fbpx
Minusta - Ehjäksi
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Minun tarinani

Olen Lotta, 36–vuotias henkisen kasvun ohjaaja.

Aloitin 27–vuotiaana vuoden 2015 alussa sisäisen matkan ja aloin karsia sisältäni ja elämästäni kaikkea sitä, mikä ei tee minua onnelliseksi, eikä ole osa todellista, alkuperäistä itseäni. Samalla olen muun muassa löytänyt ne asiat, joiden parissa haluan toimia lopun elämäni itseni ja muiden hyväksi, oppinut kuulemaan intuitioni äänen ja havahtunut vahvaan kykyyni lukea ihmisiä.

Juoksin onnettomana itseäni vuosikausia karkuun, kun negatiiviset tunteet yrittivät nousta alitajunnastani, enkä ollut valmis kuulemaan niitä. Se juoksu päättyi masennukseen ja tuki- ja liikuntaelinvammoihin. Ajan saatossa muotoaan muuttanut syömishäiriö minulla oli ollut jo vuosia. En löytänyt parannusta ongelmiini lukuisten lääkärien, psykoterapian, fysioterapian, muiden manuaalisten terapioiden ja lääkkeiden avulla. Siksi ajauduin epätoivoissani kokeilemaan energiahoitoa, vaikka en uskonut siihen. Masennukseni lievittyi kuitenkin huomattavasti vain yhdellä hoidolla. Uskon, että se tapahtui siksi, että minun kuului alkaa tehdä tällaisia töitä.

Pian ymmärsin, että myös monenlainen riippuvuuskäyttäytyminen, kuten läheisriippuvuus sekä parantumattoneet tuki- ja liikuntaelinvammat johtuivat siitä, että alitajuntani oli täynnä negatiivisuutta, johon identifioin itseni täysin. En rakastanut itseäni. Vihasin itseäni. Siispä aloin käsitellä eri hoitajien avulla, monilla itsensä eheyttämiseen tähtäävillä kursseilla ja niillä oppimillani tekniikoilla sitä, minkä olen kokenut olevan pielessä elämässäni. Paljon siitä juontaa juurensa lapsuudesta jo edesmenneen isäni alkoholismista, etäisestä suhteesta äitiini ja narsismi-ilmiön näyttäytymisenä lapsuuden perheessäni.

Sisäänpäin kääntymisen aika tuntui aluksi elämäni rankimmalta, mutta samalla avartavimmalta ja eniten merkityksellisyyttä ja hyvinvointia lisäävältä. Terveyden takaisin tavoittelusta alkanut itsetutkiskelu on kasvattanut tietoisuuttani ja kokonaisvaltaista hyvinvointiani suuresti ja saanut maailmankuvani heittämään häränpyllyä. Kasvu kohti alkuperäistä itseäni jatkuu vahvana.

Olen Valmentamosta valmistunut LCF Life Coach®, energiahoitaja, regressioterapeutti, perhekonstellaatio-ohjaaja, intuitiivinen tulkitsija/näkijä ja toimittaja. Olen opiskellut vuodesta 2015 lähtien yhteensä 19 kurssia energiahoitoa ja regressioterapiaa. Neljä kursseista on ollut Suomen Energiahoitajien järjestämiä, loput kurssit tiibetiläiseen, perinteiseen lääketieteeseen pohjautuvaa energiaparannusta. Hoidettuani ihmisiä minulle on kehittynyt oma intuitiivinen tapa hoitaa.

Uusimpana olen opiskellut vuosina 2022–2023 kolme kurssia perhekonstellaatiota eli koko konstellaatioterapeuteille suunnitellun kokonaisuuden. Koulutukset järjestettiin Elontulessa vuosikymmeniä terapeuttina työskennelleiden Dwari Deutschin ja Svagito Liebermeisterin ohjaamina.

Missioni on auttaa kaikkia, jotka pyrkivät henkiseen kasvuun, joita voin auttaa ja kenelle tunnun oikealta auttajalta. Perhetaustani vuoksi luokseni on löytänyt etenkin alkoholistien aikuisia lapsia ja läheisiä ja narsismiteeman kanssa kamppailevia ihmisiä. Visioni on itsensä oivaltanut asiakas. Yrittäjänä sekä minulle henkilökohtaisesti tärkeät arvot ovat rakkaus, luottamus ja läsnäolo.

Keskityn nyt kymmenettä vuotta itseni eheyttämiseen. Hoidin läheisiäni ennen kuin aloin hoitaa ihmisiä työkseni kesällä 2018. Olen tehnyt tunnetyötä/henkisiä harjoituksia yli 10 000 tuntia pääasiallisesti niillä metodeilla, joita käytän asiakkaiden kanssa. Opiskelen hermostoon, mieleen, tietoisuuteen, energiaan ja parantamiseen liittyviä asioita eri lähteistä jatkuvasti.

Toimin toimittajana eri medioissa ennen tälle alalle ryhtymistä. Lempiaiheitani kirjoittaa olivat jo silloin hyvinvointiaiheet. Olen työskennellyt myös markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Aiemmalta koulutukseltani olen medianomi. Opiskelin vuoden fysioterapiaa, mutta jätin koulun kesken kuunneltuani sydämeni ääntä. Vuonna 2020 suoritin tuotekehittäjän ammattitutkinnon.

Minulle on sydämen asia saada palvella ihmisiä, jotka painivat itselleni tuttujen ongelmien kanssa käyttämällä keinoja, jotka ovat auttaneet minuakin. Työssäni minua koskee vaitiolovelvollisuus.