fbpx
Ehjäksi | Energiahoidot
21751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21751,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Millaisia hoitoja teen?

Käytän hoidoissani tuhansia vuosia vanhaa tiibetiläistä energiaparannusmetodia, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä ja jota on käytetty alun perin vain luostareissa. Se on tekniikkana täysin turvallinen, auttaa hoidettavaa muuttumaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi ja kehittämään ajan saatossa hänen persoonallisuuttaan suotuisaan suuntaan. Lisäksi teen intuitiivista energiahoitoa.

Energiahoito muun muassa

  • auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen
  • vähentää hermoston stressitilaa
  • rauhoittaa ja rentouttaa
  • hävittää tai vähentää kipuja
  • lisää elinvoimaa
  • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen, parantaa unenlaatua
  • poistaa kuona-aineita
  • tukee kehon omia paranemisprosesseja
  • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä
  • auttaa psykosomaattisten sairauksien paranemisessa. Suuri osa sairauksistamme johtuu negatiivisesta mielen sisällöstä. Negatiivisia tunteita on kertynyt paljon alitajuntaan ympäri kehoa, emmekä usein tiedosta niistä paljoakaan.
  • kasvattaa tietoisuuden tasoa

Energiahoito vaatii usein systemaattista käyttöä, jotta hoidettava huomaisi merkittäviä muutoksia onnellisuudessaan ja terveydentilassaan. Joskus yksi tai muutama hoito voi auttaa huomattavasti. Vakavien vaivojen kohdalla näin ei kuitenkaan yleensä tapahdu, vaan hoitoa tarvitaan enemmän.

Ihmiset käyvät minulla hoidossa suht yhtäjaksoisesti keskimäärin 1–10 kertaa. Toiset kokevat paljon hyötyä jo yhdestä hoidosta, toiset eivät niin paljon. Suosittelen useampaa hoitoa (esim. neljä, viisi), jotta saisin sinulle parempia tuloksia.

Jos sinua vaivaavat negatiiviset tunteet, hoitojen määräksi kerralla voi riittää noin 1–5 hoitoa. Jos kyseessä taas on fyysinen sairaus tai masennus, siihen tarvinnee todennäköisesti vähintään kymmenen tai reilusti enemmänkin hoitoja sairaudesta riippuen. Joskus vähempikin riittää.

Niin mielen negatiivisuudesta eroon pääseminen kuin fyysinen paraneminen voi olla hyvin pitkäkin (vuosia) kestävä prosessi, mutta tämä vaihtelee kunkin kohdalla. Kukaan ei pysty takaamaan kenellekään paranemista.

Sairaudet eivät ole usein hetkessä hoidettavissa, sillä niiden syyt (tunteet) ovat kertyneet meihin ihan elämämme alusta saakka.

Energiahoitajakaan ei valitettavasti pysty tekemään hokkuspokkus-temppuja ja saamaan sairauksia paranemaan hetkessä tai taikomaan kaikkia negatiivisia tunteita pois. Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen vaatii sitoutumista. Eihän esimerkiksi psykoterapeutin tai useinmiten fysioterapeutinkaan pakeille mennä vain yhden kerran.

Esimerkiksi masennuksen ja uupumuksen kohdalla ihmisen värähtelytaso (kaikki on energiaa ja värähtelyä, tunteetkin) on mennyt yleensä melko matalaksi, jolloin sitä ei valitettavasti pysty nostamaan hetkessä. Negatiiviset tunteet värähtelevät matalaa ja positiiviset korkeaa energiaa. Energiahoidossa luodaan korkea värähtely, joka korvaa matalan. Masentunut tai uupunut ei välttämättä koe hoidon heti auttavan, sillä hänen värähtelytasonsa on sillä hetkellä melko paljon matalampi kuin hoidossa käytetty energia. Tämä johtuu siitä, että hänen alitajuntaansa on kertynyt paljon negatiivisia tunteita. Siksi hänen energiatasonsa nostamiseen eli masennuksen tai uupumuksen aiheuttavien tunteiden parantamiseen kuluu pidempään, eikä kannata antaa periksi, jos ei koe hoidon heti auttavan.

Paraneminen riippuu siitä, kuinka paljon esimerkiksi sairauden aiheuttavia tunteita on, hoidettavan iästä, elintavoista, hoitojen määrästä, etenkin fyysisten vaivojen kohdalla hoitojen tiheydestä, käytettävästä tekniikasta, hoitajan taidosta ja siitä, onko hoidettava oppinut jotakin sairaudestaan ja tietää, mistä se johtuu. Sairaudet eivät ole meillä syyttä suotta, ja halukas asenne päästää irti sairauden aiheuttavista tunteista auttaa. Jos hoidon kohde on vakava, etenevä sairaus, se saattaa keretä tuhota elimistöä ennen kuin hoito kerkeää sitä parantaa. Siksi hoidot olisi vakavissa tapauksissa hyvä aloittaa mahdollisemman varhaisessa vaiheessa.

Jos olet tehnyt tunnetyötä aiemmin, sinulla on suht hyvät elintavat, etkä ole kovin vanha, olet todennäköisesti herkempi tuntemaan erilaisia energioita kuin päinvastainen ihminen. Toiset ovat jo syntyjään herkempiä kuin toiset. Herkät ihmiset kokevat yleensä energiahoidot vahvasti ja kokevat heti hyötyvänsä niistä. Herkkyyttään voi kuitenkin jokainen nostaa esimerkiksi käymällä hoidoissa.

Energiahoito on täydentävä hoitomuoto. En suosittele jättämään lääkärin määräyksiä noudattamatta. Jos esimerkiksi syöt mielialalääkkeitä, se ei estä energiahoidon tekemistä. Erilaisiin vaivoihin ja sairauksiin saattaa tepsiä parhaiten monenlainen hoito; niin koululäätieteen tarjoama kuin energiahoidot yhdessä. Periaatteessa energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista (kuten skitsofrenia tms.) kärsiviä. Masennusta en laske tähän kategoriaan. Lapsia hoidan vanhemman luvalla.

Suosittelen ensisijaisesti tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttamista, sillä se on tehokkaampaa, ja negatiivinen mielen sisältö on usein fyysistenkin vaivojen taustalla. Voimme tehdä hoidon joko hiljaisuudessa, jolloin sinun kannattaa keskittyä sisäiseen tilaasi kuin meditoisit. Voimme myös jutella hoidon aikana, jolloin saat hoidosta samalla menneisyyttä käsittelevää puheterapiaa ja/tai enemmänkin tulevaisuuteen suuntaavaa valmennusta. Voimme kertoa molemmat, mitä hoidossa koemme ja voin ohjata sinulle mielikuvaharjoituksia voimistamaan hoitoa. Voit jatkaa mielikuvaharjoitusten tekemistä itse kotona. 

Jos sinua vaivaa useampi fyysinen vaiva tai negatiivinen tunne, on suositeltavaa varata niihin 45 tai 60 minuutin hoito (45 min/70 , 1 h/90 €). Yhdistän tarpeen mukaan kaikkia tarpeellisia tekniikoita tällaiseen hoitoon.

Jos kaipaat rentoutumista, rauhoittumista, virkistymistä, tasapainoisempaa oloa ja/tai parempaa unenlaatua, suosittelen kehon energiahoitoa 1 h/75 €.

Jos kaipaat muutakin kuin jonkin aikaa kestävää rauhoittumista ja rentoutumista, suosittelen tulemaan hoitoon useamman kerran. Neljä tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää tunnin hoitoa maksaa 320 €.

Voit hoidattaa niin negatiivisia tunteita kuin sairauksia tai vammoja myös kaukohoitona (20–30 min/40–55 €). Tällaisia pikkuhoitoja saattaa tarvita samaan ongelmaan useamman. Kaukohoitoja on ostettavissa Eheytä sisäistä lastasi- ja Herkäksi ja vahvaksi -paketeista myös 6 x 30 min (255 €) ja 8 x 30 min (320 €). Lähihoito koetaan usein voimakkaampana etenkin fyysisten vaivojen kohdalla, mutta kaukohoitokin toimii niihin. Kaukohoidot voidaan tehdä joko ilman puhelin-/Whatsapp-yhteyttä tai sen kanssa. Pyydän hoitoa varten kuvasi, jollen ole nähnyt sinua. Puhelinyhteydessä on se hyöty, että saat keskusteluapua/valmennusta samalla ja opit mielikuvaharjoituksia, joiden avulla voit jatkaa itse itsesi hoitamista. Ilman puhelinyhteyttä kerkeän kuitenkin hoitamaan vähän useampia asioita kuin yhteyden kanssa.

Voit varata maksuttoman puolen tunnin puhelinkonsultaation täältä, niin katsotaan yhdessä, millainen hoitosuunnitelma sinulle sopii.

Ethän käytä alkoholia tai huumeita vähintään 24 tuntiin ennen hoitoa, jotta sinulle ei tulisi puhdistusreaktiona paha olo.

Fyysisesti tai psyykkisesti paha olo, pääkipu, flunssaoireita tai esimerkiksi itkua ja naurua saattaa silti tulla. Tämä on hyvä merkki siitä, että prosessi menee eteenpäin ja paranemista tapahtuu, eikä oireita kannata säikähtää. Ne menevät yleensä parissa päivässä itsestään ohi. Ymmärräthän kuitenkin, että alitajuntaamme on usein kertynyt paljon ahdistuksen tms aiheuttajia, eikä voi olettaa, että ne lähtevät yhdellä hoidolla. Ahdistusta saattaa nousta taas vaikka hoidon jälkeisenä päivänä pintaan, eikä se tarkoita, että hoito olisi lisännyt sitä, vaan se nostaa vain uutta jo alitajunnassa ollutta tunnekuormaa pintaan. On joka tapauksessa hyvä, että vaikeat tunteet nousevat pintaan. Jos pääkipu tai fyysisesti paha olo vaivaa sinua vaikkapa hoidosta seuraavana päivänä, ota yhteyttä, niin teen samaan hintaan kaukohoidon siihen.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset täältä. Prepaid-kortit -kohdasta on ostettavissa niin yksittäiset energiahoidot, energiahoitopaketit kuin kaikki palvelut, joihin on mahdollista sisällyttää energiahoitoa.

Tässä suosituksia energiahoidoistani:

”Kiitos vielä ihanasta energihoidosta! Olo on rakastettu ja aivan mahtava pitkästä aikaa. Onneksi olet seurannut sydäntäsi ja hoidat ihmisiä. Sinulla on ainutlaatuinen kyky. Olet helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Olemuksesi sai minut heti rentoutumaan ja avautumaan, vaikka emme tunteneet entuudestaan. Hoidon jälkeen oli maadoitttunut ja rauhaisa olo. Hoito motivoi myös minua aktivoitumaan omissa hoidoissani taas. Mahtavaa! Ja sain myös itsevarmuutta lisää. Kaikenlaisia uusia ideoita on tullut mieleeni yritystoimintaan liittyen. Arvostan itseäni enemmän ja olen alkanut asettaa rajoja ihmissuhteissa. Kun itse muuttuu, niin ympäristö muuttuu sen myötä. Kaikki lähtee omasta itsestä. Kiitos <3″

Nainen, 37

“Päädyin kokeilemaan energiahoitoa, sillä olin kokenut jo jonkin aikaa epämääräistä ahdistusta, jolle en löytänyt lähdettä tai selitystä. Elämässä tuntui kaikki olevan päällisin puolin hyvin, mutta silti tuntui, että keho ja mieli oli vain tukossa ja ei ollut hyvä olla.

Kävin kaksi kertaa Lotan energiahoidossa. Kyseinen hoitomuoto oli itselleen uusi. Koin ensimmäisen kerran aikana ja jälkeen hyvin voimakkaita tunteita, jotka purkaantuivat kyynelinä poskilla. Hoito selvästi avasi joitain tukoksia ja lukkoja, ja tuntui kuin tunteet olisivat purkaantuneet kuohuntana ulos. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen oli kuitenkin jo huomattavasti kevyempi olo. Tuntui, kuin joku paino olisi tippunut pois. Toisella kerralla olo oli levollisempi hoidon aikana. Tuntui kuin koko kehon läpi olisi virrannut ihana levollisuus, rauha ja onnellisuus. Hoidon aikana näin ihania onnellisia hetkiä. Huolet tuntuivat kevyemmiltä. Aikaisempi ahdistus ja myös kriittisyys omaa itseä kohtaan tuntui helpottuneen huomattavasti. Oli helpompi hengittää. Myös viikkoja hoidon jälkeen olo on huomattavasti rauhallisempi ja maadoittunut. Tuntuu, että keho ja mieli ovat tasapainossa.

Lotta on ihmisenä hyvin ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä, kuunteleva, läsnä ja sydämellinen. Hänelle on helppo puhua jopa vaikeistakin asioista, vaikka häntä ei tuntisi entuudestaan. Ennen ensimmäistä energiahoitoa juttelimme taustastani, elämäntilanteestani ynnä muuta, ja koin vahvasti, että sain olla tilassa juuri sellainen kuin olen, joko sitten rikki tai eheä, onnellinen tai surullinen. Tilassa oli todella turvallista olla.

Oman kokemukseni jälkeen voin vain ja ainoastaan suositella lämpimästi Lotan palveluja!”

Heini

Lue täältä lisää suosituksia energiahoidoistani. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jakso energiahoidosta

Minusta tuli energiahoitaja, sillä paranin itse energiahoidon avulla masennuksesta. Lue täältä tarinani siitä.

Lue täältä fyysikko ja energiahoitaja Johanna Blomqvistin haastattelu energiahoidosta.