Ehjäksi | Regressioterapia
21748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21748,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Mitä regressioterapia on?

 

Regressioterapia on nimensä mukaisesti vanhoihin tapahtumiin mielikuvien kautta palaamista. Se on kuin ohjattu meditaatiomatka, jossa tapahtumia eletään mielessä uudestaan. Tekniikka auttaa hoidettavaa purkamaan traumaattisten tapahtumien aikaansaamia negatiivisia ajatuksia ja tunteita alitajunnasta ja kehosta. Nuo tunteet sijaitsevat ympäri kehoa. Hoito auttaa paljastamaan ja käsittelemään alitajunnassa piileviä asioita, joita tietoinen mieli ei enää muista. Suurin osa mielemme sisällöstä onkin piilossa alitajunnassa. Regressioterapia tuo parhaimmillaan todella vapautuneen ja rauhallisen olon, joka säilyy pitkään.  Hoidettavan on mahdollista saavuttaa tekniikan avulla tunteiden käsittelemisen kannalta suotuisa läsnäoleva tila suhteellisen helposti. 

Käsittelemättömät traumaattiset kokemukset aiheuttavat negatiivisia tunteita ja ajatuksia, itsetunnon puutetta, masennusta, ahdistusta, psykosomaattisia sairauksia, unettomuutta ja painajaisia, paniikkikohtauksia, aloite- ja keskittymiskyvyn puutetta, matalaa vastustuskykyä, lihasjännityksiä, selittämättömiä kipuja ja ne vaikeuttavat ihmisuhteitamme. Regressioterapia auttaa kaikkiin näihin asioihin.

Trauma-sanaa ei kannata säikähtää, vaikka se voimakkaalta kuulostaakin. Kaikilla on traumoja. Traumalla tarkoitetaan kaikkia tilanteita, joissa ei ole ollut rakkautta (esim. lähimmäisen rakkautta). Koemme pienetkin asiat paljon voimakkaammin lapsina kuin vanhempina, ja useista pienistä, ikävistä kokemuksista voi kertyä isojakin vyyhtejä. Emme vain muista suurinta osaa niin traumaattisista kuin mukavistakaan elämäntapahtumistamme.

Regressio on tekniikkana oiva apu edellä mainittuihin haasteisiin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet ja ajatukset saa käsiteltyä.

Hoidettavan tunteet ja aistit ovat hereillä koko regression ajan, joten hänen tahtoaan tai itsekontrolliaan ei rajoiteta. Hoidettava kokee ja ilmaisee hoidon aikana vain sen, mikä on hänen kokemuksensa. Tekniikka myös pitää huolen siitä, ettei hoidettava joudu tapahtumiin, joita hän ei ole valmis kohtaamaan.

Käyttämäni tekniikka mahdollistaa tarvittaessa uudelleen elää tärkeät pätkät syntymästä kuolemaan myös menneistä elämistä ja saada sieltä ymmärrystä ja parannusta nykyiseen elämäämme. Sen avulla voimme muun muassa oppia, mitä olemme itse sieluina tehneet saadaksemme elämäämme tietyt oppiläksyt opittaviksi. Pystymme tekniikan avulla parantamaan sielumme menneisyydestä johtuvia sairauksia ja vähentämään konfliktitilanteita, joita nykyisessä elämässämme kohtaamme.

Vaikka hoidon kestoksi on ilmoitettu 2 tuntia, joskus hoito saattaa venyä. Jos kesken olevaa traumaa ei olla keretty käsitellä kahdessa tunnissa loppuun ja hoidettava tuntee vielä kehossaan tuntemuksia ja mielessään tunteita, voidaan hoitoa jatkaa pidempään samaan hintaan.

 

Pyrkimys on siis lopettaa hoito kahdessa tunnissa. Regressioon ei kuitenkaan kannata tulla kiireellä. Hoidon jälkeen saattaa väsyttää, joten mitään kovin fyysistä ei välttämättä jaksa pariin tuntiin.

 

Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä vähintään kolmeen vuorokauteen, eikä lihan syönti ole suositeltavaa saman verran ennen. Mielialalääkkeiden syöminen ei estä hoidon tekemistä. Hoito ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus ei haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu.

Hinta:

  • regressioterapia 2 h 140 €
  • kaksi regressioterapiaa yht. 4 h 252 €
  • kolme regressioterapiaa yht. 6 h 368 €

Lue täältä suosituksia regressioterapiastani.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta tai haluat varata sen, olethan yhteydessä. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä. Kohdasta Prepaid-kortit on ostettavissa kaikki palveluni.