Ehjäksi | Sallivampi suhde itseen
22280
page-template-default,page,page-id-22280,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sallivampi suhde itseen

Tämä neljän yksittäisen tunnin kokonaisuus auttaa sinua, jos tunnesyöt tai sinulla on diagnosoitu syömishäiriö. Autan sinua kohottamaan itsetuntemustasi ja saamaan voimavaroja, jotta oireilusi loppuisi ja paraneminen mahdollistuisi. Valmennus/hoito on tarkoitettu sinulle, mikäli sinulla on halu lopettaa liikaa tai liian vähän syöminen, pakkoliikunta, oksentaminen ja/tai muu syömishäiriöoireilu.

Olen itse sairastanut nuorempana anoreksian ja bulimian sekoitusta vuosia. Suhteeni ruokaan on ollut vinksahtanut vähintään kymmenen vuoden ajan. Siksi ymmärrän hyvin syömishäiriöisen mielen liikkeet ja tiedän, mikä sen parantamiseen auttaa. Toimin sinulle hyväksyvänä peilinä ja tukena, jotta voisit elää tunnesyömisestä tai syömishäiriöstä vapaata, kevyempää ja omannäköistäsi elämää ja ennen kaikkeaan rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet.

Tämän kokonaisuuden pystyy toteuttamaan etänä myös Skypen tai puhelimen ja/tai kaukoenergiahoitojen avulla. Työkalut, joita käytän pääsääntöisesti face-to-face hoidoissa syömishäiriöisten ja tunnesyöjien avuksi, ovat regressioterapia ja energiahoito.  Niiden avulla pystyy käsittelemään tehokkaasti tunteita, jotka pitävät yllä oireilua.

Energiahoidolla ja regressioterapialla voi hoitaa samoja asioita. Energiahoidossa voit ottaa miellyttävältä tuntuvaa hoitoa vastaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Luon hoidossa mieleni ja metodieni avulla positiivisen energian, jonka voi rinnastaa tunteeseen. Välitän tämän sinuun hoidettavaani ja se alkaa tehdä muutoksia alitajunnassasi. Kaukohoidoissa tämä tapahtuu vain mielessäni, mutta se toimii tutkitusti silti. Tunnelukkomme, mielen haavat sijaitsevat alitajunnassamme. Positiivinen energia korvaa negatiivisen energian, esim. pelon tai muun tunteen ja muuttaa sen positiiviseksi. Kun poistamme näin tunnelukkojasi, sinusta tulee terveempi, onnellisempi, saat elämääsi lisää rakkautta ja opit tietämään, kuka oikeasti olet.

Regressioterapian avulla taas voit palata alitajuisesti menneisyyden tapahtumiin ja purkaa ääneen puhumalla ja itkemällä mielestäsi ja kehostasi tunteita, joita sinne on niiden myötä jäänyt. Molemmilla tekniikoilla saa samoja tuloksia, mutta lähestymistapa on eri. Regressioterapialla tuloksia saa kuitenkin yleensä nopeammin. Näitä kahta on suositeltavaa yhdistää ja niitä voikin tehdä vaikka vuoroviikoin tai harvemmin.

Olen käsittääkseni ainut kokemusasiantuntija, joka tarjoaa tällaista hoitoa pk-seudulla juuri näillä työkaluilla.

Asiakaskokemus Sallivampi suhde itseen -hoidoista:

“Kävin Lotan Sallivampi suhde itseen -hoidoissa. Ennen niitä minulla oli epäterve suhde ruokaan, olin todella väsynyt, ja minulla oli paljon negatiivisia ajatuksia itsestäni.

Kävin kaksi regressioterapiaa. Käsittelin ensimmäisessä terapiassa lapsena minulle tapahtuneen seksuaalisen hyväksikäytön. Suosittelen ehdottomasti kaikille seksuaalisen hyväksikäytön kokeneille regressioterapiaa; on ihanaa vapautua kaikista raskaista tunteista ja energioista yhdellä kertaa. Kaikista suurimpana helpotuksena koin häpeästä irti päästämisen. On niin kevyt olo, kun ei tarvitse enää hävetä hyväksikäytön uhriksi joutumista.

Toisessa regressioterapiassa käsittelin oman syntymäni. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka traumaattinen tapahtuma syntymä on ollut ja kuinka sekin on vaikuttanut paljon omaan kuvaan itsestäni.

Hoitojen myötä oma itsetuntemukseni kasvoi roimasti ja näen itseni nykyään parempana ja kykeneväisempänä ihmisenä kuin ennen. Myöskin tunnesyöminen on vähentynyt hurjasti ja suhde ruokaan tervehtynyt. En voi kun suositella Lotan palveluita jokaiselle, joka haluaa voida paremmin!”

Nainen

Hinta 4 h energiahoito ja/tai valmennusta 305 €

sama Skypessä, Zoomissa tai puhelimessa ja/tai kaukohoidoilla 275 €. Suosittelen jakamaan yhden energiahoitotunnin kahteen puolituntiseen (8 x 30 min), sillä puolessa tunnissa kerkeää hoitaa kerralla riittävästi.Voidaan tehdä myös puoli tuntia valmennusta ja puoli tuntia hoitoa kerralla. Hinta säilyy samana.

TAI 2 x 1 h energiahoito + 2 x 2 h regressioterapia 390 € (maksetaan ennen ensimmäistä kertaa)

Huom. Koronan vuoksi palveluni ovat poikkeuksellisesti voimassa yhdeksän kuukautta ostohetkestä, normaalisti kuusi.

Myös nämä palvelut soveltuvat syömishäiriön hoitoon:

  • yksi valmennus kasvokkain tai tunteisiin, ajatuksiin ja kehon haasteisiin vaikuttava energiahoitotunti 90 €. Tuntiin voi yhdistää sekä energiahoitoa että valmennusta. Kahden kerran paketti 162 €.
  • rentouttava ja rauhoittava energiahoito 1 h 75 €
  • 40 minuutin energiahoito 65
  • 60 minuutin Skype- tai puhelinvalmennus 75 €
  • kaukohoito 20–30 min 30–40 €
  • regressioterapia 2 h 140 €
  • kaksi regressioterapiaa yht. 4 h 252 €
  • kolme regressioterapiaa yht. 6 h norm. 368 €

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä. Täältä pääset verkkoajanvaraukseen. Kohdasta Prepaid-kortit voit ostaa kaikki palveluni.