fbpx
Ehjäksi | Sallivampi suhde itseen
22280
page-template-default,page,page-id-22280,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sallivampi suhde itseen

Tämä neljän yksittäisen tunnin tai etäpalveluna kahdeksan 30 mi hoidon kokonaisuus auttaa sinua, jos tunnesyöt tai sinulla on diagnosoitu syömishäiriö. Autan sinua kohottamaan itsetuntemustasi ja saamaan voimavaroja, jotta oireilusi loppuisi ja paraneminen mahdollistuisi. Valmennus/hoito on tarkoitettu sinulle, mikäli sinulla on halu lopettaa liikaa tai liian vähän syöminen, pakkoliikunta, oksentaminen ja/tai muu syömishäiriöoireilu.

Olen itse sairastanut nuorempana anoreksian ja bulimian sekoitusta vuosia johtuen pääsääntöisesti alkoholismikodissa kasvamisesta ja isäni sairastumisesta ja kuolemasta, kun olin teini. Suhteeni ruokaan on ollut vinksahtanut vähintään kymmenen vuoden ajan. Siksi ymmärrän hyvin syömishäiriöisen mielen liikkeet ja tiedän, mikä sen parantamiseen auttaa. Se on itseensä rakastuminen. Itseensä voi rakastua, kun käsittelee tunnetasolla suhdettaan eritoten äitiinsä ja isäänsä tai kasvattajiinsa. Toki joskus myös muihin ihmisiin liittyvät lapsuuden kokemukset, esimerkiksi kiusaaminen ja seksuaalinen hyväksikäyttö, ovat vaikeuttaneet itsensä rakastamista ja ovat voineet aiheuttaa syömishäiriöistä käytöstä. Minun on pitänyt parantaa iso määrä turvattomuutta ja rakkauden puutteen kokemuksia sekä äitiini että isääni liittyen, jotta olen voinut parantua syömishäiriöstä. Myös kutsumukseni löytäminen on auttanut minua päästämään pakkoliikunnasta ja syömisen kontrolloinnista irti.

Toimin sinulle hyväksyvänä peilinä ja tukena, jotta voisit elää tunnesyömisestä tai syömishäiriöstä vapaata, kevyempää ja omannäköistäsi elämää ja ennen kaikkeaan rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet.

Tämän kokonaisuuden pystyy toteuttamaan etänä myös kaukoenergiahoitojen avulla joko Whatsapp- tai normaalilla puhelinyhteydellä tai ilman. Pyydän saada sinusta kuvan, jotta hoito tulee varmasti oikealle henkilölle, jollen tiedä, miltä näytät. Kasvotusten tekemissäni hoidossa syömishäiriöisille ja tunnesyöjille teemme energiahoidon lisäksi yleensä myös regressioterapiaa, jotta tunnetyö tehostuisi ja oirelu vähenisi/loppuisi.
Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään paitsi tuntea ja päästää irti tunteista, jotka mahdollisesti nousevat pintaan. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jonka voi rinnastaa tunteeseen. Välitän tämän sinuun hoidettavaani ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa tämä tapahtuu vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme, mielen haavat sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia korvaa negatiivisen energian, esim. pelon tai muun tunteen ja muuttaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, sinusta tulee terveempi, onnellisempi, saat elämääsi lisää rakkautta ja opit tietämään, kuka oikeasti olet.
Regressioterapian avulla taas voit tehdä ohjatun, alitajuisen matkan menneisyyden tapahtumiin ja niitä uudelleen mielessäsi elämällä kokea niin tunne- ja ajatustason kuin kehonkin paranemista. Tekniikka auttaa sinua muistamaan tapahtumia, jotka olet jo unohtanut, mutta jotka vaikuttavat siihen, millaista elämäsi nyt on. Et voi joutua kohtaamaan asioita, joita et olisi valmis käsittelemään.
Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on hieman eri. Regressioterapialla tuloksia saa yleensä nopeammin, mutta jotkut tykkäävät enemmän energiahoidosta. Regressioterapia vaatii hieman enemmän rohkeutta, sillä siinä eletään uudelleen vaikeilta tuntuneita tapahtumia. Tunteet paranevat, kun ne tuntee uudelleen. Energiahoidossa hoidettava on passiivisempi ja pelkkä hoidon vastaanottaminen riittää. Voin myös ohjata hoidossa erilaisia mielikuvaharjoituksia ja voimme keskustella halutessasi. Parasta tulosta saa yleensä yhdistämällä energiahoitoa ja regressioterapiaa. Niitä kannattaa tehdä vuoroviikoin tai harvemmin aloittaen kummasta tahansa. Regressioterapiaa voi tehdä kahden viikon välein vain lähihoitona.

Valmennuksessa ohjaan erilaisia meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, jotka auttavat tunteiden käsittelyssä. Itsetuntemuksesi kasvaa, kun esitän sinulle kysymyksiä ja teemme erilaisia tehtäviä ja harjoituksia. Valmennuksen avulla pystyt luomaan juuri sinulle sopivaa elämää. Kokemukseni mukaan energiahoito ja regressioterapia auttavat kuitenkin syömishäiriössä ja tunnesyömisessä tehokkaammin, joten suosittelen keskittymään niihin. Voimme yhdistää tarvittaessa valmennuksellisuutta molempien hoitomuotojen yhteyteen tai jollet sattuisi pitämään hoidoista, tehdä valmennusta niiden sijaan.

Olen käsittääkseni ainut kokemusasiantuntija, joka tarjoaa tällaista hoitoa pk-seudulla juuri näillä työkaluilla.

Asiakaskokemus Sallivampi suhde itseen -hoidoista:

“Kävin Lotan Sallivampi suhde itseen -hoidoissa. Ennen niitä minulla oli epäterve suhde ruokaan, olin todella väsynyt, ja minulla oli paljon negatiivisia ajatuksia itsestäni.

Kävin kaksi regressioterapiaa. Käsittelin ensimmäisessä terapiassa lapsena minulle tapahtuneen seksuaalisen hyväksikäytön. Suosittelen ehdottomasti kaikille seksuaalisen hyväksikäytön kokeneille regressioterapiaa; on ihanaa vapautua kaikista raskaista tunteista ja energioista yhdellä kertaa. Kaikista suurimpana helpotuksena koin häpeästä irti päästämisen. On niin kevyt olo, kun ei tarvitse enää hävetä hyväksikäytön uhriksi joutumista.

Toisessa regressioterapiassa käsittelin oman syntymäni. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka traumaattinen tapahtuma syntymä on ollut ja kuinka sekin on vaikuttanut paljon omaan kuvaan itsestäni.

Hoitojen myötä oma itsetuntemukseni kasvoi roimasti ja näen itseni nykyään parempana ja kykeneväisempänä ihmisenä kuin ennen. Myöskin tunnesyöminen on vähentynyt hurjasti ja suhde ruokaan tervehtynyt. En voi kun suositella Lotan palveluita jokaiselle, joka haluaa voida paremmin!”

Nainen

Hinta 4 h energiahoito ja/tai valmennusta 320 €

kaukohoidot 8 x 30 min puhelin-/Whatsapp-yhteydellä tai ilman 340 €

TAI 2 x 1 h energiahoito + 2 x 2 h regressioterapia 460 € (maksettavissa 1-2 erässä, 1. erä maksetaan ensimmäisen hoidon yhteydessä tai ennen)

Valmennus sopii kaikille paitsi masentuneille ja vakavammista mielenterveysongelmista kärsiville (lievästi masentuneille voi sopia, konsultoi minua tilanteestasi). Energiahoito sopii kaikille, mutta en hoida vakavista mielenterveysongelmista kärsiviä (masennus ei energiahoidossa haittaa). Regressioterapia ei sovellu sinulle, mikäli olet alle 18–vuotias, olet ollut psykiatrin hoidossa muun kuin masennuksen takia (masennus eikä mielialalääkkeiden syöminen haittaa), lääkäri on kieltänyt sinua tekemästä mitään raskasta tai esimerkiksi ajamasta autoa, sinulla on vakava sydänsairaus, vakava keuhkosairaus (hengitysvaikeuksia), silmäsairaus, joka pahenee itkemisestä, epilepsia ja/tai olet raskaana. Sinun tulee pystyä ymmärtämään, mitä hoidossa tapahtuu. Ennen hoitoa ei saa käyttää päihteitä väh. kolmeen päivään, eikä lihan syöntiä suositella saman verran ennen hoitoa.

Lue täältä lisää ajatuksiani syömishäiriöistä.

Kuuntele Ehjäksi-podcastista jakso syömishäiriöistä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata palvelun, olethan yhteydessä. Voin lähettää laskun palvelusta. Täältä pääset verkkoajanvaraukseen varaamaan vaikka vain yksittäisen tunteisiin vaikuttavan energiahoidon tai regressioterapian, jotta tietäisit paremmin, mitä pidät tällaisestä työskentelystä. Täältä voit ostaa haluamasi version Sallivampi suhde itseen -paketista.