fbpx
Ehjäksi | Energiahoidot
21751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21751,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Mihin energiahoito auttaa?

Energiahoito muun muassa

  • parantaa itsetuntoa
  • auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen, lisää mielenrauhaa, auttaa anteeksiannossa
  • vähentää hermoston stressitilaa
  • rauhoittaa ja rentouttaa
  • hävittää tai vähentää kipuja
  • lisää elinvoimaa
  • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen, parantaa unenlaatua
  • poistaa kuona-aineita
  • tukee kehon omia paranemisprosesseja
  • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä
  • auttaa psykosomaattisten sairauksien paranemisessa. Suuri osa sairauksistamme johtuu negatiivisesta mielen sisällöstä. Negatiivisia tunteita on kertynyt paljon alitajuntaan ympäri kehoa, emmekä usein tiedosta niistä paljoakaan.
  • kasvattaa tietoisuuden tasoa

Käytän hoidoissani tuhansia vuosia vanhaa tiibetiläistä energiaparannusmetodia, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä ja jota on käytetty alun perin vain luostareissa. Se on tekniikkana täysin turvallinen, auttaa hoidettavaa muuttumaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi ja kehittämään ajan saatossa hänen persoonallisuuttaan suotuisaan suuntaan. Lisäksi teen intuitiivista energiahoitoa.

Energiahoito vaatii usein systemaattista hoitojen ottamista, jotta hoidettava huomaisi merkittäviä muutoksia onnellisuudessaan ja terveydentilassaan. Joskus yksi tai muutama hoito voi auttaa huomattavasti. Vakavien vaivojen kohdalla näin ei kuitenkaan yleensä tapahdu, vaan hoitoa tarvitaan enemmän.

Monta hoitoa tarvitsee?

Ihmiset käyvät minulla hoidossa suht yhtäjaksoisesti keskimäärin 1–10 kertaa. Toiset kokevat paljon hyötyä jo yhdestä hoidosta, toiset eivät niin paljon. Suosittelen useampaa hoitoa (esim. neljä, viisi), jotta saisin sinulle parempia tuloksia.

Jos sinua vaivaavat negatiiviset tunteet, hoitojen määräksi kerralla voi riittää noin 1–5 hoitoa. Masennuksessa niitä voidaan tarvita enemmän. Fyysisten sairauksien ja vammojen kohdalla usein vieläkin enemmän.

Niin mielen negatiivisuudesta eroon pääseminen kuin fyysinen paraneminen voi olla hyvin pitkä (vuosia) kestävä prosessi, mutta tämä vaihtelee kunkin kohdalla. Kukaan ei pysty takaamaan kenellekään paranemista.

Miksei masennus ja uupumus parane hetkessä?

Sairaudet eivät ole usein hetkessä hoidettavissa, sillä niiden syyt (tunteet) ovat kertyneet meihin hyvin pitkän ajan (jopa vuosikymmenien) saatossa.

Energiahoitajakaan ei valitettavasti pysty tekemään hokkuspokkus-temppuja ja saamaan sairauksia paranemaan hetkessä tai taikomaan kaikkia negatiivisia tunteita pois. Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen vaatii sitoutumista. Eihän esimerkiksi psykoterapeutin tai useinmiten fysioterapeutinkaan pakeille mennä vain yhden kerran.

Esimerkiksi masennuksen ja uupumuksen kohdalla ihmisen värähtelytaso on mennyt yleensä melko matalaksi, jolloin sitä ei valitettavasti pysty nostamaan hetkessä. Negatiiviset tunteet värähtelevät matalaa ja positiiviset korkeaa energiaa. Energiahoidossa luodaan korkea värähtely, joka korvaa matalan. Masentunut tai uupunut ei välttämättä koe hoidon heti auttavan, sillä hänen värähtelytasonsa on sillä hetkellä melko paljon matalampi kuin hoidossa käytetty energia. Tämä johtuu siitä, että hänen alitajuntaansa on kertynyt paljon negatiivisia tunteita. Siksi hänen energiatasonsa nostamiseen kuluu pidempään, eikä kannata antaa periksi, jos ei koe hoidon heti auttavan. Itse parantelin masennusta energiahoidolla noin 10 kk ajan (5 kk harvakseltaan, 5 kk säännöllisesti), mutta yksi asiakkaani koki masennuksen paranevan vain kahdeksalla puolen tunnin kaukohoidolla (katso asiakapalaute sivun lopussa).

Lue minun tarinani masennuksesta paranemisesta täältä.

Nämä asiat vaikuttavat paranemiseen

Paraneminen riippuu siitä, kuinka paljon esimerkiksi sairauden aiheuttavia tunteita on, hoidettavan iästä, elintavoista, hoitojen määrästä, etenkin fyysisten vaivojen kohdalla hoitojen tiheydestä, käytettävästä tekniikasta, hoitajan taidosta ja siitä, onko hoidettava oppinut jotakin sairaudestaan ja tietää, mistä se johtuu. Sairaudet eivät ole meillä syyttä suotta, ja halukas asenne päästää irti sairauden aiheuttavista tunteista auttaa.

Jos olet tehnyt tunnetyötä aiemmin, sinulla on suht hyvät elintavat, etkä ole kovin vanha, olet todennäköisesti herkempi tuntemaan erilaisia energioita kuin päinvastainen ihminen. Toiset ovat luonnostaan herkempiä kuin toiset. (Erityis)herkät ihmiset kokevat yleensä energiahoidot vahvasti ja kokevat heti hyötyvänsä niistä. Herkkyyttään voi kuitenkin jokainen lisätä käymällä hoidoissa.

Täydentävä hoitomuoto, mielialalääkkeet eivät estä hoitoa

Energiahoito on täydentävä hoitomuoto. En suosittele jättämään lääkärin määräyksiä noudattamatta. Jos syöt mielialalääkkeitä, se ei estä energiahoidon tekemistä. Erilaisiin vaivoihin ja sairauksiin saattaa tepsiä parhaiten monenlainen hoito; niin koululäätieteen tarjoama kuin energiahoidot yhdessä. Periaatteessa energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista (kuten skitsofrenia tms.) kärsiviä. Masennusta en laske tähän kategoriaan. Lapsia hoidan vanhemman luvalla.

Hoidon voi tehdä hiljaisuudessa tai keskustellen mielikuvaharjoitusten kera

Suosittelen ensisijaisesti tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttamista, sillä se on tehokkaampaa, ja negatiivinen mielen sisältö on usein fyysistenkin vaivojen taustalla. Voimme tehdä hoidon joko hiljaisuudessa, jolloin sinun kannattaa keskittyä sisäiseen tilaasi kuin meditoisit. Voimme myös jutella hoidon aikana, jolloin saat hoidosta samalla menneisyyttä käsittelevää puheterapiaa ja tulevaisuuteen suuntaavaa valmennusta. Voimme kertoa molemmat, mitä hoidossa koemme ja voin ohjata sinulle mielikuvaharjoituksia voimistamaan hoitoa. Voit jatkaa mielikuvaharjoitusten tekemistä itse kotona.

Hoitovaihtoehdot ja mikä niistä valita?

Jos sinua vaivaa useampi fyysinen vaiva tai negatiivinen tunne, on suositeltavaa varata niihin 45 tai 60 minuutin hoito (45 min/70 , 1 h/90 €).

Jos kaipaat rentoutumista, rauhoittumista, virkistymistä, tasapainoisempaa oloa ja/tai parempaa unenlaatua, suosittelen kehon energiahoitoa 1 h/75 €.

Jos kaipaat muutakin kuin jonkin aikaa kestävää rauhoittumista ja rentoutumista, suosittelen tulemaan hoitoon useamman kerran. Neljä tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää tunnin hoitoa maksaa 320 €.

Voit hoidattaa niin negatiivisia tunteita kuin sairauksia tai vammoja myös kaukohoitona ilman puhelinyhteyttä (20–30 min/40–55 €), mikäli et pääse tai halua tulla hoitolaani Helsingin Lauttasaareen. Tällaisia pikkuhoitoja saattaa tarvita samaan ongelmaan useamman. Tunnin kaukohoito puhelin- tai Skype-yhteydellä maksaa 80 euroa. Keskustelemme hoidon aikana ja ohjaan erilaisia mielikuvaharjoituksia, joita voit tehdä myöhemmin itsekin. Pyydän hoitoa varten kuvasi, jos olemme puhelinyhteydellä.

Voit ostaa myös useamman kerran paketin, jolloin saat alennusta (6 x 30 min kaukoenergiahoito 265 €, 8 x 30 min kaukoenergiahoito 330 €). Lyhyet kaukohoidot tehdään ilman puhelin-/videoyhteyttä. Saat hoidon jälkeen sähköpostitse tai tekstiviestitse raportin jokaisesta kaukohoidosta.

Voit varata maksuttoman puolen tunnin puhelinkonsultaation täältä, niin katsotaan yhdessä, millainen hoitosuunnitelma sinulle sopii. Konsultaatio ei velvoita ostamaan hoitoa.

Ethän käytä alkoholia tai huumeita vähintään 24 tuntiin ennen hoitoa, jotta sinulle ei tulisi puhdistusreaktiona paha olo.

Hoito voi aiheuttaa puhdistusoireita

Fyysisesti tai psyykkisesti paha olo, pääkipu, flunssaoireita tai esimerkiksi itkua ja naurua saattaa silti tulla. Tämä on hyvä merkki siitä, että prosessi menee eteenpäin ja paranemista tapahtuu, eikä oireita kannata säikähtää. Ne menevät yleensä parissa päivässä itsestään ohi. Alitajuntaamme on usein kertynyt paljon ahdistuksen tms aiheuttajia, eikä voi olettaa, että ne lähtevät yhdellä hoidolla. Ahdistusta saattaa nousta taas vaikka hoidon jälkeisenä päivänä pintaan. Se ei tarkoita, että hoito olisi lisännyt sitä, vaan hoito vain nosti uutta jo alitajunnassa ollutta tunnekuormaa pintaan. Tunteet paranevat, kun ne tunnetaan uudestaan. Energiahoidossa tunteiden tunteminen ei ole välttämätöntä, vaan tunteita transformoituu joka tapauksessa positiiviksi, vaikket itkisi tms. Jos pääkipu tai fyysisesti paha olo vaivaa sinua vaikkapa hoidosta seuraavana päivänä, ota yhteyttä, niin teen samaan hintaan kaukohoidon siihen.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset täältä. Prepaid-kortit -kohdasta on ostettavissa niin yksittäiset energiahoidot, energiahoitopaketit kuin kaikki palvelut, jotka sisältävät energiahoitoa.

Osta täältä

Katso kaikille sopiva hoitokokonaisuus Eheytä sisäistä lastasi -, tunnesyöjille ja syömishäiriöisille suunnattu Sallivampi suhde itseen – sekä pelkästään naisille suunnattu Herkäksi ja vahvaksi

Tässä suosituksia energiahoidoistani:

“Kiitokseni Lotalle hoidoista, joita annoit 2 kk aikana. ♡ Voin sydämestäni suositella häntä ja hänen hoitojaan. ♡ Hän auttoi minut ulos ahdistuksesta ja masentuneisuudesta, joka sillä hetkellä oli viedä elämänhaluni.
Hän kulki rinnallani. Sain aina kysyä ja aina hän auttoi. Tämä oli ihmeellinen matka, jota tietenkin teen edelleen hänen antamillaan eväillä.
Meillä jokaisella on oma elämänpolku ja sehän on koulunkäyntiä koko elämä ja Lotta auttoi minua pääsemään taas eteenpäin tältä “luokalta”.
Minulla ei ole oikein sanoja kertoa, miten suurenmoista apua hän antoi. Se täytyy itse kokea, koska kuten sanoin, meillä on jokaisella oma polku ja Lotta kulkee siinä vierellä auttaen ja tukien ja itsehän sitten tekee sen työn saaden Lotalta aina vahvistusta.
Kun luin muita asiakaspalautteita, voin yhtyä heidän kaikkien kiitoksiin ja siksi en toista yksityiskohtia.
Olen vaan niin kiitollinen, että löysin Lotan sivut ja otin yhteyttä. Toivon, että muutkin rohkaistuvat ja suosittelen kahdeksan kertaa puolen tunnin kaukohoitoja. Jaettuna vähintään pariin kertaan viikossa, niin silloin vasta alkaa tajuamaan hoitoa ja välillä saa itse tehdä “työtä” mielessään. Tällä matkalla täällä olen ja koko ajan opin uutta ja kun tulee taas jokin asia, mitä en pysty ylittämään, tiedän keneltä kysyn. 💝”
Rakkaudella, Sirpa 67

”Kiitos vielä ihanasta energihoidosta! Olo on rakastettu ja aivan mahtava pitkästä aikaa. Onneksi olet seurannut sydäntäsi ja hoidat ihmisiä. Sinulla on ainutlaatuinen kyky. Olet helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Olemuksesi sai minut heti rentoutumaan ja avautumaan, vaikka emme tunteneet entuudestaan. Hoidon jälkeen oli maadoitttunut ja rauhaisa olo. Hoito motivoi myös minua aktivoitumaan omissa hoidoissani taas. Mahtavaa! Ja sain myös itsevarmuutta lisää. Kaikenlaisia uusia ideoita on tullut mieleeni yritystoimintaan liittyen. Arvostan itseäni enemmän ja olen alkanut asettaa rajoja ihmissuhteissa. Kun itse muuttuu, niin ympäristö muuttuu sen myötä. Kaikki lähtee omasta itsestä. Kiitos <3″

Nainen, 37

“Päädyin kokeilemaan energiahoitoa, sillä olin kokenut jo jonkin aikaa epämääräistä ahdistusta, jolle en löytänyt lähdettä tai selitystä. Elämässä tuntui kaikki olevan päällisin puolin hyvin, mutta silti tuntui, että keho ja mieli oli vain tukossa ja ei ollut hyvä olla.

Kävin kaksi kertaa Lotan energiahoidossa. Kyseinen hoitomuoto oli itselleen uusi. Koin ensimmäisen kerran aikana ja jälkeen hyvin voimakkaita tunteita, jotka purkaantuivat kyynelinä poskilla. Hoito selvästi avasi joitain tukoksia ja lukkoja, ja tuntui kuin tunteet olisivat purkaantuneet kuohuntana ulos. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen oli kuitenkin jo huomattavasti kevyempi olo. Tuntui, kuin joku paino olisi tippunut pois. Toisella kerralla olo oli levollisempi hoidon aikana. Tuntui kuin koko kehon läpi olisi virrannut ihana levollisuus, rauha ja onnellisuus. Hoidon aikana näin ihania onnellisia hetkiä. Huolet tuntuivat kevyemmiltä. Aikaisempi ahdistus ja myös kriittisyys omaa itseä kohtaan tuntui helpottuneen huomattavasti. Oli helpompi hengittää. Myös viikkoja hoidon jälkeen olo on huomattavasti rauhallisempi ja maadoittunut. Tuntuu, että keho ja mieli ovat tasapainossa.

Lotta on ihmisenä hyvin ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä, kuunteleva, läsnä ja sydämellinen. Hänelle on helppo puhua jopa vaikeistakin asioista, vaikka häntä ei tuntisi entuudestaan. Ennen ensimmäistä energiahoitoa juttelimme taustastani, elämäntilanteestani ynnä muuta, ja koin vahvasti, että sain olla tilassa juuri sellainen kuin olen, joko sitten rikki tai eheä, onnellinen tai surullinen. Tilassa oli todella turvallista olla.

Oman kokemukseni jälkeen voin vain ja ainoastaan suositella lämpimästi Lotan palveluja!”

Heini

Lue täältä lisää suosituksia energiahoidoistani. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jakso energiahoidosta

Lue täältä fyysikko ja energiahoitaja Johanna Blomqvistin haastattelu energiahoidosta.