fbpx
Ehjäksi | Minusta
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Minun tarinani

Olen Lotta, henkisen kasvun ohjaaja.

Aloitin vuoden 2015 alussa sisäisen matkan ja aloin karsia sisältäni ja elämästäni kaikkea sitä, mikä ei tee minua onnelliseksi, eikä ole osa todellista, alkuperäistä itseäni. Samalla olen muun muassa löytänyt ne asiat, joiden parissa haluan toimia lopun elämäni itseni ja muiden hyväksi, oppinut kuulemaan intuitioni äänen ja havahtunut vahvaan kykyyni lukea ihmisiä.

Juoksin onnettomana itseäni vuosikausia karkuun, kun negatiiviset tunteet yrittivät nousta alitajunnastani, enkä ollut valmis kuulemaan niitä. Se juoksu päättyi masennukseen ja tuki- ja liikuntaelinvammoihin. Ajan saatossa muotoaan muuttanut syömishäiriö minulla oli ollut jo vuosia. En löytänyt parannusta ongelmiini lukuisten lääkärien, psykoterapian, fysioterapian, muiden manuaalisten terapioiden ja lääkkeiden avulla. Siksi ajauduin epätoivoissani kokeilemaan energiahoitoa, vaikka en uskonut siihen. Masennukseni lievittyi kuitenkin huomattavasti vain yhdellä hoidolla. Uskon, että se tapahtui siksi, että minun kuului alkaa energiahoitajaksi.

Pian ymmärsin, että myös monenlainen riippuvuuskäyttäytyminen, kuten läheisriippuvuus sekä parantumattoneet tuki- ja liikuntaelinvammat johtuivat siitä, että alitajuntani oli täynnä negatiivisuutta, johon identifioin itseni täysin. En rakastanut itseäni. Vihasin itseäni. Siispä aloin käsitellä eri hoitajien avulla, monilla itsensä eheyttämiseen tähtäävillä kursseilla ja niillä oppimillani tekniikoilla sitä, minkä olen kokenut olevan pielessä elämässäni. Paljon siitä juontaa juurensa lapsuudesta jo edesmenneen isäni alkoholismista ja molempien vanhempieni narsistisuudesta.

Sisäänpäin kääntymisen aika tuntui aluksi elämäni rankimmalta, mutta samalla avartavimmalta ja eniten merkityksellisyyttä ja hyvinvointia lisäävältä. Terveyden takaisin tavoittelusta alkanut itsetutkiskelu on kasvattanut tietoisuuttani ja kokonaisvaltaista hyvinvointiani suuresti ja saanut maailmankuvani heittämään häränpyllyä. Kasvu kohti alkuperäistä itseäni jatkuu vahvana.

Olen Valmentamosta valmistunut LCF Life Coach®, energiahoitaja, regressioterapeutti sekä toimittaja. Olen opiskellut vuoden 2015 alusta lähtien yhteensä 19 kurssia energiahoitoa ja regressioterapiaa. Neljä kursseista on ollut Suomen Energiahoitajien järjestämiä, loput kurssit tiibetiläiseen, perinteiseen lääketieteeseen pohjautuvaa energiaparannusta.

Missioni on auttaa etenkin alkoholistien aikuisia lapsia ja läheisiä rakastumaan itseensä. Samassa tuen toki myös muita luokseni löytäviä. Visioni on itsensä hyväksynyt asiakas. Yrittäjänä sekä minulle henkilökohtaisesti tärkeät arvot ovat rakkaus, luottamus ja läsnäolo.

Keskityn nyt kahdeksatta vuotta itseni eheyttämiseen. Hoidin läheisiäni ennen kuin aloin hoitaa ihmisiä työkseni kesällä 2018. Autan itseäni asiakkaillekin/asiakkaiden kanssa käyttämilläni tekniikoilla yleensä joka päivä ja opiskelen tietoisuuteen, mieleen, energiaan ja parantamiseen liittyviä asioita eri lähteistä jatkuvasti.

Toimin toimittajana eri medioissa ennen tälle alalle ryhtymistä. Lempiaiheitani kirjoittaa olivat jo silloin hyvinvointiaiheet. Olen työskennellyt myös markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Aiemmalta koulutukseltani olen medianomi. Opiskelin vuoden fysioterapiaa, mutta jätin koulun kesken kuunneltuani sydämeni ääntä. Vuonna 2020 suoritin tuotekehittäjän ammattitutkinnon.

Minulle on sydämen asia saada palvella ihmisiä, jotka painivat itselleni tuttujen ongelmien kanssa käyttämällä keinoja, jotka ovat auttaneet minuakin. Työssäni minua koskee vaitiolovelvollisuus.