fbpx
Ehjäksi | Intuitiivinen tulkinta
23048
page-template-default,page,page-id-23048,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Intuitiivinen tulkinta

 

Intuitiivinen ja tarot-tulkinta auttaa sinua saamaan vahvistusta ja tietoa itsestäsi, tästä hetkestä ja tulevasta ja tekemään näin parempia päätöksiä.

Kaikki vastaukset löytyvät sisältämme. Joskus niitä on kuitenkin vaikea kuulla ja tunnistaa, sillä tunnelukot estävät sitä. Saatat kaivata vahvistusta jollekin, jonka alitajuisesti tiedät, mutta esimerkiksi pelko sumentaa tietämistäsi. Sellaisissa tilanteissa tulkintani on oiva apu.

Olemme kaikki osa yhtä ja samaa tietoisuutta. Niinpä meillä kaikilla on pääsy tuohon viisaaseen korkeampaan tietoisuutemme. Tulkinta (selvätietäminen ja -näkeminen) perustuu nimenomaan yhteiseen tietoisuuteemme. Meillä kaikilla on selvätietämisen ja -näkemisen kyky.

Kuuntelen tulkinnoissani viisaampaa yhteistä mieltämme, enkä pyri kertomaan mielipiteitäni psykologisesta, päivätietoisuudestani (psykologisesta mielestä) käsin. Alitajunnassasi valmiina oleva tieto heijastuu sinulle näkyväksi tulkinnan avulla, kun käytän tarot- kortteja ja tunnustelen energiaasi.

Aika on illuusio. Niin sanottu menneisyys ja tulevaisuus on tämän hetken kanssa samanaikaisesti olemassa. Olemme sieluina suunnitelleet elämäämme etukäteen, mutta kaiken sen toteutuminen ei ole varmaa. Toiset ihmiset voivat kuitenkin nähdä ja tietää asioita menneestämme ja tulevastamme tuntematta meitä edes henkilökohtaisesti. Meillä on kuitenkin vapaa tahto, joten asiat eivät ole kiveen kirjoitettuja. Tulkinta näyttää potentiaalisia lopputulemia, joita voi olla monissa asioissa useita riippuen siitä, teemmekö muutoksia sisimpäämme (vedät puoleesi sitä, mitä olet) ja millaisia konkreettisia askeleita otamme unelmiamme kohti.

Olen alkanut onnistumaan kytkeytyä yhteiseen tietoisuuteemme, saaman sieltä selvätietoa ja toimimaan sille kanavana tehtyäni vuosia henkisiä harjoituksia. Kykyni aukeaa minulle koko ajan lisää. Opin jo lapsena lukemaan ihmisiä hyvin, kun minun piti olla jatkuvasti varpaillani alkoholisti isäni vuoksi. Havaihduin vasta vanhemmalla iällä, että minähän todella nään ihmisten läpi. Olen harjoitellut tulkintoja tutuilleni ja ystävälleni ennen niiden työkseni tekemistä.

Muistathan, että on kuitenkin aina omalla vastuullasi, mitä elämässäsi teet. Vaikka käyttäisit näkijän palveluita, käytä aina ensisijaisesti omaa intuitiotasi tietämään, mikä sinulle on oikein. Vahvista näkijältä saamasi tieto oman intuitiosi kautta. Muistathan myös, että sinun tulee itse ottaa askeleita kohti unelmiasi. Vaikka näkijä sanoisi mitä, voi asian totetuminen vaatia sinulta konkreettisia toimia.

Kun tieto korkeimmalta tulee ihmisen läpi, voi siihen sekoittua tulkitsijan oma uskomusmaailma, eikä tieto pysy näin välttämättä täysin puhtaana. Annan kuitenkin aina parhaan tietoni niin kuin se minulle tulee, ja toimin sydämestäni käsin. Vältän antamasta vääriä neuvoja ja herättämästä turhia toiveita. Jos näen asioita, joita saatat pitää negatiivisina, kerron niistä mahdollisemman kannustavasti ja rakkaudella. En voi taata näkeväni ja tietäväni kaikkea oikein, kuten ei voi kukaan muukaan. Aina meidän ei myöskään kuulu saada tietää kaikkea juuri silloin, kun haluaisimme. Käytän siksikin tarot-kortteja, että saan niistä tukea tulkintoihin.

Uskon kuitenkin, että jos sinä valitset intuitiivisesti minut auttamaan sinua, koska se tuntuu sinusta oikealta, silloin juuri minun kauttani kuuluu tulla sinulle joku tärkeä viesti. Jos tunnun väärältä henkilöltä, joku toinen on parempi auttamaan sinua silloin. Jokaisella näkijällä on oma tapansa välittää viestejä ja omat vahvuutensa.

Intiivinen tulkinta eroaa henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta siinä, että tulkinnassa sinä esität minulle kysymyksiä ja minä vastaan sen mukaan, mitä intuitiivisesti näen ja tunnen tukiakseni sinua polullasi. Valmennuksessa taas minä esitän sinulle kysymyksiä ja yritämme näin löytää vastauksia sinusta auttamaan sinua muuttamaan elämääsi. Valmennuksessa saatan myös ehdottaa, mitä voisit tehdä auttaaksesi itseäsi, mikäli se tuntuu sinusta hyvältä. Joskus tulkinta voi sisältää molempia tarpeen mukaan.

 

Hinta: 60 min Skypessä tai puhelimitse 80 €

kirjallinen tulkinta A4 80 €

 

Varaa verkkoajanvarauksesta aika Skypessä tehtävään tulkintaan. Lähetän linkin tulkintaan juuri ennen varaamasi aikaa. Et tarvitse Skype-ohjelmaa. Jos olet maksanut tulkinnan etukäteen, paina verkkoajanvarauksesta vain “varaa”. Jos haluat tulkinnan puhelimitse ilman videoyhteyttä, laita minulle viesti ja kerro toiveestasi. Tulkinta maksetaan ennen sovittua aikaa.

Jos haluat kirjallisen tulkinnan, osta se suoraan täältä tai laita viestiä. Tulkinta löytyy suoran ostolinkin takaa nimellä “kirjallinen intuitiivinen tulkinta A4”. Laitathan minulle viestin 0456313587 tai lotta@lottakvist.fi, jos olet ostanut kirjallisen tulkinnan verkkokaupasta, niin teen sen sinulle lähipäivinä heti, kun kerkeän ja lähetän sähköpostiisi. En valitettavasti nää automaattisesti, kuka on ostanut kirjallisen tulkinnan verkkokaupasta.

Jollet halua ostaa verkkoajanvarauksen/verkkokaupan kautta, voin lähettää pyydettäessä myös sähköpostiin laskun. Pyydä sitä täältä. Myös Mobilepay käy. Numeroni on 0456313587.

 

Asiakaspalaute tulkinnastani:

“Kiitos Lotta!

Olen tosi tyytyväinen tulkintaasi. Annoin tietyt aihealueet mitkä katsot, etkä tiennyt, mitä niistä itse tiesin ennakolta tai ajattelin niistä, mutta oikeaan osuit ja vielä lisäsit niihin omaa tulevaisuuden näkymääkin.

Vaikutuin myös entisten elämien vaikutuksesta tämän päivän elämääni. Niitähän en voinut tietää, mutta kertomasi antoi ymmärrystä ja voimia sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen, sillä niissä minulla on vielä paljon selvitettävää/työstettävää itselleni.

Tuit myös tapaani kasvattaa itseäni kohtaan tuntemaa rakkautta tai tässä vaiheessa varmaan voi sanoa, että rakkaudettomuutta, mutta kannustit minua itseni valitsemalla tiellä kasvattaa itsetuntoani sekä sen myötä lisääntyvään itseni rakastamiseen.

Asioista, joista en ole joko itsessäni tai elämässäni tykännyt, annoit oman näkemyksesi niihin ja niiden tarkoitusperän suhtautumistapaani tulevaisuudessa eli tapahtui minulle mitä tahansa, niin ne kaikki on hyvällä tarkoitettu, vaikka minusta itsestäni ei aina tuntuisikaan siltä.”

Riitta <3

 

Kuuntele Ehjäksi-podcastista jakso tarotista ja selvänäöstä.