

  • Energiahoitovalmennus 4 h 355 €
  • Energiahoitovalmennus 4 h etänä Skypessä tai puhelimitse 330 €
  • Energiahoitovalmennus 2 x 1 h + regressioterapia 2 x 2 h 490 €
Varaa aikasi täältä

“Miten osaisin edes sanoiksi pukea sen kaiken, joka minussa on liikahtanut Lotan energiahoitojen ja regressioterapian vuoksi. En voi kylliksi edes kiittää, miten sydämeni on avautunut, pelot väistyneet ja olen ihanalla matkalla kohti aitoa omaa itseäni. Minun elämässäni on ollut paljon surua, menetyksiä, alkoholismia ja lapsuusajan traumoja. Kasvoin kovaksi ja maskuliiniseksi suorittajaksi, hyvin pärjääväksi ja sydämensä kovettaneeksi. Kävin pitkät psykoterapiat, joista sain apua asioiden ymmärtämiseen ja niiden jäsentämiseen. Ne eivät kuitenkaan poistaneet kehomuistissa olleita primitiivisä reaktioita tai tunteita, jotka tietyt teemat herättivät sisälläni toistuvasti. Hakeuduin Lotan hoitoihin sillä halusin lopullisesti päästää irti menneisyydestäni. Kävin Lotalla 9 kk säännöllisesti. Koin aina, että yksikin kerta auttoi valtavasti, mutta asiani ja kokemukseni olivat aika isoja, joten halusin antaa itselleni rauhan edetä prosessissa niin pitkään kuin tarvitsi. Alkuun kävin useamman kerran kuukaudessa. Ne tulokset. Vau! En tiedä mistä aloittaa, mutta kaikki minussa on liikahtanut niin pysyvällä ja rakkaudellisella tavalla, että olen täynnä kiitollisuutta. Kohtasin hoidoissa kipeimmät tunteeni, pelkoni ja kokemukseni. Niiden kohtaaminen tapahtui Lotan ohjaamana todella turvallisella ja rakkaudellisella tavalla. Hoidimme tiettyjä teemoja toistuvasti ja uusia nousi myös sitä mukaa. Koen tällä hetkellä olevani vapaa menneisyydestäni ja olen päästänyt irti niistä kipeistäkin asioista, joita olen kantanut matkassa mukanani vuosia. Koen syvää rakkautta myös itseäni kohtaan, olen voimistunut ja vahvistunut kaikin tavoin. Olen vahvistanut feminiinienergiaa itsessäni ja löytänyt todellisen rakkauden ja turvan sisältäni. Olen todella tullut todelliseksi minäkseni ja muutos on niin valtava, että sitä ei pysty sanoiksi tähän edes kirjoittamaan. Löysin todellisen itseni Lotan avulla ja hänen kanssaan. Iso ja lämmin suositus Lotan hoidoille, tulet olemaan elämäsi upeimmalla matkalla turvallisesti. Lotta, kiitos, kiitos ja kiitos, olet ihana!”

Nainen, 36

Mitä tunnelukot ovat?

 

Traumoista aiheutuneet tunnelukot vaikuttavat alitajunnastasi kaikkeen elämässäsi, kuten edellä kerroin. Sisäinen lapsi on sinussa se osa, joka reagoi, kun kohtaat haasteita elämässä. Et pysty järjellä hallitsemaan reaktioita, vaikka haluaisit, sillä tunnelukoilla ohjelmoitu alitajunta on voimakkaampi kuin järki/tietoinen mieli. Reagointi vähenee ja pystyt elämään entistä rennommin ja onnellisemmin, mitä enemmän saat parannettua tunnelukkojasi ja mitä turvallisemmaksi alat olosi kokea. Toisin sanoen kasvat henkisesti kohti aikuisuutta. Jokainen meistä on ollut lapsena luonnostaan iloinen, avoin, luova, rakastava ja läsnä ennen kuin mielemme on myrkytetty ulkopuolelta. Mielen ohjelmointi on tapahtunut pääsääntöisesti jo seitsemän ensimmäisen elinvuotesi aikana. Mitä kauempana olet tuosta puhtaasta tilasta, sitä enemmän sinulla on tunnelukkoja.

 

Moniongelmaisesta mukavaan ja kevyeen elämään

 

Kokemuksesta voin sanoa, että jos unohtaa sisäisen lapsensa, löytää helposti itsensä painimasta monenlaisten ongelmien kanssa, kuten itse olen paininut muun muassa itsevihan, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, useiden masennusten, haastavien perhe- ja miessuhteiden ja läheisriippuvuuden ja syömishäiriön kanssa. Meistä tulee läheisriippuvaisia, kun emme saa tarpeeksi rakkautta ja hyväksyntää ja yritämme alkaa nyhtää sitä muilta etenkin romanttisissa suhteissa. Kaikki ongelmani juonsivat juurensa alkoholismikotiin, jossa seurasin pelokkaana isän ryyppäämistä ja vanhempien riitoja. Ymmärsin vasta vanhemmalla iällä, että molemmissa vanhemmissani on narsistisia piirteitä; isä oli ilkeä ja aggressiivinen äitiäni kohtaan ja hallitsi perhettämmme pelolla. Äiti taas on ollut alistuva ja uhriutuva ja toiminut myös itsekkäästi suhteessa lapsiinsa. Hän suosinut itsensä kanssa samankaltaista siskoani omalta äidiltään saamansa mallin mukaisesti.

 

Seurattuani vanhempieni käytöstä toisiaan kohtaan mallinsin heistä negatiivisia vaikutuksia itseeni ja tajusin henkisen polkuni alkutaipaleella, että myös minussa oli narsistisia piirteitä, joita ilmensin lähinnä äitiäni ja siskoani kohtaan. Lisäksi vedin aina ennen romanttisissa suhteissa puoleeni miehiä, joissa oli isäni kaltaisia piirteitä. Minä päädyin näyttelemään noissa ihmissuhteissa äitini kaltaisen heikon naisen roolin.

 

Eheytän itseäni nyt kahdeksatta vuotta enimmäkseen työkseni tekemillä metodeilla. Olen auttanut viimeiset kolme ja puoli vuotta samanlaisia asioita kokeneita ihmisiä. Paras päätökseni on ollut alkaa hoitaa sisäistä lastani ja voimaannuttaa näin itseäni. Sen avulla elämäni on ottanut aivan uuden suunnan sen kaikilla osa-alueilla.  Ymmärrän nykyään oman arvoni ihmisenä, luotan elämään, elän läsnäolossa turhia stressaamatta, toteutan unelmatyötäni ja uskallan ottaa vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä elämää haluaa meille kaikille tarjota. Myös sinulle, kun vain avaudut sille. Tuo avautuminen on kaikista helpointa, kun alkaa ensisijaisesti parantaa lapsuuden traumojaan, joilla on meihin kaikista voimakkain vaikutus. Minussa on herännyt vahva ymmärrys ihmismielen koukeroista ja myötätunto itseäni ja muita kohtaan. Pystyn kannattelemaan vanhempiensa tekemisistä tai tekemättä jättämisistä kärsiviä ja tarjoamaan heille ymmärrystä heidän tilanteeseensa sekä niin monen vaille jäämää turvaa ja äidillisyyttä.

Miten kokonaisuus toteutetaan?

 

Tämä paikan päällä Lauttasaaressa tai etänä yhteensä neljästä tapaamiskerrasta koostuva valmennus-hoitopaketti tähtää siihen, että tulet tietoisemmaksi sisäisen lapsesi haavoista ja saat eväitä itse itsellesi vastuullisena aikuisena toimimiseen. Hoitovalmennuksien myötä itsetuntemuksesi ja -luottamuksesi paranee, yhteys ja rakkaus itseesi ja sitä myötä muihin kasvaa, ja onnellisuus lisääntyy. Näin kykenet tekemään paremmin itseäsi kohtaan rakkaudellisia päätöksiä sen sijaan, että esimerkiksi jatkat vanhemmilta saamaasi mallia olla romanttisesssa suhteessa narsistisen ihmisen kanssa. Voit myös huomata, kuinka mahdollinen oma itsekkyytesi, ylimielisyytesi, katkeruutesi, kateellisuutesi tms narsistiset piirteet alkavat hävitä, kun onnistut kaivamaan itsestäsi piilossa olevan rakkautesi esille ja antamaan anteeksi vanhemmille tai muille sinua lapsena kaltoin kohdelleille.

 

Kokonaisuus on mahdollista toteuttaa yhdessä energiahoidon ja valmennuksen keinoin (energianvälityksen, mielikuvaharjoitusten, kysymysten ja tehtävien avulla) myös Skypessä tai puhelimitse. Regressioterapiaan varataan kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Joskus hoito kestää pidempään, joten ethän tule hoitoon kiireellä.

 

Käytettävät tekniikat

 

Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään paitsi tuntea mahdollisesti pintaan nousevat negatiiviset tunteet. Ne voivat nousta pintaan myös hoidon jälkeen, mutta se on yhtälailla merkki siitä, että paranemista tapahtuu, eikä tunteita tule tuolloin työntää pois. Kukin reagoi tavallaan; joillekin hoito parantaa oloa heti ja toisille olon paraneminen menee sitä kautta, että ensin pintaan nousevat alitajuntaan jääneet ikävät tunteet. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jonka voi rinnastaa tunteeseen. Välitän tämän sinuun ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa tämä tapahtuu vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia voittaa negatiivisen energian, esim. pelon tai vihan ja muuntaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, huomaat, ettei sinussa ole mitään vikaa, rakastut itseesi, sinusta tulee onnellisempi, opit tietämään, kuka oikeasti olet ja pystyt alkaa luomaan haluamaasi elämää. <3

 

Regressioterapian avulla taas voit tehdä ohjatun, alitajuisen matkan menneisyyden tapahtumiin ja niitä uudelleen mielessäsi elämällä kokea niin tunne- ja ajatustason kuin kehonkin paranemista. Tekniikka auttaa sinua muistamaan tapahtumia, jotka olet jo unohtanut, mutta jotka vaikuttavat siihen, millaista elämäsi nyt on. Et voi joutua kohtaamaan asioita, joita et olisi valmis käsittelemään.

 

Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on hieman eri. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta. Regressioterapia vaatii hieman enemmän rohkeutta, sillä siinä eletään uudelleen vaikeilta tuntuneita tapahtumia. Tunteet paranevat, kun ne tuntee uudelleen. Energiahoidossa hoidettava on passiivisempi ja pelkkä hoidon vastaanottaminen riittää. Voin myös ohjata hoidossa erilaisia mielikuvaharjoituksia ja voimme keskustella halutessasi. Näin teemme ainakin etähoidoissa puhelin- tai Skype-yhteyden kanssa. Parasta tulosta saa yleensä yhdistämällä energiahoitoa ja regressioterapiaa. Niitä kannattaa tehdä vuoroviikoin tai harvemmin aloittaen kummasta tahansa. Regressioterapiaa voi tehdä kahden viikon välein tai harvemmin.

 

Energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista kärsiviä (masennus ja mielialalääkkeiden syönti ei energiahoidossa haittaa). Regressioterapia ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus eikä mielialalääkkeiden syöminen haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä väh. kolmeen päivään, eikä lihan syöntiä suositella saman verran ennen hoitoa.

 

Kuka minä olen?

 

 

Oppaanasi ja tukijanasi matkalla tutustumassa sisäiseen lapseesi toimii energiahoitaja, regressioterapeutti ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja Lotta Kvist. Olen parantanut lähes itsenäisesti itseltäni masennuksen ja syömishäiriön sekä kehollisia vaivoja hoitamalla sisäistä lastani nyt kahdeksatta vuotta. Työkaluina olen käyttänyt eniten energiahoitoa. Lisäksi minulle on tehty runsaasti regressioterapiaa, jota teen itse työkseni ja jonka avulla autan nykyään asiakkaitani ehkä eniten. Olen käyttänyt eheytymisen matkallani myös paljon mielikuvaharjoittelua ja saanut sillä aikaiseksi isoja muutoksia eritoten mielessäni ja muutenkin elämässäni. Lupaan valjastaa kaiken osaamiseni sinun hyödykseni, jotta käteesi jäisi myös tehokkaita käytännön työkaluja, miten auttaa itseäsi arjessasi.

Lue lisää suosituksia palveluistani täältä.

 

Kuuntele Ehjäksi-podcastista jakso tunnelukoista, alkoholismista ja läheisriippuvuudesta ja läheisriippuvuudesta ja ihmissuhteista ja narsismista

Osta Eheytä sisäistä lastasi -paketit täältä. Verkkoajanvaraukseen ja ostamaan yksittäisiä hoitoja ja valmennuksia sisäiselle lapsellesi pääset tästäVoin lähettää haluamastasi paketista myös laskun ja vastata kysymyksiin, jos laitat viestiä.