fbpx
Ehjäksi | Eheytä sisäistä lastasi
22284
page-template-default,page,page-id-22284,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Eheytä sisäistä lastasi

Kuvittele, että sisälläsi asuu pieni lapsi. Tuo lapsi on sellainen kuin sinä olit pienenä.

Aina tuo lapsi ei ole tullut kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin hän olisi halunnut ja tarvinnut. Lähes kaikki meistä jäävät jollain tasolla emotionaalisesti vaille vanhemmiltaan, mikä saa meidät kokemaan häpeää ja riittämättömyyttä itsestämme. Monelle meistä sattuu lapsena paljon kaikenlaista  vieläkin ikävämpää. Esimerkiksi minä kasvoin turvattomassa alkoholismikodissa, jossa opin häpeämään itseäni, koin itseni arvottomaksi ja sain kasan muita tunnelukkoja, mielen haavoja, kun seurasin vanhempien riitoja ja isän alkoholin käyttöä. Ei tarvitse kuitenkaan kokea esimerkiksi henkistä tai fyysistä väkivaltaa, koulukiusaamista tai seksuaalista hyväksikäyttöä, jotta olisi traumoja. Me kaikki olemme kokeneet traumoja; tilanteita, joissa emme ole kokeneet tarpeeksi rakkautta. Usein olemme myös haavoittuneet siksi, että olemme tulkinneet esimerkiksi vanhempiemme sanomisia väärin.

Traumoista aiheutuneet tunnelukot vaikuttavat alitajunnastasi kaikkeen elämässäsi. Ne vaikuttavat muun muassa siihen, pystytkö hyväksymään itsesi, kuinka turvaliseksi olosi tunnet, uskallatko antaa ja vastaanottaa rakkautta romanttisissa suhteissa, muihin ihmissuhteisiisi, kuinka positiivinen olet, niin psyykkiseen kuin fyysiseen terveyteesi, työhösi ja raha-asioihisi. Sisäinen lapsi on sinussa se osa, joka reagoi, kun kohtaat haasteita elämässä. Reagointi vähenee ja pystyt elämään entistä rennommin ja onnellisemmin, mitä enemmän saat parannettua tunnelukkojasi ja mitä turvallisemmaksi alat olosi kokea. Toisin sanoen kasvat henkisesti kohti aikuisuutta. Luonnostaan sisäinen lapsesi on iloinen, avoin, luova, rakastava ja läsnä. Ihan kuten kuka tahansa lapsi, jonka mieltä ei ole vielä myrkytetty ulkopuolelta. Mitä kauempana olet tuosta puhtaasta tilasta, sitä enemmän sinulla on tunnelukkoja.

Kokemuksesta voin sanoa, että jos unohtaa sisäisen lapsensa, löytää helposti itsensä painimasta monenlaisten ongelmien kanssa, kuten itse olen paininut muun muassa itsevihan, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, useiden masennusten, haastavien perhe- ja miessuhteiden ja läheisriippuvuuden ja syömishäiriön kanssa. Meistä tulee läheisriippuvaisia, kun emme saa tarpeeksi rakkautta ja hyväksyntää ja yritämme alkaa nyhtää sitä muilta etenkin romanttisissa suhteisssa. Kaikki ongelmani juonsivat juurensa alkoholismikotiin, jossa seurasin pelokkaana isän ryyppäämistä ja vanhempien riitoja.

Ei kuitenkaan hätää, sillä sisäistä lastaan ja sitä myötä aikuista itseään voi auttaa. Paras päätökseni on ollut alkaa hoitaa sisäistä lastani. Sen avulla elämäni on ottanut aivan uuden suunnan.

Tämä livenä yhteensä neljästä tapaamiskerrasta tai etäpalveluna kahdeksasta 30 min hoitokerrasta koostuva valmennus-hoitopaketti tähtää siihen, että tulet tietoisemmaksi sisäisen lapsesi haavoista ja saat eväitä itse itsellesi vastuullisena aikuisena toimimiseen. Valmennuksen myötä itsetuntemuksesi ja -luottamuksesi paranee, yhteys ja rakkaus itseesi ja sitä myötä muihin kasvaa, ja onnellisuus lisääntyy.

Kokonaisuus on mahdollista toteuttaa yhdessä energiahoidon ja valmennuksen keinoin (energianvälityksen, mielikuvaharjoitusten, kysymysten ja tehtävien avulla) myös Skypessä tai puhelimitse. Jos pääset paikan päälle hoitolaani Helsingin Lauttasaareen, suosittelen sekä energiahoitoa ja regressioterapiaa yhdessä. Regressioterapiaan varataan kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Joskus hoito kestää pidempään, joten ethän tule hoitoon kiireellä.

Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään paitsi tuntea mahdollisesti pintaan nousevat negatiiviset tunteet. Ne voivat nousta pintaan myös hoidon jälkeen, mutta se on yhtälailla merkki siitä, että paranemista tapahtuu, eikä tunteita tule tuolloin työntää pois. Kukin reagoi tavallaan; joillekin hoito parantaa oloa heti ja toisille olon paraneminen menee sitä kautta, että ensin pintaan nousevat alitajuntaan jääneet ikävät tunteet. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jonka voi rinnastaa tunteeseen. Välitän tämän sinuun ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa tämä tapahtuu vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia voittaa negatiivisen energian, esim. pelon tai vihan ja muuntaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, huomaat, ettei sinussa ole mitään vikaa, rakastut itseesi, sinusta tulee onnellisempi, opit tietämään, kuka oikeasti olet ja pystyt alkaa luomaan haluamaasi elämää. <3

Regressioterapian avulla taas voit tehdä ohjatun, alitajuisen matkan menneisyyden tapahtumiin ja niitä uudelleen mielessäsi elämällä kokea niin tunne- ja ajatustason kuin kehonkin paranemista. Tekniikka auttaa sinua muistamaan tapahtumia, jotka olet jo unohtanut, mutta jotka vaikuttavat siihen, millaista elämäsi nyt on. Et voi joutua kohtaamaan asioita, joita et olisi valmis käsittelemään.

Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on hieman eri. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta. Regressioterapia vaatii hieman enemmän rohkeutta, sillä siinä eletään uudelleen vaikeilta tuntuneita tapahtumia. Tunteet paranevat, kun ne tuntee uudelleen. Energiahoidossa hoidettava on passiivisempi ja pelkkä hoidon vastaanottaminen riittää. Voin myös ohjata hoidossa erilaisia mielikuvaharjoituksia ja voimme keskustella halutessasi. Parasta tulosta saa yleensä yhdistämällä energiahoitoa ja regressioterapiaa. Niitä kannattaa tehdä vuoroviikoin tai harvemmin aloittaen kummasta tahansa. Regressioterapiaa voi tehdä kahden viikon välein.

Energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista kärsiviä (masennus ei energiahoidossa haittaa). Regressioterapia ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus eikä mielialalääkkeiden syöminen haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä väh. kolmeen päivään, eikä lihan syöntiä suositella saman verran ennen hoitoa.

Hinta: yht. 4 h energiahoitovalmennus 320 €

4 h energiahoitovalmennus etänä Skypessä tai puhelimitse 300 €

TAI 2 x 1 h energiahoito + 2 x 2 h regressioterapia 460 € (maksettavissa 1-2 erässä, 1. erä ensimmäisen hoidon yhteydessä tai ennen)

Varaa maksuton puhelinkonsultaatio, jos haluat kysyä mitä vain palvelusta. Konsultaatio ei velvoita mihinkään.

Lue suosituksia palveluistani täältä.

Kuuntele Ehjäksi-podcastista jakso tunnelukoista, alkoholismista ja läheisriippuvuudesta ja läheisriippuvuudesta ja ihmissuhteista.
Osta Eheytä sisäistä lastasi -paketit täältä. Verkkoajanvaraukseen ja ostamaan yksittäisiä hoitoja ja valmennuksia sisäiselle lapsellesi pääset tästä.
Voin lähettää haluamastasi paketista myös laskun ja vastata kysymyksiin, jos laitat viestiä.