fbpx
Ehjäksi | Regressioterapia
23653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23653,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Regressioterapia

Auttaa päästämään irti ikävistä tunteista, antamaan anteeksi ja rakastumaan itseesi

 

Regressioterapia on nimensä mukaisesti vanhoihin tapahtumiin mielikuvien kautta palaamista. Se on ohjattu meditaatiomatka, jossa tapahtumia eletään mielessä uudestaan. Tekniikka auttaa sinua purkamaan traumaattisten tapahtumien aikaansaamia negatiivisia ajatuksia ja tunteita alitajunnasta ja kehosta. Nuo tunteet sijaitsevat ympäri kehoa. Hoito auttaa paljastamaan ja käsittelemään alitajunnassasi piileviä asioita, joita tietoinen mieli ei enää muista. Suurin osa mielemme sisällöstä onkin piilossa alitajunnassa. Regressioterapia tuo parhaimmillaan todella vapautuneen ja rauhallisen olon, joka säilyy pitkään.

Mihin regressioterapia auttaa?

 

Regressioterapia auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, hankalissa ihmissuhteissa, itsensä ja muiden rakastamiseen, masennukseen ja uupumukseen, ahdistukseen, psykosomaattisiin (mielen aiheuttamiin) sairauksiin, unettomuuteen ja painajaisiin, paniikkikohtauksiin, aloite- ja keskittymiskyvyn puutteeseen, matalaan vastustuskykyyn, lihasjännityksiin ja selittämättömiin kipuihin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet ja ajatukset saa käsiteltyä. Kaikki edellä mainitut elämän haasteet kumpuavat käsittelemättömistä traumaattisista kokemuksistamme.

Tehokkaampaa kuin normaali keskusteluterapia

Monet asiakkaani sanovat, että he eivät ole kokeneet tavallisen psykoterapian auttaneen heitä tarpeeksi traumojen tunnevaikutuksista vapautumisessa. Moni on kokenut pääsevänsä regressioterapialle paljon syvemmälle kuin psykoterapiassa ja ollut ihmeissään hoitoni tehosta. Regressioterapia tarjoaa tunteista lopullisesti vapautumiseen loistavan mahdollisuuden niin, että sinun ei enää tarvitse käsitellä uudestaan samoja asioita eri metodien avulla. Kun perus psykoterapia toimii usein vain mentaalisella tasolla, regressioterapia toimii niin mentaalisella, tunne-, kehon ja sielun tasolla. Regressioterapia on tehokasta tunne-/traumaterapiaa.

Trauma-sanaa ei kannata säikähtää, vaikka se voimakkaalta kuulostaakin. Kaikilla on traumoja. Traumalla tarkoitetaan kaikkia tilanteita, joissa ei ole ollut rakkautta (esim. lähimmäisen rakkautta). Koemme pienetkin asiat paljon voimakkaammin lapsina kuin vanhempina, ja useista pienistä, ikävistä kokemuksista voi kertyä isojakin vyyhtejä. Emme vain muista suurinta osaa niin traumaattisista kuin mukavistakaan elämäntapahtumistamme. Silti ne kunnolla tunnetasolla käsittelemättöminä vaikuttavat koko ajan kaikkeen elämässämme.

Tunteesi ja aistisi ovat hereillä koko regression ajan, enkä rajoita sinun tahtoasi ja itsekontrolliasi hoidon aikana. Koet ja ilmaiset hoidossa vain sen, mikä on sinun kokemuksesi. Sinun on mahdollista saavuttaa tekniikan avulla tunteiden käsittelemisen kannalta suotuisa läsnäoleva tila suhteellisen helposti. Niin tekniikka kuin oma psyykkeesi myös pitää huolen siitä, ettet joudu kohtaamaan tapahtumia, joita et ole valmis kohtaamaan.

Et joudu kohtaamaan mitään, mihin et ole valmis

Pääset hoidossa käsittelemään aina vain sitä, mihin olet valmis ja mikä on sinulle siinä hetkessä parhaaksi (mikä auttaa esim. siinä sairaudessa tai ihmissuhteessa, mihin kaipaat apua ja vastauksia). Oma viisas alitajuntasi avaa sinulle nähtäväksi ja koettavaksi oikeat tapahtumat. Tietoinen mielesi (järki) saattaa luulla, että jonkun toisen asian käsitteleminen olisi siinä hetkessä järkevämpää, mutta alitajunta, joka käsittää psykologian mukaan 95 prosenttia mielesi sisällöstä, tietää paremmin. Luota siihen.

Hoidossa voi tuntea voimakkaita tunteita ja ne saattavat aiheuttaa hetkellisesti voimakkaitakin kehollisia reaktioita. Mikään muu metodi ei ole auttanut minua kertaluontoisesti tehtynä tai ylipäätään yhtä paljon kuin tämä regressiometodi niin kehollisesti kuin tunnetasolla (toki olen tehnyt itselleni määrällisesti enemmän energiahoitoa ja hyötynyt siitä siksi ehkä enemmän, mutta yksittäinen regressio voittaa parantuvuudessaan yksittäisen energiahoidon ja life coachaus -session). Kaikki eivät aina kuitenkaan tunne hoidon aikana kehollisia tuntemuksia. Keholliset reaktiot menevät ohi, kun niiden aiheuttamat tunteet saadaan purettua, joten niitä ei kannata säikähtää. Pääasiallisesti regressioterapia auttaa kehomieliyhteyden kokemisessa ja ymmärtämisessä valtavasti.

Jos saisimme hoidon tehtyä jo esim 1,5 tunnissa, voimme tehdä loppuajan energiahoitoa, life coachausta, perhekonstellaatiota tai intuitiivista tulkintaa. Hoidon jälkeen saattaa väsyttää, joten mitään kovin fyysistä ei välttämättä jaksa pariin tuntiin. Regressioterapiaa voi tehdä kahden viikon välein tai harvemmin. Vaikka sitä tekisi harvemmin, hoitokerrat eivät mene hukkaan.

Onnistuuko hoito varmasti?

Voimme hyödyntää loppuajan (esim 1 h) muita metodejani myös silloin, mikäli et sattuisi pitämään regressioterapiasta. Valtaosa ihmisistä kuitenkin tykkää regressiosta enemmän kuin energiahoidosta ja saa tosi syvän, vapauttavan ja parantavan kokemuksen. Jokaisen kokemus on omanlaisensa ja ne vaihtelevat hoidosta toiseen. Jotkut epäilevät ennen hoidon aloittamista tai siihen tuloa, pääsevätköhän he palaamaan mielessään mihinkään, mutta pelko osoittautuu lähes aina turhaksi. Minulla on ollut syksystä 2018 lähtien vain alle kymmenen hoidettavaa, jotka eivät kokeneet pääsevänsä palaamaan mielessään menneisyyden tapahtumiin ja/tai tunteneet hoidossa tunteita, minkä pitäisi onnistua, jotta ne voisi vapauttaa. Olemme tehneet heidän kanssaan loppuajan (n 1 h tai yli) energiahoitoa, josta he taas ovat kokeneet vaikutusta, joten käynti ei ole mennyt hukkaan. Suurin osa on hyötynyt regressioterapiasta, usein todella paljon ja moni on ihmetellyt, miten näin tehokasta terapiaa on olemassa.

Jos olet kokenut mielikuvaharjoittelun vaikeaksi, regressio ei välttämättä ole sinun juttusi. Toisaalta tekemäni regressioterapia on sellaista, että se auttaa sinua mielikuvien näkemisessä ja niiden avulla tunteiden tuntemisessa, vaikka kokisitkin muut ohjatut mielikuvien kautta toteutettavat metodit vaikeiksi. Hoidossani sinun ei tarvitse kuvitella mitään, vaan alitajuntasi näyttää sinulle tarvittavat mielikuvat. Vaikka et näkisikään mielikuvia (harva ei näe), riittää, että sisältäsi nousee tunteita. Niiden tunteminen ja vapauttaminen saa paranemisen aikaan, ei mielikuvien näkeminen tai tapahtumien muistaminen. Mielikuvat ja tapahtumien muistaminen toimivat porttina tunteiden tuntemiseen.

Mahdollista purkaa myös edellisiltä sukupolvilta siirtyneitä tunteita

Regressioterapia on tarkoitettu varsinaisesti omien elämänkokemusten käsittelyyn. Joskus tarpeen tullen käy myös niin, että hoidettavan tietoisuus avaa nähtäville mielikuvan esim omista vanhemmista ja/tai isovanhemmista ja häneltä alkaa sitä kautta purkautua tunteita, jotka noilta henkilöiltä on hänelle suoraan siirtynyt. Ylisukupolviset traumat vaikuttavat meihin niin kokemusten kautta kuin suoraan solumuistoina siirtyneinä tunteina. Myös siirtyneet tunteet vaikuttavat siihen, miten ajattelemme, miltä meistä tuntuu ja miten toimimme. Hoidon avulla onnistutaan purkamaan hienosti myös nuo tunteet ja hoidettava voi puhua ääneen ja itkeä sitä, mitä kokee (mitä sukulaiset ovat kokeneet) ja vapautua. Muiden ihmisten kokemuksia on kuitenkin hieman hankalampi käsitellä, sillä käyttämäni metodin avulla ei välttämättä pysty saamaan yksityiskohtaista selvätietoa siitä, mitä muille on tapahtunut. Mielikuvat tapahtumista ovat hoidossa portti tunteiden vapauttamiseen. Kuitenkin jo vain yksi mielikuva tai sisältä nouseva tieto liittyen näihin ihmisiin voi saada oivalluksen ja tunnepurkauksen aikaiseksi.

Energiahoito on toinen käyttämäni metodi, jossa hoitoa voi kohdistaa muilta ihmisiltä siirtyneisiin tunteisiin ja transformoida ne ilman, että tarvitsisi tietää, mitä heille on tapahtunut ja ilman minkään mielikuvien avautumista. Energiahoidossa ei tarvitse tietää, mistä tunne johtuu, vaan riittää, että hoidettava kertoo minulle, mitä tunteita toivoo hoidettavan. Toisaalta vaikkei kertoisi, hoito muuntaa silti aina jotain alitajunnasta, kun sitä sinne kohdistetaan.

Teen uutuutena perhekonstellaatiota, joka on tarkoitettu nimenomaan ylisukupolvisten traumojen parantamiseen (kotisivu sille tulossa pian). Voit varata sitä varten puhelinkonsultaation tai suoraan ajan siihen etänä tai Lauttasaareen täältä. Saatan myös ehdottaa sen tekemistä, vaikka tulisit mihin tahansa hoitoon/valmennukseen, mikäli juuri se sopii parhaiten tilanteeseesi. Voimme tietysti silti tehdä juuri sitä hoitoa, mihin alun perin tulitkin.

Mahdollista vapautua menneiden elämien vaikutuksesta

Käyttämäni tekniikka mahdollistaa tarvittaessa uudelleen elää tärkeät pätkät syntymästä kuolemaan myös sielusi menneistä elämistä ja saada sieltä ymmärrystä ja parannusta nykyiseen elämääsi. Sen avulla voit muun muassa oppia, mitä olet itse sieluna tehnyt ja millaisia uskomuksia olet mukanasi tuonut toisista elämistä saadaksesi elämääsi tietyt oppiläksyt opittaviksi. Toisin sanoen, miksi elämäsi on alkanut muotoutua sen alusta alkaen sellaiseksi, kun se on tullut. Mitä et ole oppinut aiemmin ja olet tullut nyt saattamaan päätökseen. Pystyt tekniikan avulla parantamaan sielusi menneisyydestä johtuvia sairauksia ja vähentämään konfliktitilanteita, joita nykyisessä elämässäsi kohtaat. Ei kannata kuitenkaan jättää tulematta regressioterapiaan vain siksi, että et usko menneisiin elämiin tai pelkäät joutuvasi käsittelemään mennyttä elämää, vaikka et haluaisi. Mielesi ei avaa sinulle toisia elämiä, mikäli sinulla ei ole minkäänlaista avoimuutta niitä kohtaan ja/tai jos niiden käsitteleminen ei ole sillä hetkellä parhaaksesi. Valtaosa hoidoissani käyvistä ihmisistä käsittelee tämän elämän asioita ja se auttaakin yleensä eniten. Joskus asiakas voi kuitenkin kokea arjessaan häiritsevimpinä jostain toisesta elämästään elämästä kumpuavat tunteet usein tiedostamattaan, mistä tunteet juontavat juurensa. Tällöin tekniikka auttaa muistamaan, mitä tuossa elämässä on tapahtunut ja purkamaan siihen liittyvät tunteet pois. Ei tarvitse epäillä, että kuvittelisit, sillä vaikka mielikuvat näkyisivät hatarasti, myös menneiden elämien tunteet nousevat mieleen ja kehoon niin vahvasti tuntumaan, ettei se olisi mahdollista kuvittelemalla. Kuvittelu paljastuu sillä, mikäli mielikuvasta ei nouse mitään muuta. Muistan hoidoistani vain yhden menneitä elämiä käsitelleen, jonka kertoma ei kuulostanut mätsäävän yhteen. Silti hänkin itki hoidossa menneen elämän tapahtumien triggeröidessä tämän elämän tapahtumiin liittyviä tunteita. Menneiden elämien näkemisessä ja yksityiskohtien tietoisuuteen tulemisessa voi olla pientä epätarkkuutta ja joku yksityiskohta voi joskus muuttua. Tärkeintä on saada tunnettua elämiin liittyvät tunteet. 

Kenelle hoito ei sovellu ja ohjeet ennen hoitoa

Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä vähintään kolmeen vuorokauteen, eikä lihan syönti ole suositeltavaa saman verran ennen. Mielialalääkkeiden syöminen ei estä hoidon tekemistä. Hoito ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus ei haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Käyttämääni tekniikkaa ei voi tehdä kaukohoitona.

Hinta:

  • regressioterapia 2 h 179
  • regressioterapia 3 x 2 h 525 

Vaikka hoidon kestoksi on ilmoitettu kaksi tuntia, usein hoidot ovat venyneet pidemmiksi, jopa kolmeen tuntiin. Jos kesken oleva trauma häiritsee vielä mielessä tai kehossa kahden tunnin kohdalla, hoito jatketaan loppuun samaan hintaan. Hoito pyritään aina lopettamaan kahdessa tunnissa. Ethän kuitenkaan tule hoitoon kiireellä.

 

Varaa aikasi täältä

Varaa maksuton puhelinkonsultaatio tietääksesi, sopiiko regressioterapia sinulle. Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta tai haluat varata sen, voit laittaa myös viestiä.

Suosituksia regressioterapiasta

“Olen kärsinyt koko ikäni hyvin vahvasta pimeän pelosta, mutta mielestäni ilman tiedostamaani syytä. Lopulta päätin tehdä asialle jotain. Löysin onneksi Lotan yhteystiedot ja tietoa regressioterapiasta. Olin kuitenkin ensin hieman skeptinen, josko näin vahvaa fobiaa voitaisiin vähentää, mutta ilokseni jo ensimmäisellä terapiakerralla sain paljon vastauksia fobiani syistä. Pimeän pelkoni on vähentynyt huomattavasti siitä, mitä se ennen terapiaa oli. Suosittelenkin lämpimästi kääntymään Lotan puoleen. Jos itse olisin tiennyt, että apua voi saada näinkin lyhyessä ajassa, olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.”

Krisse

“Ne aihealueet, jotka tulivat regressioterapiassa esiin, eivät ole enää vaivanneet hoidon jälkeen mieltäni ja painaneet rintaa. Muistot entisen elämän hyväksikäytöstä ja kaltoinkohtelusta eivät tunnu enää raastavilta ja niihin on saanut selkeää etäisyyttä. Ennen hoitoa niihin liittyvät kuvat ja tunteet tuntuivat jatkuvasti mielessä ja rinnassa ja vaikeuttivat muun muassa kumppaniin luottamista. Minulle hoito teki hyvää ja oli oikea asia oikeaan aikaan.”

Nainen, 38

“Menin regressioterapiaan kun halusin selvyyttä siihen, mikä energia pitää olkapäitäni jumissa. Olin alkanut tajuta, että oli kyseessä jokin emotionaalinen jumi, kun olkapäät eivät joogasta, qigongista ja venytyksistä huolimatta ole avautuneet.
Regressiossa tuli esiin kuva itsestäni pienenä vauvana. Olin yllättynyt, kun huomasinkin olevani sarvikuonovauva! Ensin mieleni halusi sensuroida kuvan, kun se tuntui niin huvittavalta ja käsittämättömältä, mutta asetuin kuvaa
tutkimaan. Se olikin visuaalinen avain vauva-aikaiseen emotionaaliseen kokemukseeni. Problematiikka, joka nousi esiin, äitisuhteeseeni liittyvä, ei ollut mitenkään uusi – olin prosessoinut sitä terapiassa ja monella eri tavoin sen jälkeen – mutta se, minkä regressioterapiasessio antoi minulle uudella tavalla, oli tunnekokemus! Sain emotionaalisen kokemuksen siitä, miltä tuntui suojautua energeettisesti, vauvana, iässä, josta minulla ei ole mitään muistoja.


Ennen kaikkea regressio taisi liikuttaa syvempiä kerrostumia, sillä session jälkeen alkoi varsinainen tunteiden prosessointijakso. Olen asettunut hyväksymään itseni syvemmin sellaisena kuin olen tämän läpi eletyn jakson jälkeen. Teen muutakin energiatyötä, mutta koen että Lotan regressioterapia oli tehokas alkusysäys prosessille, joka on vienyt minua ison harppauksen lähemmäksi syvempää olemustani.”

Emma

“Regressioterapia kuulostaa jopa mystiseltä. Lotan suosittelusta kokeilin hoitoa ennakkoluulottomasti. Ostin kerralla kaksi hoitokertaa, joka olikin todella hyvä ajatus. Tukahdutetut tunteet saivat hoidossa tulla kuulluksi ja samojen aiheiden ympärillä pyörittiin molemmat kerrat. Ensimmäisen kerran jälkeen tiesin paremmin, mistä jotkin jumit niin mielessä kuin kehossa ovat syntyneet. Lapsuudessa opitut käyttäytymismallit ovat tiukassa. Hoitokerran jälkeen pystyin kokemaan itseni kieltämiä tunteita paremmin ja hyväksymään ne, aika huikea kokemus! Sen jälkeen koin taas olevani vahvempi.
Toinen kerta vahvisti entisestään, ymmärsin itseäni taas paremmin. Hoitoon jäi isoja möykkyjä ja kiloittain raskasta energiaa, jota minun ei kuulu kantaa mukanani. Loppupäivän olo oli energinen ja kevyt. Sama fiilis jatkui monta päivää, toki tasoittuen. Tietoiseksi tuleminen, ymmärrys ja hyväksyntä, niitä koin saavani valtavasti hoidoista ja ne vievät eteenpäin matkalla ehjään itseeni.

Lotan hoitojen jälkeen koen itseni todellakin ehjemmäksi. Olen kokenut viime aikoina olevani kuin palasiksi revitty tilkkutäkki. Lotan kanssa niistä paloista kurottiin muutama oikea ja täkkiin kuuluva palanen paikalleen. Suosittelen!”

Nainen, 38

“Kuuntelin Lotan Ehjäksi-podcast -sarjaa ja sen vaikuttamana ja koskettamana otin Lottaan yhteyttä regressiohoidon tiimoilta.
Minulla on useita hylätyksi tulemisen kokemuksia ja isoja kipeitä traumoja lapsuudesta asti joiden vuoksi hakeuduin hoitoon. Lotan lempeä ja turvallisuutta tuova ääni loi yhteyttä luottamukseen.
Sain ennen hoitoa käydä myös puhelinkeskustelua tilanteestani, johon sisältyy myös terapiasuhteissa torjutuksi tuleminen. Se oli minulle hyvin merkityksellistä luottamuksen vahvistumisessa.
Hoidon alku oli hyvin lempeä ja turvallisuutta luova. Uskalsin mennä kohti pienen tytön kipukokemuksia ja vapautua kehollisesti Lotan rakkaudellisessa ohjauksessa. ❤️ Sain kokea fyysisesti “napanuoran katkeamisen” ja sukupolviketjusta irrottautumisen.
Kokemus, jota halusin työstää hoidossa, avasi muitakin tapahtumia, jotka tulivat kohdatuiksi. Elämä on soljunut kevyemmin ja helpommin hoidon jälkeen.💚☀️
Koko hoidon ajan läsnä olivat Taivaalliset Auttajat ja hoito vaikutti elämääni monin tavoin vapauttavasti. Kiitos sinulle Lotta luomastasi turvan ja hoivan tilasta 🙏❤️”

Eijasofia Koskinen, 48

“Mä selvästi johdatuksesta tulin just sulle ja just regressioterapiaan. Sun rauhallisuus, varmuus, kunnioittava olemus ja inhimillisyys loi turvallisen tilan, missä oli lupa olla myös jännittynyt ja epävarma. Matkan aikana koin, et oli turvallista poistaa kaikki filtterit ja olla ajatuksineni ja tunteineni raa’an rehellinen. Mulle itselle oli erityisen tärkeää se, ettet tehny mistään tunteesta tai tapahtumasta numeroa. Olit ihminen ihmiselle. Kiitos niin paljon.”

                                       
                                                                                                                               Anu
Varaa aikasi täältä
Lue täältä lisää suosituksia regressioterapiasta. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jaksot regressioterapiasta ja karmisista suhteista. Kuuntele Facebookista Radio Novan haastatteluni regressioterapiasta.