fbpx
Intuitiivinen tulkinta - Ehjäksi
23048
page-template-default,page,page-id-23048,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Intuitiivinen tulkinta

 

Intuitiivinen ja tarot-tulkinta auttaa sinua saamaan vahvistusta ja tietoa itsestäsi, tästä hetkestä ja mahdollisesta tulevasta ja tekemään näin parempia päätöksiä.

Kaikki vastaukset löytyvät sisältämme. Joskus niitä on kuitenkin vaikea kuulla ja tunnistaa, sillä tunnelukot estävät sitä. Saatat kaivata vahvistusta jollekin, jonka alitajuisesti tiedät, mutta esimerkiksi pelko sumentaa tietämistäsi. Sellaisissa tilanteissa tulkintani on oiva apu.

Olemme kaikki osa yhtä ja samaa tietoisuutta. Niinpä meillä kaikilla on pääsy tuohon viisaaseen korkeampaan tietoisuutemme. Tulkinta (selvätietäminen ja -näkeminen) perustuu nimenomaan yhteiseen tietoisuuteemme. Meillä kaikilla on selvätietämisen ja -näkemisen kyky.

Kuuntelen tulkinnoissani viisaampaa yhteistä mieltämme, enkä pyri kertomaan mielipiteitäni psykologisesta, päivätietoisuudestani (psykologisesta mielestä) käsin. Alitajunnassasi valmiina oleva tieto heijastuu sinulle näkyväksi tulkinnan avulla, kun tunnustelen energiaasi ja käytän tarot-kortteja.

Aika on illuusio. Niin sanottu menneisyys ja potentiaaliset tulevaisuuden aikajanat ovat tämän hetken kanssa samanaikaisesti olemassa. Meillä on sieluina tietynlainen karma (tunnemuistia sisällämme) jo tähän elämään tullessamme ja se vaikuttaa siihen, millaiseksi luomme elämäämme koko ajan. Pystymme kuitenkin parantamaan tunnemuistia sisältämme, jolloin myös pystymme myös toimimaan erilailla. Tulkinnassa näkyvät potentiaaliset lopputulemat nousevat sen hetken energiastasi käsin, eivätkä välttämättä toteudu. Tulkinta on ennen kaikkiaan energian lukemista, ei ennustamista. Koen, että meillä vapaata tahtoa pienissä, arkisissa elämän valinnoissa; tyyliin puenko päälleni punaisen vai sinisen paidan, mutta toisaalta alitajuntamme sisältö sanelee koko ajan sitä, miten toimimme. Toiset ihmiset voivat kuitenkin nähdä ja tietää asioita menneestämme ja tästä hetkestä ja joskus tulevastakin tuntematta meitä henkilökohtaisesti. Esimerkiksi sieluntehtävä on kokemukseni mukaan sellainen asia, johon tieto siitä, mikä se on, löytyy ihmisen sisältä. Jos et ole kuitenkaan tehnyt yhtään sisäistä työtä, ei sieluntehtävää välttämättä näytetä siinä hetkessä. Joskus se on taas hyvin helppo saada selville., kun ihminen on sille valmis. Potentiaalisia lopputulemia voi olla asioissa useita riippuen siitä, teemmekö muutoksia sisimpäämme (vedät puoleesi sitä, mitä olet) ja millaisia konkreettisia askeleita otamme unelmiamme kohti.

Olen alkanut onnistumaan kytkeytyä yhteiseen tietoisuuteemme, mikä tarkoittaa käytännössä läsnäolon lisääntymistä ja saamaan sieltä selvätietoa ja toimimaan sille kanavana tehtyäni vuosia henkisiä harjoituksia. Kykyni on auennut minulle muutaman viime vuoden aikana lisää. Opin jo lapsena lukemaan ihmisiä hyvin, kun minun piti olla jatkuvasti varpaillani alkoholisti-isäni vuoksi. Havaihduin vasta vanhemmalla iällä, että minähän todella näen ihmisten läpi. Olen harjoitellut tulkintoja tutuilleni ja ystävälleni ennen niiden työkseni tekemistä.

Muistathan, että on kuitenkin aina omalla vastuullasi, mitä elämässäsi teet. Vaikka käyttäisit näkijän palveluita, käytä aina ensisijaisesti omaa intuitiotasi tietämään, mikä sinulle on oikein. Vahvista näkijältä saamasi tieto oman intuitiosi kautta. Muistathan myös, että sinun tulee itse ottaa askeleita kohti unelmiasi. Vaikka näkijä sanoisi mitä, voi asian totetuminen vaatia sinulta konkreettisia toimia ja jos se toteutuu, voi siihen mennä kauankin; kauemmin tai lyhyemmän aikaa kuin näkijä näki riippuen itsestäsi.

Kun tieto korkeimmalta tulee ihmisen läpi, voi siihen sekoittua tulkitsijan oma uskomusmaailma, eikä tieto pysy näin välttämättä täysin puhtaana. Annan kuitenkin aina parhaan tietoni niin kuin se minulle tulee, ja toimin sydämestäni käsin. Vältän antamasta vääriä neuvoja ja herättämästä turhia toiveita. Jos näen asioita, joita saatat pitää negatiivisina, kerron niistä mahdollisemman kannustavasti ja rakkaudella. En voi taata näkeväni ja tietäväni kaikkea oikein, kuten ei voi kukaan muukaan. En usko, että kukaan näkijä pystyy kertomaan kaiken kysyjälle kerralla, jotta oppipolkua kohti lopputulemaa ei pilattaisi meiltä. Lisäksi olemme niin valtava kokonaisuus tietoisuutta, ettei kaikkea mahdollista voi saada tietoon kerralla, esimerkiksi kaikkia yhteisiä menneitä elämiä jonkun kanssa, jos niitä on vaikka monta kymmentä. Henkinen osa meitä, jota voisi kutsua korkeimmaksi itseksi, kertoo meille vain sen verran kuin olemme valmiita vastaanottamaan ja on korkeimmaksi parhaaksemme tietää siinä hetkessä. Näin ollen vaikka näkijä olisi kuinka hyvä ja kokenut, hän ei välttämättä näe kaikkea. Käytän tarot-kortteja, jotta saan niistä tukea tulkintoihin. Viesti ei kuitenkaan tule suoraan niistä vaan niiden välityksellä intuitiivisesti.

Uskon, että jos sinä valitset intuitiivisesti minut auttamaan sinua, koska se tuntuu sinusta oikealta, silloin juuri minun kauttani kuuluu tulla sinulle joku tärkeä viesti. Jos tunnun väärältä henkilöltä, joku toinen on parempi auttamaan sinua silloin. Jokaisella näkijällä on oma tapansa välittää viestejä ja omat vahvuutensa.

Intiivinen tulkinta eroaa life coachauksesta siinä, että tulkinnassa sinä esität minulle kysymyksiä ja minä vastaan sen mukaan, mitä intuitiivisesti näen ja tunnen tukiakseni sinua polullasi. Valmennuksessa taas minä esitän sinulle kysymyksiä ja yritämme näin löytää vastauksia sinusta auttamaan sinua muuttamaan elämääsi. Valmennuksessa saatan myös ehdottaa, mitä voisit tehdä auttaaksesi itseäsi, mikäli se tuntuu sinusta hyvältä. Joskus tulkinta voi sisältää molempia tarpeen mukaan. Teen työkseni pääasiallisesti regressioterapiaa, perhekonstellaatiota ja energiahoitoa (yhdistettynä valmennukseen), sillä ihmiset saavat niistä enemmän apua haluamansa tulevaisuuden luomiseen. Yhdistän aina tarvittaessa saamani selvätiedon muihin palveluihin.

 

Hinta: Lauttasaaressa, Google Meetissä tai puhelimitse 1 h 95 €

Google Meetissä tai puhelimitse 30 min 65 €

Varaa etä- tai lähitulkinta-aika Helsingin Lauttasaareen

Lähetän Google Meet -linkin etätulkintaan sähköpostiisi juuri ennen tulkinnan alkua. Ei tarvitse ladata sitä varten ohjelmaa. Jos olet maksanut tulkinnan etukäteen, paina verkkoajanvarauksesta vain “varaa”. Jos haluat tulkinnan puhelimitse ilman videoyhteyttä, laita minulle viesti ja kerro toiveestasi. Tulkinta maksetaan ennen sovittua aikaa.

Jollet ostanut tulkintaa verkkoajanvarauksen kautta, voin lähettää pyydettäessä myös sähköpostiin laskun. Pyydä sitä täältä. Myös Mobilepay käy. Numeroni on 0456313587.

 

Asiakaspalautteita tulkinnastani

“Kiitos Lotta!

Olen tosi tyytyväinen tulkintaasi. Annoin tietyt aihealueet mitkä katsot, etkä tiennyt, mitä niistä itse tiesin ennakolta tai ajattelin niistä, mutta oikeaan osuit ja vielä lisäsit niihin omaa tulevaisuuden näkymääkin.

Vaikutuin myös entisten elämien vaikutuksesta tämän päivän elämääni. Niitähän en voinut tietää, mutta kertomasi antoi ymmärrystä ja voimia sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen, sillä niissä minulla on vielä paljon selvitettävää/työstettävää itselleni.

Tuit myös tapaani kasvattaa itseäni kohtaan tuntemaa rakkautta tai tässä vaiheessa varmaan voi sanoa, että rakkaudettomuutta, mutta kannustit minua itseni valitsemalla tiellä kasvattaa itsetuntoani sekä sen myötä lisääntyvään itseni rakastamiseen.

Asioista, joista en ole joko itsessäni tai elämässäni tykännyt, annoit oman näkemyksesi niihin ja niiden tarkoitusperän suhtautumistapaani tulevaisuudessa eli tapahtui minulle mitä tahansa, niin ne kaikki on hyvällä tarkoitettu, vaikka minusta itsestäni ei aina tuntuisikaan siltä.”

Riitta <3

 

”Lotan kirjallinen intuitiivinen tulkinta oli todella mielenkiintoinen ja osuva. Nykyhetkeä kuvaavat asiat osuivat kohdalleen, kuten aiemmin opiskelemani ala tai parisuhteeseeni liittyvät tunteet, vaikka Lotalla ei ollut niistä tietoa etukäteen.
Tulevaisuuden näkymissä taas nousi myös asioita, joita en ollut välttämättä osannut edes itse ajatella, mutta jotka heti resonoivat ja toivat paljon uutta ajateltavaa. Sain vahvistusta sille, mitkä ovat vahvuuteni ja oma tehtäväni tässä elämässä. Tulkinta auttoi palauttamaan mielen luottamuksen tilaan ja luottamaan, että tietyt asiat kyllä aukeavat, kun niiden aika on. Voin lämpimästi suositella Lotan intuitiivista tulkintaa! :)”

 

 

Nainen

“Tulkinnasta oli minulle valtava apu! ♡ Sain rohkeutta lähteä tavoittelemaan unelmiani.Sain vahvistuksen sille, että olen oikealla tiellä.
Olen viimeiset puoli vuotta tuntenut vahvaa kutsumusta henkisyyteen. Lisäksi olen kokenut tulleeni äidin hylkäämäksi nuorenpana. Otin heti tulkinnan luettuani askeleen kohti äitisuhteen parantamista, sillä en halua menneisyyden kahlitsevan minua enää.
Tulkinta auttoi minua löytämään ne asiat itsestäni jotka olen painanut syvälle sisälleni.  Tuli vahva tunne, että tämä minun piti kuullakin.
Suosittelen Lotan intuitiivista tulkintaa lämpimästi jos koet esimerkiksi olevasi hukassa omassa elämäntilanteessasi. ♡”
                                                                                                                                                         Silja ♡