fbpx
Ehjäksi | Regressioterapia
21748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21748,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Mitä regressioterapia on?

 

Regressioterapia on nimensä mukaisesti vanhoihin tapahtumiin mielikuvien kautta palaamista. Se on kuin ohjattu meditaatiomatka, jossa tapahtumia eletään mielessä uudestaan. Tekniikka auttaa hoidettavaa purkamaan traumaattisten tapahtumien aikaansaamia negatiivisia ajatuksia ja tunteita alitajunnasta ja kehosta. Nuo tunteet sijaitsevat ympäri kehoa. Hoito auttaa paljastamaan ja käsittelemään alitajunnassa piileviä asioita, joita tietoinen mieli ei enää muista. Suurin osa mielemme sisällöstä onkin piilossa alitajunnassa. Regressioterapia tuo parhaimmillaan todella vapautuneen ja rauhallisen olon, joka säilyy pitkään.  Hoidettavan on mahdollista saavuttaa tekniikan avulla tunteiden käsittelemisen kannalta suotuisa läsnäoleva tila suhteellisen helposti. 

Käsittelemättömät traumaattiset kokemukset aiheuttavat negatiivisia tunteita ja ajatuksia, itsetunnon puutetta, masennusta, ahdistusta, psykosomaattisia sairauksia, unettomuutta ja painajaisia, paniikkikohtauksia, aloite- ja keskittymiskyvyn puutetta, matalaa vastustuskykyä, lihasjännityksiä, selittämättömiä kipuja ja ne vaikeuttavat ihmisuhteitamme. Regressioterapia auttaa kaikkiin näihin asioihin.

Trauma-sanaa ei kannata säikähtää, vaikka se voimakkaalta kuulostaakin. Kaikilla on traumoja. Traumalla tarkoitetaan kaikkia tilanteita, joissa ei ole ollut rakkautta (esim. lähimmäisen rakkautta). Koemme pienetkin asiat paljon voimakkaammin lapsina kuin vanhempina, ja useista pienistä, ikävistä kokemuksista voi kertyä isojakin vyyhtejä. Emme vain muista suurinta osaa niin traumaattisista kuin mukavistakaan elämäntapahtumistamme.

Regressio on tekniikkana oiva apu edellä mainittuihin haasteisiin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet ja ajatukset saa käsiteltyä.

Hoidettavan tunteet ja aistit ovat hereillä koko regression ajan, joten hänen tahtoaan tai itsekontrolliaan ei rajoiteta. Hoidettava kokee ja ilmaisee hoidon aikana vain sen, mikä on hänen kokemuksensa. Tekniikka myös pitää huolen siitä, ettei hoidettava joudu tapahtumiin, joita hän ei ole valmis kohtaamaan.

Käyttämäni tekniikka mahdollistaa tarvittaessa uudelleen elää tärkeät pätkät syntymästä kuolemaan myös menneistä elämistä ja saada sieltä ymmärrystä ja parannusta nykyiseen elämäämme. Sen avulla voimme muun muassa oppia, mitä olemme itse sieluina tehneet saadaksemme elämäämme tietyt oppiläksyt opittaviksi. Pystymme tekniikan avulla parantamaan sielumme menneisyydestä johtuvia sairauksia ja vähentämään konfliktitilanteita, joita nykyisessä elämässämme kohtaamme. Ei kannata kuitenkaan jättää tulematta regressioterapiaan vain siksi, että et usko menneisiin elämiin tai pelkäät joutuvasi käsittelemään mennyttä elämää, vaikka et haluaisi. Pääset hoidossa käsittelemään aina vain sitä, mihin olet valmis ja mikä on sinulle siinä hetkessä parhaaksi (mikä auttaa esim. siinä sairaudessa tai ihmissuhteessa, mihin kaipaat apua ja vastauksia). Oma viisas alitajuntasi avaa sinulle nähtäväksi ja koettavaksi oikeat tapahtumat. Tietoinen mielesi (järki) saattaa luulla, että jonkun toisen asian käsitteleminen olisi siinä hetkessä järkevämpää, mutta alitajunta, joka käsittää 95 prosenttia mielesi sisällöstä, tietää paremmin. Luota siihen.

Vaikka hoidon kestoksi on ilmoitettu 2 tuntia, joskus hoito saattaa venyä. Jos kesken olevaa traumaa ei olla keretty käsitellä kahdessa tunnissa loppuun ja hoidettava tuntee vielä kehossaan tuntemuksia ja mielessään tunteita, voidaan hoitoa jatkaa pidempään samaan hintaan.

 

Pyrkimys on siis lopettaa hoito kahdessa tunnissa. Regressioon ei kuitenkaan kannata tulla kiireellä. Jos taas sattuisimme saamaan hoidon tehtyä jo esim 1,5 tunnissa, voimme tehdä loppuajan energiahoitoa tai henkisen hyvinvoinnin valmennusta. Yleensä regressioon saa kuitenkin helposti käytettyä kaksi tuntia. Hoidon jälkeen saattaa väsyttää, joten mitään kovin fyysistä ei välttämättä jaksa pariin tuntiin. Regressioterapiaa voi tehdä väh. kahden viikon välein.

 

Voimme hyödyntää loppuajan (esim 1 h) näitä muita metodejani myös silloin, mikäli et sattuisi pitämään regressioterapiasta. Valtaosa ihmisistä kuitenkin tykkää regressiosta enemmän kuin energiahoidosta ja saa tosi syvän, vapauttavan ja parantavan kokemuksen. Jokaisen kokemus on omanlainen ja ne vaihtelevat hoidosta toiseen. Minulla on ollut vain kaksi asiakasta, jotka eivät kokeneet pääsevänsä palaamaan mielessään oikein mihinkään menneisyyden tapahtumiin/tuntemaan tunteita. Kaikki muut ovat hyötyneet hoidosta edes jollain tavalla.

 

Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä vähintään kolmeen vuorokauteen, eikä lihan syönti ole suositeltavaa saman verran ennen. Mielialalääkkeiden syöminen ei estä hoidon tekemistä. Hoito ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus ei haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu.

Hinta:

  • regressioterapia 2 h 140 €

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta tai haluat varata sen, olethan yhteydessä. Pääset sähköiseen ajanvaraukseen varaamaan regressioterapian tästä

Tässä suosituksia regressioterapiastani:

“Menin regressioterapiaan kun halusin selvyyttä siihen, mikä energia pitää olkapäitäni jumissa. Olin alkanut tajuta, että oli kyseessä jokin emotionaalinen jumi, kun olkapäät eivät joogasta, qigongista ja venytyksistä huolimatta
ole avautuneet.

Regressiossa tuli esiin kuva itsestäni pienenä vauvana. Olin yllättynyt, kun huomasinkin olevani sarvikuonovauva! Ensin mieleni halusi sensuroida kuvan, kun se tuntui niin huvittavalta ja käsittämättömältä, mutta asetuin kuvaa
tutkimaan. Se olikin visuaalinen avain vauva-aikaiseen emotionaaliseen kokemukseeni. Problematiikka, joka nousi esiin, äitisuhteeseeni liittyvä, ei ollut mitenkään uusi – olin prosessoinut sitä terapiassa ja monella eri tavoin sen jälkeen – mutta se, minkä regressioterapiasessio antoi minulle uudella tavalla, oli tunnekokemus! Sain emotionaalisen kokemuksen siitä, miltä tuntui
suojautua energeettisesti, vauvana, iässä, josta minulla ei ole mitään muistoja.

Ennen kaikkea regressio taisi liikuttaa syvempiä kerrostumia, sillä session jälkeen alkoi varsinainen tunteiden prosessointijakso. Olen asettunut hyväksymään itseni syvemmin sellaisena kuin olen tämän läpi eletyn jakson jälkeen. Teen muutakin energiatyötä, mutta koen että Lotan regressioterapia oli tehokas alkusysäys prosessill,e joka on vienyt minua ison harppauksen lähemmäksi syvempää olemustani.”

Emma

“Olen kärsinyt koko ikäni hyvin vahvasta pimeän pelosta, mutta mielestäni ilman tiedostamaani syytä. Lopulta päätin tehdä asialle jotain. Löysin onneksi Lotan yhteystiedot ja tietoa regressioterapiasta. Olin kuitenkin ensin hieman skeptinen, josko näin vahvaa fobiaa voitaisiin vähentää, mutta ilokseni jo ensimmäisellä terapiakerralla sain paljon vastauksia fobiani syistä. Pimeän pelkoni on vähentynyt huomattavasti siitä, mitä se ennen terapiaa oli. Suosittelenkin lämpimästi kääntymään Lotan puoleen. Jos itse olisin tiennyt, että apua voi saada näinkin lyhyessä ajassa, olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.”

Krisse

“Ne aihealueet, jotka tulivat regressioterapiassa esiin, eivät ole enää vaivanneet hoidon jälkeen mieltäni ja painaneet rintaa. Muistot entisen elämän hyväksikäytöstä ja kaltoinkohtelusta eivät tunnu enää raastavilta ja niihin on saanut selkeää etäisyyttä. Ennen hoitoa niihin liittyvät kuvat ja tunteet tuntuivat jatkuvasti mielessä ja rinnassa ja vaikeuttivat muun muassa kumppaniin luottamista. Minulle hoito teki hyvää ja oli oikea asia oikeaan aikaan.”

Nainen, 38

“Regressioterapia kuulostaa jopa mystiseltä. Lotan suosittelusta kokeilin hoitoa ennakkoluulottomasti. Ostin kerralla kaksi hoitokertaa, joka olikin todella hyvä ajatus. Tukahdutetut tunteet saivat hoidossa tulla kuulluksi ja samojen aiheiden ympärillä pyörittiin molemmat lähes kolmituntiset! Ensimmäisen kerran jälkeen tiesin paremmin, mistä jotkin jumit niin mielessä kuin kehossa ovat syntyneet. Lapsuudessa opitut käyttäytymismallit ovat tiukassa. Hoitokerran jälkeen pystyin kokemaan itseni kieltämiä tunteita paremmin ja hyväksymään ne, aika huikea kokemus! Sen jälkeen koin taas olevani vahvempi.

Toinen kerta vahvisti entisestään, ymmärsin itseäni taas paremmin. Hoitoon jäi isoja möykkyjä ja kiloittain raskasta energiaa, jota minun ei kuulu kantaa mukanani. Loppupäivän olo oli energinen ja kevyt. Sama fiilis jatkui monta päivää, toki tasoittuen. Tietoiseksi tuleminen, ymmärrys ja hyväksyntä, niitä koin saavani valtavasti hoidoista ja ne vievät eteenpäin matkalla ehjään itseeni.

Lotan hoitojen jälkeen koen itseni todellakin ehjemmäksi. Olen kokenut viime aikoina olevani kuin palasiksi revitty tilkkutäkki. Lotan kanssa niistä paloista kurottiin muutama oikea ja täkkiin kuuluva palanen paikalleen. Suosittelen!”

Nainen, 30

Lue täältä lisää suosituksia regressioterapiasta.