fbpx
Sallivampi suhde itseen - Ehjäksi
23722
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23722,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sallivampi suhde itseen

Elä tunnesyömisestä tai syömishäiriöstä vapaata, kevyempää ja omannäköistäsi elämää ja ennen kaikkeaan rakasta itseäsi sellaisena kuin olet

 

Tämä neljän yksittäisen hoidon kokonaisuus auttaa sinua, jos tunnesyöt tai sinulla on diagnosoitu syömishäiriö. Autan sinua kohottamaan itsetuntemustasi ja saamaan voimavaroja, jotta oireilusi loppuisi ja paraneminen mahdollistuisi. Valmennus/hoito on tarkoitettu sinulle, mikäli sinulla on halu lopettaa liikaa tai liian vähän syöminen, pakkoliikunta, oksentaminen ja/tai muu syömishäiriöoireilu.

Toimin sinulle hyväksyvänä peilinä ja tukena, jotta voisit elää tunnesyömisestä tai syömishäiriöstä vapaata, kevyempää ja omannäköistäsi elämää ja ennen kaikkeaan rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet.

Olen itse sairastanut nuorempana anoreksian ja bulimian sekoitusta vuosia johtuen alkoholismikodissa kasvamisesta, isäni sairastumisesta ja kuolemasta sekä isäni kuolemankin jälkeen huonona jatkuneesta äitisuhteestani johtuen. Suhteeni ruokaan on ollut vinksahtanut vähintään kymmenen vuoden ajan. Siksi ymmärrän hyvin syömishäiriöisen mielen liikkeet ja tiedän, mikä sen parantamiseen auttaa. Se on itseensä rakastuminen. Itseensä voi rakastua, kun käsittelee tunnetasolla suhdettaan eritoten äitiinsä ja isäänsä tai kasvattajiinsa. Toki joskus myös muihin ihmisiin liittyvät lapsuuden kokemukset, esimerkiksi kiusaaminen ja seksuaalinen hyväksikäyttö, ovat vaikeuttaneet itsensä rakastamista ja voivat aiheuttaa syömishäiriöistä käytöstä. Minun on pitänyt parantaa iso määrä turvattomuutta ja rakkauden puutteen kokemuksia sekä äitiini että isääni liittyen, jotta olen voinut parantua syömishäiriöstä. Myös kutsumukseni löytäminen on auttanut minua päästämään pakkoliikunnasta ja syömisen kontrolloinnista irti.

 

Hinta:

    • Energiahoitovalmennus 4 x 1h h 355 €
    • Energiahoitovalmennus 4 x 1 h etänä Skypessä tai puhelimitse 330 €
    • Energiahoito 2 x 1 h + 2 x 2 h regressioterapia 490 € (maksettavissa 1-2 erässä, 1. erä maksetaan ensimmäisen hoidon yhteydessä tai ennen)

 

Kokonaisuus on mahdollista toteuttaa yhdessä energiahoidon ja valmennuksen keinoin (energianvälityksen, mielikuvaharjoitusten, kysymysten ja tehtävien avulla) myös Skypessä tai puhelimitse. Jos pääset paikan päälle hoitolaani Helsingin Lauttasaareen, suosittelen sekä energiahoitoa ja regressioterapiaa yhdessä. Regressioterapiaan varataan kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Joskus hoito kestää pidempään, joten ethän tule hoitoon kiireellä.

Varaa aikasi täältä

“Kävin Lotan Sallivampi suhde itseen -hoidoissa. Ennen niitä minulla oli epäterve suhde ruokaan, olin todella väsynyt, ja minulla oli paljon negatiivisia ajatuksia itsestäni.
Kävin kaksi regressioterapiaa. Käsittelin ensimmäisessä terapiassa lapsena minulle tapahtuneen seksuaalisen hyväksikäytön. Suosittelen ehdottomasti kaikille seksuaalisen hyväksikäytön kokeneille regressioterapiaa; on ihanaa vapautua kaikista raskaista tunteista ja energioista yhdellä kertaa. Kaikista suurimpana helpotuksena koin häpeästä irti päästämisen. On niin kevyt olo, kun ei tarvitse enää hävetä hyväksikäytön uhriksi joutumista.


Toisessa regressioterapiassa käsittelin oman syntymäni. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka traumaattinen tapahtuma syntymä on ollut ja kuinka sekin on vaikuttanut paljon omaan kuvaan itsestäni.


Hoitojen myötä oma itsetuntemukseni kasvoi roimasti ja näen itseni nykyään parempana ja kykeneväisempänä ihmisenä kuin ennen. Myöskin tunnesyöminen on vähentynyt hurjasti ja suhde ruokaan tervehtynyt. En voi kun suositella Lotan palveluita jokaiselle, joka haluaa voida paremmin!”

Nainen

Miten hoitoni toimivat?

 

Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään paitsi tuntea ja päästää irti tunteista, jotka mahdollisesti nousevat pintaan. Tunteet saattavat nousta pintaan myös hoidon jälkeisinä päivinä. Voimme olla hoidon ajan joko hiljaisuudessa tai voimme keskustella hoidettavista aiheista ja voin ohjata sinulle auttavia mielikuvaharjoituksia, joita voit ja kannattaa tehdä myös itsenäisesti myöhemmin.

 

Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jonka voi rinnastaa tunteeseen. Välitän tämän sinuun hoidettavaani ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa tämä tapahtuu vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme, mielen haavat sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia korvaa negatiivisen energian, esim. pelon tai muun tunteen ja muuttaa sen positiiviseksi, kuten rakkaudeksi, jota itse asiassa pohjimmiltaan olemme. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, sinusta tulee terveempi, onnellisempi, saat elämääsi lisää rakkautta ja opit tietämään, kuka oikeasti olet. Et tarvitse enää ruoalla oireilua osaksi elämääsi, kun uskallat kohdata asiat, jotka sen aiheuttavat.

 

Regressioterapian avulla voit tehdä ohjatun, alitajuisen matkan menneisyyden tapahtumiin ja niitä uudelleen mielessäsi elämällä kokea niin tunne- ja ajatustason kuin kehonkin paranemista. Tekniikka auttaa sinua muistamaan tapahtumia, jotka olet jo unohtanut, mutta jotka käsittelemättöminä aiheuttavat syömisoireilua ja vaikuttavat muutenkin vahvasti siihen, millaista elämäsi nyt on. Et voi joutua kohtaamaan asioita, joita et olisi valmis käsittelemään. Luomme kaiken elämässämme sisältä käsin, joten ei ole suurempaa palvelusta, jonka voit tehdä itsellesi kuin käsitellä sen, mikä saa sinut toimimaan itseäsi tai muita satuttavasti pelosta käsin.

 

Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on hieman eri ja regressioterapiassa mennään syvemmäs. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta. Regressioterapia vaatii hieman enemmän rohkeutta, sillä siinä eletään uudelleen vaikeilta tuntuneita tapahtumia ja puhutaan niistä. Tunteet paranevat, kun ne tuntee uudelleen. Energiahoidossa hoidettava on passiivisempi ja pelkkä hoidon vastaanottaminen riittää, jollet halua keskustella. Tunteita transformoituu energiahoidossa negatiivista positiivisiksi, vaikka et itkisikään. Itku on kuitenkin hoidoissa ehdottoman tervetullutta ja suuri osa ihmisistä itkeekin etenkin regressioterapiassa, mikä tuntuu hyvin purkavalta ja vapauttavalta.  Energiahoito koetaan yleensä purkavaa enemmän lataavana, rauhoittavana, rentouttavana ja virkistävänä, mutta selkeästi myös sellaisena, että se muuttaa mielta positiivisemmaksi. Parasta tulosta saa yleensä yhdistämällä molempia. Niitä kannattaa tehdä vuoroviikoin tai harvemmin aloittaen kummasta tahansa. Regressioterapiaa voi tehdä kahden viikon välein vain lähihoitona.

 

Energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista kärsiviä (masennus ei energiahoidossa haittaa). Regressioterapia ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus eikä mielialalääkkeiden syöminen haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä väh. kolmeen päivään, eikä lihan syöntiä suositella saman verran ennen hoitoa.

Kuka minä olen?

 

 

Oppaanasi ja tukijanasi matkalla tutustumassa ja parantamassa syömishäiriösi syitä toimii energiahoitaja, regressioterapeutti ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja Lotta Kvist. Olen parantanut suureksi osaksi itse itseltäni syömishäiriön vuosia sitten. Työkaluina olen käyttänyt eniten energiahoitoa. Lisäksi minulle on tehty runsaasti regressioterapiaa, jota teen itse työkseni ja jonka avulla autan nykyään asiakkaitani ehkä eniten. Etenkin syömishäiriöiset, tunnesyöjät ja kehonkuvansa kanssa kipuilevat ihmiset ovat käyneet eniten regressioterapiassa. Lupaan valjastaa kaiken osaamiseni sinun hyödykseni, jotta käteesi jäisi myös tehokkaita käytännön työkaluja, miten auttaa itseäsi arjessasi, kun syömisoireilu ottaa tai meinaa ottaa sinusta vallan. Olen ainut kokemusasiantuntija, joka tarjoaa tällaista hoitoa juuri näillä työkaluill pk-seudulla ja todennäköisesti koko Suomessa.

 

Varaa maksuton puhelinkonsultaatio, jos haluat kysyä mitä vain palvelusta. Konsultaatio ei velvoita mihinkään.

Lue täältä lisää ajatuksiani syömishäiriöistä.

Kuuntele Ehjäksi-podcastista jakso syömishäiriöistä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ostaa palvelun, olethan yhteydessä. Voin lähettää laskun palvelusta. Täältä pääset verkkoajanvaraukseen varaamaan vaikka vain yksittäisen tunteisiin vaikuttavan energiahoidon tai regressioterapian, jotta tietäisit paremmin, mitä pidät tällaisestä työskentelystä. Täältä voit ostaa haluamasi version Sallivampi suhde itseen -paketista.