fbpx
Ehjäksi | Energiahoidot
23701
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23701,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Energiahoidot

Auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen, lisää mielenrauhaa, auttaa anteeksiannossa

 

Käytän hoidoissani tuhansia vuosia vanhaa tiibetiläistä energiaparannusmetodia, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä ja jota on käytetty alun perin vain luostareissa. Se on tekniikkana täysin turvallinen, auttaa hoidettavaa muuttumaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi ja kehittämään ajan saatossa hänen persoonallisuuttaan suotuisaan suuntaan. Lisäksi teen intuitiivista energiahoitoa.

Energiahoito vaatii usein systemaattista hoitojen ottamista, jotta hoidettava huomaisi merkittäviä muutoksia onnellisuudessaan ja terveydentilassaan. Joskus yksi tai muutama hoito voi auttaa huomattavasti. Vakavien vaivojen kohdalla näin ei kuitenkaan yleensä tapahdu, vaan hoitoa tarvitaan enemmän.

Hinta:

 • Tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttuva energiahoito 1 h/90 €
 • Neljä tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää tunnin hoitoa 320 €
 • Kehon energiahoito 1 h/75 €
 • Tunnin kaukohoito puhelin- tai Skype-yhteydellä maksaa 80 euroa
 • Kaukohoitona ilman puhelinyhteyttä 20–30 min/40–55 €
 • Kaukohoitona ilman puhelinyhteyttä 6 x 30 min 265 €
 • Kaukohoitona ilman puhelinyhteyttä 8 x 30 min 330 €
Varaa aikasi täältä

“Kiitokseni Lotalle hoidoista, joita annoit 2 kk aikana. ♡ Voin sydämestäni suositella häntä ja hänen hoitojaan. ♡ Hän auttoi minut ulos ahdistuksesta ja masentuneisuudesta, joka sillä hetkellä oli viedä elämänhaluni.
Hän kulki rinnallani. Sain aina kysyä ja aina hän auttoi. Tämä oli ihmeellinen matka, jota tietenkin teen edelleen hänen antamillaan eväillä.
Meillä jokaisella on oma elämänpolku ja sehän on koulunkäyntiä koko elämä ja Lotta auttoi minua pääsemään taas eteenpäin tältä “luokalta”.
Minulla ei ole oikein sanoja kertoa, miten suurenmoista apua hän antoi. Se täytyy itse kokea, koska kuten sanoin, meillä on jokaisella oma polku ja Lotta kulkee siinä vierellä auttaen ja tukien ja itsehän sitten tekee sen työn saaden Lotalta aina vahvistusta.
Kun luin muita asiakaspalautteita, voin yhtyä heidän kaikkien kiitoksiin ja siksi en toista yksityiskohtia.
Olen vaan niin kiitollinen, että löysin Lotan sivut ja otin yhteyttä. Toivon, että muutkin rohkaistuvat ja suosittelen kahdeksan kertaa puolen tunnin kaukohoitoja. Jaettuna vähintään pariin kertaan viikossa, niin silloin vasta alkaa tajuamaan hoitoa ja välillä saa itse tehdä “työtä” mielessään. Tällä matkalla täällä olen ja koko ajan opin uutta ja kun tulee taas jokin asia, mitä en pysty ylittämään, tiedän keneltä kysyn. 💝”

Rakkaudella, Sirpa 67

Mitä energiahoito on?

Kaikki on energiaa ja värähtelyä, sanoi jo aikoinaan fyysikko Albert EinsteinNäin ollen muun muassa kehomme, tunteemme ja ajatuksemmekin ovat energiaa. Energiahoidoilla vaikutetaan näihin kolmeen pyrkimyksenä tehdä hoidettavasta terveempi ja onnellisempi.

 

Hoitaja välittää hoidettavaan aineetonta, korkeavärähteistä energiaa yleensä käsiensä kautta ja käyttää hoidossa mieltään työkaluna. Energia ei ole hoitajan omaa. Toisin sanoen voidaan sanoa, että energiahoidossa siirretään informaatiota. Hoidettava yleensä makaa vaatteet päällä hoitopöydällä. Jotkut hoidoista voi tehdä hoidettavan istuessa tai seistessä. Koska energia ei tunne välimatkaa, myös etähoitaminen on mahdollista.

Energiahoidon toimivuudesta on olemassa tutkittua tietoa. Virallisetkin hoitotahot käyttävät maailmalla eri energiahoitomenetelmiä.

 

Monet aikamme suuret tieteilijät ovat sanoneet, että terveyden ja sairauden juuret piilevät kehon energioissa. Energiaparantamista on harrastettu eri kulttuureissa, esimerkiksi itämaissa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja intiaanikulttuureissa, jo tuhansia vuosia. Tulevaisuuden lääketieteenkin on povattu perustuvan energian hallintaan kehossa. Nykyisellään moderni fysiikka ei osaa kuitenkaan vielä selittää hoitoja kunnolla, mutta tieteen tarjoamat selitykset eivät myöskään sulje pois hoitojen toimivuutta.

Energeettinen järjestelmämme käsittää muun muassa energiakanava meridiaaneja, joita pitkin universaali elämänenergia meissä virtaa ja pitää meidät elossa. Kanaviin syntyy tukoksia ja energiavajetta traumaattisten tunneperäisten kokemusten, onnettomuuksien ja huonojen elintapojen seurauksena. Tiede on todistanut, että vaikeat elämänkokemuksemme jättävät solumuistiimme eli alintajuntaamme terveytemme ja hyvinvointimme kannalta epäsuotuisia muistijälkiä. Solujen normaali toiminta häiriintyy ja sairauksia syntyy, kun solut eivät saa tarpeeksi energiaa. Sairauksiin löytyy aina jokin syvempi, stressiperäinen syy. Tämäntyyppisillä hoidoilla noita tuhoisia energiavärähtelyjä – toisin sanoen energitasoa – ja näin ollen hyvinvointia ja terveydentilaa pystytään parantamaan. Positiiviset tunteet ja ajatukset värähtelevät korkeampaa energiaa kuin negatiiviset.

Hoitaja toimii katalysaattorina sille, että hoidettava pystyisi parantamaan itse itsensä. Meillä jokaisella on sisäinen kyky parantaa itsemme, ja jokainen solumme on lähtökohtaisesti terve. Paranemista ei voi kuitenkaan taata kenellekään ja se voi vaatia joskus paljon kärsivällisyyttä. Jokaisen ongelmat ja niiden taustalla piilevät stressirakenteet ovat yksilölliset.

 

Energiahoidot eivät poissulje länsimaisen lääketieteen keinojen yhtäaikaista käyttöä. Hoidot tulee nähdä puuttuvana palasena länsimaisia hoitokeinoja täydentämään. En suosittele jättämään lääkärin määräyksiä noudattamatta.

Lähteet: Johanna Blomqvist: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja paranemiseen, Alexander Loyd ja Ben Johnson: Paranemisen avain, Suomen Energiahoitajat

“Kiitos vielä ihanasta energihoidosta! Olo on rakastettu ja aivan mahtava pitkästä aikaa. Onneksi olet seurannut sydäntäsi ja hoidat ihmisiä. Sinulla on ainutlaatuinen kyky. Olet helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Olemuksesi sai minut heti rentoutumaan ja avautumaan, vaikka emme tunteneet entuudestaan. Hoidon jälkeen oli maadoitttunut ja rauhaisa olo. Hoito motivoi myös minua aktivoitumaan omissa hoidoissani taas. Mahtavaa! Ja sain myös itsevarmuutta lisää. Kaikenlaisia uusia ideoita on tullut mieleeni yritystoimintaan liittyen. Arvostan itseäni enemmän ja olen alkanut asettaa rajoja ihmissuhteissa. Kun itse muuttuu, niin ympäristö muuttuu sen myötä. Kaikki lähtee omasta itsestä. Kiitos <3”

Nainen, 37

Mihin energiahoito auttaa?

Energiahoito muun muassa

 

 • parantaa itsetuntoa
 • auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen, lisää mielenrauhaa, auttaa anteeksiannossa
 • vähentää hermoston stressitilaa
 • rauhoittaa ja rentouttaa
 • hävittää tai vähentää kipuja
 • lisää elinvoimaa
 • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen, parantaa unenlaatua
 • poistaa kuona-aineita
 • tukee kehon omia paranemisprosesseja
 • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä
 • auttaa psykosomaattisten sairauksien paranemisessa. Suuri osa sairauksistamme johtuu negatiivisesta mielen sisällöstä. Negatiivisia tunteita on kertynyt paljon alitajuntaan ympäri kehoa, emmekä usein tiedosta niistä paljoakaan.
 • kasvattaa tietoisuuden tasoa

Monta hoitoa tarvitsee?

Ihmiset käyvät minulla hoidossa suht yhtäjaksoisesti keskimäärin 1–10 kertaa. Toiset kokevat paljon hyötyä jo yhdestä hoidosta, toiset eivät niin paljon. Suosittelen useampaa hoitoa (esim. neljä, viisi), jotta saisin sinulle parempia tuloksia.

Jos sinua vaivaavat negatiiviset tunteet, hoitojen määräksi kerralla voi riittää noin 1–5 hoitoa. Masennuksessa niitä voidaan tarvita enemmän. Fyysisten sairauksien ja vammojen kohdalla usein vieläkin enemmän.

Niin mielen negatiivisuudesta eroon pääseminen kuin fyysinen paraneminen voi olla hyvin pitkä (vuosia) kestävä prosessi, mutta tämä vaihtelee kunkin kohdalla. Kukaan ei pysty takaamaan kenellekään paranemista.

Miksei masennus ja uupumus parane hetkessä?

Sairaudet eivät ole usein hetkessä hoidettavissa, sillä niiden syyt (tunteet) ovat kertyneet meihin hyvin pitkän ajan (jopa vuosikymmenien) saatossa.

Energiahoitajakaan ei valitettavasti pysty tekemään hokkuspokkus-temppuja ja saamaan sairauksia paranemaan hetkessä tai taikomaan kaikkia negatiivisia tunteita pois. Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen vaatii sitoutumista. Eihän esimerkiksi psykoterapeutin tai useinmiten fysioterapeutinkaan pakeille mennä vain yhden kerran.

Esimerkiksi masennuksen ja uupumuksen kohdalla ihmisen värähtelytaso on mennyt yleensä melko matalaksi, jolloin sitä ei valitettavasti pysty nostamaan hetkessä. Negatiiviset tunteet värähtelevät matalaa ja positiiviset korkeaa energiaa. Energiahoidossa luodaan korkea värähtely, joka korvaa matalan. Masentunut tai uupunut ei välttämättä koe hoidon heti auttavan, sillä hänen värähtelytasonsa on sillä hetkellä melko paljon matalampi kuin hoidossa käytetty energia. Tämä johtuu siitä, että hänen alitajuntaansa on kertynyt paljon negatiivisia tunteita. Siksi hänen energiatasonsa nostamiseen kuluu pidempään, eikä kannata antaa periksi, jos ei koe hoidon heti auttavan. Itse parantelin masennusta energiahoidolla noin 10 kk ajan (5 kk harvakseltaan, 5 kk säännöllisesti). Luethan ensimmäisen asiakaspalautteen masennukseen liittyen tältä sivulta nimimerkillä “Rakkaudella Sirpa 67”.

“Päädyin kokeilemaan energiahoitoa, sillä olin kokenut jo jonkin aikaa epämääräistä ahdistusta, jolle en löytänyt lähdettä tai selitystä. Elämässä tuntui kaikki olevan päällisin puolin hyvin, mutta silti tuntui, että keho ja mieli oli vain tukossa ja ei ollut hyvä olla.
Kävin kaksi kertaa Lotan energiahoidossa. Kyseinen hoitomuoto oli itselleen uusi. Koin ensimmäisen kerran aikana ja jälkeen hyvin voimakkaita tunteita, jotka purkaantuivat kyynelinä poskilla. Hoito selvästi avasi joitain tukoksia ja lukkoja, ja tuntui kuin tunteet olisivat purkaantuneet kuohuntana ulos. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen oli kuitenkin jo huomattavasti kevyempi olo. Tuntui, kuin joku paino olisi tippunut pois. Toisella kerralla olo oli levollisempi hoidon aikana. Tuntui kuin koko kehon läpi olisi virrannut ihana levollisuus, rauha ja onnellisuus. Hoidon aikana näin ihania onnellisia hetkiä. Huolet tuntuivat kevyemmiltä. Aikaisempi ahdistus ja myös kriittisyys omaa itseä kohtaan tuntui helpottuneen huomattavasti. Oli helpompi hengittää. Myös viikkoja hoidon jälkeen olo on huomattavasti rauhallisempi ja maadoittunut. Tuntuu, että keho ja mieli ovat tasapainossa.


Lotta on ihmisenä hyvin ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä, kuunteleva, läsnä ja sydämellinen. Hänelle on helppo puhua jopa vaikeistakin asioista, vaikka häntä ei tuntisi entuudestaan. Ennen ensimmäistä energiahoitoa juttelimme taustastani, elämäntilanteestani ynnä muuta, ja koin vahvasti, että sain olla tilassa juuri sellainen kuin olen, joko sitten rikki tai eheä, onnellinen tai surullinen. Tilassa oli todella turvallista olla.

Oman kokemukseni jälkeen voin vain ja ainoastaan suositella lämpimästi Lotan palveluja!”

Heini

Nämä asiat vaikuttavat paranemiseen

Paraneminen riippuu siitä, kuinka paljon esimerkiksi sairauden aiheuttavia tunteita on, hoidettavan iästä, elintavoista, hoitojen määrästä, etenkin fyysisten vaivojen kohdalla hoitojen tiheydestä, käytettävästä tekniikasta, hoitajan taidosta ja siitä, onko hoidettava oppinut jotakin sairaudestaan ja tietää, mistä se johtuu. Sairaudet eivät ole meillä syyttä suotta, ja halukas asenne päästää irti sairauden aiheuttavista tunteista auttaa.

Jos olet tehnyt tunnetyötä aiemmin, sinulla on suht hyvät elintavat, etkä ole kovin vanha, olet todennäköisesti herkempi tuntemaan erilaisia energioita kuin päinvastainen ihminen. Toiset ovat luonnostaan herkempiä kuin toiset. (Erityis)herkät ihmiset kokevat yleensä energiahoidot vahvasti ja kokevat heti hyötyvänsä niistä. Herkkyyttään voi kuitenkin jokainen lisätä käymällä hoidoissa.

Täydentävä hoitomuoto, mielialalääkkeet eivät estä hoitoa

Energiahoito on täydentävä hoitomuoto. En suosittele jättämään lääkärin määräyksiä noudattamatta. Jos syöt mielialalääkkeitä, se ei estä energiahoidon tekemistä. Erilaisiin vaivoihin ja sairauksiin saattaa tepsiä parhaiten monenlainen hoito; niin koululäätieteen tarjoama kuin energiahoidot yhdessä. Periaatteessa energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista (kuten skitsofrenia tms.) kärsiviä. Masennusta en laske tähän kategoriaan. Lapsia hoidan vanhemman luvalla.

Hoidon voi tehdä hiljaisuudessa tai keskustellen mielikuvaharjoitusten kera

Suosittelen ensisijaisesti tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttamista, sillä se on tehokkaampaa, ja negatiivinen mielen sisältö on usein fyysistenkin vaivojen taustalla. Voimme tehdä hoidon joko hiljaisuudessa, jolloin sinun kannattaa keskittyä sisäiseen tilaasi kuin meditoisit. Voimme myös jutella hoidon aikana, jolloin saat hoidosta samalla menneisyyttä käsittelevää puheterapiaa ja tulevaisuuteen suuntaavaa valmennusta. Voimme kertoa molemmat, mitä hoidossa koemme ja voin ohjata sinulle mielikuvaharjoituksia voimistamaan hoitoa. Voit jatkaa mielikuvaharjoitusten tekemistä itse kotona.

Hoitovaihtoehdot ja mikä niistä valita?

Jos sinua vaivaa useampi fyysinen vaiva tai negatiivinen tunne, on suositeltavaa varata niihin 60 minuutin kehon pulmiin, tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttuva energiahoito 1 h/90 €.

Jos kaipaat rentoutumista, rauhoittumista, virkistymistä, tasapainoisempaa oloa ja/tai parempaa unenlaatua, suosittelen kehon energiahoitoa 1 h/75 €.

Jos kaipaat muutakin kuin jonkin aikaa kestävää rauhoittumista ja rentoutumista, suosittelen tulemaan hoitoon useamman kerran. Neljä tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää tunnin hoitoa maksaa 320 €.

Voit hoidattaa niin negatiivisia tunteita kuin sairauksia tai vammoja myös kaukohoitona ilman puhelinyhteyttä (20–30 min/40–55 €), mikäli et pääse tai halua tulla hoitolaani Helsingin Lauttasaareen. Tällaisia pikkuhoitoja saattaa tarvita samaan ongelmaan useamman. Tunnin kaukohoito puhelin- tai Skype-yhteydellä maksaa 80 euroa. Keskustelemme hoidon aikana ja ohjaan erilaisia mielikuvaharjoituksia, joita voit tehdä myöhemmin itsekin. Pyydän hoitoa varten kuvasi, jos olemme puhelinyhteydellä, enkä ole nähnyt sinua.

Voit ostaa myös useamman kerran paketin, jolloin saat alennusta (6 x 30 min kaukoenergiahoito 265 €, 8 x 30 min kaukoenergiahoito 330 €). Lyhyet kaukohoidot tehdään ilman puhelin-/videoyhteyttä. Saat hoidon jälkeen sähköpostitse tai tekstiviestitse raportin jokaisesta kaukohoidosta.

Voit varata maksuttoman puolen tunnin puhelinkonsultaation täältä, niin katsotaan yhdessä, millainen hoitosuunnitelma sinulle sopii. Konsultaatio ei velvoita ostamaan hoitoa.

Hoito voi aiheuttaa puhdistusoireita

Ethän käytä alkoholia tai huumeita vähintään 24 tuntiin ennen hoitoa, jotta sinulle ei tulisi puhdistusreaktiona paha olo.

 

 

Fyysisesti tai psyykkisesti paha olo, pääkipu, flunssaoireita tai esimerkiksi itkua ja naurua saattaa silti tulla. Tämä on hyvä merkki siitä, että prosessi menee eteenpäin ja paranemista tapahtuu, eikä oireita kannata säikähtää. Ne menevät yleensä parissa päivässä itsestään ohi. Alitajuntaamme on usein kertynyt paljon ahdistuksen tms aiheuttajia, eikä voi olettaa, että ne lähtevät yhdellä hoidolla. Ahdistusta saattaa nousta taas vaikka hoidon jälkeisenä päivänä pintaan. Se ei tarkoita, että hoito olisi lisännyt sitä, vaan hoito vain nosti uutta jo alitajunnassa ollutta tunnekuormaa pintaan. Tunteet paranevat, kun ne tunnetaan uudestaan. Energiahoidossa tunteiden tunteminen ei ole välttämätöntä, vaan tunteita transformoituu joka tapauksessa positiiviksi, vaikket itkisi tms. Jos pääkipu tai fyysisesti paha olo häiritsee sinua liikaa hoitopäivänä tai muutamana seuraavana päivänä, ota yhteyttä, niin teen samaan hintaan kaukohoidon oireen parantamiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset täältäPrepaid-kortit -kohdasta on ostettavissa niin yksittäiset energiahoidot, energiahoitopaketit kuin kaikki palvelut, jotka sisältävät energiahoitoa.

Varaa maksuton puhelinkonsultaatio tietääksesi, sopiiko energiahoito sinulle. Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta tai haluat varata sen, voit laittaa myös viestiä. Pääset sähköiseen ajanvaraukseen varaamaan energiahoidon tästä

Osta täältä

Suosituksia

“Löysin Lotan palvelut netistä, kun etsin tietoa varjotyöskentelystä. Tutustuin Lotan sivustoon ja luettuani hänen tarinansa tunsin niin paljon ymmärrystä ja läheisyyttä, sanoisinko että sielujen sympatiaa, että halusin ottaa häneen yhteyttä ja keskustella minulle mahdollisesti sopivista hoidoista.

Olen työstänyt jo useita vuosia omia lapsuuden traumoja lähinnä terapioissa ja lukemalla suuren määrän kirjallisuutta ja tekemällä satunnaisia harjoituksia itsenäisesti. Omahoitoni on ollut välillä säännöllistä ja eteenpäin vievää ja välillä olen ollut täysin pysähdyksissä jopa vuosia. Heräsin tämän vuoden alussa tarpeeseen pysähtyä ja tarkastella elämääni tarkemmin. Ymmärsin, että elämässäni oli liikaa kiirettä, stressiä ja suorittamista ja liian vähän rauhaa ja levollisuutta. Tein isoja muutoksia elämässäni ja tutustuin energiamaailmaan ja meditaatioon eri kurssien ja kirjallisuuden avulla. Pääsin todella pitkälle omassa hyvinvoinnissani ja elämäni laatu parani huomattavasti. Aloin pysähtymään omiin hankaliin tunteisiini (esim. riittämättömyys ja turvattomuus) ja havainnoimaan, että mitä tapahtuu kun kuuntelen tunnetta, enkä sysää sitä heti pois. Välillä pääsin syvälle sisälle tunteeseen ja sen juurisyihin. Ymmärsin, mistä tunteeni ovat mahdollisesti syntyneet ja miten ne ovat kulkeneet mukanani koko nuoruuden ja aikuisuuden. Tässä kohtaa tapahtui ymmärrys, missä tajusin, että jotkut traumani lähtösyyt ovat niin syvällä, aikaisin syntyneet, että itse on hankala työstää tai vapauttaa näitä voimakkaita energiakeskusten tukoksia. Ja jotta pystyisin helpommin hoitamaan itseäni jatkossa, tarvitsisin apua energiakeskusten puhdistamiseen ja alkuun pääsemiseen.
Kaiken tämän pystyin helposti jakamaan Lotan kanssa, joka ymmärsi heti tilanteeni ja antoi minulle lisäksi vielä uusia näkökulmia omien tunteitteni mahdollisiin juurisyihin. Yhdessä päätimme, että energiahoidot olisivat minulle sopivia tässä kohtaa omaa paranemisprosessia, ja koska asun ulkomailla niin hoidot tehtiin etänä, kaukohoitoina. Lotta teki minulle yhteensä kuusi kaukoenergiahoitoa kolmen viikon aikana. Tunsin hoidon alkamisen lämpimänä aaltona kehossani ja kun hoito loppui korviini tuli paineen tunne. Itse hoidon aikana minulla oli yleensä lämmin, rauhallinen ja todella rentoutunut olo. Muutamilla kerroilla sain välähdyksiä lapsuudestani ja aivan uusia tapahtumia nousi pintaan, joiden avulla ymmärsin vielä laajemmin traumojeni syntytapoja. Koin uudelleen pienen lapsen tunteita, kun hänen henkisiä tarpeitaan ei tyydytetty. Useasti hoitopäivän aikana ja joskus, niitä seuraavina päivinä, olin normaalia herkempi ja haavoittuvaisempi, jolloin pystyin ajoittain laskemaan vahvuuden kilpeni ja olemaan se pieni lapsi, joka olisi tarvinnut aikuisen huomiota ja syliä. Olla se lapsi, joka en saanut olla ja surra tätä menetettyä aikaa. Itkujen jälkeen olo oli aina kevyt ja levollinen. Vahvempi ja voimaantuneempi. Kaiken kaikkiaan hoidot tulivat minulle tarpeeseen ja auttoivat minua pääsemään eteenpäin omalla henkisen kasvun tiellä. Tunne, että pystyn rakastamaan enemmän ja ehdoitta vierailee elämässäni nyt useammin ja viipyy pidempään.
Kiitoksia todella paljon ihana Lotta auttavista hoidoistasi. Voin Lämpimästi suositella Lotan hoitoja kaikille.”

Marjaana, 42

“Koin Lotan energiahoidossa kauttaaltaan hyvin voimakkaita energioita, jotka avasivat minua selvästi tukoksista. Näin myös alun jälkeen värejä, joita en ole viime talvesta koituneen stressin vuoksi nähnyt vähään aikaan. Värit olivat hyvin kirkkaita ja kauniita sekä kulkivat aaltoina ylitseni. Hoidon päätyttyä olin paljon kevyempi olotilaltani. Se helpotti suuresti jaksamistani päivän suhteen ja jaksoin kiertää vielä messuilla kuuntelemassa luentoja iltaan asti.
Flunssa vähän jatkui vielä, mutta pääsin kevyellä ja vain muutaman päivän niistämisellä ja levolla.  Kiitos! ?❤❤

Merja Savilepo

Lue täältä lisää suosituksia energiahoidoistani. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jakso energiahoidosta

 

Lue täältä fyysikko ja energiahoitaja Johanna Blomqvistin haastattelu energiahoidosta.