fbpx
Ehjäksi | Regressioterapia
21748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21748,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Mitä regressioterapia on?

 

Regressioterapia on nimensä mukaisesti vanhoihin tapahtumiin mielikuvien kautta palaamista. Se on kuin ohjattu meditaatiomatka, jossa tapahtumia eletään mielessä uudestaan. Tekniikka auttaa sinua purkamaan traumaattisten tapahtumien aikaansaamia negatiivisia ajatuksia ja tunteita alitajunnasta ja kehosta. Nuo tunteet sijaitsevat ympäri kehoa. Hoito auttaa paljastamaan ja käsittelemään alitajunnassasi piileviä asioita, joita tietoinen mieli ei enää muista. Suurin osa mielemme sisällöstä onkin piilossa alitajunnassa. Regressioterapia tuo parhaimmillaan todella vapautuneen ja rauhallisen olon, joka säilyy pitkään. Sinun on mahdollista saavuttaa tekniikan avulla tunteiden käsittelemisen kannalta suotuisa läsnäoleva tila suhteellisen helposti. 

Käsittelemättömät traumaattiset kokemukset aiheuttavat negatiivisia tunteita ja ajatuksia, itsetunnon puutetta, masennusta, ahdistusta, psykosomaattisia sairauksia, unettomuutta ja painajaisia, paniikkikohtauksia, aloite- ja keskittymiskyvyn puutetta, matalaa vastustuskykyä, lihasjännityksiä, selittämättömiä kipuja ja ne vaikeuttavat ihmisuhteitamme. Regressioterapia auttaa kaikkiin näihin asioihin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet ja ajatukset saa käsiteltyä.

Trauma-sanaa ei kannata säikähtää, vaikka se voimakkaalta kuulostaakin. Kaikilla on traumoja. Traumalla tarkoitetaan kaikkia tilanteita, joissa ei ole ollut rakkautta (esim. lähimmäisen rakkautta). Koemme pienetkin asiat paljon voimakkaammin lapsina kuin vanhempina, ja useista pienistä, ikävistä kokemuksista voi kertyä isojakin vyyhtejä. Emme vain muista suurinta osaa niin traumaattisista kuin mukavistakaan elämäntapahtumistamme. Silti ne kunnolla tunnetasolla käsittelemättöminä vaikuttavat koko ajan kaikkeen elämässämme.

Monet asiakkaani sanovat, että he eivät ole kokeneet tavallisen psykoterapian auttaneen heitä tarpeeksi traumojen tunnevaikutuksista vapautumisessa. Regressioterapia tarjoaa tunteista lopullisesti vapautumiseen loistavan mahdollisuuden niin, että sinun ei enää tarvitse käsitellä uudestaan samoja asioita eri metodien avulla.

Sinun tunteesi ja aistisi ovat hereillä koko regression ajan, enkä rajoita sinun tahtoasi ja itsekontrolliasi hoidon aikana. Koet ja ilmaiset hoidossa vain sen, mikä on sinun kokemuksesi. Tekniikka myös pitää huolen siitä, ettet joudu kohtaamaan tapahtumia, joita et ole valmis kohtaamaan.

Käyttämäni tekniikka mahdollistaa tarvittaessa uudelleen elää tärkeät pätkät syntymästä kuolemaan myös menneistä elämistä ja saada sieltä ymmärrystä ja parannusta nykyiseen elämääsi. Sen avulla voi muun muassa oppia, mitä olet itse sieluna tehnyt saadaksesi elämääsi tietyt oppiläksyt opittaviksi. Pystyt tekniikan avulla parantamaan sielusi menneisyydestä johtuvia sairauksia ja vähentämään konfliktitilanteita, joita nykyisessä elämässäsi kohtaat. Ei kannata kuitenkaan jättää tulematta regressioterapiaan vain siksi, että et usko menneisiin elämiin tai pelkäät joutuvasi käsittelemään mennyttä elämää, vaikka et haluaisi. Valtaosa hoidoissani käyvistä ihmisistä käsittelee tämän elämän asioita ja se auttaakin usein eniten. Joskus asiakas voi kuitenkin kokea arjessaan häiritsevimpinä jostain menneestä elämästä kumpuavat tunteet usein tiedostamattaan, mistä tunteet juontavat juurensa. Tällöin tekniikka auttaa muistamaan, mitä tuossa elämässä on tapahtunut ja purkamaan siihen liittyvät tunteet pois.

Pääset hoidossa käsittelemään aina vain sitä, mihin olet valmis ja mikä on sinulle siinä hetkessä parhaaksi (mikä auttaa esim. siinä sairaudessa tai ihmissuhteessa, mihin kaipaat apua ja vastauksia). Oma viisas alitajuntasi avaa sinulle nähtäväksi ja koettavaksi oikeat tapahtumat. Tietoinen mielesi (järki) saattaa luulla, että jonkun toisen asian käsitteleminen olisi siinä hetkessä järkevämpää, mutta alitajunta, joka käsittää 95 prosenttia mielesi sisällöstä, tietää paremmin. Luota siihen.

Vaikka hoidon kestoksi on ilmoitettu 2 tuntia, usein hoidot ovat venyneet pidemmiksi (n. 2,5 tuntiin, joitakin kertoja kolmeenkin tuntiin). Jos kesken olevaa traumaa ei olla keretty käsitellä kahdessa tunnissa loppuun ja hoidettava tuntee vielä kehossaan tuntemuksia ja mielessään tunteita, hoitoa ei kannata lopettaa, jotta pintaan nousseet asiat eivät jäisi häiritsemään. Tällöin hoito jatketaan loppuun samaan hintaan. Regressioon ei siis kannata tulla kiireellä. Ei ole kuitenkaan tarkoituksenmukaista venyttää hoitoa, vaan pyrimme pysymään kahden tunnin aikarajassa.

Jos taas sattuisimme saamaan hoidon tehtyä jo esim 1,5 tunnissa, voimme tehdä loppuajan energiahoitoa tai henkisen hyvinvoinnin valmennusta. Hoidon jälkeen saattaa väsyttää, joten mitään kovin fyysistä ei välttämättä jaksa pariin tuntiin. Regressioterapiaa voi tehdä väh. kahden viikon välein. Vaikka sitä tekisi harvemmin, hoitokerrat eivät mene hukkaan. Se, mitä kehostasi ja mielestäsi saadaan purettua pois, pysyy pois niiltä osin kuin se on sieltä parannettu.

 

Voimme hyödyntää loppuajan (esim 1 h) näitä muita metodejani myös silloin, mikäli et sattuisi pitämään regressioterapiasta. Valtaosa ihmisistä kuitenkin tykkää regressiosta enemmän kuin energiahoidosta ja saa tosi syvän, vapauttavan ja parantavan kokemuksen. Jokaisen kokemus on omanlaisensa ja ne vaihtelevat hoidosta toiseen. Minulla on ollut vain muutama hoidettavia, jotka eivät kokeneet pääsevänsä palaamaan mielessään menneisyyden tapahtumiin/tunteneet tunteita. Suuri enemmistö on hyötynyt hoidoista, usein hyvinkin paljon ja moni on ihmetellyt, miten näin tehokasta terapiaa on olemassa.

Jos olet kokenut mielikuvaharjoittelun vaikeaksi, regressio ei välttämättä ole sinun juttusi. Toisaalta tekemäni regressioterapia on sellaista, että se auttaa sinua mielikuvien näkemisessä ja niiden avulla tunteiden tuntemisessa, vaikka kokisitkin muut ohjatut mielikuvaharjoitukset vaikeiksi. Hoidossani sinun ei tarvitse kuvitella mitään, vaan alitajuntasi näyttää sinulle tarvittavat mielikuvat. Vaikka et näkisikään mielikuvia (harva ei näe), riittää, että sisältäsi nousee tieto käsiteltävistä tapahtumista ja niihin liittyvistä tunteista. Mielikuvien näkeminen kuitenkin helpottaa hoitoa huomattavasti.

 

Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä vähintään kolmeen vuorokauteen, eikä lihan syönti ole suositeltavaa saman verran ennen. Mielialalääkkeiden syöminen ei estä hoidon tekemistä. Hoito ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus ei haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Käyttämääni tekniikkaa ei voi tehdä kaukohoitona.

Hinta:

  • regressioterapia 2 h 150 €
  • regessioterapia 2 h x 3 krt 430 € (maksettavissa 1-2 erässä, 1. erä ensimmäisen hoidon yhteydessä tai ennen)

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta tai haluat varata sen, olethan yhteydessä. Pääset sähköiseen ajanvaraukseen varaamaan regressioterapian tästä

Tässä suosituksia regressioterapiastani:

“Menin regressioterapiaan kun halusin selvyyttä siihen, mikä energia pitää olkapäitäni jumissa. Olin alkanut tajuta, että oli kyseessä jokin emotionaalinen jumi, kun olkapäät eivät joogasta, qigongista ja venytyksistä huolimatta ole avautuneet.

Regressiossa tuli esiin kuva itsestäni pienenä vauvana. Olin yllättynyt, kun huomasinkin olevani sarvikuonovauva! Ensin mieleni halusi sensuroida kuvan, kun se tuntui niin huvittavalta ja käsittämättömältä, mutta asetuin kuvaa
tutkimaan. Se olikin visuaalinen avain vauva-aikaiseen emotionaaliseen kokemukseeni. Problematiikka, joka nousi esiin, äitisuhteeseeni liittyvä, ei ollut mitenkään uusi – olin prosessoinut sitä terapiassa ja monella eri tavoin sen jälkeen – mutta se, minkä regressioterapiasessio antoi minulle uudella tavalla, oli tunnekokemus! Sain emotionaalisen kokemuksen siitä, miltä tuntui
suojautua energeettisesti, vauvana, iässä, josta minulla ei ole mitään muistoja.

Ennen kaikkea regressio taisi liikuttaa syvempiä kerrostumia, sillä session jälkeen alkoi varsinainen tunteiden prosessointijakso. Olen asettunut hyväksymään itseni syvemmin sellaisena kuin olen tämän läpi eletyn jakson jälkeen. Teen muutakin energiatyötä, mutta koen että Lotan regressioterapia oli tehokas alkusysäys prosessille, joka on vienyt minua ison harppauksen lähemmäksi syvempää olemustani.”

Emma

“Olen kärsinyt koko ikäni hyvin vahvasta pimeän pelosta, mutta mielestäni ilman tiedostamaani syytä. Lopulta päätin tehdä asialle jotain. Löysin onneksi Lotan yhteystiedot ja tietoa regressioterapiasta. Olin kuitenkin ensin hieman skeptinen, josko näin vahvaa fobiaa voitaisiin vähentää, mutta ilokseni jo ensimmäisellä terapiakerralla sain paljon vastauksia fobiani syistä. Pimeän pelkoni on vähentynyt huomattavasti siitä, mitä se ennen terapiaa oli. Suosittelenkin lämpimästi kääntymään Lotan puoleen. Jos itse olisin tiennyt, että apua voi saada näinkin lyhyessä ajassa, olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.”

Krisse

“Ne aihealueet, jotka tulivat regressioterapiassa esiin, eivät ole enää vaivanneet hoidon jälkeen mieltäni ja painaneet rintaa. Muistot entisen elämän hyväksikäytöstä ja kaltoinkohtelusta eivät tunnu enää raastavilta ja niihin on saanut selkeää etäisyyttä. Ennen hoitoa niihin liittyvät kuvat ja tunteet tuntuivat jatkuvasti mielessä ja rinnassa ja vaikeuttivat muun muassa kumppaniin luottamista. Minulle hoito teki hyvää ja oli oikea asia oikeaan aikaan.”

Nainen, 38

“Regressioterapia kuulostaa jopa mystiseltä. Lotan suosittelusta kokeilin hoitoa ennakkoluulottomasti. Ostin kerralla kaksi hoitokertaa, joka olikin todella hyvä ajatus. Tukahdutetut tunteet saivat hoidossa tulla kuulluksi ja samojen aiheiden ympärillä pyörittiin molemmat lähes kolmituntiset! Ensimmäisen kerran jälkeen tiesin paremmin, mistä jotkin jumit niin mielessä kuin kehossa ovat syntyneet. Lapsuudessa opitut käyttäytymismallit ovat tiukassa. Hoitokerran jälkeen pystyin kokemaan itseni kieltämiä tunteita paremmin ja hyväksymään ne, aika huikea kokemus! Sen jälkeen koin taas olevani vahvempi.

Toinen kerta vahvisti entisestään, ymmärsin itseäni taas paremmin. Hoitoon jäi isoja möykkyjä ja kiloittain raskasta energiaa, jota minun ei kuulu kantaa mukanani. Loppupäivän olo oli energinen ja kevyt. Sama fiilis jatkui monta päivää, toki tasoittuen. Tietoiseksi tuleminen, ymmärrys ja hyväksyntä, niitä koin saavani valtavasti hoidoista ja ne vievät eteenpäin matkalla ehjään itseeni.

Lotan hoitojen jälkeen koen itseni todellakin ehjemmäksi. Olen kokenut viime aikoina olevani kuin palasiksi revitty tilkkutäkki. Lotan kanssa niistä paloista kurottiin muutama oikea ja täkkiin kuuluva palanen paikalleen. Suosittelen!”

Nainen, 30

Lue täältä lisää suosituksia regressioterapiasta. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jaksot regressioterapiasta ja menneistä elämistä.