fbpx
Ehjäksi | Hinnasto
21645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21645,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Hinnasto kuluttaja-asiakkaille

 

  • Herkäksi ja vahvaksi -hoitovalmennuspaketti, katso hinnat täältä
  • Eheytä sisäistä lastasi -hoitovalmennuspaketti, katso hinnat täältä
  • Syömishäiriöisille ja tunnesyöjille suunnattu Sallivampi suhde itseen -hoitovalmennuspaketti, katso hinnat täältä
  • yksi valmennus kasvokkain tai tunteisiin, ajatuksiin ja kehon haasteisiin vaikuttava energiahoitotunti 90 €. Tuntiin voi yhdistää sekä energiahoitoa että valmennusta. Neljän kerran paketti 320 €
  • rentouttava ja rauhoittava energiahoito 1 h 75 €
  • 60 minuutin Skype- tai puhelinvalmennus tai -energiahoito 80 €
  • kaukoenergiahoito 20–30 min 40–55 €
  • 6 x 30 min kaukoenergiahoito 265 €
  • 8 x 30 min kaukoenergiahoito 330 €
  • regressioterapia 2 h 150 €
  • regressioterapia 2 h x 3 krt 430 € (maksettavissa 1-2 erässä, 1. erä ensimmäisen hoidon yhteydessä tai ennen)
  • intuitiivinen tulkinta 60 min Skypessä tai puhelimitse 80 €
  • kirjallinen tulkinta A4 80 €
  • lahjakortti mitä vain palvelua varten haluamallesi summalle. Jos haluat ostaa koko palvelun lahjaksi, voit tehdä sen täältä.

Pääset sähköiseen ajanvaraukseen tästä. Kaikki palveluni ovat ostettavissa täältä. Jos haluat ostaa lahjakortin haluamallesi summalle, ota yhteyttä niin lähetän sinulle sähköisen lahjakortin sähköpostitse.

Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Voit maksaa  verkkoajanvarauksessa verkkomaksuna, paikan päällä käteisellä, MobilePaylla tai verkkopankistasi taikka laskulla ennen palvelun käyttöä. Huom. pankkikortti ei käy.

Peruutathan tarvittaessa aikasi vähintään 24 tuntia ennen. Mikäli peruminen on tehty myöhemmin, veloitan puolet varatun palvelun hinnasta paitsi usean kerran paketin ostaneilta (lue alla oleva kappale paketin ostaneita koskien). Koronasta johtuen voit peruttaa ajan myöhemminkin ilman lääkärintodistusta, jos sinulla on flunssaoireita tai tiedät tai epäilet saaneesi tartunnan. 

Paketit ovat voimassa 6 kk. Jos et ole tyytyväinen palveluihin, saat 6 kk aikana ostohetkestä pyytämällä usean hoidon/valmennuksen paketeista rahasi takaisin käyttämättömistä kerroista kuitenkin niin, että veloitan silloin 1,1-kertaisen hinnan yksittäisen käyttämäsi hoidon/valmennuksen normaalihinnasta (normaalit hinnat löytyvät ylhäältä hinnastosta). Jos olet epävarma, haluatko ostaa paketin, kokeile ensin yksittäisestä hoitoa/valmennusta ja ilmaise heti sen jälkeen, että haluat ostaa paketin, niin saat sen pakettihintaan ja voimme sopia tarvittaessa muutaman maksuerän. Yksittäisiä hoitoja voi aina ostaa normaaliin hintaan. Jos lähihoito/-valmennuspaketin ostaneena joudut perumaan ajan myöhemmin kuin 24 h ennen sovittua aikaa muusta syystä kuin flunssaoireiden, koronan tai koronaepäilyksen vuoksi tai jollei sinulla ole lääkärintodistusta muista sairaussyistä, veloitan vuokrakulua 15 e/h tai 30 e/2 h, mutta et menetä perumaasi aikaa. Mikäli haluat vaihtaa ostamasi regressioterapian lähihoitona tehdyksi energiahoidoksi/valmennukseksi/intuitiiviseksi tulkinnaksi tai näiden yhdistelmäksi, onnistuu se niin, että teemme 2 h putkeen energiahoitoa/valmennusta/intuitiivista tulkintaa. Mikäli haluat yhdestä regressioterapiasta kaksi erikseen lähihoitoina tehtyä tunnin energiahoitoa/valmennusta, veloitan siitä 30 e lisää perustuen tunnin tunteisiin vaikuttavan energiahoidon/valmennuksen yksikköhintaan. Mikäli taas haluat vaihtaa kaksi lähihoitona ostamaasi tunnin energiahoitoa yhdeksi kahden tunnin regressioterapiaksi, sekin onnistuu, mutta siitä en palauta välirahaa. Huom. regressioterapia voi kestää asiakkaan tunnesyistä johtuen pidempään kuin 2 h, joten usein kahden tunnin ostaneet saavatkin enemmän hoitoa, enkä veloita silti enempää. Kysythän muissa mahdollisissa palveluideni vaihtotilanteissa minulta, miten voisimme menetellä.

Voit pyytää minut tekemään hoitoja paikkakunnallesi, mikäli teitä on useampi hoitoon haluava. Tällöin  hoitojen hintoihin voi tulla lisäksi matka- ja majoituskorvausta, josta sovitaan tapauskohtaisesti.