fbpx
Ehjäksi | Hoidot
23628
page-template-default,page,page-id-23628,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Hoidot

Regressioterapia

 

Regressioterapia auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, hankalissa ihmissuhteissa, itsetunnon puutteeseen, masennukseen ja uupumukseen, ahdistukseen, psykosomaattisiin sairauksiin, unettomuuksiin ja painajaisiin, paniikkikohtauksiin, aloite- ja keskittymiskyvyn puutteeseen, matalaan vastustuskykyyn, lihasjännityksiin ja selittämättömiin kipuihin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet ja ajatukset saa käsiteltyä. Kaikki edellä mainitut asiat kumpuavat käsittelemättömistä traumaattisista kokemuksistamme.

Lue lisää ja varaa

Energiahoidot

 

Kaikki on energiaa ja värähtelyä, sanoi jo aikoinaan fyysikko Albert EinsteinNäin ollen muun muassa kehomme, tunteemme ja ajatuksemmekin ovat energiaa. Energiahoidoilla vaikutetaan näihin kolmeen pyrkimyksenä tehdä hoidettavasta terveempi ja onnellisempi. Hoitaja välittää hoidettavaan aineetonta, korkeavärähteistä energiaa yleensä käsiensä kautta ja käyttää hoidossa mieltään työkaluna. Energia ei ole hoitajan omaa. Toisin sanoen voidaan sanoa, että energiahoidossa siirretään informaatiota. Hoidettava yleensä makaa vaatteet päällä hoitopöydällä. Jotkut hoidoista voi tehdä hoidettavan istuessa tai seistessä. Koska energia ei tunne välimatkaa, myös etähoitaminen on mahdollista.

Lue lisää ja varaa

Eheytä sisäistä lastasi

 

Kuvittele, että sisälläsi asuu pieni lapsi. Tuo lapsi on sellainen kuin sinä olit pienenä.

Aina tuo lapsi ei ole tullut kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin hän olisi halunnut ja tarvinnut. Lähes kaikki meistä jäävät jollain tasolla emotionaalisesti vaille vanhemmiltaan, mikä saa meidät kokemaan häpeää ja riittämättömyyttä itsestämme. Monelle meistä sattuu lapsena paljon kaikenlaista vieläkin ikävämpää. Esimerkiksi minä kasvoin turvattomassa alkoholismikodissa, jossa opin häpeämään itseäni, koin itseni arvottomaksi ja sain kasan muita tunnelukkoja, mielen haavoja, kun seurasin vanhempien riitoja ja isän alkoholin käyttöä. Ei tarvitse kuitenkaan kokea esimerkiksi henkistä tai fyysistä väkivaltaa, koulukiusaamista tai seksuaalista hyväksikäyttöä, jotta olisi traumoja. Me kaikki olemme kokeneet traumoja; tilanteita, joissa emme ole kokeneet tarpeeksi rakkautta. Usein olemme myös haavoittuneet siksi, että olemme tulkinneet esimerkiksi vanhempiemme sanomisia väärin.

Lue lisää ja varaa

Herkäksi ja vahvaksi

 

Hei nainen, ovatko nämä asiat sinulle tuttuja?

 

 • Sinun on vaikea hyväksyä herkkyyttäsi ja näyttää sitä.
 • Olet näennäisesti kova ja luulet ehkä aidosti olevasi sellainen.
 • Et osaa tunnistaa ja käsitellä tunteita.
 • Sinun on vaikea rakastaa itseäsi ja vastaanottaa rakkautta ja/tai rahaa.
 • Suoritat elämää ja kärsit siitä. Olet suorittamisen takia stressaantunut.
 • Et koe olevasi tarpeeksi kosketuksissa luovuuteesi.
 • Yrität olla mahdollisemman järkiperäinen, etkä kuule intuitiotasi.
 • Kohtaat ihmissuhteissasi haasteita edellä mainituista syistä.
 • Olet väsynyt olemaan tehokas ja tuottava.
 • Et jaksa enää tavoitella ulkoisia asioita, vaan kaipaat ennemmin mielenrauhaa ja lisää rakkautta elämääsi.
 • Sinulla on terveyshaasteita, jotka johtuvat edellä mainituista syistä.
 • Koet haasteita äitiydessä tai et uskalla ryhtyä äidiksi. Tunnistat ehkä taustalla haastavan äitisuhteesi tai et tunnista pelkojesi alkuperää.

 

Jos vastasit “kyllä” edes yhteen yllä mainituista kohdista, tämä kokonaisuus on sinulle! Saatat tunnistaa olevasi erityisherkkä, kuten minäkin olen. Tämä sopii sinulle silloinkin loistavasti.

Lue lisää ja varaa

Sallivampi suhde itseen

 

Tämä neljän yksittäisen tunnin kokonaisuus auttaa sinua, jos tunnesyöt tai sinulla on diagnosoitu syömishäiriö. Autan sinua kohottamaan itsetuntemustasi ja saamaan voimavaroja, jotta oireilusi loppuisi ja paraneminen mahdollistuisi. Valmennus/hoito on tarkoitettu sinulle, mikäli sinulla on halu lopettaa liikaa tai liian vähän syöminen, pakkoliikunta, oksentaminen ja/tai muu syömishäiriöoireilu.

Toimin sinulle hyväksyvänä peilinä ja tukena, jotta voisit elää tunnesyömisestä tai syömishäiriöstä vapaata, kevyempää ja omannäköistäsi elämää ja ennen kaikkeaan rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet.

Lue lisää ja varaa