fbpx
Energiahoito/life coachaus - Ehjäksi
23701
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23701,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Energiahoito ja life coachaus

Häiritsevätkö sinua negatiiviset ajatukset ja tunteet? Onko sinulla ongelmia itsetuntosi kanssa? Oletko stressaantunut, masentunut, ahdistunut ja/tai väsynyt? Onko sinulla selittämättömiä kipuja, kiristyksiä tai muita fyysisiä vaivoja, joita et ole saanut paranemaan? Jos vastasit “kyllä”, energiahoito auttaa.

Kehosi muistaa sinulle tapahtuneet asiat, vaikka mieli olisi jo unohtanut suurimman osan. Noissa tapahtumissa syntyneet tunteet asuvat ympäri kehoasi alitajunnassasi. Vaikka olisitkin puhunut ihmissuhteistasi ja kokemistasi elämän haasteista läheisillesi tai ammattilaiselle, saatat tunnistaa, ettei se ole riittänyt. Psykoterapia onkin usein liian pinnallisen mentaalista, eivätkä elämänkokemuksissa syntyneet tunteet poistu alitajunnasta sen avulla ollenkaan tai kunnolla. Ne jäävät kehoosi vaikuttamaan itsetuntoosi, mielenrauhaasi, terveyteesi ja kaikkeen siihen, mitä elämääsi ilmestyy. Luomme nimittäin elämämme sisältä käsin, ja alitajuntamme on usein melko täynnä negatiivisuutta olimme siitä tietoisia tai emme.

Mitä jos voisitkin olla stressaamatta turhia, saavuttaa paremman itsetunnon, olla energisempi ja saada purettua keholliset jännityksesi? Muun muassa se kaikki on mahdollista energiahoidon avulla.

Energiahoito nimittäin muun muassa

 

 • auttaa itsensä ja muiden rakastamisessa
 • auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen, lisää mielenrauhaa, auttaa anteeksiannossa
 • auttaa riippuvuuksien, kuten esim syömishäiriön paranemisessa
 • vähentää hermoston stressitilaa
 • rauhoittaa ja rentouttaa niin kehoa kuin mieltä
 • hävittää tai vähentää kipuja, muun muassa pääkipu/migreeni, selkäkipu ja muut lihaskivut sekä vatsakivut, kuten kuukautiskivut
 • lisää elinvoimaa
 • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen, parantaa unenlaatua, virkistää
 • poistaa kuona-aineita
 • tukee kehon omia paranemisprosesseja
 • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä ja auttaa sairauksia paranemaan parantamalla tunteita
 • kasvattaa tietoisuuden tasoa, auttaa henkisessä kasvussa
Varaa energiahoitoVaraa maksuton puhelinkonsultaatioOsta neljän kerran hoitopaketti

Mitä energiahoito on?

Kaikki on energiaa ja värähtelyä, sanoi jo aikoinaan fyysikko Albert EinsteinNäin ollen muun muassa kehomme, tunteemme ja ajatuksemmekin ovat energiaa. Energiahoidolla, josta käytetään joskus myös termiä healing, vaikutetaan näihin kolmeen pyrkimyksenä tehdä hoidettavasta terveempi ja onnellisempi.

 

Hoitaja välittää hoidettavaan aineetonta, korkeavärähteistä energiaa yleensä käsiensä kautta ja käyttää hoidossa mieltään työkaluna. Energia ei ole hoitajan omaa. Toisin sanoen voidaan sanoa, että energiahoidossa siirretään informaatiota. Hoidettava makaa vaatteet päällä hoitopöydällä. Jollet pysty/halua maata, myös istuminen on ok. Koska energia ei tunne välimatkaa, myös etähoitaminen on mahdollista.

Energiahoidon toimivuudesta on olemassa tutkittua tietoa. Virallisetkin hoitotahot käyttävät maailmalla eri energiahoitomenetelmiä.

 

Monet aikamme suuret tieteilijät ovat sanoneet, että terveyden ja sairauden juuret piilevät kehon energioissa. Energiaparantamista on harrastettu eri kulttuureissa, esimerkiksi itämaissa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja intiaanikulttuureissa, jo tuhansia vuosia. Tulevaisuuden lääketieteenkin on povattu perustuvan energian hallintaan kehossa. Nykyisellään moderni fysiikka ei osaa kuitenkaan vielä selittää hoitoja kunnolla, mutta tieteen tarjoamat selitykset eivät myöskään sulje pois hoitojen toimivuutta.

Energeettinen järjestelmämme käsittää muun muassa energiakanava meridiaaneja, joita pitkin universaali elämänenergia meissä virtaa ja pitää meidät elossa. Kanaviin syntyy tukoksia ja energiavajetta traumaattisten tunneperäisten kokemusten, onnettomuuksien ja huonojen elintapojen seurauksena. Energeettinen järjestelmämme käsittää myös energiakehoja, kuten esimerkiksi tunnekehon ja energia-/eetterikehon. Tunnekehossa sijaitsevat tunteemme, ja energiakeho vaikuttaa fyysisen kehon toimintaan niin, että fyysiseen kehoon ilmenevä ogelma ilmestyy ensin sinne. Energiahoidossa puhutaan myös chakroista, energiakeskuksista, joista tärkeimpiä on kehossamme seitsemän.

Tiede on todistanut, että vaikeat elämänkokemuksemme jättävät solumuistiimme eli alintajuntaamme terveytemme ja hyvinvointimme kannalta epäsuotuisia muistijälkiä. Solujen normaali toiminta häiriintyy ja sairauksia syntyy, kun solut eivät saa tarpeeksi energiaa. Sairauksiin löytyy aina jokin syvempi, stressiperäinen syy. Tämäntyyppisillä hoidoilla noita tuhoisia energiavärähtelyjä – toisin sanoen energitasoa – ja näin ollen hyvinvointia ja terveydentilaa pystytään parantamaan. Positiiviset tunteet ja ajatukset värähtelevät korkeampaa energiaa kuin negatiiviset.

Hoitaja toimii katalysaattorina sille, että hoidettava pystyisi parantamaan itse itsensä. Meillä jokaisella on sisäinen kyky parantaa itsemme, ja jokainen solumme on lähtökohtaisesti terve.

 

Energiahoidot eivät poissulje länsimaisen lääketieteen keinojen yhtäaikaista käyttöä. Hoidot tulee nähdä puuttuvana palasena länsimaisia hoitokeinoja täydentämään. En suosittele jättämään lääkärin määräyksiä noudattamatta.

Millaisia hoitoja ja valmennuksia teen?

 

 

Käytän hoidoissani usein tuhansia vuosia vanhaa tiibetiläistä energiaparannusmetodia, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä. Se on tekniikkana täysin turvallinen, auttaa sinua muuttumaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi. Yhdistän hoitoihini intuiviista energiahoitoa. Jos haluat olla hoitolassani tehtävässä hoidossa vain hiljaa ja ottaa vastaan hoitoa, jota välitän kehosi kautta, se onnistuu mainiosti. Silloin se on puhtaasti energiahoitoa.

 

Toisaalta vaikka olisit tullut energiahoitoon, voimmekin tehdä puhtaasti valmennusta koko tunnin, jos se tuntuu tilanteeseen sopivammalta. Niin valmennus- kuin energiahoitokerta voi sisältää keskustelua, somaattisia (kehollisia) harjoituksia, NLP-harjoituksia, meditaatio-/mindfulness-/-mielikuvaharjoituksia ja konstellaatioharjoituksia. NLP-harjoituksissa aivoja ohjelmoidaan kielellisesti uudelleen.

Hoitovaihtoehdot ja mikä niistä valita?

Kerkeämme hoitamaan tunnin aikana useampia tunteita ja kehon kohtia. Katsomme aina tilanteen mukaan, mitä tarvitset. Tunnin etähoidoissa valmennuksellinen keskustelu, mielikuvaharjoitukset ja tarvittaessa konstellaatio (kehon kautta asioiden tunnustelu ja näkyväksi tekeminen) on mukana. Käytän konstellaatiota selvätiedon saamiseen myös energiahoidoissa.

Jos koet arjessasi paljon haastavia tunteita ja ajatuksia ja kaipaat muutakin kuin jonkin aikaa kestävää parempaa oloa, suosittelen ottamaan hoitoa useamman kerran esim viikon tai kahden välein. Lähihoito kosketuksella saattaa tuntua voimakkaammalta, jos hoidon kohteena on fyysinen vaiva. Kaukohoidot ovat yhtä tehokkaita vähintään vain tunnepuolen haasteissa. Joillekin ne saattavat tuntua yhtä voimakkailta myös fyysisiin vaivoihin.

Voit hoidattaa niin negatiivisia tunteita ja muita mielen haasteita kuin kehon jumikohtia, sairauksia ja vammojakin myös kaukohoitona ilman puhelinyhteyttä, jolloin hoito on tietysti hoitoa, ei valmennusta. Lähetäthän minulle sähköpostitse osoitteeseen lotta@lottakvist.fi tai tekstiviestitse numeroon 0456313587 tiedoksi, mitä asioita haluat minun hoitavan. Kirjoitan hoidon jälkeen sinulle hoitoraportin. Saan hoidoissa tietoa sisältä kumpuavien sanojen ja kuvien kautta sekä sen perusteella, mihin kohti ja paljon energiaa kehoosi virtaa. Lisäksi käytän luvallasi kehoni kautta tunnustelua, jonka olen oppinut perhekonstellaatiosta. Näin saan paremmin tietoa esim. siitä, kannatko tunteita sukulinjastasi ja mitä siellä mahdollisesti on tapahtunut. En käytä tunnusteluun pitkää aikaa, vaan keskityn itse energian välittämiseen. Lyhyitä kaukohoitoja kuin myös pidempiä tunnin hoitaja saattaa tarvita samaan haasteeseen useamman.

20 minuutissa kerkeän hoitaa noin 10 tai vähän yli asiaa, esimerkiksi tunnetta liittyen eri asioihin, uskomusta tai kehon oiretta, sairautta tai vammaa. Toki yhden sairauden hoitoon on yleensä parempi käyttää hiukan enemmän aikaa kuin tehdä vain joku pikku juttu.

30 minuutissa kerkeän hoitaa noin 15 tai vähän yli asiaa. Kaukohoito voi vaikuttaa tunteja tai jopa päiviä, vaikka en käyttäisi itse hoitamiseen kovin kauaa. Jos ylimääräistä aikaa jää, käytän sen intuitiivisesti hoitamiseen eli hoidan sellaisia asioita, jotka sinun kohdallasi tuntuvat tarpeellisilta hoitaa.

Hinta:

 • Energiahoito/life coachaus Lauttasaaressa, Google Meetissä, Whatsapp-videopuheluna tai puhelimitse 1 h 99 € (jos sovitussa tunnin ajassa menee yli 15 min yliaikaa, jatketaan hoitoa/valmennusta yhteensä 1,5 h ja laskutan siitä 51 € lisää. Keskusteluaika ennen hoitoa sisältyy siihen.)
 • Energiahoito/life coachaus 4 x 1 h 380 €
 • Kaukoenergiahoito ilman puhelinyhteyttä 20 min + kirjallinen hoitoraportti sähköpostiin tai tekstiviestinä lähetettynä 65 €
 • Kaukoenergiahoito ilman puhelinyhteyttä 30 min + kirjallinen hoitoraportti sähköpostiin tai tekstiviestinä lähetettynä 78 €

Huom. kaukohoitoajat kuten myös tietysti lähihoitoajat on tarkoitettu yhdelle aikuiselle ihmiselle, ei jaettavaksi kahden kesken. Mikäli haluat ostaa kaukohoitoa kahdelle aikuiselle, varaathan molemmille omat hoitoajat. Mikäli hoidatat alaikäisiä lapsia, voi 20 tai 30 min hoitoajan jakaa kahdelle lapselle tai lapselle ja itsellesi yhden hoidon hintaan. Tunnin videoyhteydellä toteutetut hoidot/valmennukset on tarkoitettu vain yhdelle ihmiselle kerrallaan.

Varaa energiahoito/life coachausVaraa maksuton puhelinkonsultaatioOsta neljän kerran paketti

Monta hoitoa tarvitsee?

Energiahoito vaatii yleensä systemaattista hoitojen ottamista, jotta huomaisit merkittäviä muutoksia mielessäsi ja kehossasi. Joskus yksi tai muutama hoito auttaa huomattavasti. Jos kuitenkin haluat pysyvämpää mielenrauhaa ja parempaa itsetuntoa tai parannuksen masennukseen, hoidossa kannattaa käydä useamman kerran, mieluusti säännöllisesti niin kauan kuin koet tarvetta.

Ihmiset käyvät minulla hoidossa suht yhtäjaksoisesti keskimäärin 1–10 kertaa ja jotkut harvakseltaan, kun tarvitsevat apua. Jos sinua vaivaavat negatiiviset tunteet, hoitojen määräksi kerralla voi riittää noin 1–5 hoitoa. Masennuksessa niitä voidaan tarvita enemmän. Fyysisten sairauksien ja vammojen kohdalla usein vieläkin enemmän.

Toimiiko hoito kaikille?

Hoito toimii kaikille, sillä kaikkien meidän energeettinen systeemi on alun perin samanlainen. Siinä, miten ihmiset kokevat hoidot, on kuitenkin eroja. Joku kokee hoidon todella voimakkaana jo ensimmäisellä kerralla ja joku taas ei. Pitkällä tähtäimellä tiedän, että hoito tuottaa kaikille tuloksia, mutta vaihtelee kunkin kohdalla, mitä tämä tarkoittaa ja mikä ihmisen subjektiivinen kokemus on.

Hoitojen vaikutuksen kokeminen riippuu siitä, kuinka paljon traumaattisiin tapahtuviin liittyviä tunteita on, hoidettavan iästä, elintavoista, hoitojen määrästä, etenkin fyysisten vaivojen kohdalla hoitojen tiheydestä, käytettävästä tekniikasta, hoitajan taidosta ja ennen kaikkiaan siitä, miten itse suhtaudut tunteisiisi; pystytkö hyväksymään ne, päästämään irti ja antamaan anteeksi. Mahdollisen sairauden kohdalla on tärkeää, oletko oppinut mahdollisesta sairaudestasi ja tiedät, mistä se johtuu. Sairaudet eivät ole meillä syyttä suotta, ja niiden tunnesyistä pitäisi olla valmis päästämään irti parantuakseen.

Jos olet tehnyt tunnetyötä aiemmin, sinulla on suht hyvät elintavat, etkä ole kovin vanha, olet todennäköisesti herkempi tuntemaan erilaisia energioita kuin päinvastainen ihminen. Toisaalta jos kannat sisälläsi paljon turvattomuutta ja elät voimakkaassa selviytymistilassa, et välttämättä tunne hoidoista heti mitään. Toiset ovat tässä hetkessä hermostollisesti paljon herkempiä tuntemaan kuin toiset. Herkkyyttään voi jokainen lisätä käymällä hoidoissa. Jo pelkästään toisen ihmisen läsnäolo ja kosketus luovat tilan, jossa on lupa pysähtyä itsensä äärelle ja päästää irti siitä, mitä et ehkä itse ole uskaltanut kohdata. Tosin energiahoito ei perustu vain noille asioille (toimiihan se myös ilman kosketusta ja hoitajan fyysistä läsnäoloa), vaan ennen kaikkiaan sille, että osaan toimia kanavana parantavalle energialle, jonka luomiseen käytän apuna mieltäni ja opiskelemiani metodeja. Mistä tuo parantava energia kuitenkin aina tulee – oli käytettävä metodi, mikä tahansa – on alkulähde, kaiken elämän lähde.

Niin mielen negatiivisuudesta paraneminen kuin fyysinen paraneminen voi olla kokonaisuudessaan hyvin pitkä (vuosia tai joka vuosikymmeniä) kestävä prosessi, mutta tämä vaihtelee kunkin kohdalla ja myös se, mikä on kunkin tavoite. Kukaan ei pysty lopulta takaamaan kenellekään varmaa paranemista sairaudesta. Eihän lääkärikään voi sitä tehdä.

Mielialalääkkeiden syönti ei estä hoitoa

Jos syöt mielialalääkkeitä, se ei estä energiahoidon tekemistä. Periaatteessa energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista (kuten skitsofrenia tms.) kärsiviä. Masennusta en laske tähän kategoriaan. Lapsia hoidan vanhemman luvalla.

Hoito voi aiheuttaa puhdistusoireita

Ethän käytä alkoholia tai huumeita vähintään 24 tuntiin ennen hoitoa, jotta sinulle ei tulisi puhdistusreaktiona paha olo.

Fyysisesti tai psyykkisesti paha olo, pääkipu, flunssaoireita tai esimerkiksi itkua ja naurua saattaa silti tulla. Tämä on hyvä merkki siitä, että prosessi menee eteenpäin ja paranemista tapahtuu, eikä oireita kannata säikähtää. Ne menevät yleensä parissa päivässä itsestään ohi. Hoito voi myös nostaa vanhoja tunteita pintaan hoidosta seuraavina päivinä. Tunteet paranevat, kun ne tunnetaan uudestaan. Energiahoidossa tunteiden tunteminen ei ole välttämätöntä, vaan tunteita transformoituu joka tapauksessa, vaikket itkisi tms. Jos pääkipu tai fyysisesti paha olo häiritsee sinua liikaa hoitopäivänä tai muutamana seuraavana päivänä, ota yhteyttä, niin teen samaan hintaan kaukohoidon oireen parantamiseksi.

Varaa energiahoito/life coachausVaraa maksuton puhelinkonsultaatioOsta neljän kerran paketti

Kuka minä olen
?

Olen parantunut energiahoidolla lähes kokonaan itseltäni masennuksen noin 10 kuukaudessa vuonna 2015. Lisäksi olen parantanut syömishäiriön, lukuisia kehon haastekohtia ja valtavan määrän negatiivisia tunteita liittyen menneisyyteeni. Noista tunteista pääseminen on parantanut muun muassa huimasti itsetuntoani, suhdetta perheeseeni ja muita ihmissuhteitani, auttanut minua lopettamaan suorittamisen ja täydellisyyden tavoittelun, lisännyt mielenrauhaa, positiivisuutta, saanut minut alkamaan yrittäjäksi toteuttamaan intohimoani ja parantanut rahatilannettani. Elämästäni ei löydy osa-aluetta, johon energiahoito ei olisi vaikuttanut positiivisesti. Olen opiskellut vuoden 2015 alusta lähtien yhteensä 16 kurssia energiahoitoa. Neljä kursseista on ollut Suomen Energiahoitajien järjestämiä, loput kurssit tiibetiläiseen, perinteiseen lääketieteeseen pohjautuvaa energiaparannusta. Hoidan itseäni säännöllisesti (yleensä joka päivä) asiakkaille käyttämilläni metodeilla jo kahdeksatta vuotta, joten voin taata, että ne toimivat ja ovat turvallisia. Monet ovat tehneet minulle energiahoitoja monilla eri tekniikoilla. En ole löytänyt tehokkaampaa energiahoitometodia kuin käyttämäni tiibetiläinen metodi. Ahkera itseni hoitaminen takaa sen, että pystyn toimimaan hyvin kanavana välittämälleni hoidolle. Se, että olen käsitellyt hyvin aktiivisesti omia asioitani, on tehnyt minusta hyvin läsnäolevan, myötätuntoisen ja saanut minut ymmärtämään ihmismielen liikkeitä. Käsittelyssä on myös ehdottomasti auttanut valmennuksellinen keskustelu ja etenkin mielikuvaharjoitukset, joten ohjaan niitä itsekin asiakkaille. Olen LCF Life Coach® (= ratkaisukeskeinen valmentaja, henkinen valmentaja). 

Suosituksia

“Kiitokseni Lotalle hoidoista, joita annoit 2 kk aikana. ♡ Voin sydämestäni suositella häntä ja hänen hoitojaan. ♡ Hän auttoi minut ulos ahdistuksesta ja masentuneisuudesta, joka sillä hetkellä oli viedä elämänhaluni.
Hän kulki rinnallani. Sain aina kysyä ja aina hän auttoi. Tämä oli ihmeellinen matka, jota tietenkin teen edelleen hänen antamillaan eväillä.
Meillä jokaisella on oma elämänpolku ja sehän on koulunkäyntiä koko elämä ja Lotta auttoi minua pääsemään taas eteenpäin tältä “luokalta”.
Minulla ei ole oikein sanoja kertoa, miten suurenmoista apua hän antoi. Se täytyy itse kokea, koska kuten sanoin, meillä on jokaisella oma polku ja Lotta kulkee siinä vierellä auttaen ja tukien ja itsehän sitten tekee sen työn saaden Lotalta aina vahvistusta.
Kun luin muita asiakaspalautteita, voin yhtyä heidän kaikkien kiitoksiin ja siksi en toista yksityiskohtia.
Olen vaan niin kiitollinen, että löysin Lotan sivut ja otin yhteyttä. Toivon, että muutkin rohkaistuvat ja suosittelen kahdeksan kertaa puolen tunnin kaukohoitoja. Jaettuna vähintään pariin kertaan viikossa, niin silloin vasta alkaa tajuamaan hoitoa ja välillä saa itse tehdä “työtä” mielessään. Tällä matkalla täällä olen ja koko ajan opin uutta ja kun tulee taas jokin asia, mitä en pysty ylittämään, tiedän keneltä kysyn. 💝”

Rakkaudella, Sirpa 67

 

“Kiitos vielä ihanasta energihoidosta! Olo on rakastettu ja aivan mahtava pitkästä aikaa. Onneksi olet seurannut sydäntäsi ja hoidat ihmisiä. Sinulla on ainutlaatuinen kyky. Olet helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Olemuksesi sai minut heti rentoutumaan ja avautumaan, vaikka emme tunteneet entuudestaan. Hoidon jälkeen oli maadoitttunut ja rauhaisa olo. Hoito motivoi myös minua aktivoitumaan omissa hoidoissani taas. Mahtavaa! Ja sain myös itsevarmuutta lisää. Kaikenlaisia uusia ideoita on tullut mieleeni yritystoimintaan liittyen. Arvostan itseäni enemmän ja olen alkanut asettaa rajoja ihmissuhteissa. Kun itse muuttuu, niin ympäristö muuttuu sen myötä. Kaikki lähtee omasta itsestä. Kiitos <3”

Nainen, 37

“Päädyin kokeilemaan energiahoitoa, sillä olin kokenut jo jonkin aikaa epämääräistä ahdistusta, jolle en löytänyt lähdettä tai selitystä. Elämässä tuntui kaikki olevan päällisin puolin hyvin, mutta silti tuntui, että keho ja mieli oli vain tukossa ja ei ollut hyvä olla.
Kävin kaksi kertaa Lotan energiahoidossa. Kyseinen hoitomuoto oli itselleen uusi. Koin ensimmäisen kerran aikana ja jälkeen hyvin voimakkaita tunteita, jotka purkaantuivat kyynelinä poskilla. Hoito selvästi avasi joitain tukoksia ja lukkoja, ja tuntui kuin tunteet olisivat purkaantuneet kuohuntana ulos. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen oli kuitenkin jo huomattavasti kevyempi olo. Tuntui, kuin joku paino olisi tippunut pois. Toisella kerralla olo oli levollisempi hoidon aikana. Tuntui kuin koko kehon läpi olisi virrannut ihana levollisuus, rauha ja onnellisuus. Hoidon aikana näin ihania onnellisia hetkiä. Huolet tuntuivat kevyemmiltä. Aikaisempi ahdistus ja myös kriittisyys omaa itseä kohtaan tuntui helpottuneen huomattavasti. Oli helpompi hengittää. Myös viikkoja hoidon jälkeen olo on huomattavasti rauhallisempi ja maadoittunut. Tuntuu, että keho ja mieli ovat tasapainossa.


Lotta on ihmisenä hyvin ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä, kuunteleva, läsnä ja sydämellinen. Hänelle on helppo puhua jopa vaikeistakin asioista, vaikka häntä ei tuntisi entuudestaan. Ennen ensimmäistä energiahoitoa juttelimme taustastani, elämäntilanteestani ynnä muuta, ja koin vahvasti, että sain olla tilassa juuri sellainen kuin olen, joko sitten rikki tai eheä, onnellinen tai surullinen. Tilassa oli todella turvallista olla.

Oman kokemukseni jälkeen voin vain ja ainoastaan suositella lämpimästi Lotan palveluja!”

Heini

“Löysin Lotan palvelut netistä, kun etsin tietoa varjotyöskentelystä. Tutustuin Lotan sivustoon ja luettuani hänen tarinansa tunsin niin paljon ymmärrystä ja läheisyyttä, sanoisinko että sielujen sympatiaa, että halusin ottaa häneen yhteyttä ja keskustella minulle mahdollisesti sopivista hoidoista.

Olen työstänyt jo useita vuosia omia lapsuuden traumoja lähinnä terapioissa ja lukemalla suuren määrän kirjallisuutta ja tekemällä satunnaisia harjoituksia itsenäisesti. Omahoitoni on ollut välillä säännöllistä ja eteenpäin vievää ja välillä olen ollut täysin pysähdyksissä jopa vuosia. Heräsin tämän vuoden alussa tarpeeseen pysähtyä ja tarkastella elämääni tarkemmin. Ymmärsin, että elämässäni oli liikaa kiirettä, stressiä ja suorittamista ja liian vähän rauhaa ja levollisuutta. Tein isoja muutoksia elämässäni ja tutustuin energiamaailmaan ja meditaatioon eri kurssien ja kirjallisuuden avulla. Pääsin todella pitkälle omassa hyvinvoinnissani ja elämäni laatu parani huomattavasti. Aloin pysähtymään omiin hankaliin tunteisiini (esim. riittämättömyys ja turvattomuus) ja havainnoimaan, että mitä tapahtuu kun kuuntelen tunnetta, enkä sysää sitä heti pois. Välillä pääsin syvälle sisälle tunteeseen ja sen juurisyihin. Ymmärsin, mistä tunteeni ovat mahdollisesti syntyneet ja miten ne ovat kulkeneet mukanani koko nuoruuden ja aikuisuuden. Tässä kohtaa tapahtui ymmärrys, missä tajusin, että jotkut traumani lähtösyyt ovat niin syvällä, aikaisin syntyneet, että itse on hankala työstää tai vapauttaa näitä voimakkaita energiakeskusten tukoksia. Ja jotta pystyisin helpommin hoitamaan itseäni jatkossa, tarvitsisin apua energiakeskusten puhdistamiseen ja alkuun pääsemiseen.
Kaiken tämän pystyin helposti jakamaan Lotan kanssa, joka ymmärsi heti tilanteeni ja antoi minulle lisäksi vielä uusia näkökulmia omien tunteitteni mahdollisiin juurisyihin. Yhdessä päätimme, että energiahoidot olisivat minulle sopivia tässä kohtaa omaa paranemisprosessia, ja koska asun ulkomailla niin hoidot tehtiin etänä, kaukohoitoina. Lotta teki minulle yhteensä kuusi kaukoenergiahoitoa kolmen viikon aikana. Tunsin hoidon alkamisen lämpimänä aaltona kehossani ja kun hoito loppui korviini tuli paineen tunne. Itse hoidon aikana minulla oli yleensä lämmin, rauhallinen ja todella rentoutunut olo. Muutamilla kerroilla sain välähdyksiä lapsuudestani ja aivan uusia tapahtumia nousi pintaan, joiden avulla ymmärsin vielä laajemmin traumojeni syntytapoja. Koin uudelleen pienen lapsen tunteita, kun hänen henkisiä tarpeitaan ei tyydytetty. Useasti hoitopäivän aikana ja joskus, niitä seuraavina päivinä, olin normaalia herkempi ja haavoittuvaisempi, jolloin pystyin ajoittain laskemaan vahvuuden kilpeni ja olemaan se pieni lapsi, joka olisi tarvinnut aikuisen huomiota ja syliä. Olla se lapsi, joka en saanut olla ja surra tätä menetettyä aikaa. Itkujen jälkeen olo oli aina kevyt ja levollinen. Vahvempi ja voimaantuneempi. Kaiken kaikkiaan hoidot tulivat minulle tarpeeseen ja auttoivat minua pääsemään eteenpäin omalla henkisen kasvun tiellä. Tunne, että pystyn rakastamaan enemmän ja ehdoitta vierailee elämässäni nyt useammin ja viipyy pidempään.
Kiitoksia todella paljon ihana Lotta auttavista hoidoistasi. Voin Lämpimästi suositella Lotan hoitoja kaikille.”

Marjaana, 42

 

“Koin Lotan energiahoidossa kauttaaltaan hyvin voimakkaita energioita, jotka avasivat minua selvästi tukoksista. Näin myös alun jälkeen värejä, joita en ole viime talvesta koituneen stressin vuoksi nähnyt vähään aikaan. Värit olivat hyvin kirkkaita ja kauniita sekä kulkivat aaltoina ylitseni. Hoidon päätyttyä olin paljon kevyempi olotilaltani. Se helpotti suuresti jaksamistani päivän suhteen ja jaksoin kiertää vielä messuilla kuuntelemassa luentoja iltaan asti.
Flunssa vähän jatkui vielä, mutta pääsin kevyellä ja vain muutaman päivän niistämisellä ja levolla.  Kiitos! ?❤❤

Merja Savilepo

Lue täältä lisää suosituksia energiahoidoista.

Kuuntele podcast energiahoidostaKuuntele podcast life coachauksesta

Lue täältä fyysikko ja energiahoitaja Johanna Blomqvistin haastattelu energiahoidosta.

Varaa energiahoito/life coachausVaraa maksuton puhelinkonsultaatioOsta neljän kerran paketti