fbpx
Regressioterapia - Ehjäksi
23653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23653,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Regressioterapia

Auttaa päästämään irti ikävistä tunteista, antamaan anteeksi ja rakastumaan itseesi

 

Regressioterapia on nimensä mukaisesti vanhoihin tapahtumiin mielikuvien kautta palaamista. Se on ohjattu meditaatiomatka, jossa tapahtumia eletään mielessä uudestaan. Tekniikan avulla on mahdollista purkaa traumaattisiin tapahtumiin liittyvät negatiiviset tunteet hermostosta, ikään kuin tyhjentää nuo muistot niin, ettei niillä ole sinuun enää negatiivisia vaikutuksia. Hoito auttaa paljastamaan ja käsittelemään alitajunnassasi piileviä asioita, joita tietoinen mieli ei enää muista. Suurin osa mielemme sisällöstä onkin piilossa alitajunnassa. Regressioterapia tuo parhaimmillaan todella vapautuneen ja rauhallisen olon, joka säilyy pitkään.

Varaa regressioterapia tai maksuton puhelinkonsultaatio täältä

Mihin regressioterapia auttaa?

 

Regressiohoito auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, hankalissa ihmissuhteissa, itsensä ja muiden rakastamiseen, masennukseen ja uupumukseen, ahdistukseen, psykosomaattisiin (mielen aiheuttamiin) sairauksiin ja oireisiin, unettomuuteen ja painajaisiin, paniikkikohtauksiin, aloite- ja keskittymiskyvyn puutteeseen, matalaan vastustuskykyyn, lihasjännityksiin ja selittämättömiin kipuihin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet saa käsiteltyä. Kaikki edellä mainitut elämän haasteet kumpuavat käsittelemättömistä traumaattisista kokemuksistamme. Regressioterapialla pystyy vapautumaan tunteista liittyen jopa kohtuaikaisiin traumoihin, omaan syntymään ja hyvin varhaisiin kokemuksiiin (kehityksellinen trauma), jolloin sinulla ei ole ollut edes sanoja tunteillesi.

Tehokkaampaa kuin normaali keskusteluterapia

Monet asiakkaani sanovat, että he eivät ole kokeneet tavallisen psykoterapian auttaneen heitä tarpeeksi traumojen tunnevaikutuksista vapautumisessa. Moni on kokenut pääsevänsä regressioterapiassa paljon syvemmälle kuin psykoterapiassa ja ollut ihmeissään hoitoni tehosta. Regressioterapia tarjoaa tunteista lopullisesti vapautumiseen loistavan mahdollisuuden niin, että sinun ei enää tarvitse käsitellä uudestaan samoja asioita eri metodien avulla. Tämä vaatii sen, että muistot käydään perusteellisesti läpi ja kaikki niihin liittyvät tunteet nousevat pintaan. Minulla on paljon kokemusta toisesta regressiometodista, eikä se ole poistanut tietoisuudestani muistoihin liittyviä tunteita läheskään yhtä hyvin kuin tämä metodi tekee. Kun normaali keskusteluterapia taas toimii usein vain mentaalisella tasolla ja jopa pahimmillaan vahvistaa ihmiselle häiritsevää tarinaa, jossa hän on kiinni, eivätkä siihen liittyvät tunteet katoa mihinkään, regressioterapia toimii niin mentaalisella, tunne-, kehon ja sielun tasolla sulattaen trauman hermostoon jättämän jäljen. Regressioterapia on tehokasta tunne-/traumaterapiaa.

Trauma-sanaa ei kannata säikähtää, vaikka se voimakkaalta kuulostaakin. Kaikilla on traumoja. Traumalla tarkoitetaan sitä, miten olemme kokeneet meille tapahtuneet asiat ja millaiset pitkäaikaiset jäljet, emotionaalisen haavan (energialatauksen) se on jättänyt hermostoomme. Traumoja meihin eivät ole jättäneet esimerkiksi vain meihin kohdistunut henkinen, fyysinen, seksuaalinen ja hengellinen väkivalta tai läheisen kuolema, vaan suuri osa traumatisoitumisesta on tapahtunut, kun perustarpeemme, kuten emotionaaliset tarpeemme eivät ole täyttyneet lapsena. Emme muista suurinta osaa niin traumaattisista kuin mukavistakaan elämäntapahtumistamme. Silti traumaattiset tapahtumat kunnolla tunnetasolla käsittelemättöminä vaikuttavat koko ajan kaikkeen elämässämme.

Voit miettiä ennen hoitoja tiettyjä tapahtumia, joiden tiedät vielä vaikuttavan sinuun. Paras on kuitenkin antaa alitajunnallesi vapaat kädet johdattaa sinut käsittelemään niitä tilanteita, mikä on siinä hetkessä parhaaksesi. Voit päättää ennen hoitoa, mihin haluat apua (esim. itsetunto, tietty ihmissuhde, selkäkipu tms) ja kertoa sen minulle ennen hoitoa. Muuta ei välttämättä tarvitse kertoa. Ei ole pakollista välttämättä edes päättää, mihin aiheeseen eniten haluaa apua ja antaa vaan alitajunnan näyttää, mitä sinun on hyvä nähdä ja käsitellä.

Tunteesi ja aistisi ovat hereillä koko regression ajan, enkä rajoita sinun tahtoasi ja itsekontrolliasi hoidon aikana. Koet ja ilmaiset hoidossa vain sen, mikä on sinun kokemuksesi. Sinun on mahdollista saavuttaa tekniikan avulla tunteiden käsittelemisen kannalta suotuisa läsnäoleva tila suhteellisen helposti. Minun roolini ohjaajana on pitää tilaa, luoda turvaa, ohjata hoitoa eteenpäin, esittää kysymyksiä ja pitää huolta, että asiat tulee kunnolla käsiteltyä. Ohjaajan merkitys syvissä tunneprosesseissa on etenkin tunnetyön alkuvuosina merkittävä. Yksin emme helpostikaan uskalla kohdata asioita ja kaipaamme toisten ihmisten tukea ja apua, sillä suurin osa traumoistamme on syntynyt yhteydettömyydestä ja nimenomaan muiden ihmisten vuoksi. Jos traumoja yrittää lähteä kohtaamaan yksin ilman kokemusta ja kunnon työkaluja, voivat monet yksityiskohdat ja paljon ymmärrystä jäädä saamatta, tunteet purkamatta, eikä osaa välttämättä rauhoittaa itseään tarpeen tullen. Mikä parasta tekemäni regressio on yleensä ns normaalia mielikuvaharjoittelua paljon tehokkaampaa, sillä käytän siinä tiettyä energeettistä metodia, joka auttaa avaamaan tietoisuutta normaalia ja myös auttaa tunteita nousemaan pintaan ja purkautumaan kehomielestä.

Et joudu kohtaamaan mitään, mihin et ole valmis

Pääset hoidossa käsittelemään aina vain sitä, mihin olet valmis ja mikä on sinulle siinä hetkessä parhaaksi (mikä auttaa esim. siinä sairaudessa tai ihmissuhteessa, mihin kaipaat apua ja vastauksia). Oma viisas alitajuntasi avaa sinulle nähtäväksi ja koettavaksi oikeat tapahtumat ja suojelee sinua sellaiselta, mitä et uskalla kohdata. Tietoinen mielesi (järki) saattaa luulla, että jonkun toisen asian käsitteleminen olisi siinä hetkessä järkevämpää, mutta alitajunta, joka käsittää psykologian mukaan 95 prosenttia mielesi sisällöstä, tietää paremmin. Luota siihen.

Hoidossa voi tuntea voimakkaita tunteita ja ne saattavat aiheuttaa hetkellisesti voimakkaitakin kehollisia reaktioita. Mikään muu metodi ei ole auttanut minua kertaluontoisesti tehtynä tai ylipäätään yhtä paljon kuin tämä regressiometodi niin kehollisesti kuin tunnetasolla (toki olen tehnyt itselleni määrällisesti enemmän energiahoitoa ja hyötynyt siitä siksi ehkä enemmän). Kaikki eivät aina kuitenkaan tunne hoidon aikana kehollisia tuntemuksia. Keholliset reaktiot menevät ohi, kun niiden aiheuttamat tunteet saadaan purettua, joten niitä ei kannata säikähtää. Pääasiallisesti regressioterapia auttaa kehomieliyhteyden kokemisessa ja ymmärtämisessä valtavasti.

Jos saisimme hoidon tehtyä jo esim 1,5 tunnissa, voimme tehdä loppuajan energiahoitoa, life coachausta, perhekonstellaatiota tai intuitiivista tulkintaa. Hoidon jälkeen saattaa väsyttää, joten mitään kovin fyysistä ei välttämättä jaksa pariin tuntiin. Regressioterapiaa kannattaa tehdä kahden viikon välein tai harvemmin. Vaikka sitä tekisi harvemmin, hoitokerrat eivät mene hukkaan.

Onnistuuko hoito varmasti?

Valtaosa ihmisistä tykkää regressiosta metodeistani eniten ja saa tosi syvän, vapauttavan ja parantavan kokemuksen, vaikka heillä ei olisi kokemusta tällaisesta hoidosta aiemmin, eikä energiahoitokokemusta (energiahoidot herkistävät tuntemaan tunteita regressiossa ja kasvattavat sisäistä turvaa kohdata niitä). Myös sellaiset ihmiset, joilla on ollut turvaton lapsuus. Jokaisen kokemus on omanlaisensa ja ne vaihtelevat hoidosta toiseen. Jotkut epäilevät ennen hoidon aloittamista tai siihen tuloa, pääsevätkö he palaamaan mielessään mihinkään, mutta pelko osoittautuu lähes aina turhaksi. Olen tehnyt arviolta noin 1 500 regressioterapiaa ja vain noin kymmenessä hoidossa henkilö on kokenut, ettei pääse palaamaan mielikuvissaan mihinkään, eikä pysty tuntemaan tunteita. Tunteiden tunteminen on tärkeintä, mielikuvat toimivat niihin vain porttina. Moni on ihmetellyt, miten näin tehokasta terapiaa on olemassa.

Esimerkiksi psykoterapia- ja meditaatiotaustasta on hyötyä regressioterapiassa. Jos olet tullut regressioterapiaan, etkä oikein onnistu pääsemään siinä tunnetasolle tai muuten tykkää siitä, voimme hyödyntää loppuajan (esim 1 h) muita metodejani (energiahoito, valmennus, perhekonstellaatio, intuitiivinen tulkinta). Jos olet kokenut mielikuvaharjoittelun vaikeaksi, regressio ei välttämättä ole sinun juttusi. Toisaalta tekemäni regressioterapia on sellaista, että se auttaa sinua mielikuvien näkemisessä ja niiden avulla tunteiden tuntemisessa, vaikka kokisitkin muut ohjatut mielikuvien kautta toteutettavat metodit vaikeiksi. Hoidossani sinun ei tarvitse keksiä mitään, vaan alitajuntasi näyttää sinulle tarvittavat mielikuvat.

Mahdollista vapautua ylisukupolvisista traumoista

Perimme ja meille siirtyy sukulaisiltamme valtava määrä tunteita. Joskus regressioterapiassa voi nousta käsiteltäväksi perheenjäsenesi tai sukulaisesi trauma, mikäli sinä kannat sitä, sen käsittely auttaa sinua aiheesi suhteen eniten ja olet valmis kohtaamaan tuon tapahtuman/tapahtumat. Hermostosi kantaa niihin liittyen ihan yhtä suuren energialatauksen kuin itse kokemiisi tapahtumiin ja monesti ne ovat rajuudessaan jopa tärkeämpiä käsitellä kuin omat elämänkokemukset. Saatat olla perinyt sukulinjasta vaikka seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyviä tunteita, vaikket itse olisi sellaista kokenut. Perityt tunteet voivat olla esimerkiksi vanhempasi kehityksellistä traumaa tai tulla jopa yli kymmenen sukupolven takaa. Ihmiset ovat käsitelleet kuitenkin tällä metodilla ylisukupolvisia traumoja kanssani aika harvoin. Yleensä olemme käsitelleet lapsuuden tai myöhemmin elämässä tapahtuneita tapahtumia tai harvemmin sieluna koettuja tapahtumia. Usein kaukaisiinkin ylisukupolvisiin traumoihin pääsee paremmin käsiksi perhekonstellaation avulla. Siinä voi nousta esille jotain, mikä olisi saattanut jäädä regressiossa kohtaamattomaksi ainakin sillä kerralla. Regressiossa ihmisen alitajunta saattaa hakeutua helpommin itselle tutumpiin ja “turvallisempiin” omiin kokemuksiin etenkin, jos niitä ei ole käsitellyt kovin paljon ja syvällisesti. On helpompi aloittaa omista kokemuksista, eikä ylisukupolvisista. Perhekonstellaatiossa traumaattiset tapahtumat tehdään näkyväksi yleensä lattialla seisten ja kokemalla tapahtumiin liittyviä tunteita kehollisesti näin. Suosittelen perittyihin juttuihin useammin konstellaatiota. Regressioterapiassa hoidettavan alitajunnan nostamat tilanteet käsitellään yksityiskohtaisemmin, jolloin onnistutaan usein transformoimaan paljon energiaa. Perhekonstellaatiossa asioita tuodaan näkyviin hieman yleisluontoisemmin, mutta se tarjoaa laajempaa näkökulmaa asioihin.

Mahdollista vapautua menneiden elämien vaikutuksesta

Käyttämäni tekniikka mahdollistaa tarvittaessa uudelleen elää tärkeät pätkät syntymästä kuolemaan myös sielusi menneistä elämistä tältä planeetalta tai muista paikoista, missä sielumme on voinut olla. Voit saada näistä kokemuksista ymmärrystä ja parannusta nykyiseen elämääsi. Sen avulla voit muun muassa oppia, millaisia uskomuksia olet mukanasi tuonut toisista elämistä saadaksesi elämääsi tietyt oppiläksyt opittaviksi. Toisin sanoen, miksi elämäsi on alkanut muotoutua sen alusta alkaen sellaiseksi, kun se on tullut. Mitä et ole oppinut aiemmin ja olet tullut nyt saattamaan päätökseen. Pystyt tekniikan avulla parantamaan sielusi menneisyydestä johtuvia sairauksia ja vähentämään konfliktitilanteita, joita nykyisessä elämässäsi kohtaat. Ei kannata kuitenkaan jättää tulematta regressiohoitoon vain siksi, että et usko menneisiin elämiin tai pelkäät joutuvasi käsittelemään mennyttä elämää, vaikka et haluaisi. Mielesi ei avaa sinulle toisia elämiä, mikäli sinulla ei ole minkäänlaista avoimuutta niitä kohtaan ja/tai jos niiden käsitteleminen ei ole sillä hetkellä parhaaksesi. Valtaosa hoidoissani käyvistä ihmisistä käsittelee tämän elämän asioita ja se auttaakin yleensä heitä siinä hetkessä eniten. Joskus asiakas voi kuitenkin kokea arjessaan häiritsevimpinä jostain toisesta elämästään elämästä kumpuavat tunteet ja hän on luonut elämäänsä tiedostamattaan hankaluuksia sieltä käsin. Tällöin tekniikka auttaa muistamaan, mitä tuossa elämässä on tapahtunut ja purkamaan siihen liittyvät tunteet pois. Ei tarvitse epäillä, että kuvittelisit, sillä vaikka mielikuvat näkyisivät hatarasti, myös menneiden elämien tunteet nousevat mieleen ja kehoon niin vahvasti tuntumaan, ettei se olisi mahdollista kuvittelemalla. Kuvittelu paljastuu sillä, mikäli mielikuvasta ei nouse tunteita. Menneiden elämien näkemisessä ja yksityiskohtien tietoisuuteen tulemisessa voi olla pientä epätarkkuutta. Tärkeintä on saada tunnettua elämiin liittyvät tunteet. 

Kenelle hoito ei sovellu ja ohjeet ennen hoitoa

Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä vähintään kolmeen vuorokauteen, eikä lihan syönti ole suositeltavaa saman verran ennen. Mielialalääkkeiden syöminen ei estä hoidon tekemistä. Hoito ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus ei haittaa, mutta hoitoa ei voi tehdä, mikäli sinulla on esim. kaksisuuntainen mielialahäiriö), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Käyttämääni tekniikkaa ei voi tehdä kaukohoitona. Ohjaan kuitenkin samantyyppistä työskentelyä valmennuksellisesti etäasiakkaille.

Hinta:

regressioterapia 2 h (tarvittaessa max. 3 h) 185

regressioterapia 3 x 2 h 540

Vaikka hoidon kestoksi on ilmoitettu kaksi tuntia, joskus hoidot ovat venyneet pidemmiksi, jopa kolmeen tuntiin. Jos kesken oleva trauma häiritsee vielä mielessä tai kehossa kahden tunnin kohdalla, hoito jatketaan loppuun samaan hintaan. Hoito pyritään aina lopettamaan kahdessa tunnissa. Hoitoa ennen ei kannata jäädä puhumaan noin 15 min pidempään.  Niinpä pyydän, että jos haluat kertoa itsestäsi ennen hoitoa, varaa puolen tunnin maksuton konsultaatio. Minun ei tarvitse tietää elämäntarinaasi regressiota varten, vaan vain, mihin haluat apua. Regressiossa käsitellään yhtä tilannetta kerrallaan, sillä niin se on kaikkein paras tunteista vapautumisen kannalta ja näin emme avaa liikaa kerralla. Minulta voi myös ostaa erikseen tunnin normaalin keskustelu/-valmennusajan, mikäli haluat jutella regressioterapian lisäksi pitkästi.

 

Varaa regressioterapia tai konsultaatio täältä

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta, haluat kertoa itsestäsi ja tilanteestasi ennen hoitoa tai haluat varata sen, voit laittaa myös viestiä.

Suosituksia regressioterapiasta

“Olen kärsinyt koko ikäni hyvin vahvasta pimeän pelosta, mutta mielestäni ilman tiedostamaani syytä. Lopulta päätin tehdä asialle jotain. Löysin onneksi Lotan yhteystiedot ja tietoa regressioterapiasta. Olin kuitenkin ensin hieman skeptinen, josko näin vahvaa fobiaa voitaisiin vähentää, mutta ilokseni jo ensimmäisellä terapiakerralla sain paljon vastauksia fobiani syistä. Pimeän pelkoni on vähentynyt huomattavasti siitä, mitä se ennen terapiaa oli. Suosittelenkin lämpimästi kääntymään Lotan puoleen. Jos itse olisin tiennyt, että apua voi saada näinkin lyhyessä ajassa, olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.”

Krisse

“Ne aihealueet, jotka tulivat regressioterapiassa esiin, eivät ole enää vaivanneet hoidon jälkeen mieltäni ja painaneet rintaa. Muistot entisen elämän hyväksikäytöstä ja kaltoinkohtelusta eivät tunnu enää raastavilta ja niihin on saanut selkeää etäisyyttä. Ennen hoitoa niihin liittyvät kuvat ja tunteet tuntuivat jatkuvasti mielessä ja rinnassa ja vaikeuttivat muun muassa kumppaniin luottamista. Minulle hoito teki hyvää ja oli oikea asia oikeaan aikaan.”

Nainen, 38

“Menin regressioterapiaan kun halusin selvyyttä siihen, mikä energia pitää olkapäitäni jumissa. Olin alkanut tajuta, että oli kyseessä jokin emotionaalinen jumi, kun olkapäät eivät joogasta, qigongista ja venytyksistä huolimatta ole avautuneet.
Regressiossa tuli esiin kuva itsestäni pienenä vauvana. Olin yllättynyt, kun huomasinkin olevani sarvikuonovauva! Ensin mieleni halusi sensuroida kuvan, kun se tuntui niin huvittavalta ja käsittämättömältä, mutta asetuin kuvaa
tutkimaan. Se olikin visuaalinen avain vauva-aikaiseen emotionaaliseen kokemukseeni. Problematiikka, joka nousi esiin, äitisuhteeseeni liittyvä, ei ollut mitenkään uusi – olin prosessoinut sitä terapiassa ja monella eri tavoin sen jälkeen – mutta se, minkä regressioterapiasessio antoi minulle uudella tavalla, oli tunnekokemus! Sain emotionaalisen kokemuksen siitä, miltä tuntui suojautua energeettisesti, vauvana, iässä, josta minulla ei ole mitään muistoja.


Ennen kaikkea regressio taisi liikuttaa syvempiä kerrostumia, sillä session jälkeen alkoi varsinainen tunteiden prosessointijakso. Olen asettunut hyväksymään itseni syvemmin sellaisena kuin olen tämän läpi eletyn jakson jälkeen. Teen muutakin energiatyötä, mutta koen että Lotan regressioterapia oli tehokas alkusysäys prosessille, joka on vienyt minua ison harppauksen lähemmäksi syvempää olemustani.”

Emma

“Regressioterapia kuulostaa jopa mystiseltä. Lotan suosittelusta kokeilin hoitoa ennakkoluulottomasti. Ostin kerralla kaksi hoitokertaa, joka olikin todella hyvä ajatus. Tukahdutetut tunteet saivat hoidossa tulla kuulluksi ja samojen aiheiden ympärillä pyörittiin molemmat kerrat. Ensimmäisen kerran jälkeen tiesin paremmin, mistä jotkin jumit niin mielessä kuin kehossa ovat syntyneet. Lapsuudessa opitut käyttäytymismallit ovat tiukassa. Hoitokerran jälkeen pystyin kokemaan itseni kieltämiä tunteita paremmin ja hyväksymään ne, aika huikea kokemus! Sen jälkeen koin taas olevani vahvempi.
Toinen kerta vahvisti entisestään, ymmärsin itseäni taas paremmin. Hoitoon jäi isoja möykkyjä ja kiloittain raskasta energiaa, jota minun ei kuulu kantaa mukanani. Loppupäivän olo oli energinen ja kevyt. Sama fiilis jatkui monta päivää, toki tasoittuen. Tietoiseksi tuleminen, ymmärrys ja hyväksyntä, niitä koin saavani valtavasti hoidoista ja ne vievät eteenpäin matkalla ehjään itseeni.

Lotan hoitojen jälkeen koen itseni todellakin ehjemmäksi. Olen kokenut viime aikoina olevani kuin palasiksi revitty tilkkutäkki. Lotan kanssa niistä paloista kurottiin muutama oikea ja täkkiin kuuluva palanen paikalleen. Suosittelen!”

Nainen, 38

“Kuuntelin Lotan Ehjäksi-podcast -sarjaa ja sen vaikuttamana ja koskettamana otin Lottaan yhteyttä regressiohoidon tiimoilta.
Minulla on useita hylätyksi tulemisen kokemuksia ja isoja kipeitä traumoja lapsuudesta asti joiden vuoksi hakeuduin hoitoon. Lotan lempeä ja turvallisuutta tuova ääni loi yhteyttä luottamukseen.
Sain ennen hoitoa käydä myös puhelinkeskustelua tilanteestani, johon sisältyy myös terapiasuhteissa torjutuksi tuleminen. Se oli minulle hyvin merkityksellistä luottamuksen vahvistumisessa.
Hoidon alku oli hyvin lempeä ja turvallisuutta luova. Uskalsin mennä kohti pienen tytön kipukokemuksia ja vapautua kehollisesti Lotan rakkaudellisessa ohjauksessa. ❤️ Sain kokea fyysisesti “napanuoran katkeamisen” ja sukupolviketjusta irrottautumisen.
Kokemus, jota halusin työstää hoidossa, avasi muitakin tapahtumia, jotka tulivat kohdatuiksi. Elämä on soljunut kevyemmin ja helpommin hoidon jälkeen.💚☀️
Koko hoidon ajan läsnä olivat Taivaalliset Auttajat ja hoito vaikutti elämääni monin tavoin vapauttavasti. Kiitos sinulle Lotta luomastasi turvan ja hoivan tilasta 🙏❤️”

Eijasofia Koskinen, 48

“Mä selvästi johdatuksesta tulin just sulle ja just regressioterapiaan. Sun rauhallisuus, varmuus, kunnioittava olemus ja inhimillisyys loi turvallisen tilan, missä oli lupa olla myös jännittynyt ja epävarma. Matkan aikana koin, et oli turvallista poistaa kaikki filtterit ja olla ajatuksineni ja tunteineni raa’an rehellinen. Mulle itselle oli erityisen tärkeää se, ettet tehny mistään tunteesta tai tapahtumasta numeroa. Olit ihminen ihmiselle. Kiitos niin paljon.”

                                       
                                                                                                                               Anu
Varaa aikasi täältä
Lue täältä lisää suosituksia regressioterapiasta. Kuuntele Ehjäksi-podcastin jaksot regressioterapiasta ja karmisista suhteista. Kuuntele Facebookista Radio Novan haastatteluni regressioterapiasta.