Ehjäksi | Energiahoidot
21751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21751,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Millaisia hoitoja teen?

Käytän hoidoissani tuhansia vuosia vanhaa tiibetiläistä energiaparannusmetodia, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä ja jota on käytetty alun perin vain luostareissa. Se on tekniikkana täysin turvallinen, auttaa hoidettavaa muuttumaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi ja kehittämään ajan saatossa hänen persoonallisuuttaan suotuisaan suuntaan. Lisäksi teen intuitiivista energiahoitoa.

Energiahoito muun muassa

  • auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen
  • vähentää hermoston stressitilaa
  • rauhoittaa ja rentouttaa
  • hävittää tai vähentää kipuja
  • lisää elinvoimaa
  • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen, parantaa unenlaatua
  • poistaa kuona-aineita
  • tukee kehon omia paranemisprosesseja
  • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä
  • auttaa psykosomaattisten sairauksien paranemisessa. Suuri osa sairauksistamme johtuu negatiivisesta mielen sisällöstä. Negatiivisia tunteita on kertynyt paljon alitajuntaan ympäri kehoa, emmekä usein tiedosta niistä paljoakaan.
  • kasvattaa tietoisuuden tasoa

Lue täältä suosituksia energiahoidoistani.

Lue täältä oma tarinani siitä, miten paranin masennuksesta energiahoidolla.

Lue täältä fyysikko ja energiahoitaja Johanna Blomqvistin haastattelu energiahoidoista.

Energiahoito vaatii usein systemaattista käyttöä, jotta hoidettava huomaisi merkittäviä muutoksia onnellisuudessaan ja terveydentilassaan. Joskus yksi tai muutama hoito voi auttaa huomattavasti. Vakavien vaivojen kohdalla näin ei kuitenkaan yleensä tapahdu, vaan hoitoa tarvitaan enemmän.

Ihmiset käyvät minulla hoidossa suht yhtäjaksoisesti keskimäärin 1–10 kertaa. Toiset kokevat paljon hyötyä jo yhdestä hoidosta, toiset eivät niin paljon. Suosittelen useampaa hoitoa, jotta saisin sinulle parempia tuloksia.

Jos sinua vaivaavat negatiiviset tunteet, hoitojen määräksi kerralla voi riittää noin 1–5 hoitoja. Jos kyseessä taas on fyysinen sairaus tai masennus, siihen tarvinnee todennäköisesti vähintään kymmenen tai reilusti enemmänkin hoitoja sairaudesta riippuen. Joskus vähempikin riittää.

Niin mielen negatiivisuudesta eroon pääseminen kuin fyysinen paraneminen voi olla hyvin pitkäkin (vuosia) kestävä prosessi, mutta tämä vaihtelee kunkin kohdalla. Kukaan ei pysty takaamaan kenellekään paranemista.

Sairaudet eivät ole usein hetkessä hoidettavissa, sillä niiden syyt (tunteet) ovat kertyneet meihin ihan elämämme alusta saakka.

Energiahoitajakaan ei valitettavasti pysty tekemään hokkuspokkus-temppuja ja saamaan sairauksia paranemaan hetkessä tai taikomaan kaikkia negatiivisia tunteita pois. Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen vaatii sitoutumista. Eihän esimerkiksi psykoterapeutin tai useinmiten fysioterapeutinkaan pakeille mennä vain yhden kerran.

Esimerkiksi masennuksen ja uupumuksen kohdalla ihmisen värähtelytaso (kaikki on energiaa ja värähtelyä, tunteetkin) on mennyt yleensä melko matalaksi, jolloin sitä ei valitettavasti pysty nostamaan hetkessä. Negatiiviset tunteet värähtelevät matalaa ja positiiviset korkeaa energiaa. Energiahoidossa luodaan korkea värähtely, joka korvaa matalan. Masentunut tai uupunut ei välttämättä koe hoidon heti auttavan, sillä hänen värähtelytasonsa on sillä hetkellä melko paljon matalampi kuin hoidossa käytetty energia. Tämä johtuu siitä, että hänen alitajuntaansa on kertynyt paljon negatiivisia tunteita. Siksi hänen energiatasonsa nostamiseen eli masennuksen tai uupumuksen aiheuttavien tunteiden parantamiseen kuluu pidempään, eikä kannata antaa periksi, jos ei koe hoidon heti auttavan.

Paraneminen riippuu siitä, kuinka paljon esimerkiksi sairauden aiheuttavia tunteita on, hoidettavan iästä, elintavoista, hoitojen määrästä, etenkin fyysisten vaivojen kohdalla hoitojen tiheydestä, käytettävästä tekniikasta, hoitajan taidosta ja siitä, onko hoidettava oppinut jotakin sairaudestaan ja tietää, mistä se johtuu. Sairaudet eivät ole meillä syyttä suotta, ja halukas asenne päästää irti sairauden aiheuttavista tunteista auttaa. Jos hoidon kohde on vakava, etenevä sairaus, se saattaa keretä tuhota elimistöä ennen kuin hoito kerkeää sitä parantaa. Siksi hoidot olisi vakavissa tapauksissa hyvä aloittaa mahdollisemman varhaisessa vaiheessa.

Jos olet tehnyt tunnetyötä aiemmin, sinulla on suht hyvät elintavat, etkä ole kovin vanha, olet todennäköisesti herkempi tuntemaan erilaisia energioita kuin päinvastainen ihminen. Toiset ovat jo syntyjään herkempiä kuin toiset. Herkät ihmiset kokevat yleensä energiahoidot vahvasti ja kokevat heti hyötyvänsä niistä. Herkkyyttään voi kuitenkin jokainen nostaa esimerkiksi käymällä hoidoissa.

Energiahoito on täydentävä hoitomuoto. En suosittele jättämään lääkärin määräyksiä noudattamatta. Jos esimerkiksi syöt mielialalääkkeitä, se ei estä energiahoidon tekemistä. Erilaisiin vaivoihin ja sairauksiin saattaa tepsiä parhaiten monenlainen hoito; niin koululäätieteen tarjoama kuin energiahoidot yhdessä. Periaatteessa energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista (kuten skitsofrenia tms.) kärsiviä. Masennusta en laske tähän kategoriaan. Lapsia hoidan vanhemman luvalla.

Suosittelen ensisijaisesti tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttamista, sillä se on tehokkaampaa, ja negatiivinen mielen sisältö on usein fyysistenkin vaivojen taustalla.

Jos sinua vaivaa useampi fyysinen vaiva tai negatiivinen tunne, on suositeltavaa varata niihin 40 tai 60 minuutin hoito (40 min/65 , 1 h/90 €). Yhdistän tarpeen mukaan kaikkia tarpeellisia tekniikoita tällaiseen hoitoon.

Jos kaipaat rentoutumista, rauhoittumista, virkistymistä, tasapainoisempaa oloa ja/tai parempaa unenlaatua, suosittelen kehon energiahoitoa 1 h/75 €.

Jos kaipaat muutakin kuin jonkin aikaa kestävää rauhoittumista ja rentoutumista, suosittelen ostamaan vähintään kaksi 162 € tai kolme 236 € kertaa mielen sisältöön vaikuttavaa hoitoa.Neljä tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää tunnin hoitoa maksaa 305 €.

Voit hoidattaa niin negatiivisia tunteita kuin sairauksia tai vammoja myös kaukohoitona (20–30 min/30–40 €). Tällaisia pikkuhoitoja saattaa tarvita samaan ongelmaan useamman. Lähihoito koetaan usein voimakkaampana etenkin fyysisten vaivojen kohdalla, mutta kaukohoitokin toimii niihin.

Voit varata maksuttoman puolen tunnin puhelinkonsultaation täältä, niin katsotaan yhdessä, millainen hoitosuunnitelma sinulle sopii.

Ethän käytä alkoholia tai huumeita vähintään 24 tuntiin ennen hoitoa, jotta sinulle ei tulisi puhdistusreaktiona paha olo.

Fyysisesti tai psyykkisesti paha olo, pääkipu, flunssaoireita tai esimerkiksi itkua ja naurua saattaa silti tulla. Tämä on hyvä merkki siitä, että prosessi menee eteenpäin ja paranemista tapahtuu, eikä oireita kannata säikähtää. Ne menevät yleensä parissa päivässä itsestään ohi. Ymmärräthän kuitenkin, että alitajuntaamme on usein kertynyt paljon ahdistuksen tms aiheuttajia, eikä voi olettaa, että ne lähtevät yhdellä hoidolla. Ahdistusta saattaa nousta taas vaikka hoidon jälkeisenä päivänä pintaan, eikä se tarkoita, että hoito olisi lisännyt sitä, vaan se nostaa vain uutta jo alitajunnassa ollutta tunnekuormaa pintaan. On joka tapauksessa hyvä, että vaikeat tunteet nousevat pintaan. Jos pääkipu tai fyysisesti paha olo vaivaa sinua vaikkapa hoidosta seuraavana päivänä, ota yhteyttä, niin teen samaan hintaan kaukohoidon siihen.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset täältä. Prepaid-kortit -kohdasta on ostettavissa kaikki palveluni.