fbpx
Ehjäksi | Intuitiivinen tulkinta
23048
page-template-default,page,page-id-23048,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Intuitiivinen tulkinta

 

Intuitiivinen ja tarot-tulkinta auttaa sinua saamaan vahvistusta ja tietoa itsestäsi, tästä hetkestä ja tulevasta ja tekemään näin parempia päätöksiä.

Kaikki vastaukset löytyvät sisältämme. Joskus niitä on kuitenkin vaikea kuulla ja tunnistaa, sillä tunnelukot estävät sitä. Saatat kaivata vahvistusta jollekin, jonka alitajuisesti tiedät, mutta esimerkiksi pelko sumentaa tietämistäsi. Sellaisissa tilanteissa tulkintani on oiva apu.

Olemme kaikki osa yhtä ja samaa tietoisuutta. Niinpä meillä kaikilla on pääsy tuohon viisaaseen korkeampaan tietoisuutemme. Tulkinta (selvätietäminen ja -näkeminen) perustuu nimenomaan yhteiseen tietoisuuteemme. Meillä kaikilla on selvätietämisen ja -näkemisen kyky.

Kuuntelen tulkinnoissani viisaampaa yhteistä mieltämme, enkä pyri kertomaan mielipiteitäni psykologisesta, päivätietoisuudestani (psykologisesta mielestä) käsin. Alitajunnassasi valmiina oleva tieto heijastuu sinulle näkyväksi tulkinnan avulla, kun käytän tarot- kortteja ja tunnustelen energiaasi.

Aika on illuusio. Niin sanottu menneisyys ja tulevaisuus on tämän hetken kanssa samanaikaisesti olemassa. Olemme sieluina suunnitelleet elämäämme etukäteen, mutta kaiken sen toteutuminen ei ole varmaa. Toiset ihmiset voivat kuitenkin nähdä ja tietää asioita menneestämme ja tulevastamme tuntematta meitä edes henkilökohtaisesti. Meillä on kuitenkin vapaa tahto, joten asiat eivät ole kiveen kirjoitettuja. Tulkinta näyttää potentiaalisia lopputulemia, joita voi olla monissa asioissa useita riippuen siitä, teemmekö muutoksia sisimpäämme (vedät puoleesi sitä, mitä olet) ja millaisia konkreettisia askeleita otamme unelmiamme kohti.

Olen alkanut onnistumaan kytkeytyä yhteiseen tietoisuuteemme, saaman sieltä selvätietoa ja toimimaan sille kanavana tehtyäni vuosia henkisiä harjoituksia. Kykyni aukeaa minulle koko ajan lisää. Opin jo lapsena lukemaan ihmisiä hyvin, kun minun piti olla jatkuvasti varpaillani alkoholisti isäni vuoksi. Havaihduin vasta vanhemmalla iällä, että minähän todella nään ihmisten läpi. Olen harjoitellut tulkintoja tutuilleni ja ystävälleni ennen niiden työkseni tekemistä.

Muistathan, että on kuitenkin aina omalla vastuullasi, mitä elämässäsi teet. Vaikka käyttäisit näkijän palveluita, käytä aina ensisijaisesti omaa intuitiotasi tietämään, mikä sinulle on oikein. Vahvista näkijältä saamasi tieto oman intuitiosi kautta. Muistathan myös, että sinun tulee itse ottaa askeleita kohti unelmiasi. Vaikka näkijä sanoisi mitä, voi asian totetuminen vaatia sinulta konkreettisia toimia.

Kun tieto korkeimmalta tulee ihmisen läpi, voi siihen sekoittua tulkitsijan oma uskomusmaailma, eikä tieto pysy näin välttämättä täysin puhtaana. Annan kuitenkin aina parhaan tietoni niin kuin se minulle tulee, ja toimin sydämestäni käsin. Vältän antamasta vääriä neuvoja ja herättämästä turhia toiveita. Jos näen asioita, joita saatat pitää negatiivisina, kerron niistä mahdollisemman kannustavasti ja rakkaudella. En voi taata näkeväni ja tietäväni kaikkea oikein, kuten ei voi kukaan muukaan. Aina meidän ei myöskään kuulu saada tietää kaikkea juuri silloin, kun haluaisimme. Käytän siksikin tarot-kortteja, että saan niistä tukea tulkintoihin.

Uskon kuitenkin, että jos sinä valitset intuitiivisesti minut auttamaan sinua, koska se tuntuu sinusta oikealta, silloin juuri minun kauttani kuuluu tulla sinulle joku tärkeä viesti. Jos tunnun väärältä henkilöltä, joku toinen on parempi auttamaan sinua silloin. Jokaisella näkijällä on oma tapansa välittää viestejä ja omat vahvuutensa.

Intiivinen tulkinta eroaa henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta siinä, että tulkinnassa sinä esität minulle kysymyksiä ja minä vastaan sen mukaan, mitä intuitiivisesti näen ja tunnen tukiakseni sinua polullasi. Valmennuksessa taas minä esitän sinulle kysymyksiä ja yritämme näin löytää vastauksia sinusta auttamaan sinua muuttamaan elämääsi. Valmennuksessa saatan myös ehdottaa, mitä voisit tehdä auttaaksesi itseäsi, mikäli se tuntuu sinusta hyvältä. Joskus tulkinta voi sisältää molempia tarpeen mukaan. Jos haasteeseesi paras apu on energiahoito, senkin saattaa keretä sisällyttää puoleen tuntiin.

Hinta: 30 min Skypessä tai puhelimitse 55 €

kirjallinen tulkinta A4 80 €

Varaa verkkoajanvarauksesta aika Zoomissa tehtävään tulkintaan. Kun olet luonut tunnukset varauskalenteriin, lähetän sinulle sähköpostiisi Zoom-videopuheluun kutsun varaamasi aikaan. Sinulla ei tarvitse olla käytössäsi Zoom-ohjelmaa. Jos olet jo maksanut tulkinnan, paina verkkoajanvarauksesta vain “varaa”. Jos haluat tulkinnan puhelimitse tai Skypessä, laita minulle viesti, kerro toiveestasi ja tarvittaessa Skype-tunnuksesi.

Jos haluat kirjallisen tulkinnan, ole siitäkin yhteydessä tai osta se suoraan täältä. Tulkinta löytyy tuon linkin takaa nimellä “kirjallinen intuitiivinen tulkinta”. Tulkinta maksetaan ennen sovittua aikaa. Kirjallisen tulkinnan lähetän sähköpostiisi pikimmiten lähipäivinä ostostasi.

Asiakaspalaute tulkinnastani:

“Kiitos Lotta!

Olen tosi tyytyväinen tulkintaasi. Annoin tietyt aihealueet mitkä katsot, etkä tiennyt, mitä niistä itse tiesin ennakolta tai ajattelin niistä, mutta oikeaan osuit ja vielä lisäsit niihin omaa tulevaisuuden näkymääkin.

Vaikutuin myös entisten elämien vaikutuksesta tämän päivän elämääni. Niitähän en voinut tietää, mutta kertomasi antoi ymmärrystä ja voimia sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen, sillä niissä minulla on vielä paljon selvitettävää/työstettävää itselleni.

Tuit myös tapaani kasvattaa itseäni kohtaan tuntemaa rakkautta tai tässä vaiheessa varmaan voi sanoa, että rakkaudettomuutta, mutta kannustit minua itseni valitsemalla tiellä kasvattaa itsetuntoani sekä sen myötä lisääntyvään itseni rakastamiseen.

Asioista, joista en ole joko itsessäni tai elämässäni tykännyt, annoit oman näkemyksesi niihin ja niiden tarkoitusperän suhtautumistapaani tulevaisuudessa eli tapahtui minulle mitä tahansa, niin ne kaikki on hyvällä tarkoitettu, vaikka minusta itsestäni ei aina tuntuisikaan siltä.”

Riitta <3

 

Tulkintapäivä

 

Järjestämme Lauttasaaressa hoitotila Havinassa osoitteessa Lauttasaarentie 52 lauantaina 7.11 klo 12-15.00 tulkintapäivän, jossa tuemme selvätietoisen ja -näköisen yhteytesi löytämistä sekä sen vahvistamista. Meillä kaikilla on yhteys sisimpämme syvään tietoon, psykologista mieltä syvempään tietoisuuteemme, josta saamme tietoa jokainen omalla tavallamme.

Sinulla saattaa jo olla asiasta kokemusta, jonkinlainen aavistus omasta tavastasi tai ei lainkaan kokemusta asioiden katsomisesta. Voit hyvin tulla uudestaan mukaan, vaikka olisit ollut viime kerralla. Tällä kertaa meillä on mukana pari uutta harjoitusta ja lyhyemmät henkilökohtaiset tulkinnat. Jokainen kerta on erilainen myös vaihtuvan ryhmän vuoksi.

Yhdistymme työpajassa sisimpämme rauhaan, josta selvätieto tulee. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen, pienen, siihen hetkeen sopivan tulkinnan tai voimme katsoa intuitiivisesti sinulle jotakin erityisesti mieltäsi askarruttavaa asiaa. Harjoittelemme myös pareittain ja yhdessä ryhmässä näkemistä. Selvätietoa virtaa sinulle ajatuksina, kuvina tai muulla tavoin ja rohkaisemme sinua jakamaan saamasi informaation ryhmässä. Saat sitä kautta vahvistusta sekä luottamusta omaan näkemiseesi. Käytämme päivässä apuna tarot-kortteja, joilla saat harjoitella.

Päivään mahtuu max 8 hlöä.

Hinta: 65 €, sis. alv 24 %, maksetaan ennakkoon

Toivotamme sinut tervetulleeksi rentoutumaan, harjoittelemaan näkemistä sekä nauttimaan yhteydestä syvemmän itsesi kanssa. Työpaja ei sisällä lounastaukoa. Voit kuitenkin halutessasi tuoda omat eväät. Tarjolla on teetä ja pähkinöitä.

Lotta Kvist sekä Marna Karvinen toimivat työpajan ohjaajina sekä viestin välittäjinä.

Ilmoittautuminen: Lotta 0456313587 tai lotta@lottakvist.fi. Voit ilmoittautua myös täältä.

Muun muassa tällaista palautetta saimme viime työpajasta:

”Kiitokset Lotta ja Marna erittäin kiinnostavasta ja silmiä avaavasta tulkintatyöpajasta, jossa pääsimme tutustumaan tarot-kortteihin ja selvätietoon. Näihin edellä mainittuihin asioihin liittyi ainakin minulla hyvin vahvoja ennakkokäsityksiä ja uskomuksia. Silti kun näin “sattumalta” ilmoituksen työpajasta, tiesin heti, että tuonne voisi mennä/tuo kiinnostaa. Olen erityisen tyytyväinen, että tulin työpajaan, vaikka aina välillä ns.”järjen ääni” minulle huutelikin, ettei nyt kaikkeen pidä uskoa. Minulle selkeni se, että tarot-kortteja voi tosiaan käyttää yhtenä työkaluna/apuna, jotta pääsee käsiksi siihen syvätietoon/intuitioon, joka jokaisella meistä on jo olemassa.”

Lotta Kvist

Henkisen kasvun ohjaaja, naisten voimaannuttaja ja intuitiivinen tulkitsija

Intuitiivisten tulkintojen tekeminen on tullut osaksi polkuani energiahoidon, regressioterapian ja valmennuksen myötä. Asioiden intuitiivisesti tarkasteleminen ja syvempi tietäminen/näkeminen on avautunut minulle henkisen heräämisen myötä ja avautuu koko ajan lisää. Olen jo lapsena oppinut traumojeni myötä lukemaan ympäröiviä ihmisiä jatkuvasti, mutta havahtunut kykyyni nähdä ihmisten läpi vasta myöhemmällä iällä. Toimin intuitiivisena tulkitsijana myös Kuudesaisti Auttajissa.

Marna Karvinen

Intuitiivinen parantaja, energiahoitaja, äänimaljahieroja, kanavoija ja viestien välittäjä

Olen viimeisen 10 vuoden aikana kulkenut henkistä polkuani vahvemmin, etsinyt alkuaikoina paljon itseni ulkopuolelta tietoa sekä erilaisia keinoja löytää sisimmän rauha ja yhteys. Kaikki ohjasi minut lopulta kääntymään sisimpääni kohti ja Ihmeiden oppikurssi sekä valmiuteni valita todellisen mielen ajatukset, ovat herättäneet minua katsomaan asioita syvemmästä perspektiivistä, näkemään sisäisin silmin. Edelleen opiskelen elämän kautta ja opetan itseäni valinnoillani joka hetki.