fbpx
Asiakaskokemuksia - Ehjäksi
21896
page-template-default,page,page-id-21896,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Referenssit

“Olen kärsinyt pitkään kilpirauhasen liikatoiminnasta ja lääkkeet ei tuntuneet auttavan. Olen lukenut netistä, että kyseistä vaivaa voidaan hoitaa energiahoidolla ja päädyin kokeilemaan Lotan suosittelemaa perhekonstellaatiota. Olen ollut erittäin tyytyväinen konstellaatioon. Sen aikana Lotta oli ymmärtäväinen, empaattinen, intuitiivinen ja tuntui, että hän osasi avata minusta tunnelukkoja, jotka ovat vaivanneet minua vuosia. Nyt yhden konstellaation jälkeen minusta on tuntunut, että olen löytänyt sisäisen rauhan. Tunnemyrsky on poissa. Kilpirauhaslääkitystä en enää ole tarvinnut sen jälkeen. Kiitos Lotalle, kun teet niin tärkeää työtä.❤️”

Maggie Le

“Perhekonstellaatio oli todella avartava, uskomaton ja erityisesti VAPAUTTAVA kokemus! Koin useiden sukupolvien yli tukahdutettuja tunteita, traumoja ja tapahtumia ja ne toivat ymmärrystä myös omiin ajatus- ja toimintamalleihin sekä ymmärryksen siihen, että millaista kivirekeä sitä onkaan omassa elämässä perässään vetänyt! Pääsin sukeltamaan syvälle sukulinjojen traumoihin, pelkoihin, menetyksiin, sotaan, häpeään, suruun, puutteeseen, salaisuuksiin sekä ennen kaikkea edesmenneiden esi-isieni tunteisiin. Tämän kokemuksen myötä koin syvää empatiaa itseäni sekä myös omia vanhempiani kohtaan ja pystyn näkemään lapsuuteni, nuoruuteni ja vanhempani nyt eri valossa. Koen täyttä myötätuntoa, rakkautta ja kiitollisuutta vanhempiani sekä esi-isiäni kohtaan, että voimme viimein vapautua näistä kahleista. Tämä toi myös ymmärrystä, miksi olen vetänyt elämässäni puoleeni tietynlaisia asioita, tilanteita ja ihmisiä. Elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia tämän jälkeen ja olen menossa täysin uuteen suuntaan elämässäni.”

Henna Alander

“Kokeilin perhekonstellaatiota, koska minulla oli lapsuuden perheen kanssa paljon selvittämättömiä asioita, suvussa monia ennenaikaisia kuolemia, sotatraumaa jne. Tämä heijastuu omien vanhempieni kyvyttömyytenä olla vanhempi ja nyt minun lapsilleni isovanhempana olemimisen vaikeutena. Itse olen paininut riittämättömyyden ja häpeän tunteiden kanssa koko ikäni ,ja viimeisimmäksi uupuminen ohjasi minut Lotan pakeille. Sainkin monia selityksiä, miksi vanhempani ja heitä aiemmat suvun edustajat ovat toimineet kuten ovat. Sotatrauma on varmaan suurin vammauttaja suvussamme monessa polvessa. Moni tilanne tuli näkyväksi ja sitä kautta ymmärrys lisääntyi. Huomasin omassa arjessa sen mm. stressin vähenemisenä,yöunien parantumisena kuin jokin asetus minussa olisi saatu kuntoon. Matka on alussa ja paljon läpi käymättä, mutta hyvällä alulla. Suosittelen!”

Nimetön

”Huh, olen yrittänyt miettiä tässä päivien mittaan, kuinka kiteyttäisin kokemukseni Lotan vastaanotolla sen pituiseksi, että kaikki sen jaksaisivat lukea. Pelkkää positiivista kerrottavaa riittäisi siis äärimmäisyyksiin. Olen käynyt useammalla eri psykologilla sen jälkeen kun täytin 13 vuotta. Olen aina kokenut saavani niistä apua. Sitä en kiellä, mutta yleensä vain hetkellisesti. Emme ole koskaan syventyneet niihin tunteisiin, jotka ovat siellä usean kuoren alla piileneet. Istunnot ovat siis yleensä jääneet loppupeleissä hyvin pinnallisiksi, vaikkakin en voi kieltää, etten olisi saanut niistä lainkaan apua traumojeni käsittelyyn.

Löysin Lotan Ehjäksi-podcastin kautta, jota eräs kollegani suositteli. Uppouduin saman tien kuuntelemaan tätä podia ja kuulin ensimmäistä kertaa elämässäni esimerkiksi käsitteen regressioterapia. Se kiehtoi minua, koska olen aina uskonut alitajunnan vaikutukseen ja siihen, kuinka siellä piilossa olevat traumat pitävät meitä jumissa ja aiheuttavat kehoon tunnelukkoja. En tiennyt, että millaisia tunnelukkoja kehooni oli muodostunut, mutta intuitioni painotti sitä, että mitä ikinä olikin, sen oli hyvä tulla pintaan.

Kun juttelin Lotan kanssa puhelimitse ensimmäisen kerran, minulla ei ollut mitään yhtä suurta traumaa taustalla, josta olisin ollut tietoinen ja halunnut puhua. Olin itseasiassa hyvin tasapainoinen, työssäkäyvä ja ystäviään tapaava nuori aikuinen. Ja niin olen edelleenkin. Koin silti, että tietyt aiheet ja keskustelut esimerkiksi lapsuudestani saivat minut todella herkistymään. Välillä en pystynyt edes keskustelemaan lapsuuteni muistoista, kun meinasi alkaa koko ajan itkettämään. Nämä olivat juurikin niitä tunnelukkoja, joita psykologin vastaanotolla en koskaan päässyt käsittelemään.

Varasin Lotalle regressioterapiaan ajan ja siinä lähdettiin käsittelemään tunteita heti pintaa syvemmältä. Olin kuitenkin hyvin jännittynyt ja tämä varmastikin vaikutti siihen, että oma tietoisuuteni hallitsi terapiakäyntiä enemmän kuin alitajuntani. Pääsin kuitenkin jo ensimmäisellä kerralla Lotan avun ja johdattelun turvin käsittelemään vaikean ristiriitaista suhdettani äitiini. Koin ensimmäistä kertaa vuosiin aitoa rakkautta ja myötätuntoa häntä kohtaan vihan ja katkeruuden sijaan. Halusin varata tämän käynnin jälkeen kaksi lisää.

Toisella kerralla minulle olisi kuulunut regressioterapia, mutta päädyttiinkin sitten paikan päällä lennosta kokeilemaan perhekonstellaatiota. Olin alussa hieman epäileväinen tämän metodin toimivuudesta omalla kohdallani, mutta halusin antaa sille mahdollisuuden. No tämä terapiamuoto osottautuikin parhaaksi mahdolliseksi, mitä olen koskaan ennen kokenut. Se antoi minulle väylän päästä alitajuntaani ja siellä jossain syvällä piileviin tunteisiin käsiksi. Tunnevyöryhän tästä kaikesta sitten alkoikin, eikä itkulle meinannut löytyä loppua. Tunnelukkoni alkoivat vihdoinkin aukeamaan. Perhekonstellaatio auttoi minua päästämään irti taakoista, jotka olen ottanut harteilleni niin vanhemmiltani kuin isovanhemmiltanikin. Oli tajunnanräjäyttävää huomata, kuinka vahvasti myös ylisukupolviset traumat ovat vaikuttaneet minussa. Yhtäkkiä aloin samaan vastauksia sellaisille tunteille, joiden syntyperää en ole koskaan tiennyt. Ne ovat vain eläneet minussa ja ajan myötä olen omaksunut ne omikseni. Perhekonstellaatio sai minut tajuamaan, ettei osa kokemistani tunteista ole ollut edes omiani, vaan esimerkiksi isovanhempieni käsittelemättömiä traumoja, jotka ovat sitten vain siirtyneet vanhempieni kautta minulle käsiteltäviksi. Kun päästin terapiassa näistä tunteista irti, eivät ne ole enää vaivanneet minua sen jälkeen.

Ilman Lottaa en olis päässyt käsiksi näihin tunnelukkoihin. Lotta osasi johdatella minua kysymyksillään, enkä kokenut missään kohdassa olevani painostettu puhumaan. Lotta on ensimmäinen terapeutti, jonka seurassa en kokenut kiusallisuutta olla hiljaa, jos siltä tuntui. Välillä päähäni ei vaan tullut sanoja ja Lotta yleensä otti siinä kohdassa vielä enemmän koppia ja yritti löytää kanssani yhdessä vastauksia. En siis kokenut olevani missään kohdassa yksin, omien voimieni varassa. Lotta oli siinä koko ajan tukenani ja hoiti terapian niin, ettei minulle jäänyt velvoitteeksi muu kuin oman hyvinvointini edistäminen. Yksi asia vielä, mikä sai minut rentoutumaan oli se, ettei Lotta vilkuillut koko ajan kelloa sillä tyylillä, että meillä olisi ollut meneillään jonkun sortin minuuttiaikataulu. Toki ymmärrän, ettei terapiakäynnit voi venyä tunteja myöhemmäksi, mutta puhunkin tässä minuuteista. Lotta piti huolen, että aktiivinen tunnepurkaus/trauma käsitellään ennen terapian päättymistä.

Kiitos kuuluu siis Lotalle. Ilman hänen apuaan monet tunnelukot ottaisivat tilaa vielä kehossani. Terapian päätyttyä välit perheenjäseniini ovat myös keventyneet huomattavasti. Ymmärrys heitä ja heidän tiettyjä käyttäytymismallejaan kohtaan on kasvanut. Olen selkeästi onnistunut Lotan avulla pysäyttämään sukupolvelta toiselle siirtyneen trauman ketjun. Tämä kolmen istunnon terapia on ollut yksi parhaista elämäni aikana tehdyistä rahallisista sijoituksista ja voin siksi suositella Lotan vastaanottoa jokaiselle. ”

Nimetön

“Aluksi olin hieman epäileväinen, että uskonko näihin vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin ja siihen, että voivatko ne tosiaan auttaa esimerkiksi vähentämään ahdistusta ja masennusoireita. Mutta epäilykseni katosi nopeasti. Jo muutaman hoidon jälkeen huomasin muutosta omassa ajattelussa sekä elämässäni. Lotta on taitava hoitaja ja osaa kohdata sinut sydämellisesti. Hän johdattaa hoidot varmoin ottein ja lempeydellä kohti sinun hyvinvointia.
Olen käynyt myös vuosia psykoterapiassa ja minulla oli sen jälkeen tunne, että olen jo sanonut kaiken ja, että pelkästään puhuminen ei enää auta minua eteenpäin. Tunsin, että vielä on jotakin pinnan alla, joka ei ole päässyt purkautumaan. 20 kerralla alkoholistin läheiselle suunnatuissa hoidoissa tehtiin energiahoitoa, valmennusta, regressioterapiaa, perhekonstellaatiota ja tarot- tulkintaa.

Mielenkiintoista oli huomata, kuinka paljon energeettisesti meihin vaikuttaa sukupolvien yli tulevat traumat ja tunnekuormat. Ja myöskin se, miten on kevyempi olo ilman ylimääräistä taakkaa. Sain hoidoista apua mm. ahdistusoireisiin, masennukseen, epäterveeseen minäkuvaan, yksinäisyyteen, pelkoihin, kehollisiin jumeihin, ihmissuhteisiin. Voin lämpimästi suositella Lotan tekemiä hoitoja. Ne todella vievät sinua kohti ehjäksi tulemista. Sydän ja mieli avoimena tuhannet kiitokset Lotalle.”

Tarika

Halusin kokeilla perhekonstellaatiota selvittääkseni, mistä toistuva masennukseni kumpuaa. Minulle oli tullut tunne, että itken myös jonkun muun itkuja. Perhekonstellaatio ei ollut minulle aiemmin tuttua, mutta olin lukenut siitä. Lotan ohjauksessa oli helppoa ja turvallista olla. Itkin parin tunnin aikana varmasti ämpärillisen kyyneleitä, mutta joka tunnepurkauksen jälkeen Lotta ohjasi takaisin rakkauteen ja tuntui kuin taakka harteilta olisi keventynyt. Itkin erityisesti ukkini vaikeita elämänvaiheita, sylin ja äidin kaipuuta, syyllisyyttä ja pelkoa sodassa.  On vaikea sanallistaa kokemusta. Yllätyin siitä, miten voimakkaasti surun tunne tuntui ja purkautui. Ymmäsin miksi isäni on ollut vaikea kohdata minun tunteita ja miten paljon hän on kantanut huolta veljistään ja isästään. Ymmärsin myös, miten minä olen lähtenyt kantamaan muiden tunteita. Sain kuin luvan nauttia elämästä ja päästää irti syyllisyyden tunteesta. Kiitos Lotta!”

Minna

“Perhekonstellaatio oli mielettömän hieno ja avartava kokemus. Yllätyin, miten vahvasti tunsin suvussani olevien jo edesmenneiden henkilöiden tunteet ja ajatukset, en osaa edes sanoin kuvata kokemaani. Itkin paljon, mikä oli puhdistavaa. Tunsin myös äitini tunteet hyvin voimakkaasti ja tämän kautta myötätuntoni on kasvanut valtavasti häntä kohtaan ja lähentänyt meitä.
Lisäksi olen tehnyt suuria päätöksiä elämässäni konstellaation jälkeen ja se on johdattanut minua oikeaan suuntaan tällä elämäni polulla.”

Nimetön

“Kuulin tarjoamistasi palveluista sattumalta tuttavan kautta. Kuuntelin Ehjäksi -podcastia ennen hoitoihin hakeutumista ja se puhutteli kovasti ja veti puoleensa. Olen itsekin alkoholistin aikuinen lapsi ja työstänyt jo aiemmin isä- ja äitisuhdettani, mutta työstettävää riittää kyllä. Riittämättömyys, tunnollisuus, kontrolloinnin tarve, negatiivisuus ja suorittaminen ovat piirteitä, jotka ovat viime aikoina uuvuttaneet minut ja kaipasin nyt erilaista lähestymistapaa itsetutkiskeluun ja kasvuuni. Vaikka olen itseäni ja näitä teemoja työstänyt viimeisten vuosien aikana, lähinnä puhumalla, koin että olen joidenkin tunteiden ja teemojen kanssa jumittanut pitkään paikallaan. Vaikka järjen ja mielen tasolla tajuaa asioita ja tietää, miten pitäisi toimia niin silti sitä toistaa samoja vanhoja kaavoja, koska tunteiden ja käytännön tasolla toiminta ei ole muuttunut. Tästä syystä hakeuduin hoitoosi ja halusin kokeilla eri palveluita mahdollisimman monipuolisesti. Koen että energiahoidolla, regressioterapialla ja perhekonstellaatiolla voi saada apua juuri tällaiseen tilanteeseen.
Regressioterapiasta sain apua tunteiden purkamiseen ja sain vapautettua niitä kehostani. Koin hoidot voimakkaana ja tehokkaana. Oli helpottavaa huomata miten mielikuvissa vaikkapa pelottava lapsuuden tilanne muuttui neutraaliksi, kun kävimme sitä läpi yhdessä Lotan kanssa. Yllätyin tosi paljon siitä, kuinka vahvasti tunteet asuu kehossa ja vaikka mielen tasolla luulin tilanteen olleen jo loppuun käsitelty niin silti kehossa saattoi tuntua jotain ja sitä piti työstää vielä hetken pidempään. Alitajunnasta nousi myös tiedostamattomia asioita liittyen häpeään. Voin ehdottomasti suositella regressioterapiaa ja tulen varmasti sitä hyödyntämään vielä tulevaisuudessa.
Perhekonstellaation koin loistavaksi ja hyödylliseksi metodoksi, joka toi asioihin laajempaa näkökulmaa. Oivalsin perhekonstellaation avulla, että minulle on tullut molemmilta vanhemmilta ja heidän suvuiltaan/menneiltä sukupolvilta tiettyjä tunteita ja toimintatapoja, jotka ovat ikään kuin periytyneet ja kopioituneet tiedostamatta sukupolvelta toiselle. Esimerkiksi kaikki suru, jota olen kantanut mukanani ei olekaan minun suruani ja minun lapsuuden- tai elämän kokemuksen mukana tulluttu painolastia. Tuntui helpottavalta päästää siitä taakasta irti, mikä minulle ei kuulu. Perhekonstellaatio myös lisäsi kovasti ymmärrystä omia vanhempiani kohtaan ja toi elämän kokemukset erilaisiin mittasuhteisiin, kun asioita tarkasteltiin laajemmalti kuin oman kokemukseni tai ydinperheeni näkökulmasta. Aion ehdottomasti kokeilla perhekonstellaatiota vielä myöhemmin uudestaan.
Minulle on välillä vaikea avautua, mutta olen kiitollinen siitä, miten hyvin osasit hoidoissa luoda läsnäolollasi ja olemuksellasi turvallisen tilan käsitellä asioita. Tykkäsin siitä miten ohjasit ja olit tukena hoidoissa. Et tehnyt mistään asiasta liian suurta numeroa vaan kaikilla asioilla ja tunteilla oli tilaa nousta esiin juuri
sellaisina kuin ne ovat. Kiitos!”

Eija

”Halusin työstää perhekonstellaatiossa arvottomuuden tunnetta. Muuten en juuri tiennyt mitä odottaa. Lotta ohjasi tilannetta varmuudella ja kyseli kysymyksiä, jolla päästiin nopeasti alkuun. Lotta totesi pian, että isäni isän kohdalla nousee isoja tunteita pintaan. Pääsin nopeasti kiinni tähän tunteeseen ja itkinkin vuolaasti pitkin harjoitusta isoisäni tuskaa sodasta ja Karjalan menettämisestä. Tunsin todella yhdistyväni isoisäni energiaan, vaikken ole koskaan tavannut häntä, koska hän kuoli ennen syntymääni.

Konstellaatiossa vapautui paljon ylisukupolvista taakkaa ja raskasta energiaa itsestäni. Kokemus oli voimakas, mutta olo oli turvallinen Lotan ohjauksessa. Konstellaation jälkeen isovanhempani ovat tuntuneet läheisemmiltä. Kiinnostuin karjalaisita juuristani ja luin siihen liittyvän kirjankin. Ymmärrän nyt paremmin, mitä kaikkea arvottomuuden tunteeni taustalla on. Rakkauden ja nähdyksi tulemisen puutetta on ollut monessa sukupolvessa.”

Johanna

“Olen käynyt pitkän psykoterapian jo nuoruudessani vaikeiden lapsuudenkokemusteni vuoksi. Kuitenkin vasta perhekonstellaation avulla pystyin ensimmäistä kertaa kokemaan todeksi traumakipuja ja perheemme historian taakkaa useista eri näkökulmista. Tätä kautta sain vihdoin myötätunnon ja anteeksiannon, joka on vapauttanut energiaani tärkeisiin elämänmuutoksiin kuten oman yritystoiminnan käynnistämiseen.”

Vihdoin pintaa syvemmälle

“Tulkinnasta oli minulle valtava apu! ♡ Sain rohkeutta lähteä tavoittelemaan unelmiani. Sain vahvistuksen sille, että olen oikealla tiellä. Olen viimeiset puoli vuotta tuntenut vahvaa kutsumusta henkisyyteen. Lisäksi olen kokenut tulleeni äidin hylkäämäksi nuorempana. Otin heti tulkinnan luettuani askeleen kohti äitisuhteen parantamista, sillä en halua menneisyyden kahlitsevan minua enää. Tulkinta auttoi minua löytämään ne asiat itsestäni jotka olen painanut syvälle sisälleni.  Tuli vahva tunne, että tämä minun piti kuullakin. Suosittelen Lotan intuitiivista tulkintaa lämpimästi, jos koet esimerkiksi olevasi hukassa omassa elämäntilanteessasi.” ♡
Silja ♡

”Lotan kirjallinen intuitiivinen tulkinta oli todella mielenkiintoinen ja osuva. Nykyhetkeä kuvaavat asiat osuivat kohdalleen, kuten aiemmin opiskelemani ala tai parisuhteeseeni liittyvät tunteet, vaikka Lotalla ei ollut niistä tietoa etukäteen.
Tulevaisuuden näkymissä taas nousi myös asioita, joita en ollut välttämättä osannut edes itse ajatella, mutta jotka heti resonoivat ja toivat paljon uutta ajateltavaa. Sain vahvistusta sille, mitkä ovat vahvuuteni ja oma tehtäväni tässä elämässä. Tulkinta auttoi palauttamaan mielen luottamuksen tilaan ja luottamaan, että tietyt asiat kyllä aukeavat, kun niiden aika on. Voin lämpimästi suositella Lotan intuitiivista tulkintaa! :)”

Nainen

“Mä selvästi johdatuksesta tulin just sulle ja just regressioterapiaan. Sun rauhallisuus, varmuus, kunnioittava olemus ja inhimillisyys loi turvallisen tilan, missä oli lupa olla myös jännittynyt ja epävarma. Matkan aikana koin, et oli turvallista poistaa kaikki filtterit ja olla ajatuksineni ja tunteineni raa’an rehellinen. Mulle itselle oli erityisen tärkeää se, ettet tehny mistään tunteesta tai tapahtumasta numeroa. Olit ihminen ihmiselle. Kiitos niin paljon.”

Anu

“Kiitos Lotta yli puolen vuoden valmennus- ja terapiatunneista! Autoit hienosti sanoittamaan tunteitani ääneen; se sai itsetuntemukseni moninkertaistumaan. Vaikka välimatkaa oli yli 300 km, oli läsnäolosi käsinkosketeltavaa ja aitoa. Vuosien suoritusmässäilyn turruttamana olin vieraantunut itsestäni. Kymmenien itkujen ja yhtä monien naurujen jälkeen kuoriutui se aito minä, kun uskalsin avata sisimpäni ja hakea apua sinulta. Kiitos, että olit matkallani mukana! Paljon turhaa murhetta, pelkoa ja riittämättömyyttä jäi pois. Olenhan muuten varsin nasta nainen:) Toivon sinulle paljon voimaa ja hyvää elämääsi, jotta jaksat valitsemallasi tiellä.”

Tuija 58 v

“Olen käynyt Lotan sekä regressioterapia- että energiahoidoissa ja intuitiivisessa tulkinnassa burnoutin, traumojeni sekä elämänsuunnan selkiyttämiseksi. Taustani on alkoholistiperheen lapsi, ja historiani vuoksi olen työstänyt sisälläni olevia haavoja, traumaenergiaa ja huonoa itseluottamusta jo pitkään. Energiahoidot ovat olleet minulle voimakkaita ja puhdistavia kokemuksia. Koen hoidon aikana, miten energia virtaa eri puolilla kehoani, tunnen kylmiä väreitä ja syvää rentoutumisen tunnetta. Toisen hoitokerran jälkeen traumaenergia nousi voimakkaasti pintaan, mikä oli hyvä, sillä pystyin käsittelemään sitä ja puhdistamaan pintaan noussutta traumaa hoidon jälkeisenä päivänä. Myös regressioterapiassa Lotta on auttanut minua hoitamaan sisällä olevia traumojani hellästi ja ammattimaisesti tietäen, mitä hän tuon hoidon aikana tekee. Lotan hoitoihin olen voinut luottaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan myös Lotan tekemään intuitiivista tulkintaa. Tulkinta auttoi minua tekemään elämässäni ison päätöksen, sillä se vahvisti sitä, mitä jo sisimmässäni tiesin. Tämä päätös johti minut kokonaan uudelle polulle ja tällä polulla nyt ollaan. Kiitos Lotta!  ❤️”
Johanna, 41 v

“Olen 41-vuotias nainen joka on viettänyt lapsuutensa alkoholisoituneen äitinsä kanssa. Normiarkeen kuului äidin poissaolot ( hylkäämiskokemukset) ja väkivaltaiset miesystävät. Myös pikkuveljen hoito jäi usein kontolleni.

Löysin Lotan Spotifystä  Ehjäksi-podcast sarjasta. Regressioterapia oli se mikä sai kiinnostukseni heräämään.

Kehollisesti olen tuntenut että vasen puoleni minusta on ollut vahvempi kuin oikea. Oikean puolen nilkasta repesi kesällä nivelsiteet, oikeassa kädessä vaivannut tenniskyynärpää jo vuosia ja oikean jalan takareisi kiukutellut viim.10 vuotta, niskahartia  seudun kivuista ja jumeista puhumattakaan. Vahva väsymys myös vaivannut pitkään mieltä.

Regressiohoidossa tuli esiin äitisuhteeni; hylkääminen, omien rajojeni asettaminen, äidin pahanolon kantaminen ja tuen puuttuminen. Myös väkivaltaiset ja aggressiiviset miehet nousivat esille.

Hoito oli rankka henkisesti ja fyysisesti. Olo oli jälkikäteen kuin jyrän alle jäänyt. Todella monet itkut oli jäänyt itkemättä. Lotta oli tukena hyvin koko hoidon ajan.

Jälkikäteen henkinen ja kehollinen jaksaminen on parantunut huomattavasti. Kroppa tuntuu olevan tasapainoisempi fyysisesti ja  takareiden särky on helpottanut kaikkien näiden vuosien jälkeen. Suosittelen ehdottomasti regressioterapiaa kaikille!”

Jenni

“Tunsin voimakkaasti kaukoenergiahoidon aikana. Näin ison puun, liekö ollut lehmus siltä se jotenkin vaikutti. Puun vieressä oli enkeli, tunnelma oli kaunis ja lohduttava.
Näin sinistä ja violettia väriä paljon. Hoidon aikana luulin myös että aurinko alkoi paistamaan kun tuli niin vaaleankeltaista ja valoisaa. Mutta ei ollut ulkona aurinkoa, huomasin sen ylös noustessani että sama harmaus jatkui kun ennen hoidon alkua.
Kaikkein tärkein kokemus ja minulle ensimmäinen oli pään sisällä tuntuva hoito. Ihan ihmeellistä! ihan kuin pään sisäpuolella olisi ollut sähköjohtoja tai jotain piuhoja sitä kautta sain voimakaan kokemusta siitä että jotain kulki verisuonia pitkin pään sisällä. Pää oli violetin värinen sisältä päin katsottuna. OOH…Olipa voimakas hoito. Kiitos!”

Heli Grönroos

“Lapsuuden ikävien kokemusten seurauksena elämässäni on kulkenut mukana rajoittavina seuralaisina häpeä, itseinho ja sisäinen turvattomuus. Elämä on usein tuntunut selviytymiseltä. Vaikka olinkin jo löytänyt vuosien varrella myötätuntoa itseäni kohtaan, tietyt tilanteet ja kohtaamiset ihmisten kanssa nostivat vanhat traumat aina vain pintaan. Häpeän aiheuttama arvottomuuden tunne on kuitenkin estänyt minua pyytämästä ulkopuolista apua aikaisemmin. Nyt minulla oli kuitenkin vahva tunne, että en saa näitä käsittelemättömiä tunteita kehostani omin voimin vapautettua. Halusin vihdoin kohdata pelkoni ja intuitioni johdatteli minut Lotan sivuille. Puhelinkonsultaatio Lotan kanssa sai oloni jo paljon rauhallisemmaksi. Uskaltauduin varaamaan ajan regressioterapiaan. Jo ensimmäinen regressioterapia avasi menneet tapahtumat aivan uudessa tietoisuudessa. Sain syvän ymmärryksen siitä, miten tuntemattomat tunteet ovat vaikuttaneet elämääni. Ihmiset ovatkin toimineet hienosti peilinä sille, mitä en itse itsessäni ole vielä kohdannut. Lotan kanssa tuntui turvalliselta ja hyväksytyltä tulla nähdyksi sellaisena kuin olen. Kolmesta regressioterapiahoidosta oli valtavan suuri apu henkisen kasvun polullani. Tuntuukin, että sain Lotan avulla kasvaa yhä enemmän vanhemmaksi sisäiselle lapselleni. Sisäinen turva ja luottamus elämään vahvistui. Uskallan nyt rohkeammin kulkea sinne, mihin intuitioni haluaakin minua jatkossa johdattaa. Voin lämpimästi suositella regressioterapiaa ja Lotan palveluita.❤️”

Nainen, 34

“Miten osaisin edes sanoiksi pukea sen kaiken, joka minussa on liikahtanut Lotan energiahoitojen ja regressioterapian vuoksi. En voi kylliksi edes kiittää, miten sydämeni on avautunut, pelot väistyneet ja olen ihanalla matkalla kohti aitoa omaa itseäni. Minun elämässäni on ollut paljon surua, menetyksiä, alkoholismia ja lapsuusajan traumoja. Kasvoin kovaksi ja maskuliiniseksi suorittajaksi, hyvin pärjääväksi ja sydämensä kovettaneeksi. Kävin pitkät psykoterapiat, joista sain apua asioiden ymmärtämiseen ja niiden jäsentämiseen. Ne eivät kuitenkaan poistaneet kehomuistissa olleita primitiivisä reaktioita tai tunteita, jotka tietyt teemat herättivät sisälläni toistuvasti. Hakeuduin Lotan hoitoihin sillä halusin lopullisesti päästää irti menneisyydestäni. Kävin Lotalla 9 kk säännöllisesti. Koin aina, että yksikin kerta auttoi valtavasti, mutta asiani ja kokemukseni olivat aika isoja, joten halusin antaa itselleni rauhan edetä prosessissa niin pitkään kuin tarvitsi. Alkuun kävin useamman kerran kuukaudessa. Ne tulokset. Vau! En tiedä mistä aloittaa, mutta kaikki minussa on liikahtanut niin pysyvällä ja rakkaudellisella tavalla, että olen täynnä kiitollisuutta. Kohtasin hoidoissa kipeimmät tunteeni, pelkoni ja kokemukseni. Niiden kohtaaminen tapahtui Lotan ohjaamana todella turvallisella ja rakkaudellisella tavalla. Hoidimme tiettyjä teemoja toistuvasti ja uusia nousi myös sitä mukaa. Koen tällä hetkellä olevani vapaa menneisyydestäni ja olen päästänyt irti niistä kipeistäkin asioista, joita olen kantanut matkassa mukanani vuosia. Koen syvää rakkautta myös itseäni kohtaan, olen voimistunut ja vahvistunut kaikin tavoin. Olen vahvistanut feminiinienergiaa itsessäni ja löytänyt todellisen rakkauden ja turvan sisältäni. Olen todella tullut todelliseksi minäkseni ja muutos on niin valtava, että sitä ei pysty sanoiksi tähän edes kirjoittamaan. Löysin todellisen itseni Lotan avulla ja hänen kanssaan. Iso ja lämmin suositus Lotan hoidoille, tulet olemaan elämäsi upeimmalla matkalla turvallisesti. Lotta, kiitos, kiitos ja kiitos, olet ihana!”

Nainen, 36

“Kiitokseni Lotalle hoidoista, joita annoit 2 kk aikana. ♡ Voin sydämestäni suositella häntä ja hänen hoitojaan. ♡ Hän auttoi minut ulos ahdistuksesta ja masentuneisuudesta, joka sillä hetkellä oli viedä elämänhaluni.
Hän kulki rinnallani. Sain aina kysyä ja aina hän auttoi. Tämä oli ihmeellinen matka, jota tietenkin teen edelleen hänen antamillaan eväillä.
Meillä jokaisella on oma elämänpolku ja sehän on koulunkäyntiä koko elämä ja Lotta auttoi minua pääsemään taas eteenpäin tältä “luokalta”.
Minulla ei ole oikein sanoja kertoa, miten suurenmoista apua hän antoi. Se täytyy itse kokea, koska kuten sanoin, meillä on jokaisella oma polku ja Lotta kulkee siinä vierellä auttaen ja tukien ja itsehän sitten tekee sen työn saaden Lotalta aina vahvistusta.
Kun luin muita asiakaspalautteita, voin yhtyä heidän kaikkien kiitoksiin ja siksi en toista yksityiskohtia.
Olen vaan niin kiitollinen, että löysin Lotan sivut ja otin yhteyttä. Toivon, että muutkin rohkaistuvat ja suosittelen kahdeksan kertaa puolen tunnin kaukohoitoja. Jaettuna vähintään pariin kertaan viikossa, niin silloin vasta alkaa tajuamaan hoitoa ja välillä saa itse tehdä ‘työtä’ sen eteen. Tällä matkalla täällä olen ja koko ajan opin uutta ja kun tulee taas jokin asia, mitä en pysty ylittämään, tiedän keneltä kysyn. 💝”
Rakkaudella, Sirpa 67
“Kuuntelin Lotan Ehjäksi-podcast -sarjaa ja sen vaikuttamana ja koskettamana otin Lottaan yhteyttä regressiohoidon tiimoilta.
Minulla on useita hylätyksi tulemisen kokemuksia  ja isoja kipeitä traumoja lapsuudesta asti joiden vuoksi hakeuduin hoitoon. Lotan lempeä ja turvallisuutta tuova ääni loi yhteyttä luottamukseen.
Sain ennen hoitoa käydä myös puhelinkeskustelua tilanteestani, johon sisältyy myös terapiasuhteissa torjutuksi tuleminen. Se oli minulle hyvin merkityksellistä luottamuksen vahvistumisessa.
Hoidon alku oli hyvin lempeä ja turvallisuutta luova. Uskalsin mennä kohti pienen tytön kipukokemuksia ja vapautua kehollisesti Lotan rakkaudellisessa ohjauksessa. ❤️ Sain kokea fyysisesti “napanuoran katkeamisen” ja sukupolviketjusta irrottautumisen.
Kokemus, jota halusin työstää hoidossa, avasi muitakin tapahtumia, jotka tulivat kohdatuiksi. Elämä on soljunut kevyemmin ja helpommin hoidon jälkeen.💚☀️
Koko hoidon ajan läsnä olivat Taivaalliset Auttajat ja hoito vaikutti elämääni monin tavoin vapauttavasti. Kiitos sinulle Lotta luomastasi turvan ja hoivan tilasta 🙏❤️”
Eijasofia Koskinen, 48

“Löysin Lotan palvelut netistä, kun etsin tietoa varjotyöskentelystä. Tutustuin Lotan sivustoon ja luettuani hänen tarinansa tunsin niin paljon ymmärrystä ja läheisyyttä, sanoisinko että sielujen sympatiaa, että halusin ottaa häneen yhteyttä ja keskustella minulle mahdollisesti sopivista hoidoista.

Olen työstänyt jo useita vuosia omia lapsuuden traumoja lähinnä terapioissa ja lukemalla suuren määrän kirjallisuutta ja tekemällä satunnaisia harjoituksia itsenäisesti. Omahoitoni on ollut välillä säännöllistä ja eteenpäin vievää ja välillä olen ollut täysin pysähdyksissä jopa vuosia. Heräsin tämän vuoden alussa tarpeeseen pysähtyä ja tarkastella elämääni tarkemmin. Ymmärsin, että elämässäni oli liikaa kiirettä, stressiä ja suorittamista ja liian vähän rauhaa ja levollisuutta. Tein isoja muutoksia elämässäni ja tutustuin energiamaailmaan ja meditaatioon eri kurssien ja kirjallisuuden avulla. Pääsin todella pitkälle omassa hyvinvoinnissani ja elämäni laatu parani huomattavasti. Aloin pysähtymään omiin hankaliin tunteisiini (esim. riittämättömyys ja turvattomuus) ja havainnoimaan, että mitä tapahtuu kun kuuntelen tunnetta, enkä sysää sitä heti pois. Välillä pääsin syvälle sisälle tunteeseen ja sen juurisyihin. Ymmärsin, mistä tunteeni ovat mahdollisesti syntyneet ja miten ne ovat kulkeneet mukanani koko nuoruuden ja aikuisuuden. Tässä kohtaa tapahtui ymmärrys, missä tajusin, että jotkut traumani lähtösyyt ovat niin syvällä, aikaisin syntyneet, että itse on hankala työstää tai vapauttaa näitä voimakkaita energiakeskusten tukoksia. Ja jotta pystyisin helpommin hoitamaan itseäni jatkossa, tarvitsisin apua energiakeskusten puhdistamiseen ja alkuun pääsemiseen.

Kaiken tämän pystyin helposti jakamaan Lotan kanssa, joka ymmärsi heti tilanteeni ja antoi minulle lisäksi vielä uusia näkökulmia omien tunteitteni mahdollisiin juurisyihin. Yhdessä päätimme, että energiahoidot olisivat minulle sopivia tässä kohtaa omaa paranemisprosessia, ja koska asun ulkomailla niin hoidot tehtiin etänä, kaukohoitoina. Lotta teki minulle yhteensä kuusi kaukoenergiahoitoa kolmen viikon aikana. Tunsin hoidon alkamisen lämpimänä aaltona kehossani ja kun hoito loppui korviini tuli paineen tunne. Itse hoidon aikana minulla oli yleensä lämmin, rauhallinen ja todella rentoutunut olo. Muutamilla kerroilla sain välähdyksiä lapsuudestani ja aivan uusia tapahtumia nousi pintaan, joiden avulla ymmärsin vielä laajemmin traumojeni syntytapoja. Koin uudelleen pienen lapsen tunteita, kun hänen henkisiä tarpeitaan ei tyydytetty. Useasti hoitopäivän aikana ja joskus, niitä seuraavina päivinä, olin normaalia herkempi ja haavoittuvaisempi, jolloin pystyin ajoittain laskemaan vahvuuden kilpeni ja olemaan se pieni lapsi, joka olisi tarvinnut aikuisen huomiota ja syliä. Olla se lapsi, joka en saanut olla ja surra tätä menetettyä aikaa. Itkujen jälkeen olo oli aina kevyt ja levollinen. Vahvempi ja voimaantuneempi. Kaiken kaikkiaan hoidot tulivat minulle tarpeeseen ja auttoivat minua pääsemään eteenpäin omalla henkisen kasvun tiellä. Tunne, että pystyn rakastamaan enemmän ja ehdoitta vierailee elämässäni nyt useammin ja viipyy pidempään.

Kiitoksia todella paljon ihana Lotta auttavista hoidoistasi. Voin Lämpimästi suositella Lotan hoitoja kaikille.”

Marjaana, 42

“Kiitos Lotta! Olen tosi tyytyväinen tulkintaasi. Annoin tietyt aihealueet mitkä katsot, etkä tiennyt, mitä niistä itse tiesin ennakolta tai ajattelin niistä, mutta oikeaan osuit ja vielä lisäsit niihin omaa tulevaisuuden näkymääkin.

Vaikutuin myös entisten elämien vaikutuksesta tämän päivän elämääni. Niitähän en voinut tietää, mutta kertomasi antoi ymmärrystä ja voimia sekä tähän hetkeen että tulevaisuuteen, sillä niissä minulla on vielä paljon selvitettävää/työstettävää itselleni.

Tuit myös tapaani kasvattaa itseäni kohtaan tuntemaa rakkautta tai tässä vaiheessa varmaan voi sanoa, että rakkaudettomuutta, mutta kannustit minua itseni valitsemalla tiellä kasvattaa itsetuntoani sekä sen myötä lisääntyvään itseni rakastamiseen.

Asioista, joista en ole joko itsessäni tai elämässäni tykännyt, annoit oman näkemyksesi niihin ja niiden tarkoitusperän suhtautumistapaani tulevaisuudessa eli tapahtui minulle mitä tahansa, niin ne kaikki on hyvällä tarkoitettu, vaikka minusta itsestäni ei aina tuntuisikaan siltä.”

Riitta <3

“Menin regressioterapiaan kun halusin selvyyttä siihen, mikä energia pitää olkapäitäni jumissa. Olin alkanut tajuta, että oli kyseessä jokin emotionaalinen jumi, kun olkapäät eivät joogasta, qigongista ja venytyksistä huolimatta
ole avautuneet.

Regressiossa tuli esiin kuva itsestäni pienenä vauvana. Olin yllättynyt, kun huomasinkin olevani sarvikuonovauva! Ensin mieleni halusi sensuroida kuvan, kun se tuntui niin huvittavalta ja käsittämättömältä, mutta asetuin kuvaa
tutkimaan. Se olikin visuaalinen avain vauva-aikaiseen emotionaaliseen kokemukseeni. Problematiikka, joka nousi esiin, äitisuhteeseeni liittyvä, ei ollut mitenkään uusi – olin prosessoinut sitä terapiassa ja monella eri tavoin sen jälkeen – mutta se, minkä regressioterapiasessio antoi minulle uudella tavalla, oli tunnekokemus! Sain emotionaalisen kokemuksen siitä, miltä tuntui
suojautua energeettisesti, vauvana, iässä, josta minulla ei ole mitään muistoja.

Ennen kaikkea regressio taisi liikuttaa syvempiä kerrostumia, sillä session jälkeen alkoi varsinainen tunteiden prosessointijakso. Olen asettunut hyväksymään itseni syvemmin sellaisena kuin olen tämän läpi eletyn jakson jälkeen. Teen muutakin energiatyötä, mutta koen että Lotan regressioterapia oli tehokas alkusysäys prosessille, joka on vienyt minua ison harppauksen lähemmäksi syvempää olemustani.”

Emma

“Pääsin Lotan regressioterapiaan etsiessäni apua moniin haasteisiini. Ennen käyntiäni hän kertoi, mistä on kyse ja mitä voi olla odotettavissa; tuli turvallinen tunne. Tämä oli ensimmäinen kertani tämän kaltaisessa hoidossa. Hoidon aikana pääsin sellaiseen yksityiseen tilaan ja paikkaan, että en olisi ikinä uskonut. Löysin itselleni konkreettisen työkalun, minkä avulla olen päässyt rauhaan. Työstettävänä vuosikymmenten asioita, mutta nyt sain sellaisen ajatuksen myös, että on mahdollista löytää tasapaino ja rauha. Itsetuhoinen käytökseni ja elämän ylä- ja alamäet ovat heilutelleet minua miten sattuu. Olen etsinyt apua ja syytä siihen, miksi toistuvasti pilaan elämääni mm. päihteiden avulla. Elämässäni on valtavasti hyviä asioita ja uusia mahdollisuuksia. Nyt niihin voin tarttua rauhassa, enää ei pelota.”

Nainen, 53

“Kävin Lotan Sallivampi suhde itseen -hoidoissa. Ennen niitä minulla oli epäterve suhde ruokaan, olin todella väsynyt, ja minulla oli paljon negatiivisia ajatuksia itsestäni.

Kävin kaksi regressioterapiaa. Käsittelin ensimmäisessä terapiassa lapsena minulle tapahtuneen seksuaalisen hyväksikäytön. Suosittelen ehdottomasti kaikille seksuaalisen hyväksikäytön kokeneille regressioterapiaa; on ihanaa vapautua kaikista raskaista tunteista ja energioista yhdellä kertaa. Kaikista suurimpana helpotuksena koin häpeästä irti päästämisen. On niin kevyt olo, kun ei tarvitse enää hävetä hyväksikäytön uhriksi joutumista.

Toisessa regressioterapiassa käsittelin oman syntymäni. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka traumaattinen tapahtuma syntymä on ollut ja kuinka sekin on vaikuttanut paljon omaan kuvaan itsestäni.

Hoitojen myötä oma itsetuntemukseni kasvoi roimasti ja näen itseni nykyään parempana ja kykeneväisempänä ihmisenä kuin ennen. Myöskin tunnesyöminen on vähentynyt hurjasti ja suhde ruokaan tervehtynyt. En voi kun suositella Lotan palveluita jokaiselle, joka haluaa voida paremmin!”

Nainen

“Ne aihealueet, jotka tulivat regressioterapiassa esiin, eivät ole enää vaivanneet hoidon jälkeen mieltäni ja painaneet rintaa. Muistot entisen elämän hyväksikäytöstä ja kaltoinkohtelusta eivät tunnu enää raastavilta ja niihin on saanut selkeää etäisyyttä. Ennen hoito niihin liittyvät kuvat ja tunteet tuntuivat jatkuvasti mielessä ja rinnassa ja vaikeuttivat muun muassa kumppaniin luottamista. Minulle hoito teki hyvää ja oli oikea asia oikeaan aikaan.”

Nainen, 38

Asiakaspalautteet ohjaamastani Näkyväksi-retriitistä:

“Lotta ja Niina olivat meille upealla tavalla läsnä retriitin ohjaajina. Uskalsin avautua heille ja koko ryhmälle juuri sellaisena kuin olen ja tulla syvimpien haavojeni kanssa näkyväksi. Kyyneliä tuli vuodatettua melkein joka harjoituksessa, mikä tuntui parantavalta turvallisessa ilmapiirissä. Vertaistuki oli tärkeä osa retriittiä.

Harjoitukset olivat hyvä kokonaisuus purkamista ja voimaantumista. Monet niistä haastoivat ja veivät minut vahvasti epämukavuusalueelle. Sain retriitillä myös ihania korjaavia kokemuksia siitä, miltä vanhempien hyväksyntä ja rakkaus voi tuntua, mitä on puuttunut lapsuudestani. Opin myös työkaluja, joiden avulla voin jatkaa tunteiden työstämistä retriitin jälkeen.

Retriitillä minusta purkautui kerros häpeää ja traumaenergiaa pois. Tunnistan nyt paremmin omat rajani ja osaan puhua paremmin tunteistani ja tarpeistani. Retriitin jälkeen on tuntunut helpommalta olla oma itseni ja luottaa muihin.”

❤️ Johanna

“Omalla kohdallani tämä retriitti oli älyttömän tarpeellinen. Uskalsin “hajota” turvallisesti ja tulla näkyviin omana itsenäni. Ulospäin olen ollut se, joka huolehtii aina kaikista, organisoi ja pärjää. Olen pelännyt kontrollin menettämistä, kasvojen menettämistä, oman itseni menettämistä, muille oman tarkoitukseni menettämistä. Olen kokenut, että elinehtoni on muiden auttaminen, olen ollut siis hukassa itseltäni kaikki nämä vuodet. Ohjaajat, joilla oli sama tausta ja ymmärrys tilanteestani, sekä ammatillinen tieto ja osaaminen, kannattelivat minua lempeästi tämän retriittikokemuksen läpi. Minun tuli päästää irti omasta kontrollistani ja ottaa vastaan. Minun oli opeteltava ottamaan vastaan, sen sijaan. että aina minä annan muille. Tämä oli uusi tilanne, mutta eheyttävää ja vapauttavaa. Nyt ajattelen, että minun ei tarvitse juosta eikä miellyttää ketään, voin pysähtyä ja kuunnella enemmän mitä itse tarvitsen.”

Heli, lähihoitajana 23 v

“Tämä retriitti oli minulle tarpeellinen työstääkseni omia vihan tunteitani. Itseni hyväksyminen ja vanhempieni hyväksyminen semmoisena kuin he ovat, tämän oivalluksen muistaminen ja vahvistuminen. Ohjaajien heittäytyminen harjoituksiin ja prosessiin osallistuminen teki retriitin ilmapiiristä turvallisen ja avoimen. Tunnen sisäistä iloa, kepeyttä ja lisääntynyttä luottamusta itseäni ja koko elämää kohtaan”

Mies, Espoo

“Tulin Lotan asiakkaaksi loppusyksystä 2019 kärsittyäni yli puolentoista vuoden ajan lähes tauottomasta ja yhä useammin jopa hengenvaarallisesta (jopa yli 3 dl päivässä viikonkin ajan) kuukautisvuodosta. Itse liitin vaivan vuosina 2015-2018 läpikäymääni perhehelvettiin, joka sekoitti kehoni ja toimi alkusysäyksenä vuodolle, mutta virallinen lääketiede ei tunnistanut vuotoa ja emotionaalista traumaa toisiinsa liittyviksi asioiksi, ja tarjosi oireen hoitoon kohdunpoistoa.

Kun aloitin Lotan asiakkaana olin jo saanut hyvää pontta paranemiseen homeopatiasta ja akupunktiosta, joista ensin mainittu oli saanut jo muutaman yksittäisen tauon verenvuotoon. Koin kuitenkin että vuodon taustalla olevat traumat vaativat henkisen puolen kohtaamista myös muilla tavoin, ja siksi kävin Lotan energia- ja regressioterapiassa yhteensä yhdeksän kertaa marras-joulukuussa 2019.

Erityisesti Lotan antamat energiahoidot olivat minulle vahvoja kokemuksia. Koin monenlaisia henkisen ja fyysisen tason tuntemuksia hoitojen aikana: eräässä hoidossa tuntui kuin minua olisi leikattu elävältä, vaikka Lotta ainoastaan piti käsiään kevyesti alavatsani päällä. Muilla kerroilla koin saavani välähdyksiä tulevaisuuden tapahtumista ja usealla kerralla koin että ympärilläni oli myös muita auttajia Lotan lisäksi. Lotan luona saamieni hoitojen jälkeen vuoto ei ole toistaiseksi alkanut uudestaan. Mielenkiinnolla odotan palautuuko kuukautiskiertoni viimein normaaliksi. Voimani on joka tapauksessa palannut lähes normaalitasolle, ja pystyn usean kuukauden työkyvyttömyyden jälkeen tarttumaan jälleen arkisiin perusaskareisiin.

Vaikka ymmärrän, että käyttämäni sanat tuntuvat vierailta monelle matemaattis-luonnontieteellisen/mekanistisen maailmankuvan omaavalle lukijalle, uskon että yhä useampi alkaa enenevässä määrin kyseenalaistamaan lääketieteen kaikkivoipaisuuden ja näkemaan sen rajoittuneen näkökannan erilaisiin terveyshaasteisiin. Itse olen ainakin toistaiseksi saanut Lotan ja muiden “vaihtoehtohoitajien” avulla hallintaan tilanteen, johon lääkärikunnan ratkaisu olisi ollut invasiivinen “oireilevan elimen poistaminen”.

Itse olen ollut vaikuttunut Lotalta saamastani avusta ja suosittelen hoitoja varauksetta.”

Greta S. 43v.

“Päädyin kokeilemaan energiahoitoa, sillä olin kokenut jo jonkin aikaa epämääräistä ahdistusta, jolle en löytänyt lähdettä tai selitystä. Elämässä tuntui kaikki olevan päällisin puolin hyvin, mutta silti tuntui, että keho ja mieli oli vain tukossa ja ei ollut hyvä olla.

Kävin kaksi kertaa Lotan energiahoidossa. Kyseinen hoitomuoto oli itselleen uusi. Koin ensimmäisen kerran aikana ja jälkeen hyvin voimakkaita tunteita, jotka purkaantuivat kyynelinä poskilla. Hoito selvästi avasi joitain tukoksia ja lukkoja, ja tuntui kuin tunteet olisivat purkaantuneet kuohuntana ulos. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen oli kuitenkin jo huomattavasti kevyempi olo. Tuntui, kuin joku paino olisi tippunut pois. Toisella kerralla olo oli levollisempi hoidon aikana. Tuntui kuin koko kehon läpi olisi virrannut ihana levollisuus, rauha ja onnellisuus. Hoidon aikana näin ihania onnellisia hetkiä. Huolet tuntuivat kevyemmiltä. Aikaisempi ahdistus ja myös kriittisyys omaa itseä kohtaan tuntui helpottuneen huomattavasti. Oli helpompi hengittää. Myös viikkoja hoidon jälkeen olo on huomattavasti rauhallisempi ja maadoittunut. Tuntuu, että keho ja mieli ovat tasapainossa.

Lotta on ihmisenä hyvin ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä, kuunteleva, läsnä ja sydämellinen. Hänelle on helppo puhua jopa vaikeistakin asioista, vaikka häntä ei tuntisi entuudestaan. Ennen ensimmäistä energiahoitoa juttelimme taustastani, elämäntilanteestani ynnä muuta, ja koin vahvasti, että sain olla tilassa juuri sellainen kuin olen, joko sitten rikki tai eheä, onnellinen tai surullinen. Tilassa oli todella turvallista olla.

Oman kokemukseni jälkeen voin vain ja ainoastaan suositella lämpimästi Lotan palveluja!”

 

Heini

 

“Olen kärsinyt koko ikäni hyvin vahvasta pimeän pelosta, mutta mielestäni ilman tiedostamaani syytä. Lopulta päätin tehdä asialle jotain. Löysin onneksi Lotan yhteystiedot ja tietoa regressioterapiasta. Olin kuitenkin ensin hieman skeptinen, josko näin vahvaa fobiaa voitaisiin vähentää, mutta ilokseni jo ensimmäisellä terapiakerralla sain paljon vastauksia fobiani syistä. Pimeän pelkoni on vähentynyt huomattavasti siitä, mitä se ennen terapiaa oli. Suosittelenkin lämpimästi kääntymään Lotan puoleen. Jos itse olisin tiennyt, että apua voi saada näinkin lyhyessä ajassa, olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.”

 

Krisse

 

“Koin Lotan energiahoidossa kauttaaltaan hyvin voimakkaita energioita, jotka avasivat minua selvästi tukoksista. Näin myös alun jälkeen värejä, joita en ole viime talvesta koituneen stressin vuoksi nähnyt vähään aikaan. Värit olivat hyvin kirkkaita ja kauniita sekä kulkivat aaltoina ylitseni. Hoidon päätyttyä olin paljon kevyempi olotilaltani. Se helpotti suuresti jaksamistani päivän suhteen ja jaksoin kiertää vielä messuilla kuuntelemassa luentoja iltaan asti.
Flunssa vähän jatkui vielä, mutta pääsin kevyellä ja vain muutaman päivän niistämisellä ja levolla.  Kiitos! ?❤❤

 

Merja Savilepo

 

“Regressiohoito oli todella silmiä avaava ja kasvattava kokemus. Pääsin hoidon kautta kiinni tärkeisiin teemoihin elämässäni, ja ohjaus hoitoon oli hyvin mukava ja lempeä. Energiahoidot olivat myös sekä kehoa rentouttavia että tunneasioihin pureutuvia. Tuntui, että moni tukos aukesi molempien hoitomuotojen myötä, kiitos. <3”

 

Nainen, 21

“Voin lämpimästi suositella ottamaan Lottaan yhteyttä. Puhelinkeskustelu heti alussa helpottaa ja avaa molemminpuolista luottamusta. Kaukohoidossa tunne on kuin hänen lämmittävät kätensä koskettaisivat vatsaani tai päätäni. Olo on sen jälkeen ollut hyvin rentoutunut, luottavainen sekä levollinen – nukun erittäin hyvin ja oloni on tasapainoisempi hoitojen jälkeen pitkään.”
Hannele65

“Olen saanut Lotalta useita kaukoenergiahoitoja. Minulla on ollut aika kova selkä- ja jalkakipu. Ne ovat menneet hoitojen ansiosta parempaan suuntaan. Niskassa oleva muhkura on pienentynyt. Lotta on hoitanut likinäköä. Hoito on joka kerta tuntunut silmissä. Lotta on tehnyt hoitoja myös muun muassa pään ja niskan verenkiertoon ja niskan jäykkyyteen hyvällä tuloksella. Minulla on ollut myös kohonnut verenpaine ja sokeriarvot. Niihinkin ovat auttaneet hänen hoitonsa, liikunta ja ruokavalio. Suosittelen hänen hoitojaan.”

 

Jorma

 

”Kiitos vielä ihanasta energihoidosta! Olo on rakastettu ja aivan mahtava pitkästä aikaa. Onneksi olet seurannut sydäntäsi ja hoidat ihmisiä. Sinulla on ainutlaatuinen kyky. Olet helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Olemuksesi sai minut heti rentoutumaan ja avautumaan, vaikka emme tunteneet entuudestaan. Hoidon jälkeen oli maadoitttunut ja rauhaisa olo. Hoito motivoi myös minua aktivoitumaan omissa hoidoissani taas. Mahtavaa! Ja sain myös itsevarmuutta lisää. Kaikenlaisia uusia ideoita on tullut mieleeni yritystoimintaan liittyen. Arvostan itseäni enemmän ja olen alkanut asettaa rajoja ihmissuhteissa. Kun itse muuttuu, niin ympäristö muuttuu sen myötä. Kaikki lähtee omasta itsestä. Kiitos <3″

 

Nainen, 37

 

”Kesäkuussa 2019 havahdun siihen, että olen jälleen uupunut ja elämä tuntuu pelkältä suorittamiselta ja selviytymiseltä. Oireina tinnitus, pitkään jatkunut yskä, sydämen tykytykset, lihaskivut, aamuyön heräämiset, ahdistus, epätoivo. En osannut enää nauttia mistään, vaan ajatukset pyörivät suoritettavissa asioissa. Olen uupunut aikaisemminkin ja hakenut apua mm. työterveyshuollosta ja psykoterapiasta. Ne ovat auttaneet, mutta  tunsin tarvitsevani jotain syvempää ja ehkä henkisempää apua pahan olon käsittelyyn. Netistä löysin Lotan sivut ja luin hänen ajatuksiaan. Samanlainen arvo- ja ajatusmaailma kohtasivat. Ajattelin, että yksi hoitokerta ei kerro minulle vielä mitään hoidon tehokkuudesta, joten otin  Herkäksi ja vahvaksi- paketin.

Lotalle soitettuani päätimme aloittaa regressioterapiasta, joka minua kovasti kiinnosti. Hoitoon matkatessani skeptiset ajatukset hoidon tehokkuudesta nousivat mieleeni ja pohdin laitoinko rahat ihan turhaan touhuun. Paikan päällä Lotan rauhallisuus, läsnäolo ja lämpö saivat mieleni kuitenkin avautumaan ihan uudella tavalla. Regressioterapia oli todella voimakas kokemus kaikkine tunteineen. Hoidon jälkeen tunsin oloni keveäksi ja helpottuneeksi. Oivalsin kuinka tärkeää on kohdata negatiiviset tunteet, joita olin piilotellut pärjäämisen, miellyttämisen ja päälle liimatun positiivisuuden taakse. Seuraavalla kahdella hoitokerralla Lotta antoi energiahoitoa, joissa käsiteltiin tinnitusta, vihaa, häpeää ja pelkoja. Energiahoidot olivat lyhyempiä ja ihanan rentouttavia. Pahimmat tinnitus-oireet yllättäen helpottivat energiahoitojen jälkeen. Hoitopaketin neljäs ja viimeinen kerta oli regressioterapiaa, jossa annoin tulla paljon pahaa oloa ulos. Uskalsin tarttua todellisiin kipukohtiini. Regressioterapia oli pitkähkö ja melko raskaskin, mutta sen jälkeinen helpotuksen tunne on korvaamaton. Jotain kehossani ja mielessäni lähti liikkeelle ja koen helppoutta olla minä! Hoitojen jälkeinen plussa on myös ihanan ihmeellinen minulle täysin uudenlainen herkistyminen kehon viestien kuuntelemiseen.

Kiitos Lotta tästä upeasta ensikosketuksestani regressioterapian ja energiahoidon maailmaan. Suosittelen lämpimästi!”

 

Nainen, 40

 

“Kävin Lotan luona ensin energiahoidossa, sillä syksyn kiireys, pimeys, elämänmuutokset ja stressi verottivat voimia. Kehossa ja mielessä kolotti. Nimi Ehjäksi todella puhutteli, koinhan olevani aika rikki. Lotta otti minut vastaan Puu-Käpylän aivan ihanassa talossa, josta osa on pyhitetty vastaanotoksi. Heti ensi hetkestä lähtien koin valtavaa hyväksyntää ja ymmärrystä. Lotasta huokuu vahva tasapaino, läsnäolo ja luotettavuus.

Hoidon jälkeen oli kirkkaampi olo. Se oli eheyttävä kokemus, mutta kertakäynti on harvoin tarpeeksi. Sisällä myllertävään sekasortoon voisi olla apua regressioterapiasta, jota Lotta suositteli minulle.

Regressioterapia kuulostaa jopa mystiseltä. Lotan suosittelusta kokeilin hoitoa ennakkoluulottomasti. Ostin kerralla kaksi hoitokertaa, joka olikin todella hyvä ajatus. Tukahdutetut tunteet saivat hoidossa tulla kuulluksi ja samojen aiheiden ympärillä pyörittiin molemmat lähes kolmituntiset! Ensimmäisen kerran jälkeen tiesin paremmin mistä jotkin jumit niin mielessä kuin kehossa ovat syntyneet. Lapsuudessa opitut käyttäytymismallit ovat tiukassa. Hoitokerran jälkeen pystyin kokemaan itseni kieltämiä tunteita paremmin ja hyväksymään ne, aika huikea kokemus! Sen jälkeen koin taas olevani vahvempi.

Toinen kerta vahvisti entisestään, ymmärsin itseäni taas paremmin. Hoitoon jäi isoja möykkyjä ja kiloittain raskasta energiaa, jota minun ei kuulu kantaa mukanani. Loppupäivän olo oli energinen ja kevyt. Sama fiilis jatkui monta päivää, toki tasoittuen. Tietoiseksi tuleminen, ymmärrys ja hyväksyntä, niitä koin saavani valtavasti hoidoista ja ne vievät eteenpäin matkalla ehjään itseeni.

Lotan hoitojen jälkeen koen itseni todellakin ehjemmäksi. Olen kokenut viime aikoina olevani kuin palasiksi revitty tilkkutäkki. Lotan kanssa niistä paloista kurottiin muutama oikea ja täkkiin kuuluva palanen paikalleen. Suosittelen!”

 

Nainen, 30

 

“Regressiohoito oli minulle melko tuntematon asia ennen ensimmäistä hoitokertaani Lotan kanssa. Olin jopa hieman skeptinen vaihtoehtohoitojen toimivuudesta.
Nyt voin vain ihmetellä, miksi en aiemmin lähtenyt kokeilemaan tätä hoitomuotoa tunnelukkojen ja negatiivisten ajatusmallien purkamiseen.
Hoitokerran jälkeen olen tuntenut oloni rauhallisemmaksi ja varmemmaksi. Olen saanut rohkeutta olla enemmän oma itseni. Aiemmin vaikeaksi kokemani asiat on nyt helpompi kohdata. On helpompi hengittää.
Olen tuntenut Lotan jo pidemmän aikaa. Hänen ihmistuntemuksensa, lämminhenkisyytensä ja läsnäolonsa on omaa luokkaansa. Hänelle on helppo avautua kipeimmistäkin asioista. Lotan vastaanotolla vallitsi rento, lämmin ja luottamuksellinen tunnelma. Tuli fiilis, että aidosti välitetään. On vain hyvää sanottavaa tästä kokemuksesta, suosittelen lämpimästi!”
“Olin jo pitkään tuntenut epämääräistä ahdistusta ja tuntui, ettei elämä ollut aina hallinnassani. Periaatteessa kaikki oli hyvin, mutta silti jotain puuttui. Olin tottunut pärjäämään itsekseni, ja koin hieman vaikeaksi vastaanottaa huolenpitoa ja aitoa välittämistä. Halusin olotilaani muutosta, koska koin, että en voinut olla täysin oma iloinen ja rento itseni. Halusin avautua tuntemaan enemmän ja olla vastaanottavaisempi ympäristölle. Lotta oli hoitanut minua regressiomenetelmällä jo aiemmin tänä vuonna ja hän kertoi minulle uudesta “Herkäksi ja vahvaksi”-hoitovalmennuspaketista. Jäin heti miettimään, että tuo kokonaisuus voisi olla minua varten. Päätin ottaa neljän kerran hoitopaketin, joka piti sisällään energiahoioa. Hoitotilanteessa oli heti helppo rentoutua, koska Lotta on niin helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen ihminen. Ennen hoidon aloittamista kerroin, mitä aihealueita haluaisin hoidettavan. Itse hoidon aikana tunsin, kuinka kylmät väreet virtasivat läpi vartaloni ja vajosin johonkin toiseen tietoisuuteen. Parin hoitokerran aikana taisin jopa hetkeksi nukahtaa, sen verran syvärentouttavia nuo sessiot olivat. Tunnin hoitohetkien jälkeen oloni oli raukean seesteinen ja aistini olivat hyvin herkillä. Vaivuin myös syvemmin omiin ajatuksiini. Jollain tapaa oli varmempi olo tulevasta. Myöhemmin olen kokenut oloni herkemmäksi ja uskallan myös antautua autettavaksi. Kokemus on ollut kaikinpuolin herkistävä ja mieleenpainuva. Suosittelen hoitoa vähänkään asiaa miettiville. Tämä avaa uuden maailman.”
Nainen, Helsinki

 

”Tutustuin Lottaan vuosia sitten yhteisten liikuntaharrastusten kautta. Kaunis, lämminsydäminen ja älykäs nainen, joka hämmensi holistisella elämänasenteellaan ja joka tuntui näkevän ihmisen lävitse ja kysyvän juuri ne kysymykset, joihin vastaamista olit vältellyt. Lotan kyky nähdä ihmisen henkinen olemus fyysisen ruumiin yli on ainutlaatuinen. On helpottavaa kuulla, että vaikka ihminen olisi kuinka särkynyt, aina on mahdollisuus eheytyä.

Kävin ensimmäiset energiahoidot kesällä 2018 ollessani vaikeassa elämäntilanteessa. Ero pitkästä parisuhteesta ja masennus veivät voimat täysin. Ensimmäiset hoitokerrat Lotta joutui kiikuttamaan paperia kyyneltulvan hillitsemiseksi. Silti jokaisen, välillä rankankin, hoitokerran jälkeen sisälläni oli rauhallinen olo. Tuntui, että elämän murheet pääsivät vihdoin oikeisiin mittasuhteisiin, ja sain voimia koota itseni sirpaleista.

Vuosia erilaisilla terapeuteilla juosseena ja psykoterapiaan uskon menettäneenä pyysin Lottaa hoitamaan minua regressioterapialla. Tunnin terapialässytyksen sijaan kävimme läpi yhtä elämäni kipukohtaa siihen asti, että sain rauhan. En sano etten uskoisi keskusteluapuun. Joillekin se voi olla avain parantumiseen. Minulle se oli itseni hyväksyminen rikkinäisenä ihmisenä, henkisenä olentona, joka elää tässä maailmassa toteuttaakseni omaa elämäntehtävääni ja auttaakseni lähimmäisiäni.”

 

Nainen, 34

 

“Tunsin Lotan hoidossa voimakkaasti energian heti siitä alkaen, kun Lotta laittoi kädet yhteen ennen hoidon alkua. Lotan kädet tuntuivat hyvin kuumilta tietyissä kohdissa kehoa, ja toisinaan tunsin energian virtaavan hyvin vahvasti. Sain myös hoidon aikana mielikuvia, jotka auttoivat ymmärtämään mistä polveni kipu johtuu. Pidin Lotan energiasta ja lähestymistavasta, koska tuntui, että hän on hyvin jalat maan pinnalla ja läsnäoleva, totuudellinen.

Lotan regressiohoidoissa pääsin mielikuvien avulla tapahtumiin, joiden kautta minulle aukesi yhteys sisälläni oleviin lukkoihin. Regressioterapia auttoi minua ymmärtämään miten aiemmat tapahtumat vaikuttivat minuun vielä tänäkin päivänä, ja sain purettua aiempiin tapahtumiin liittyviä tunteita mm. itkun kautta. Hoidot olivat hyvin intensiivisiä, ja niiden jälkeen olin todella väsynyt, mutta matka itseen kannatti, koska sain avattua solmukohtia, jotka olivat jumittuneet syvälle sisimpääni.”

 

Nainen, 44

 

“Löysin Lotan nettisivuja selatessani ja regressiohoito alkoi kiinnostamaan, koska ymmärsin, että hoidossa pääsisi käsiksi paremmin omiin tunteisiin. Tiesin jo tässä vaiheessa, että käsittelemällä ja kohtaamalla tunteet, ne ovat menneitä tunteita.

Juteltiin ensin Lotan kanssa ja kerroin hänelle elämästäni ja varsinkin päällimmäisenä olevasta tunteestani ja tilanteestani. Hoidon aikana pääsin yllättävän hyvin kiinni menneisiin tapahtumiin ja vielä pintaakin syvemmälle menneisiin asioihin, jotka vaikuttivat vielä tänäkin päivänä.

Sovittiin Lotan kanssa vielä samalle illalle kaukohoito. En tiennyt, mitä kaukohoito on ja en oikein tiennyt, uskoako sitä vai ei. Kun kaukohoito alkoi, tunsin rinnassani ensin jotakin, mutta en ollut varma oliko se jännitystä tilannetta kohtaan. Sitten tuli samanlainen hyvä tunne otsaan, mikä oli tullut jo päivällä regressiohoidossa. Hetken päästä ikään kuin lämpöaalto kropassa jatkui pysähtyen ykskaks. Sen jälkeen lämpö siirtyi jalkoihini ja tuo lämpö jatkui koko illan jaloissani.

Sain purettua ”ahdistukseni” sekä päivän regressiohoidossa että illan kaukohoidossa. Hoito vaikutti pitkään tulevina päivinä. En ajatellut asiaa, vaan tunsin vain hyvän olon itsessäni.”

 

Riitta, 58

 

“Lotan vastaanotolla tulet arvostetuksi kauniisti. Hienotunteista, kunnioittavaa, lempeää ja hyvää oloa tuova kohtaaminen, kristallisoituine ajatuksineen.”

 

Minna Kriikku

 

“Lotta on taitava ja läsnäoleva energiahoitaja. Myönnän olleeni hieman skeptinen ennen hoitoa, miten se vaikuttaisi, mutta olo oli uskomattoman rentoutunut. Hoito tuntui myös hoitavan kehon kipukohtia. Suosittelen rentoutumista kaipaaville ja niille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä itseensä :)”

 

Nainen, 36

 

“Olen käyttänyt Lotan kaikkia palveluita ja erittäin tyytyväinen tuloksiin! Energiahoitoa voisin suositella, jos kaipaa rentoutumista ja apua vaikka joihinkin fyysisiin vaivoihin. Itselläni ei ollut mitään fyysisiä vaivoja, mutta rentoutti tosi paljon ja toimi syvän meditaation tavoin. Hauskinta oli, että energiahoidosta seuraavana päivänä minua pidempään vaivannut syylä tipahti ikään kuin itsestään pois, ei tarvinnut mennä kosmetologille poistamaan! 😀 Valmennus taas auttoi löytämään alitajuiset pyrkimykset ja mikä loppujen lopuksi tuntuu oikealta päämäärältä elämässä. Tein ihan uusiakin oivalluksia! Joten jos vähänkin askarruttaa, että onko oikeassa työssä tai mikä olisi itselle unelma-ammatti, kannattaa kokeilla valmennusta. Eniten kuitenkin sain irti regressiohoidosta. Siinä mentiin syvimmälle ja paljastettiin kipukohtia, jotka ovat saattaneet vaivata jopa useamman elämän ajan. Tuli itkua ja naurua. Tuntui kuin monet energiatukokset olisivat poistuneet sen jälkeen. Regressiohoito sai ymmärtämään, kuinka paljon emme loppujen lopuksi tiedä itsestämme ja se motivoi tutkimaan itseäni ja elämää ihan uudesta näkökulmasta. Näyt ja paljastukset, jotka koin regression aikana, tuntuvat merkityksellisiltä ja vastaavat moneen kysymykseen. Olen erittäin kiitollinen Lotalle ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan kaikille!”

 

Tatjana

 

“Henkisen hyvinvoinnin lähettiläs. Näin kuvailisin Lottaa, joka ottaa hyvin huomioon asiakkaan tarpeet. Hän on hyvin lämmin ja ystävällinen ihminen ja pitää asiakasta kuin kukkaa kämmenellä. Hän hoitaa asiakasta rakkaudella.  Olen käynyt useissa energiahoidoissa sekä regressioterapiassa. Energian virtaamisen voi tuntea, kun lämpimät kämmenet sitä siirtävät. Minua on aina kiinnostanut henkimaailma. Lotan kautta olen saanut paljon lisätietoa ja konkreettisia kokemuksia. Suosittelen Lottaa mielihyvin kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnista unohtamatta omaa henkistä kehitystään. Energiahoidot ovat perusta hyvälle terveydelle ja hyvinvoinnille. Kokeilkaa ja yllättykää positiivisesti.”
Paavo

 

“Kokeilin kaukohoitoa saadakseni positiivista energiaa ja päästäkseni pois synkistä ajatuksista. Lotta vastasi nopeasti yhteydennottoihini. Koin saavani apua ihan muutamassa päivässä. Ajatukset selkiintyivät, eivätkä negatiiviset ajatukset olleet niin voimakkaasti enää mielessä. Sen jälkeen otin kaukohoitoja vielä useamman kerran tukemaan prosessia. Lotta vaikutti aidosti kiinnostuneelta minusta asiakkaana.
Suosittelen kokeilemaan kaukohoitoa tueksi esimerkiksi tunneprosesseihin.”

 

Nainen, 32

 

“Lotta on empaattinen ja lämmin ihminen,  joka on opiskellut paljon ihmisyyttä, joten ymmärrystä ja tietotaitoa ihmisten prosesseista on karttunut kovasti. Olen käynyt hänen vastaanotollaan energiahoidoissa ja tykännyt niiden vaikutuksesta kovasti.”

 

Petri Räsänen

 

“Sain ilokseni olla Lotan valmennettavana neljä kertaa. Tänä aikana kävimme minulle tärkeitä asioita läpi ja Lotta osasi tehtävillään ja olemuksellaan tukea ja vahvistaa minua omissa jutuissani. Lotta on lämmin ja aito persoona, jonka kanssa oli luontevaa ja helppoa käydä asioita läpi. Olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja sain uusia oivalluksia ja käytännön oppeja omaan elämääni. Kiitos <3”

 

Annu, 31

 

“Aloitin Lotan kanssa LFC Life Coach -valmennukset. Aluksi oli hieman outoa, kun en oikein tiennyt, miten valmennus toimii ja mitä haluan kertoa tuntemattomalle ihmiselle. Lotta kuitenkin sai minut helposti rentoutumaan ja antoi vaihtoehtoja valinnoille, tekosyyt työnnettiin syrjään. Tämän ansiosta lähdin opiskelemaan unelma-ammattiini, ja olen kuullut monelta, että olen oikealla alalla. Varmasti käytän Lotan palveluja, jos olen joskus hukassa tai kaipaan muuten vaan ohjausta eteenpäin. Kiitos <3”

 

Milla Bastman

 

“Lotan valmennuksissa parasta oli mielestäni Lotan rauhallinen olemus, jolloin itse pääsin olemaan täysin oma itseni ja rentoutumaan. Lotta osasi hyvin myös hyödyntää erilaisia tehtäviä, joiden avulla oikeasti oivalsin mulle elämässä tärkeitä asioita syvällisemmin. Erittäin vahva suositus! 🙂 <3”

 

Nicole Katajainen

 

“Koin keväällä 2018 neljä valmennustapaamista Lotta Kvistin kanssa.

Nämä tapaamiset olivat todella hyvään aikaan, kun elämäni oli käännekohdassa uupumuksen takia.

Lotta loi heti ensitapaamiselta hyvän auran meidän välillämme. Hän sai minut rentoutumaan ja kuuntelemaan sisintäni rentoutumisharjoituksella. Tunteikas ja ajatuksia herättävä kokemus, jossa oli kuitenkin turvallista olla.
Lotan välityksellä näin mahdollisuuksia sen hetkiseen ongelmaan ja sain myös uskoa tulevaan. Tapaamiset antoivat minulle uskoa, että pystyn ja että minulla on voimaa itse löytää ratkaisuja muutokseen.
Mielikuvaharjoitukset antoivat minulle myös työkaluja nähdä asioita eri kulmista ja ymmärtämään muiden käyttäytymistä.

Voin vahvasti suositella Lotta Kvistiä life coachina. Hänen positiivisella ihmiskäsityksellään ja vahvalla läsnäolollaan hän ohjasi minut uskomaan itseeni ja voimavaroihini.”

 

Susanne Smeds

 

“En ollut aikaisemmin käynyt regressiohoidossa, enkä oikeastaan tiennyt siitä juuri mitään ennen kuin menin Lotan vastaanotolle. Lotan kanssa tunsin olevani hyvissä käsissä ja että kaikki tapahtuu turvallisesti. Lotta osaa tehdä työnsä hienosta ja on hyvin ammattitaitoinen!”

 

Roosa Hirvonen