fbpx
Ehjäksi | Eheytä sisäistä lastasi
22284
page-template-default,page,page-id-22284,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Eheytä sisäistä lastasi

Kuvittele, että sisälläsi asuu pieni lapsi. Tuo lapsi on sinä, sellainen kuin sinä olit pienenä.

Aina tuo lapsi ei ole tullut kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin hän olisi halunnut ja tarvinnut. Joillekin sattuu lapsena paljon kaikenlaista ikävää. Ei tarvitse kuitenkaan kokea esimerkiksi henkistä tai fyysistä väkivaltaa tai hyväksikäyttöä, jotta olisi traumoja. Me kaikki olemme kokeneet traumoja; tilanteita, joissa emme ole kokeneet tarpeeksi rakkautta. Usein olemme myös haavoittuneet siksi, että olemme tulkinneet asioita väärin.

Traumoista on aiheutunut tunnelukkoja, mielen haavoja. Tunnelukot vaikuttavat alitajunnastasi kaikkeen elämässäsi. Ne vaikuttavat muun muassa siihen, kuinka turvaliseksi olosi tunnet, kuinka positiivinen olet, itsetuntoosi, terveyteesi, ihmissuhteisiisi, työhösi ja raha-asioihisi. Sisäinen lapsi on sinussa se osa, joka reagoi, kun kohtaat haasteita elämässä. Reagointi vähenee ja pystyt elämään entistä rennommin ja onnellisemmin, mitä enemmän saat parannettua tunnelukkojasi. Toisin sanoen kasvat henkisesti kohti aikuisuutta. Luonnostaan sisäinen lapsesi on iloinen, avoin, luova, rakastava ja läsnä. Ihan kuten kuka tahansa lapsi, jonka mieltä ei ole vielä myrkytetty ulkopuolelta. Mitä kauempana olet tuosta puhtaasta tilasta, sitä enemmän sinulla on tunnelukkoja.

Kokemuksesta voin sanoa, että jos unohtaa sisäisen lapsensa, löytää helposti itsensä painimasta monenlaisten ongelmien kanssa, kuten itse olen paininut muun muassa itsevihan, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, useiden masennusten, haastavien perhe- ja miessuhteiden ja riippuvuuksien kanssa. Ei kuitenkaan hätää, sillä sisäistä lastaan ja sitä myötä aikuista itseään voi auttaa. Paras päätökseni on ollut alkaa hoitaa sisäistä lastani, sillä sen avulla elämäni on ottanut aivan uuden suunnan.

Tämä yhteensä neljästä tapaamiskerrasta koostuva valmennus-hoitopaketti tähtää siihen, että tulet tietoisemmaksi sisäisen lapsesi haavoista ja saat eväitä itse itsellesi vastuullisena aikuisena toimimiseen. Valmennuksen myötä itsetuntemuksesi ja -luottamuksesi paranee, yhteys ja rakkaus itseesi ja sitä myötä muihin kasvaa, ja onnellisuus lisääntyy.

Kokonaisuus on mahdollista toteuttaa valmennuksen keinoin erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitusten avulla myös Skypessä tai puhelimitse. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen kuitenkin sisällyttämään neljään kertaan regressioterapiaa  ja/tai energiahoitoa, sillä niiden avulla pystyy tehostamaan tunteiden käsittelyä. Regressioterapiaan varataan kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Valmennusta ja energiahoitoa voi yhdistää samaan tapaamiskertaan.

Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jonka voi rinnastaa tunteeseen. Välitän tämän sinuun hoidettavaani ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa tämä tapahtuu vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme, mielen haavat sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia korvaa negatiivisen energian, esim. pelon tai muun tunteen ja muuttaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, huomaat, ettei sinussa ole mitään vikaa, rakastut itseesi, sinusta tulee onnellisempi, opit tietämään, kuka oikeasti olet ja pystyt alkaa luomaan haluamaasi elämää. <3

Regressioterapian avulla taas voit tehdä ohjatun, alitajuisen matkan menneisyyden tapahtumiin ja niitä uudelleen mielessäsi elämällä kokea niin tunne- ja ajatustason kuin kehonkin paranemista. Tekniikka auttaa sinua muistamaan tapahtumia, jotka olet jo unohtanut, mutta jotka vaikuttavat siihen, millaista elämäsi nyt on. Et voi joutua kohtaamaan asioita, joita et olisi valmis käsittelemään.

Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on hieman eri. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta. Regressioterapia vaatii hieman enemmän rohkeutta, sillä siinä eletään uudelleen vaikeilta tuntuneita tapahtumia. Tunteet paranevat, kun ne tuntee uudelleen. Energiahoidossa hoidettava on passiivisempi ja pelkkä hoidon vastaanottaminen riittää. Parasta tulosta saa yleensä yhdistämällä näitä kahta. Niitä kannattaa tehdä vuoroviikoin tai harvemmin aloittaen kummasta tahansa. Regressioterapiaa voi tehdä kahden viikon välein.

Valmennuksessa ohjaan erilaisia meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, jotka auttavat tunteiden käsittelyssä. Itsetuntemuksesi ja kykysi oivaltaa asioita kasvaa, kun esitän sinulle kysymyksiä ja teemme erilaisia tehtäviä ja harjoituksia.

Valmennus sopii kaikille paitsi masentuneille ja vakavammista mielenterveysongelmista kärsiville (lievästi masentuneille voi sopia, konsultoi minua etukäteen tilanteestasi). Energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista kärsiviä (masennus ei energiahoidossa haittaa). Regressioterapia ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus eikä mielialalääkkeiden syöminen haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä väh. kolmeen päivään, eikä lihan syöntiä suositella saman verran ennen hoitoa.

Hinta: yht. 4 h energiahoito ja/tai valmennusta 320 €

yht. 4 h valmennusta Skypessä, Zoomissa tai puhelimessa ja/tai kaukoenergiahoitoa 299 €. Suosittelen jakamaan yhden energiahoitotunnin kahteen puolituntiseen (8 x 30 min), sillä puolessa tunnissa kerkeää hoitaa kerralla riittävästi.Voidaan tehdä myös puoli tuntia valmennusta ja puoli tuntia hoitoa kerralla. Hinta säilyy samana.

TAI 2 x 1 h energiahoito + 2 x 2 h regressioterapia 450 € (maksetaan ennen ensimmäistä kertaa)

Lue suosituksia palveluistani täältä.

Kuuntele Ehjäksi-podcastista jakso tunnelukoista.

Osta Eheytä sisäistä lastasi -paketit täältä. Verkkoajanvaraukseen ja ostamaan yksittäisiä hoitoja ja valmennuksia sisäiselle lapsellesi pääset tästä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ostaa jonkun palvelun, voit olla myös yhteydessä.  Voin lähettää haluamastasi paketista myös laskun.